Gość: plockier IP: *.c155.petrotel.pl 02.03.05, 13:35 Prezydent jest uczciwym człowiekiem i nie pozwoli na przekręty w Komunikacji. Magiera poleci w kosmos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Re: Prezydent 02.03.05, 13:42 Czy to test nowej formy nacisku na prezydenta? Nacisk od tyłu? ;-))))))) Kto wie, może to skuteczniejsza metoda od krytyki. Ale ja się raczej na nią nie przestawię. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prezydent IP: 195.205.51.* 02.03.05, 13:47 buahahaa prezydent uczciwy!!! a to sie nasmialem...ja nie moge:):):):) dobry zart! w kosmos powinni leciec obaj MM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw Re: Prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:09 a na jakim przekrecie go zlapales? konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
plockier Re: Prezydent 03.03.05, 09:09 Podam Ci gustawie jeden przekręt - był taki na "dzień dobry" urzędowania. Pisałem już o tym na forum GW. Chodzi o przetarg na sprzęt komputerowy do UM. Pierwszy przetarg wygrał Wektra-Comp - odwołano bez podania przyczyny. Drugi przetarg wygrał Soft-Hard - odwołano bez podania przyczyny. Trzeci przetarg wygrał Meskonp - bardzo szybko go zrealizowano. Jednym z argumentów była długa, bo 3-letnia gwarancja na sprzęt. Tyle tylko, że Meskonp bardzo szybko się wysypał. A wygrany przetarg był ratą spłaty politycznych długów MM. Jakbyś bliżej się przyglądał (a nie ślepo wpatrywał) widziałbyś inne przekręty wraz z dowodami głęboko zakorzenionej hipokryzji i bezczelności. PS Uśmiechnij się :-)) Odpowiedz Link Zgłoś