Gość: nikt ważny IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 19.03.05, 09:28 jest jeszcze za slaby aby zostać płoczczaninem roku. nic ciekawego nie zrobił. może w przyszłym roku ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wielbiciel Re: Jan Brudnicki IP: 213.155.173.* 22.03.05, 11:47 pochwalam takich ludzi , któzy robią coś z serca dla innych , biedniejszych . tylko czy to jest szczere? Czy to czasami nie początek polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajacy Re: Jan Brudnicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:57 A cóż takiego niesmowitego dla Płocka uczynił Pan Jan Budnicki? Że daje pracę innym - są wieksze firmy. Płoczczanin roku to powinien być ktoś kto robi coś dla Płoczczan tych zwykłych a nie na "górze". Tak naprawdę brakuje jescze kogoś do wyboru. Szkoda że nie ma żadnej płoczczanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Jan Brudnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:41 czemu sie tak dziwnie smieje, jakby juz wygral " na flecie " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridge Re: Jan Brudnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:04 Coś nam przyrasta tych społeczników z cudzego mleka w proszku i paru firanek do okien- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobby Re: Jan Brudnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:27 poznałem czlowieka kilkanacie lat temu. byl zwyczajnym pracowitym skromnym człowiekiem. nie podejrzewałem go ze z tego niewielkiego warsztatu zbuduje tak imponujace przedsiebiorstwo. zaczynal w branzy kiedy krolowaly firmy gerda i vitex. przy nich wygladal jak prowincjonalny slusarz. dzisiaj pewnie depcze im po pietach lub ich dawno przegonil (nie wiem dawno nie sledze rynku). widze ze czlowiek zachowal swoja skromnosc, w przeciwienstwie do syna (ale to zrozumiale wszak nie syn zbudowal to firme ;-)) Panie Janku szanuje pana dorobek, ale mysle ze pan sam czuje, ze zle pan wyglada na tym swieczniku. Pan jest czlowiekiem pracy, czynu, a nie szolmenem jak wolbach czy zawodowym zaklinaczem jak ks goralski. chce pan wygladac jak malowana kukielka? nalezy sie panu uznanie za wysilek, ale nie potrzebuje pan dowodow w postaci tego pseudoplebiscytu. najwiekszy dowod jak pan potrzebuje, stoi przy drodze do warszawy. Prosze brac przyklad ze innego plockiego biznesmena, ktory trzyma sie z dala od polityki i tego "ru..ia wiatru". Dzisiaj buduje jedno z najwiekszych przedsiebiorstw w polsce, a podobnie jak pan zaczynal od zera. jak pan wlezie w to gowno, zawsze beda panu buty smierdzialy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkrętak Re: Jan Brudnicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 09:07 Panie Janku znam Pana od dawna i rownież jestem pełen uznania dla tego co Pan bez układów i wlasna ciężką pracą osiągnął. Przestrzegam Pana przed oszołomami,którzy tylko czychają jak hieny aby dobrać się do Pana tak ciężko wypracowanego majątku. Sam kiedyś tego doświadczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niktważny Re: Jan Brudnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:43 jest kawał skur.....na i jego dziciaki z mariuszkiem na czele jeszcze wiekszy kawal h...a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Jan Brudnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:51 wszystko byloby dobrze ale niestety na pana niekorzyc dzilaja pana dzieci pan mariuszek i pan pawelek wielkie h..je. nie maja juz przyjaciol w plocku nawet wsord klasy ze szkoly. nie maja newet matury panowie dyrektorzy najlepiej sie tak tytulowac. wielki smrod Pan za sobą ciągnie Panie Prezesie. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlo2004 czyste zero !!! 19.04.05, 07:41 Może on wziąłby się za jakąś robotę fizyczną, aby nabrać szacunku dla własnych robotników. Odpowiedz Link Zgłoś