Dodaj do ulubionych

Jan Brudnicki

IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 19.03.05, 09:28
jest jeszcze za slaby aby zostać płoczczaninem roku. nic ciekawego nie zrobił.
może w przyszłym roku ?
Obserwuj wątek
    • Gość: wielbiciel Re: Jan Brudnicki IP: 213.155.173.* 22.03.05, 11:47
      pochwalam takich ludzi , któzy robią coś z serca dla innych , biedniejszych .
      tylko czy to jest szczere? Czy to czasami nie początek polityki.
      • Gość: pytajacy Re: Jan Brudnicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 11:57
        A cóż takiego niesmowitego dla Płocka uczynił Pan Jan Budnicki?
        Że daje pracę innym - są wieksze firmy. Płoczczanin roku to powinien być ktoś
        kto robi coś dla Płoczczan tych zwykłych a nie na "górze". Tak naprawdę brakuje
        jescze kogoś do wyboru. Szkoda że nie ma żadnej płoczczanki.
    • Gość: wielbiciel Re: Jan Brudnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:41
      czemu sie tak dziwnie smieje, jakby juz wygral " na flecie "
    • Gość: bridge Re: Jan Brudnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:04
      Coś nam przyrasta tych społeczników z cudzego mleka w proszku i paru firanek do
      okien-
    • Gość: bobby Re: Jan Brudnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 00:27
      poznałem czlowieka kilkanacie lat temu. byl zwyczajnym pracowitym skromnym
      człowiekiem. nie podejrzewałem go ze z tego niewielkiego warsztatu zbuduje tak
      imponujace przedsiebiorstwo. zaczynal w branzy kiedy krolowaly firmy gerda i
      vitex. przy nich wygladal jak prowincjonalny slusarz. dzisiaj pewnie depcze im
      po pietach lub ich dawno przegonil (nie wiem dawno nie sledze rynku).

widze ze czlowiek zachowal swoja skromnosc, w przeciwienstwie do syna (ale to
      zrozumiale wszak nie syn zbudowal to firme ;-))

Panie Janku szanuje pana dorobek, ale mysle ze pan sam czuje, ze zle pan
      wyglada na tym swieczniku. Pan jest czlowiekiem pracy, czynu, a nie szolmenem
      jak wolbach czy zawodowym zaklinaczem jak ks goralski. chce pan wygladac jak
      malowana kukielka?

nalezy sie panu uznanie za wysilek, ale nie potrzebuje pan dowodow w postaci
      tego pseudoplebiscytu.

najwiekszy dowod jak pan potrzebuje, stoi przy drodze do warszawy. Prosze brac
      przyklad ze innego plockiego biznesmena, ktory trzyma sie z dala od polityki i
      tego "ru..ia wiatru". Dzisiaj buduje jedno z najwiekszych przedsiebiorstw w
      polsce, a podobnie jak pan zaczynal od zera.

jak pan wlezie w to gowno, zawsze beda panu buty smierdzialy.
      • Gość: wkrętak Re: Jan Brudnicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.05, 09:07
        Panie Janku znam Pana od dawna i rownież jestem pełen uznania dla tego co Pan
        bez układów i wlasna ciężką pracą osiągnął.
        Przestrzegam Pana przed oszołomami,którzy tylko czychają jak hieny aby dobrać
        się do Pana tak ciężko wypracowanego majątku.
        Sam kiedyś tego doświadczyłem.
    • Gość: niktważny Re: Jan Brudnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:43
      jest kawał skur.....na i jego dziciaki z mariuszkiem na czele jeszcze wiekszy
      kawal h...a
    • Gość: wielbiciel Re: Jan Brudnicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:51
      wszystko byloby dobrze ale niestety na pana niekorzyc dzilaja pana dzieci pan
      mariuszek i pan pawelek wielkie h..je. nie maja juz przyjaciol w plocku nawet
      wsord klasy ze szkoly. nie maja newet matury panowie dyrektorzy najlepiej sie
      tak tytulowac. wielki smrod Pan za sobą ciągnie Panie Prezesie.
    • abecadlo2004 czyste zero !!! 19.04.05, 07:41
      Może on wziąłby się za jakąś robotę fizyczną, aby nabrać szacunku dla własnych
      robotników.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka