Gość: adamek :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 22:33 Według mnie pizza la mafia to jedna z kilku najgorszych pizzeri w Płocku. A co wy o niej myślicie???? Piszcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
preparat_plock Re: Pizzeria La mafia 29.03.05, 10:45 w rzeczonej pizzerii nigdy nie byłem, natomiast zamawiałem kilka razy na telefon. W słuchawce usłyszałem PIZZERIA LA MAFIA SŁUCHAAAAAAAAAM, wypowiedziane kobiecym głosem, ale w taki sposób, że gdyby nie "PIZZERIA LA MAFIA..." to miałbym wątpliwości, czy wykręciłem dobry numer. Ton głosu pasowałby idealnie do powitania typu "CZEGO KUR.WAAAAAAA". Poczułem się jakbym w czymś ważnym jej przeszkodził, a ona miałaby do mnie pretensje, że ośmieliłem się dzwonić :) Mam prozpozycje to szefa, żeby zadzwonił od czasu do czasu do swojej pizzerii, pod numer, pod którym można składać zamówienia, i posłuchał jak wspaniale witani są "wirtualni" klienci jego lokalu. Osobiście miałem chęć zwyczajnie się rozłączyć. Ale dostawcę mają chyba najfajniejszego i naprawdę miłego gościa!! Pozdrowienia dla Pana! Co do samej pizzy... fakt, jadłem lepsze, ale żeby od razu najgorsza... Mi tam smakuje, no i o cenach należy pamiętać, na pewno jedne z najniższych w Płocku, jeśli nie najniższe, no i jeśli zamówimy dwie - trzecia, La mafia, gratis. Powiem tak, na drzwiach lodówki w mnie kuchni, magnes trzyma ulotki dwóch pizzerii: La Mafii, oraz Gemini Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś