Gość: roxana IP: *.c155.petrotel.pl 12.04.05, 17:51 chciałabym ściągnąć dobre filmy z internetu,mam już do tego odpowiedni program FlashGet,ale nie bardzo wiem,skąd te filmy i muzykę wziąć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Skrzydlak Re: pomóżcie amatorce!!! IP: *.class146.petrotel.pl 12.04.05, 17:53 Gość portalu: roxana napisał(a): > chciałabym ściągnąć dobre filmy z internetu,mam już do tego odpowiedni > program FlashGet,ale nie bardzo wiem,skąd te filmy i muzykę wziąć. w prokuraturze Ci powiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: pomóżcie amatorce!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 17:55 ile masz lat jesteś pełnoletnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivulspirit Re: pomóżcie amatorce!!! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.05, 19:28 ag.bocznica.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mitsurugi Re: pomóżcie amatorce!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 20:50 PROSZĘ ADMIONISTRATORA FORUM O SKASOWENIE TEGO TEMATU JAKO, MOGĄCEGO PRZYCZYNIĆ SIĘ DO ZŁAMANIA PRAWA LUB NARUSZENIA DÓBR OSOBISTYCH OSÓB TRZECICH. Odpowiedz Link Zgłoś