Gość: frost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:23 Obawiam sie ze to nie bedzie to samo co rok temu. Bylem przez 3 dni wtedy... ;) Oby sie udalo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:48 strona działała jakieś trzy godziny... chyba miesiąc temu było podobnie... czarno to widzę, no ale trzydniowy festiwal to w końcu trochę większa sztuka niż "Dni Komunalnika" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !@!! Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 15:40 chyba efekt przekrętu i kradzieży a nie następca. a strona imponująca tyle wiadomości i jaka pikna jestem z Płocka i jade na astigmatic w polske - napewno sie odbedzie a oszustów paskudnych leszczy gangsterów wspierać nie będe. PRECZ ze wsiurkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:30 Gość portalu: !@!! napisał(a): > jestem z Płocka i jade na astigmatic w polske - napewno sie odbedzie Nie zatrzymujemy. Będzie wiecej miejsca dla ludzi z Polski. Miejscowych opszczymurkow i krakaczy chetnie wyeksportujemy na ten czas z miasta. > a oszustów paskudnych leszczy gangsterów wspierać nie będe. No to nam ulżyło że tam gdzieś w Polsce nam wstydu nie narobisz. > PRECZ ze wsiurkami I tu sie zgadzamy. Precz. Niech jadą w Polske szukac szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deFacto Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 17:34 a jedźcie sobie, z tym ze teraz trzeba wierzyć ze bedzie to dobra impreza a ludzi od zwykłego astigmatic, którzy organizowali koncerty Ercia Claptona czy Stinga itp to napewno mimo zapewniań festiwal bedzie miał charakter bardziej nu-jezz'owy. Miejmy nadzieje ze płock sie postara i ten destiwal wyprzedzi jeszcze "Sonar" w Barcelonie :P ( z tym Sonarem to niewykonalne ale dobre słowo zawsze sie liczy :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @#$! Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 19:55 no brawo , widze ze sie leszczu wysililes , to dobrze -widac cie ubodło .ale spoko nie musisz sie tłumaczyć , już mi nie odpisuj bo sie poniżasz a wole żebyś nie schodził do mojego poziomu tylko został na swoim pseudointelektualnym bełkocie. pa wsiurku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 15:51 no brawo , widze ze sie leszczu wysililes , to dobrze -widac cie ubodło .ale spoko nie musisz sie tłumaczyć , już mi nie odpisuj bo sie poniżasz a wole żebyś nie schodził do mojego poziomu tylko został na swoim pseudointelektualnym bełkocie. pa wsiurku To najlepsza odpowiedź dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSTe Re: Następca Astigmatica IP: 193.59.95.* 02.05.05, 13:31 jako glowny punkt informacji gazeta podaje strone www.relaz.pl/plock tyle ze ona nie działa.... powinni szybciutko to zmienic i bardziej wypromować chociażby używając starej nazwy - astigmatic... i think.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astifanka Re: Następca Astigmatica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 09:43 uzywajac starej nazwy astigmatic?? przeciez ta nazwa bedzie jeszcze funkcjonowac!!! mnie tez sie nie podoba to co sie porobilo. z niecierpliwoscia czekam na line up ORYGINALNEGO astigmatic. narazie jestem bardzo nieufna co do tego co sie ma wydarzyc w plocku. wydaje mi sie ze ktos tu powyzej mial racje... oszustwa i przekrety... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSTe Re: Następca Astigmatica IP: 193.59.95.* 06.05.05, 10:53 mam na mysli to, że wklepując do wyszukiwarki internetowej nazwę ASTIGMATIC powinno wyskakiwać odniesienie do płockiego festiwalu... i mam nadzieję, że nie będzie to ta denna nazwa PLOCK2005!!!!! A po za tym tak... chciałabym aby astigmatic = plock. Ale to tylko moje mało chciejstwo, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerry Re: Następca Astigmatica IP: 213.134.155.* 02.05.05, 15:47 Słuchajcie - juz wiadomo gdzie bedzie astigmatic - w Gdyni!! Tak jest na oficjalnej stronie www.astigmatic.pl Fajnie bo wtedy akurat sporo znajomych jedzie na wakacje na Hel i do Dębek i w ogole w okolice trojmiasta, wiec na pewno bedzie duzo ludzi i fajna atmosfera. A to w Plocku slyszalem ze padlo... ze cos nie wyszlo, ze im poblokowano, biedni - jednak nie jest to takie latwe jak sie wydawalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Czy to prawda? Co miało paść - ten płocki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 16:01 Chyba zmyślasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: commander keen Re: Czy to prawda? Co miało paść - ten płocki? IP: *.chello.pl 02.05.05, 16:07 Apeluję - przestańcie w końcu z tym Astigmatikiem. Festiwal jak festiwal a niektórzy traktują to jak kwestię życia i śmierci. Wiadomo że jedni jak i drudzy będą podkładać sobie tzw. świnie na tym forum i za każdym razem będzie z tego sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFF @stigmatic IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.05.05, 09:35 możemy się spodziewać bananowych songów w biesiadnych kapeluszach, pretensjonalnie wypełniając czas i miejsce tego wydarzenia niemało jest egzotycznych psełdoBITwórców którzy z pewnością zainteresują naszych organizatorów, doskonale wiem jak działa mechanizm pozbywania się tego co wartościowe z naszego podwórka Odpowiedz Link Zgłoś
radeqrdemenes Re: @stigmatic 06.05.05, 09:51 Twórcą, pomysłodawcą, festiwalu jest Cezary Tromanowski i to jemu BIS chce ukraść festiwal, a ten deklarował się że chce zostawić Astigmatic w Płocku tam gdzie on tam prawdziwy Astigmatic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eclectic Group Re: @stigmatic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:09 Oficjalne stanowisko... Ludzie to co piszecie to jest tragiczne.Nikt nic nie wie a ciagle jakies plotki kraza. Strona przestala dzialac, gdyz miasto wyrazilo chec zmiany nazwy na PLOCK 2005 czyli Miedzynarodowy Festiwal Muzyki Elektronicznej Plock 2005. Oficjalna strona festiwalu ruszy w przyszlym tygodniu ( wiadomosc 100 %). Dopinamy ostatnie umowy i czesciowo zamykamy booking..Mamy 40 gosci z zagranicy z takich wytworni jak: Musique Risque Schitkatapult Cocoon Freizelglauben Italic Transmat Cream Ghostly Initial Cuts,Morris Audio Ladomat Klang Karloff Ghostly Recognition Perlon, Philpot Revolver Warp Multicolor Sub Static Sender Border Community Trenton Italic Morr Music Cream Highgrade, Morris Audio i to chyba nie jest eric clapton ani sting... Festiwal bedzie czysto elektroniczny + goscie od nu jazzu i deep house Muzyka bedzie 24 h i mam nadzieje ze kazdy znajdzie cos dla siebie I po co wypisywac bzdury? Poczekajcie, sprawdzcie i dopiero komentujcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSTe NAZWA IP: 193.59.95.* 06.05.05, 10:44 > I po co wypisywac bzdury? Poczekajcie, sprawdzcie i dopiero komentujcie jakoś Ci nie wierzę.... w sukces tego festiwalu, ale sprawdze jeśli będzie miał "lepszą ofertę" niż Gdański festiwal... I wymyślcie jakoś porządna nazwę!!! Chyba UM ma speców od reklamy promocji marketingu itp????? PLOCK2005 nazwą festiwalu? a za rok PLOCK2006? Naprawdę chyba stać nas na więcej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeadReset Re: NAZWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:52 eSTe niech się wymądrza, bo nie nazwa jest najistotniejsza. Oczywistym jest że ludzie pojadą do Gdyni,Gdańska,Sopotu,Poznania,war(w)szawy na festiwal, a oleją ten w Płocku.Dlaczego? Bo to "wiocha powiedzieć,że się było w jakimś Płocku na festiwalu,nieważne kto występował",ale to "super kul i spoko" powiedzieć, że "byłem/byłam w Gdyni,Gdańsku,Sopocie,Poznanie,war(w)szawie na za....bistym festiwalu,nieważne kto występowal" A wiesz pani eSTe, co jest tak naprawdę istotne w FESTIWALACH???Bo o tym chyba wszyscy zapomnieli. MUZYKA A lista wytwórni z których mają przybić wykonawcy poprostu mnie zabiła. Moje stanowisko:pojadę tam, gdzie zagrają "moi" wykonawcy;) PZDR 4 TC Crew !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: six Re: NAZWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 10:58 i o to wlasnie chodzi: z potwierdzonych zrodel wiem ze bedzie: Luke Vilbert, Pantytec, Dabraye, T.Rauschmierre....Timewriter, czekamy na strone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSTe Dr Judym IP: 193.59.95.* 06.05.05, 10:59 Z tego co napisał Head Reset odczytać można: za rok festiwalu w Płocku nie będzie (bo nie będzie na nim ludzi i UM zrezygnuje z dokładania do czegoś co nie przynosi efektów)... jesteście idealistami, a kasa zawsze jest najważniejsza... Ważna jest muzyka ale i marketing... (co nie znaczy muzyka komercyjna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeadReset Re: Dr Judym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 11:15 Tylko nie ryj kolego, każdy ma prawo do własnych poglądów, niezależnie od tego jak bardzo błądzi;) Jeszcze jedno chcę napisać: organizatorzy ASTIGMATIC piszą na swojej stronie internetowej, że "kolejna edycja Astigmatic będzie miała taki format artystyczny, jak dotychczasowe, czego nie gwarantuje żaden inny podmiot, choćby wygrał jakikolwiek konkurs"...hmm...Może to tylko moja opinia, ale edycja 2004 była w porównaniu z 2003 DUUUUUŻO bardziej dyskotekowo-taneczno-popowa wręcz.Więc jeśli taki ma być charakter artystyczny festiwalu 2005, to lepiej niech spadają do Gdyni, albo lepiej na Alaskę i tam robią festiwal dla publiki prosto z war(w)szawskiej Piekarni, albo Szczecińskiej Lokomotywy, a w Płocku niech zagrają ci którzy to NAPRAWDĘ POTRAFIĄ dla tych którzy to NAPRAWDĘ KOCHAJĄ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: @stigmatic 06.05.05, 23:53 Gość portalu: Eclectic Group napisał(a): > Dopinamy ostatnie umowy i czesciowo zamykamy booking..Mamy 40 gosci z zagranicy > z takich wytworni jak: > (...) Warp Jak przyjedzie Richard D. James aka Aphex Twin to sprzedam wam duszę ;] Odpowiedz Link Zgłoś