Dodaj do ulubionych

HOTEL ANGIELSKI W PŁOCKU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 16:52
KOCHANI INTERNAUCI!!!PRZYSZLI KLIENCI HOTELU ANGIELSKIEGO!!!NIE POLECAM TEGO
MIEJSCA!!!TRZEBA OK.1 GODZ CZEKAC NA PODANIE TYLKO ZUPY,NIE WSPOMINAJĄC NIC O
DRUGIM DANIU!!!ZANIM TAM POJDZIECIE ZASTANÓWCIE SIĘ BARDZO MOCNO!!!UNIKNIJ
ZDEGUSTOWANIA!!!CO NAJGORSZE,NAWET ZA OPÓŹNIENIA NIE USŁYSZYSZ
SŁOWA"PRZEPRASZAM"!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: HOTEL ANGIELSKI W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 18:53
      To ze sie dlugo czeka to dobry znak. Mozna sie domyslac ze danie jest robione
      zaraz po zamowieniu, czyli wszytsko swieze, a nie odgrzewane.
      Jesli chce sie szybko cos zjesc polecam mcdonaldsa, albo kebab, a w przypadku
      zup goracy kubek.
      • Gość: ona Re: HOTEL ANGIELSKI W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:35
        poniosło cie, to może dopiero karmią kurczaka
        na Kwiatka jest jadło domowe, bar na Tumskiej zupełnie smacznie i zdrowo
        ze nie bede dalej wyliczała
    • Gość: ps Re: HOTEL ANGIELSKI W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 19:53
      sporostowanie...odwołuje wszystko co napisalam...nie chodzilo o ten
      lokal...przepraszam wszystkich z Hotelu Angielskiego!!!
    • Gość: ps Re: HOTEL ANGIELSKI W PŁOCKU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 20:00
      prosze o zakończenie i niekontynuowanie tego watku na forum!!nie ma o czym
      mowic!!!
      • Gość: Misieek Re: HOTEL ANGIELSKI W PŁOCKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:24
        Eeee, a mnie sie wątek podoba. Co, ktoś Cie postraszył???
    • Gość: hajlarczyk Re: hotel angielski w płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.13, 20:04
      jadłem w hotelu angielskim i zazwyczaj mi smakowało ;) fakt czekało się trochę ale za to było smacznie. Natomiast w hotelu tumskim nie dość, że się długo czeka to jeszcze smakuje jak pomyje! może trafiłem na gorszy dzień kucharza, ale niesmak pozostanie do końca życia i więcej tam nie zjem!
      • Gość: port asd poleca samą chemię IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.13, 19:30
        tez reklama ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka