Gość: kujon IP: *.plock.mm.pl 23.06.05, 21:31 dlaczego Chmura wypowiada sie na łamach gazety?A moze spytać innych nauczycieli, nie łaska?no tak, są osoby , które tylko "spijają śmietankę", taka jest rzeczywistość w naszym kraju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XX Re: Gimnazjum z Płocka "szkołą bez korepetycji" IP: *.c154.petrotel.pl 06.07.05, 08:31 Mój syn właśnie ukończył gimnazjum, uważam,że działania opisane w artykule są godne podziwu i pochwały. Myślałam, że nic nie można zmienić w edukacji gimnazjalistów, okazuje sie że można-wystarczy tylko chcieć. Artykuł powyższy polecam gorąco dyrekcji i nauczyicelom Gimnazjum nr 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia M. do XX IP: *.c153.petrotel.pl 08.07.05, 19:06 Witaj XX! Też jestem mamą tegorocznej absolwenki G4. Do której klasy chodził Twój syn? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: do XX IP: *.c155.petrotel.pl 09.07.05, 07:27 Witaj Krysiu. Wybacz ale nie mogę udzielić Ci odpowiedzi ponieważ moje dziecko nie zakończyło edukacji a jak na razie nie zamierzam wyprowadzić się z Płocka. W moim ukochanym mieście w danych środowiskach wszyscy się znają. Jeśli chodzi o nauczycieli uczących moje dziecko to na pochwałę zasługuje pani Gotowicka i pani Rycyk-Lubaś. Solidność, systematyczność i sprawiedliwość to cechy jakie te nauczycielki posiadają. Reszty "ciała pedagogicznego" komentować nie będę, ponieważ nie ze wszystkimi miałam kontakt, a o dyrekcji nic dobrego powiedzieć nie mogę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: do XX IP: *.c155.petrotel.pl 09.07.05, 07:54 "Reszty "ciała pedagogicznego" komentować nie będę, ponieważ nie ze wszystkimi miałam kontakt" - chodzi mi o nauczycieli, którzy nie uczyli mojego syna, tych dobrych, którzy uczyli już wymieniłam, pozostałym polecam artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
camat do XX 09.07.05, 16:48 Witaj! Faktycznie nie będziemy rozmawiały na forum publicznym. Jak chcesz to podaję Ci mój adres e-mail: camat@gazeta.pl Pozdrawiam Krysia Odpowiedz Link Zgłoś