Gość: maturzysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:49 prosze o podanie strony, gdzie esprawdzić, czy zdałem!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Jagiellonka rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:25 I poraz kolejny Jagiellonka pokazała ze jest najleprzą szkołą w Płocku. Małach jest gorszy poraz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzydlak Re: Jagiellonka rulez IP: *.c151.petrotel.pl 27.06.05, 19:42 Gość portalu: xxx napisał(a): > pokazała ze jest najleprzą Ty też pokazałeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx jaga rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:26 Jaga rulez małach jest gorszy poraz kolejny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jaga rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:56 oczywiście ze tak:) jaga rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sammael00 Re: jaga rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:20 powiem tylko tyle, 100% z pisemnych zadne wiec to mowi samo za siebie, z ustnych co wiem to tylko 2 osby nie zdaly na cala szkole, jednym slowem warto isc do jagi, ja sie ciesze z moich wynikow, pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jaga rulez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:49 z usnych tylko 1 osoba nie zdala.... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Malachowianka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:38 Oczywiscie poziom nauczania Jagielonki mozna porownac z poziomem CKU. W Jagielonce system nauczania wali sie jak jej fundamenty, dlatego taka duza zdawalnosc. Pozdrowienia dla Pana dyrektora w zajebistym garniturku i dla wszystkich uczniow klasztornikow hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Malachowianka !!! IP: 193.59.95.* 28.06.05, 12:15 Ale tak naprwdę to niewiele wiadomo o wynikach małachowiaków - czy coś przeoczyłam...(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Malachowianka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:51 > Ale tak naprwdę to niewiele wiadomo o wynikach małachowiaków - czy coś > przeoczyłam...(?) Pewnie byla porazka wiec nie napisali ani slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Malachowianka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:52 z tego co wiem to ok 5-8 osob nie zaliczylo pisemnych :] ale nie jestem pewna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Malachowianka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:51 przestancie z ta wojna i wymienianiem sie zdaniami :] czy to cos zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3c - jaga rulez Re: Malachowianka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 19:31 No jasne, ze zmieni Żydzie z Malacha, ze jestescie gorszymi to kazdy to wie:]. Odpowiedz Link Zgłoś