Dodaj do ulubionych

Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 07:04
z Orlen Asfalt odwołano Hetkowskiego, Centrum Edukacji Orlen przeszło pod
Park Technologiczny, ciekawe jak długo prezydent Płocka będzie trzymał w
pracy lejdy Opatrzyk ?
Obserwuj wątek
    • Gość: andy Gdzie tym razem spadnie na cztery łapy Petrotel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 07:19
      j,w.
      • Gość: sld Re: Gdzie tym razem spadnie na cztery łapy Petrot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 08:33
        A co z będzie z Rysiem Kwiatkowskim, zastępcą Kossakowskiej?
        • Gość: gh Re: Gdzie tym razem spadnie na cztery łapy Petrot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 08:58
          na madagaskar
    • Gość: Tolo Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:11
      Dobry manewr. Nareszcie Prezydent Milewski pozbędzie się czerwonego szamba.
    • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:27
      NARESZCIE !!! Tylko dlaczego tak późno.....
      • Gość: sld Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:37
        Co będzie Z Rysiem Kwiatkowskim, bo to spoko gość?
      • Gość: whetkowski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: 193.59.95.* 04.07.05, 13:13
        DLA UCHO : wiedzialem ze sie ucieszysz Tak niewiele wystarczy do szczescia Coz
        kolejny plocczanin zwalnia miejsce w strukturach orlenu Ale musze ci
        poweiedziec ze odchodze z podniesionym czolem Po pierwsze wyniki spolki/mozesz
        je przeanalizowac/ i po drugie /a to najwazniejsze/ niesamowita zyczliwosc
        ludzi ze spolki oraz wspolpracownikow z calej Polski ktorzy mnie dzisiaj
        zegnali Zycze ci ucho zebys osiagnal kiedys to co ja dzis ALE UWIERZ CIESZE SIE
        Z TOBA TWOJA DZISIEJSZA RADOSCIA TAK MALO JEST W NASZEJ RZECZYWISTOSCI LUDZI
        RADOSNYCH
        • Gość: do whetkowski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:19
          Wojtek, powiedz co się stanie z Ryśkiem Kwiatkowskim i Anią Kossakowską?
          • Gość: Zoska Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:10
            A co ma sie niby stac z Kossakowska?
            Kobieta robi wyniki, pomaga innym, nie kombinuje i trzyma dyscypline w firmie.
            Uwazam ze wlasciwa osoba na wlasciwym miejscu a upolityczniajac stanowiska top
            managerow czesto rozpieprzamy to co naprawde jest dobre tylko przez to ze w
            dalszym ciagu Polska to pieprzony zascianek, gdzie swary sa modne i nikt tak
            naprawde nie mysli pro publico bono....bo i po co wazniejsze zaspokojenie
            wlasnej chuci niz rozwoju i dążenia do lepszego bytu. Ale coz polskiej
            mentalnosci jeszce dlugo nawet milion wstapien do europy nie
            zmieni....PROWINCJONALIZM smierdzi jeszcze !!!i to gleboki
            • Gość: panienka z lasu Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:18
              hi
            • Gość: Misiek P. Kossakowska & młodzież IP: 193.59.95.* 05.07.05, 13:58
              Kochana Zosiu,
              Co do chuci to P. Kossakowska coś o tym wie... Jeśli nie wierzysz, to spytaj ją
              gdzie była, jak ś.p. Nawrocki zasłabł po zażyciu pewnego medykamentu.
              Jeśli umiesz trochę myśleć i kojarzyć, to zorientujesz się, że taka osoba
              nie powinna zajmować się pracą z młodzieżą.

Całuski
              • Gość: ja brzoza Re: P. Kossakowska & młodzież IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 20:08
                A będzie pamiętać gdzie była? To tak dawno a mogła być pod wpływem
              • Gość: rafcio Re: P. Kossakowska & młodzież IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 05.07.05, 21:59
                To jakaś pomylona baba. A ten Rychu Kwiatkowski wygląda na jej ochroniarza i
                sie tylko opi.....ala. Komusza banda w tym centum edukacji. Popatrzcie kogo
                zatrudniła na dyrektorke szkoły. Osobe która nic nie zdziałała w życiu i na
                szkole sie nie zna
                • Gość: Tino Re: P. Kossakowska & młodzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:23
                  Potwierdzam Rafcio, to banda. P. Kossakowska, Rysiu Kwiatkowski i A. Skorus aha i nasza Grazia Opatrzyk, co za śmietanka się tu zebrała. wycisną ile sie da z tej biednej spółki i zostawią dla innych ochłapy.
                  Pamiętam jednego z pracowników Norerta zajmował sie marketingiem, był gnebiony zastrasznay i jego stresy wywołały poważne kłopoty zdrowotne, które spowodowały śmierc w wieku 26 lat, a ta szmata nawet na pogrzeb nie poszła, wykończyli chłopoaka i jakoś to ucichło.
                  • Gość: Tino Re: P. Kossakowska & młodzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:38
                    Czy może ktoś wie gdzie pracuje córka Pani A.K? Cholera dowiedziałem się że pracuje też w spólce Orlenowskiej i to na niezłym stołku. Aha i jeszcze ma chyba barek w Włodkowicu i zbiegiem okoliczności Centrum Edukacji zamawia tam kanapki na szkolenia. Ciekawe czy jest więcej takich powiązań, może ktośby się przyjżał tym układaom w tej spółce. Żal mi wszystkich ludzi co tam pracują
              • Gość: DO MISKA Re: P. Kossakowska & młodzież IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:20
                TY CWOKU JAKBYS MIAL ROZUM TO PIERDUL BYS NIE PISAL...........TAK WEIEC PODAJE
                CI DO WIADOMOSCI ZE KOSSAKOWSKA BYLA DALEKO OD PLOCKA JAK W/W PAN ZAPADL W SEN
                WIECZNY......ALE TRZEBA BYC CEPEM ZEBY PIEPRZYC I OSADZAC JAK SIE GOWNO
                WIE.przepraszam innych za slownictwo ale takie barachlo mnie
                drazni..............plotuchy z prowincji
            • Gość: Tino Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:09
              Kossakowska robi kawał dobrej roboty, Haha. bazuje na tym co juz było i kombinuje z RUP jakies tam zleconka bo była tam kiedyś szefem. A w firmie CE jak piszesz jest dyscyplina! To mozna zaliczyc do komunistycznych praktyk zastraszania, tam ludzie sa zastraszeni i zmuszani do donoszenia. Moze to jeszcze Pani AK zostało z SB.
        • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:32
          Żyję na tym świecie troszkę dłużej od Ciebie i dużo w życiu udało mi się zrobić
          dobrze z czego jestem bardzo zadowolony.To co dobrze robiłem to zawsze uczciwą
          pracą, a nie kombinatorstwem "ludzi" wywodzących się spod znaku P.Z.P.R..Nigdy
          do tej bandy nie należałem z czego mam wielką satysfakcję. Byłem jednym z
          pierwszych w Płocku którzy zakładali N.S.Z.Z."SOLIDARNOŚĆ" w naszym mieście, a
          Ty byłeś od początku naszym wrogiem. Cała Twoja kariera - to tylko cwaniactwo i
          poparcie złodziejskiej mafii wywodzącej się z szeregów P.Z.P.R.-u - współczyję-
          Ja chodzę z podniesionym czołem, a Ty i Twoi "ludzie oczekujecie na proces
          sądowy (myślę że też mnie usatysfakcjonuje).Myślę że temida która ma zawiązane
          oczy dojrzy sprawiedliwość i dokładnie określi Twoją "niewinność".Wiesz dobrze
          że Twoi kolesie też już są na wykończeniu i nic Ci nie pomogą w następnym
          krętactwie. Znam Cię dokładnie z Twoich młodych lat i wiem czym jesteś
          nasiąknięty.
          • Gość: byłe SLD Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:44
            do Ucho.

zgodzę się z tobą że Wojtuś to krętacz. Poznałem to nazwisko w 1988 roku.
            Spoldzielnia domków jednorodzinnych PODOLSZYCE starała sie o działki na
            Podolszycach Południu. Po dwóch latach czekania pojechaliśmy do Warszawy do
            Wojewódzkiego Biura Geodezyjnego spytać się czy jest problem narysować te kilka
            lini na planach. Pani w biurze odpowiedziała że już dawno chcieli to zrobić ale
            pan Hetkowski (wtedy vice prezydent) wstrzymuje sprawę bo sam chce wykupić
            poprzez spółkę te tereny, uzbroić je i po kilkunastokrotnie wyższej cenie
            sprzedać. Tak więc poglądy lewicowe od miał w dupie, kasa, kasa, kasa i tylko
            kasa. I bardzo dobrze że tak kończy. WMWD.
            • Gość: whetkowski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 22:27
              dla bylego sld ;dlaczego klamiesz podly czlowieku i czego sie boisz ?gdybym tak
              zrobil jak mowisz wtedy na pewno bym siedzial O tamtych czasach mozna mowic zle
              ale napewno wtedy nie bylo korupcji bo kazdy sie bal i byl po stokroc
              kontrolowany W 1988 nie trzeba bylo jezdzic do Wwy bo wszystkie sprawy
              zalatwialo sie w Plocku Byl tu urzad wojewodzki A ile dzialek wowczas dostali
              ludzie /pewnie z 800 juz nie pamietam/widac to dzis gdy patrzymy na te osiedla
              ktore wowczas zaczely powstawac Jeszcze dzis masz szanse doniesc na mnie
              Prokuratura czeka Nie boj sie Ta pani tez pewnie jeszcze zyje
    • Gość: rec Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:59
      obejmie go amnestia
      • Gość: klementyna Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 14:12
        ciekawe co się stanie z panienką od bzykania z Orlen Edukacji
        • Gość: śfager Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.c157.petrotel.pl 04.07.05, 16:08
          Wiesz co klementyna, zastąp ją!
          • Gość: klementyna Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 16:11
            no wiesz co .........jestem dużo młodsza !
            • Gość: życzliwy Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 21:27
              Dlaczego tylko o d... dyskutujecie,czy nikt z WAS nie zauważył,że W.H. nowo
              powołaną spółkę ORLEN ASFALT wprowadził na 362 miejsce na liście największych
              500 firm w Polsce wg RZECZPOSPOLITEJ,pomimo grożącej konkurencji ze strony
              grupy LOTOS .Tylko 3 spółki córki PKN ORLEN są na tej liście ( ORLEN
              PTERPOCENTRUM,ORLEN GAZ i ORLEN ASFALT ) i to jest sukces niewątpliwy bo
              obliczony wg statystyki GUS.Teraz jest to 9 (dziewiąta )firma w Płocku .
              Pewnie o tym nie wiecie ,więc Wam uprzejmie komunikuję ,może na to
              zareagujecie. Nigdy w historii swojej Asfalty nie miały takiej pozycji.
              • Gość: edek Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:35
                pisz pod jednym nickiem
                i pierdół nie opowiadaj
                • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:17
                  Czy nie zauważyliście przez kogo te spółki są prowadzone? - hahaha - sami
                  towarzysze z S.L.D.,ale sobie robią reklamkę!!, czy myślicie towarzysze że
                  myślący ludzie są wróbelkami i nie dadzą się nabrać na plewy? Minęły czasy
                  propagandy sukcesu !. Nawet nie mogę współczuć waszej głupocie.....
                • Gość: Zabielski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.hsd1.il.comcast.net 04.07.05, 22:27
                  Widzisz Wojtek jesli juz powielasz probe samooczyszczenia sie z grzechow
                  mlodosci,zafascynowaniem sie Jankiem Krasickim,Leninem i innymi dupkami ktorzy
                  chcieli swoja doktryna karmic Narody Swiata zapominajac ze najpierw musza
                  ukrasc obdzielic swoich a resztkami ochlapow poczestowac tych najubozszych i to
                  bylo mottem przewodnim twojej falszywej wiary w komunizm,socjalizm i resztki
                  tych bandyckich struktur ktore zamiast pomagac tym biednym ludziom pograzyly
                  ich w gorszej biedzie.Skoro jestes taki prawy socjalista (nie socjaldemokrata
                  gdyz tys nie masz zadnych zadatkow na prawdziwego europejskiego socjaldemokrate)
                  to nadwyzki ktore masz na kontach przekaz tym najbardziej [potrzebojacym moze
                  tym przekonasz ludzi co do uczciwosci i zasadnosci dzialania.Ale wspominajac
                  czasy jak byles przewodniczacym ZMStwoja Chamska postawe wobec innych nie mam
                  zbyt dobrych wspomnien a jesli chodzi o Orlen Asfalt dobrze ze tak sie stalo
                  szefowie duzych firm nie lubia rozglosow a o Tobie to juz nawet wroble na
                  kazdym krzaku cwierkaja i to jest meczace.Odpocznij wyluzuj sie Oleksy otwiera
                  firme konsultingowa ktora bedzie doradzac jak sie migac wieloletnim procesom
                  lustracyjnym,karnym wy przecierz z tego slyniecie jako spoldzielnia.
                  • Gość: whetkowski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 22:53
                    dla zabielskiego Nadwyzek nie mam ale dla ciebie sprobuje cos znalezc Podaj
                    numer konta Reszty nie komentuje/ bo na tym poziomie-jest za wysoki/ nie
                    potrfil bym wygrac Coz tylko WUML a nie europejskie socjaldemokratyczne
                    uniwersytety Tego ci niestety zazdroszcze ,ale moze jeszcze nic straconego...
              • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:20
                a w tym życzliwym to mi śmierdzi Wojtek Hetkowski który jeszcze wspiera kolegów
                ze swojej partyjniackiej bandy.
                • Gość: j ^ ^^^^^^^^ n Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:26
                  żadna amnestia nie obejmie
                  • Gość: whetkowski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 22:46
                    dla ucho:wielu twoich kolegow z organizacji ktora jak mowisz tworzyles i wtedy
                    i teraz nie widzi we mnie wroga Jak pewnie wiesz na ich prosbe bylem nawet
                    wiceprezydentem przez kilkanascie miesiecy po przelomie A dzis tez mam z nimi
                    dobre relacje ,ale coz to inna Solidarnosc madra i tworcza a nie zapiekla w
                    gniewie i nienawisci tak jak ty A zreszta pewnie klamiesz lub masz cos do
                    ukrycia bo dlaczego ukrywalbys sie pod kojarzacym sie z facetem podsluchujacym
                    pod drzwiami pseudonimem PS Odsylam Cie do publikowanych sprawozdan finansowych
                    za lata 2003 i 2004 mam nadzieje ze docenisz co zrobilismy w tej spolce z
                    zespolem ktorym kierowalem z ktorego jestem dumny i ktory wzruszyl mnie dzis
                    swoim pozegnaniem Byli wsrod nich ludzie takze z Solidarnosci
                    • Gość: olo Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:57
                      It all thiefs komuchy and they will go for detective story
                      Przyszli cie głabie pozegnać, rozumiesz raz na zawsze.
                      • Gość: whetkowski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 23:10
                        ale za to jak! nieglabie! Nawet tego mozesz mi zazdroscic niespelniony
                        poligloto /Do tego ostatniego slowa sproboj dobrac rym ktory tobie dedykuje/
                        • Gość: whetkowski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 23:13
                          acha i jeszcze jedno Z wieloma z nich mam poumawiane spotkania b o tego chca i
                          to jest klasa tych ludzi
                          • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 06:44
                            ale dla mnie i dla wielu innych zawsze byłeś i jesteś umaczanym w bagnie.
                            • Gość: życzliwy II Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 09:03
                              Do wszystkich miłych dyskutantów : Odpowiedzcie mi na pytanie "Jak to
                              jest ,że W.H. pomawiany o to ,że jest : wrogiem publicznym nr 1 w mieście,
                              płockim casanową ,czerwonym komuchem,fałszerzem , faktycznie był : zdolnym
                              przedsiębiorcą w TRIDENCIE , odważnym decydentem w UMP w sprawie rozpoczęcia
                              budowy mostu,kochającym ojcem, skutecznym menedżerem w Orlen Asfalcie ,który
                              wprowadził na 316 miejsce wśród polskich firm i 8 miejsce wśród płockich
                              zakładów , jest tak kontrowersyjny ,gdzie jest prawda ? Czy to jest zazdrość
                              lub strach nieudaczników,którzy nie potrafią rozpocząć budowy dróg dojazdowych
                              do mostu, a może impotentów,innych platfusów i pisuarów, o co tu chodzi ?Fakty
                              przeczą przecież pomówieniom!
                              • Gość: moralny Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:32
                                Czy wspaniały ojciec zadaje się z najgorszą zdzirą?
                              • Gość: janosik Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: 80.50.35.* 06.07.05, 09:45
                                no masz racje kolego.To wina impotentow ,poniewaz wojtus regularnie jezdzil do
                                burdelikow a raczej zamawial panie lekkich obyczajow!!!A co do jego zdolnosci
                                menagerskich to szkoda gadac!!chyba ze umiejetnosci nabyl na szkoleniach w
                                moskwie
                        • Gość: Tino Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 10:31
                          To ja sie włącze do dyskusji.
                          Pan wchetkowski broniąc się na tym forum udowadnia jak jest zaburzony i brnie dalej w ten syf, który sam roznosi. osoba która uważa siebie, że jest na poziomie nie powinna wdawać się w jakiekolwiek dyskusje na swój temat. Ale jeśli to już robi to znaczy że jest z nim kiepsko bo już nie ma gdzie się bronić, tylko mała garsta ludzi wierzy mu albo musi wierzyc że jest i był uczciwy.
                          • Gość: znawca Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:57
                            Co się dziwisz Facet się wpier.....ł. Niestety taka jest prawda, że mądra
                            kobieta zrobi z faceta męża stanu - głupia goniąca za własną karierą - z chłopa
                            zrobi idiotę, bankruta, podnóżka, frajera. Sprostytuuje go i opluje, jak nie
                            osiągnie swego celu
                            • Gość: remek Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 20:29
                              nie było mnie troche, odwołali go i co ,siedzi tak
                              a ile chapnął odprawki, strach mówić co, nie przyzna sie tak ?
                              • Gość: banan Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 21:36
                                Pies ogrodnika czy sovieticus ,innemu nie da czy chce bez pracy?
                              • Gość: whetkowski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 23:30
                                dla remka :to powiedz ile tej odprawki wzialem?,Tylko dobrze sie zastanow nad
                                konsekwencjami ,a dla ulatwienia przeczytaj caly watek na forum Powiedz ile
                                wzialem Udowodnij to albo spadaj z forum jako ktos niewiarygodny
                    • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:29
                      Do Hetkowskiego - godzinę temu rozmawiałem z dwiema osobami z O.A., zapytałem o
                      Twoje osiągnięcia - usłyszałem najpierw śmiech, za chwilę jeden z nich mówi
                      cytuję: czym ten palant się chwali, on u nas to za darmo brał pieniądze!, a że
                      sp-ka dobrze stoi to zasługa ludzi którzy tam pracują i myślą!To zasługa
                      wyszkolonej kadry która się na tym zna, a on? i znowu śmiech. Zapytałem też czy
                      masz takie poważanie u ludzi z Solidarności? - znowu śmiech. Chcę Ci powiedzieć
                      że w roku 1980 to nie była jakaś tam organizacja którą tworzyliśmy w Płocku i
                      nie tylko bo w całej Polsce tylko Niezależny Samorządny Związek Zawodowy
                      SOLIDARNOŚĆ, a jakieś tam organizacje to tworzyli komuchy m.in. związek
                      socjalistycznej młodzieży polskiej na której czele stałeś.Większość ludzi z
                      O.A. ucieszyło się że już nie ma cę wśród nich, a ich odpowiedź to była
                      jednoznaczna jednego ......... mniej. Tylko "śmierdzący" komuch taki jak Ty
                      może się chwalić nie swoimi osiągnięciami. A teraz życzę Ci żeby Temida
                      znalazła na Ciebie odpowiedni wyrok.
                      • Gość: Do złego ucha Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 13:10
                        Faktycznie ta nienwawiść Cię zeżre i dostaniesz wrzodów żołądka,gdy będziesz
                        tak ziajał nienawiścią do bliżniego swego ,na którego dajesz fałszywe
                        świadectwo, a potem z piekła nie wyjdziesz . Okaż skruchę i idż do spowiedzi po
                        rozgrzeszenie .
                        • Gość: odp. "złe" Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:28
                          O owrzodzenie się nie boję bo umię zachować dietę. Na tle nerwowym też nie
                          dostanę, bo jestem z natury spokojnym człowiekiem. Do spowiedzi też mnie nie
                          musisz namawiać, bo chociaż raz w roku idę (ciekawy jestem jak jest z Tobą
                          grzeszniku?), a komuchów całe życie nienawidziłem i nienawidzę. Po śmierci nie
                          wiem gdzie mi będzie dane być - w niebie, czyśćcu czy w piekle? Ale jak pójdę
                          do piekła to już sobie z lucyperem załatwię jakąś dobrą fuchę żeby i tam
                          niszczyć komuchów, a wiadomo że oni tylko do piekła idą. Oj biada wam będzie
                          komuszki, oj biada.
                          • Gość: c.d. do ucha Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 15:28
                            Skąd u Ciebie tyle nienawiści do drugiego człowieka,czy WH rogi ci przyprawił ?
                            A może należysz do popleczników nieudacznika MM,który nie może rozpocząć
                            budowy dróg dojazdowych do gotowego mostu,którego odważnie rozpoczął budowę
                            odwołany prezes , a MM wystawił na śmiech całej Polski . Wskaż właściwą
                            opcję , to ci przyznam rację ,że musisz się mścić i żądać odwetu.
                          • Gość: polonistka Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.07.05, 08:57
                            Oj nie chciało sie w szkole uczyć polskiego,nie pisze się "umię", tylko "umiem".
                            A poza tym to na płockim forum aż roi sie od błędów ortograficznych, czy tu
                            piszą sami półanalfabeci? Tyle wyższych szkół naokoło i tyle "licencjatów" (to
                            podobno wyższe wykształcenie - humor i satyra), może by tak do podstawówki wrócić?
                    • Gość: ellloo Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.c155.petrotel.pl 07.07.05, 00:12
                      chyba jak wspierałem pewną Anitę B. w asfaltach. prawdziwy menadżer i znawca
                      kadr. a panna robiła co chciała i nie było na nią bata!!
      • Gość: rec Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.visp.energis.pl 05.07.05, 07:15
        Gość portalu: rec napisał(a):

> obejmie go amnestia

Zmieniam nick. Muszę się uwolnić od tego sobowtóra.
        • Gość: do Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 07:43
          Hojtek ma ku.. rację. A co zapomniałeś, jak Buzek siedem lat temu dorwał się do
          koryta? To wtedy zaczęło się Teraz Ku.. MY. Obsadzanie stołko wtedy się
          zaczęło. Wypie..li z petrochemii Jasułe i zaczęli się spadochroniarze. A
          córka Pani Grześkowiak, co se dupę woziła na Twój koszt po całym świecie. Nie
          pamiętasz? A jego śfagier Modrzejewski, co ma sprawę za przekręty w NFI
          Kwiatokowski. Za jego rządów akcje orlenu spadły o połowę. Taki menadżer. Gdyby
          wtedy AWS było takie uczciwe i kompetenetne( z Krzaklewskim na czele ) to by
          rządziło do dziś. Przypominam, że zaras po dościu do władzy AWS strtacił
          poparcie społeczne, bo oszukał ludzi.
          • Gość: anna Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:32
            tobie sie to wszystko myli z sld
            a wh sie poumawiał ?
            to juz temat dla służb specjalnych
            • Gość: do anny Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:35
              Rozumiem, że dostałaś robotę od Milewskiego w ratuszu, kosztem jakiegoś
              pracownika, co teraz jest bezrobotny i musi po śmietnikach chodzić i chleba
              szukać. Zachowaj trochę powagi, proszę Cię, bo koło historii lubi zataczać pełen
              obrót.
            • Gość: anna Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:47
              ty juz z tego koła wypadłeś raz na zawsze,
              a ci ludzie o których mówisz to jak dobrze wiesz opieprzają sie w orlenie za
              grubą kasę
              po śmietnikach chodzą ci co zescie ich oszukali i okradli.hey
              • Gość: iza Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:01
                mnie milewski wyrzucił z roboty, bo się nie podobałam pewnej lalauni. Nie byłam
                polityczna
                • Gość: Do Izy Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 09:37
                  Pani IZO idż do prokuratora ,żeby ścigał M.Milewskiego za uporczywe naruszanie
                  prawa pracy,bądż pierwsza z wnioskiem.
          • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:06
            To znaczy że jesteś taki sam jak Wojtek. Ja nie chcę stawać w obronie ludzi
            A.W.S.u, ale, dlaczego za rządów komuny nie mówi się tego głośno i nie wytacza
            procesów ( coś mi tu Qrwa nie gra?),a o ludzikach z S.L.D. bez przerwy w jakie
            przekręty i afery są wplątani ilu waszych ludzi jest skorumpowanych! Dla was to
            tylko się liczy "JA", a reszta to, "a comnie to obchodzi" Dla was tylko się
            liczy kasa!, dziwki, dobre hotele z restauracjami, a reszta niech grzebie w
            śmietnikach. To jest domena ludzi lewicy.
            • Gość: życzliwy III do U. Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 09:13
              O tym,że odwołany za to też odpowiada nie wiedziałem , wiem , że do tego
              doprowadził Sejm AWS i rząd J.Buzka ,wg polityki fiskalnej
              L.Balcerowicza ,ale żeby to nakręcił Hetkowski, to chyba w Twojej chorej
              wyobrażni powstało.Diękuję ,ale z takiej dyskusji to ja wysiadam.
              • Gość: lucek Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:11
                Masz rację, a co do moralności Milewskiego, to znaczy pociuągu do płci
                przeciwnej chodzą niesamowite wieści i wielu ludzi z róznych środowisk je
                potwierdza. To znaczy, ze PiS wcale nie jest taki moralny np. pani oscypek z
                urzędu miasta.
                • Gość: Zbigniew-Chicago Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.07.05, 13:49
                  Do zyczliwego III tys jest niepoukladanym,detym debilem ktoremu prawda moze i
                  napewno robi spustoszenie w tej zainfektowanej choroba Jakoba lepetynie.Miej
                  odwage uczciwie zreasumowac historie po 1989 roku a nie bazujesz na wypocinach
                  jakze cwanszych historykow zwiazanych wlasnie z opcja naszego niepozytywnego
                  bohatera.Widzisz ja nad Toba mam przewage tym iz pracowalem swego czasu z SP
                  ojcem Wojtka Hetkowskiego jak i z nim samym i musze cie zmartwic ani on byl
                  moim szefem,ani on mnie nie zwolnil ghdyz razem pracowalismy na rownorzednych
                  stanowiskach,ja gorowalem nad nim tym iz nie nalezalem do zadnej organizacji a
                  on od samego poczatku zatwardzialy komunista czego nie moge powiedziec o SP
                  ojcu byl uczciwym prawym czlowiekiem i takim pozostanie w mej pamieci,natomiast
                  uczciwosc wobec histori nakazuje by tacy ludzie ktorym obojetne bylo standart
                  zyciowy wielu Plocczan nie zasluguje nawet na jakakolwiek dyskusje.Poczytaj
                  sobie posty ilu ludzi komentuje sprawy dotyczace Hetkowskiego,sprwdz ton tych
                  nickow?

PS do Hetkowskiego ty mi nie musisz przelewac na konto pieniedzy ja mam ich
                  naprawde duzo dzieki uczciwej pracy nie takiej jak Twoja ale nadfal podtrzymuje
                  iz zatwardzialy komunista i w dodatku wierzacy po 1989 roku powinien i ma
                  obowiazek wspierac biedniejszych tak ze podziel sie tym szmalem a ubedzie Ci
                  pokuty za te wszystkie swinstwa.
                  Ach bym zapomnial najwazniejszego modlilem sie za Ciebie grzeszna istoto bys
                  znalazl odkupienie u Stworcy a w Twoim przypadku wstawiennictwo jest potrzebne.
            • Gość: Prawica Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 13:39
              Jakiś czerwony bałwan napisał, że za rządów Buzka wartość akcji spadła. WIdzę
              idioto, że żyjesz w hermetycznym czerwonym szambie i nie zuważyłeś jaka była
              cena paliwa za rządów Buzka , a jaka za Millera i jaka jest dzisiaj.
              Użytkownicy samochodów nie mają środków na zakup paliwa, a Orlem ma 3 mld
              zysku. Tylko czerwony zbój umie tak zarządzać, bo jego byt społeczeństwa nie
              interesuje, ale wkrótce to się skończy.
              • Gość: Zabielski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.07.05, 13:59
                No widzisz czytaj ten poprzedni nick moze dotrze to do Ciebie iz zaklamujesz
                historie by szukac usprawiedliwienia dlaq tej zgrai decydentow ktorzy tworza
                trzon najwiekszych i najbogatrzych biznesmenow ktorym obca stala sie ideologia
                a zaczal gorowac szmal niekoniecznie uczciwie zdobyty ale mam nadzieje iz po
                nastepnych wyborach i odswierzeniu wladzy sadowniczej,ustawodawczej wystartuja
                procesy by moc choc po czesci oddac to co zostalo ograbionwe spoleczenstwu a
                tych sukinsynow do pierdla na kilkadziesiat lat.
                • Gość: czerwony bałwan Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:08
                  Ciekawe copowiesz, jak zamkną Modrzejewskiego i Milewskiego? Na razie siedzi
                  Zalewski. Mówi to Panu coś?
            • Gość: dr Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.c158.petrotel.pl 05.07.05, 14:55
              Ucho mam takie pytanie czy wczoraj nie miałeś wizyty u Pana doktora od głowy??
              bo chyba termin przegapiłeś
              • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:39
                Na zdrowie nie narzekam, wizyty u żadnego lekarza nie muszę planować bo mam w
                domu.A Tobie napewno przydałby się nie lekarz psychiatrii, a odrazu kat żeby
                ciebie z całą tą czerwoną bandą wyciął. Jeżeli macie trochę wstydu i ambicji
                zejdźcie z tej sceny. (tylko gdzie u was komuchy wstyd i ambicja!)
                • Gość: maszko Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:12
                  ty ucho to jakis gó..arz jesteś czy co
                  nie znasz komuchów ?
                  oni sie bardzo dobrze czują i smieją sie z takich jakty i ja
                  tyle nakradli, pałace mają, gdzie to wiesz choć ?
                  • Gość: she Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 19:49
                    siedzicie w pracy i dyskutujecie, a może jeżeli macie za dużo forsy to
                    zasponsorowalibyście biedne dzieciaki- są wakacje a oni tylko dom ubogi- nawet
                    szkoła nie daje obiadu- stołówki nieczynne.Oj władza, władza niczym udar
                    niszczy szarą istotę. Czy Hetkowski czy Milewski myślą tylko o sobie, znowu
                    wszędzie czystki.
                • Gość: dr Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.c157.petrotel.pl 06.07.05, 17:57
                  Przepraszam Cię ucho ale ja nie należe do "czerwoną bandą " jak to nazwałeś
                  jestez z przeciwnej strony,napisałem to obiektywnie czytając Twoje wypowiedzi.
                  Zastanów się troszeczkę nie wszyscy, którzy tu się wypowiadają muszą należeć
                  do "czerwoną bandą" jak to nazwałeś. Właśnie Ty pokazujesz Swoją kulturę
                  wypowiadając się ...... jestem za tym żebyś jednak udał się do lekarza.
          • Gość: janosik Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: 80.50.35.* 06.07.05, 09:51
            jakis analfabeta jest wsrod nas:)
    • Gość: KIBICZAWASZEPIENIĄ ILE ODPRAWY WPŁYNIE DO LEWEJ KIESZENI WH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 23:31
      czy przeciętny wyborca zarobi tyle przez całe życie ?
    • Gość: Orlenik Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 01:05
      Czas najwyższy zrobić z porządek w Grupie Kapitałowej ORLEN S.A. i nie tylko,
      bo i również w samym ORLENIE. Komisja Orlenowska powinna zająć się również samą
      restrukturyzacją, a w szczególności tymi tak zwanymi testami, gdzie z ludzi
      pracujących z dużym stażem zrobiono idiotów i debili nie nadających się do
      pracy. Jest to o tyle ciekawe, że przez tyle lat ludzie Ci nadawali się do
      pracy, a tylko jak wprowadzono program, to się nie nadają.
      • Gość: j. Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 07:05
        bo jak zarabiasz za prace 2 tys. na lape to trzeba cie zwolnic
        a kierowniczyna ktorych jest nie wiadomo poco tak wielu zarabia 12 tys.lub
        wiecej biorąc wszystko rocznie i tylu jest potrzebnych w Orlenie
        to jest ta lewicowa wrażliwość, nepotyzm do n-tej potegi
        swoi z SLD prace musza miec dobra , nie pracowac a duzo zarabiac
        i na forum farmazony opowiadać
        • Gość: ciekawski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:36
          Jak go odwołali to ciekawe czy dostanie odprawę i ile ??????????
          • Gość: whetkowskki Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 23:21
            niestety zaluje ale nie
          • Gość: whetkowski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 23:28
            i tu tez Cie rozczaruje Wystarczyloby zebym zlozyl rezygnacje do czego mnie
            namawiano ale mam odrobine godnosci /napewno w to nie wierzysz ale sprawdz /i
            mialbym pare groszy I tak w to nie uwierzysz ale przeczytaj informacje Niestety
            w spolkach nie jest tak jak w centrali A w ogole przestancie mi zazdroscic bo
            oglosze plebiscyt kto chialby sie ze mna zamienic bez mozliwosci wycofania sie
    • Gość: Włodek Wraca z powrotem do Anwilu :) IP: *.w / 195.116.157.* 06.07.05, 14:50
      j.w.
    • Gość: an Tylko wnioski, żadnych epitetów: IP: *.idea.pl 06.07.05, 15:05

***1.***
      Nieprzedłużenie umowy nastąpiło wyłącznie z przyczyn politycznych. Wnioskuje
      zatem, że podpisanie umowy było podyktowane względami merytorycznymi, ciekaw
      jestem jakimi, sukcesami menadżerskimi czy doświadczeniem w branży asfaltów. O
      tym jest zupełna cisza.

***2.***
      Przyczyn miłego i wzruszającego pożegnania (jeżeli takie było, mnie na nim
      nie było) może być kilka, np:
      - rzeczywiście docenienie pracy
      - przyzwoitość i grzeczność – tacy ludzie jeszcze pracują chociaż gatunek ten
      jest na wymarciu
      - strach o własne stanowiska pracy, jeżeli nie wszystko jest jasne jeżeli
      chodzi o powiązania z pozostającymi decydentami.

Tłumaczenie grzecznej postawy współpracowników tylko swoimi zasługami
      wskazuje, że autor powinien udać się do księgarni lub biblioteki, pominąć
      wystawowe pólki z książkami jak być asertywnym i poszukać białego kruka pod
      tytułem „Jak być skromnym”.

***3.***
      Podstawowy argument to świetne wyniki ekonomiczne. Wyniki ekonomiczne to w
      dużym uproszczeniu różnica między przychodami a kosztami. A czy przypadkiem nie
      jest tak, że w większości spółek zależnych od Orlenu przychody spółki zależą
      głównie od wynegocjowanych z Orlenem stawek za usługi lub towary. W takim
      przypadku decyzje mające bezpośredni wpływ na wyniki ekonomiczne zapadają przy
      rozmowie, przy zielonym stoliku. Jest w Orlenie już standardem, że spółkom z
      kiepskimi wynikami pozwala się na podniesienie stawek obciążających Orlen i w
      drugą stronę – jeżeli wyniki są zbyt dobre to stawki te się zmniejsza. Tylko
      nielicznym spółkom np. Petrotelowi udaje się stopniowo zmniejszać swoją
      zależność od Orlenu szukając odbiorców lub dostawców poza spółką matką. W
      pozostałych przypadkach wynik ekonomiczny jest tylko miarą stosunków i
      znajomości z decydentami Orlenu.

Czy zapomniałem o jakimś argumencie odwołanego? Bardzo dużo cierpliwości
      kosztowało mnie napisanie tych kilku zdań nie nazywając sytuacji od razu po
      imnieniu.

• Gość: an imieniu IP: *.idea.pl 06.07.05, 15:11
        • Gość: whetkowski Re: imieniu IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 23:09
          tylko dla an : cenie cie za gleboka analize przyczyn mojego odejscia a przede
          wszystkim powodow dla ktorych bylem lepiej zegnany niz witany Jestes jednym z
          nielicznych profesjonalistow na tym forum /niestety nie liczac nieskromnie
          mnie/ ale za to Cie lubie a nawet pozdrawiam
          • Gość: whetkowski Re: imieniu IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 23:17
            oj! A pozostalych moich adwersarzy po prostu o....m I tak ten watek jest
            ciekawszy niz pelne /czy puste/pojemniki
        • Gość: an Re do Re IP: *.idea.pl 07.07.05, 01:43
          Mam poważne wątpliwości, czy internauta whetkowski ma coś wspólnego z byłym
          prezydentem Płocka, czy zbieżność nazwisk jest tylko nieprzypadkowo
          przypadkowa. Nie umiem tego niestety sprawdzić.

Jedyne wyjaśnienie dotyczy tego, że był Pan lepiej żegnany niż witany. Nie
          jestem tylko przekonany czy jest to powód do chluby.

Również pozdrawiam
          • Gość: Zabielski Re: Re do Re IP: *.hsd1.il.comcast.net 07.07.05, 06:08
            Wojtus my Ciebie tez O.......my cieplym moczem pokazujesz wszystkim jaki jestes
            mialki AN napisal Ci prawde ktorej ty biedaku nie potrafisz godnie przyjac do
            wiadomosci a jezeli juz chodzi o profesjonalizm to winszuje Ci dobrego
            samopoczucia pozwol niech wypowiedza sie eksperci gdyz do czego sie nie
            przylozysz to wszystko s......lisz a pozniej nie masz odwagi sie przyznac
            ponadto lubisz sie chwalic tym czego niee dokonales tylko zrobili to inni.Ja
            wiem ze coraz bardziej przezywasz kryzys moralny wszyscy Cie atakuja wlasnie za
            cwaniackie opinnie wyglaszane na tym forum jezeli ty bys posiadal choc deczko
            honoru zakonczyl bys to co twoj szef obiecal ale nie zrobil tego gdyz honor to
            wy macie wszyscy (komunisci)w dupie blazen jestes szkoda Mi Ciebie ale tak
            wlasnie koncza pseudo polityczni balwany sa przez narod wysmiewani.
            • Gość: józef Kiedyś to wyjdzie ile pobrał odprawy,zapewne nieba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:53
              a falszywy wh tak prostacko podrabia ze orginał winien złożyć protest
    • Gość: Y Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:23
      a ja jeszcze dodam że u moich teściów w podwórku biega sobie taki mały piesek
      który jest bardziej inteligentny od Wojtka. - Zabielski dobrze, tylko mało.
      • Gość: viola i mirek Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:43
        A czy nas też olewasz Wojciechu?
    • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:46
      Biedny Wojtek! Nie dostał odprawki - za co on będzie żył w pierdlu? Wychodzi na
      to, że tylko za nasze pieniążki biednych podatników.
      • Gość: cd II do ucha Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 21:29
        Podaj ,z której opcji jesteś : rogaczy czy nieudaczników ,bo nie odpowiadasz
        na pytania. A do innych -"Dlaczego po chrześcijańsku nie wybaczycie bliżniemu
        swemu?"W tym roku wybaczamy swoich wrogom!
        • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:53
          Nie wiem ?! może to któraś z twoich obcji do której ja napewno nie należę.
          Zresztą nie należę i nie należałem do żadnej obcji, poprostu lubię prawdę i
          nienawidzę komuchów dlatego, bo mi nie raz w życiu wyrządzili dużo krzywdy.
          Prawdą będę doprowadzał ich do szewskiej pasji.
          • Gość: do ucha cd II Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 22:18
            Ucho to TY jesteś impotentem, bo z Twojej nienawiści nie ma efektów.
          • Gość: skryba Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 07.07.05, 22:20
            Do szkoły czas iść!!! "obcja" ??? to chyba opcja. Może opcja jest obca.
            pozdrawiam dyslektyków i nieoczytanych.
    • Gość: Y Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:48
      On wam tego nie powie!, ale dobrze wie że z Waszego układu moczowego ta
      substancja spływa po nim.
      • Gość: Prawica Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:20
        Masz rację Ucho, wykańczać komuchów można tylko prawdą, bo u nich kłamstwa,
        krętactwa, oszustwa, korupcja, przestępstwa kryminalne przekazywane są z
        pokolenia na pokolenie począwszy od Lenina , Stalina, Dzierżynskiego i innych
        mafiosów tego zbrodniczego systemu. Pociesz się Ucho, że nieuchronnie zbiża się
        ich koniec.
        • Gość: do ciemnej prawicy Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 22:26
          Koniec będzie za 1 miliarad lat gdy zgaśnie słońce i my nie doczekamy,ale do
          tego czasu ludzkość przeniesie się na inną planetę (wg prof.Wolszczana na PW).
          • Gość: Prawica Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:44
            Mylisz się, koniec będzie ze zbrodniczą komuną, która zrzeszała przez lata
            tępaków, którzy zniszczyli w Polsce wszystko co tylko możliwe, a najbardziej
            gospodarkę. Mój ojciec w latach 50-siątych był sołtysem i za to, że na zebraniu
            wyraził negatywną opinię o niegospodarności pobliskiego kołchozu, został
            zamkniety do więzienia w Ogożelicach przez czarne masy komunizmu. Wy czerwone
            byblaki za to robiliście z Narodem Polskim, musicie byc odsunięci na margines
            historii, aby podobny scenariusz nigdy więcej sie nie powtórzył.
            • Gość: Misia Precz z CZerwonymi Świniami i ich Prosiakami IP: 193.59.95.* 08.07.05, 07:01
              Zgadzam się z Tobą 'Prawico' w pełni. Najpierw rządziły Czerwone Świnie z
              nadania Moskwy i Bolszewizmu. W międzyczasie, jak poczuli, że ustrój się
              zmieni, powysyłali swoje dzieci (wcześniej działające w ZSMP lub te trochę
              mądrzejsze w ZSP) na studia za granicę (ale już nie do Moskwy) i teraz wespół-
              zespół rządzą Czerwone Świnie i Czerwone Prosiaczki. A Polska ginie, co
              mądrzejsi emigrują i toniemy, ale Czerwone Świnie i Prosiaczki w toku ewolucji
              wytworzyły błony w rasiczkach i POTRAFIĄ PŁYWAĆ !
              • Gość: olo Re: Precz z CZerwonymi Świniami i ich Prosiakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 07:06
                PŁYWAC rozumiem w szambie ?
    • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:13
      Może się wreszcie potopią !!!!,a myślę że to już niedługo...
      • Gość: życzliwy 6 Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 16:29
        Do dyskutantów (u,p, itd) zwracam się ze znakiem pokoju ,po co swary nasze
        głupie ,kiedy zyć nam pozostaje obok siebie w kupie. Okażcie trochę serca
        odwołanemu prezesowi,bo co z serca wychodzi do serca wraca . Czy na tym możemy
        zakończyć?
        • Gość: Zabielski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.07.05, 10:16
          Ej zyczliwy przekaz te informacje tym biednym glodujacym,bezbronnym,bezdomnym
          ludziom ktorymi wlasnie zaopiekowal sie Hetkowski doprowadzajac do skrajnej
          nedzy samobojstw tych co udalo im sie wykolegowac poprzez roznego rodzaju
          szwindle gdzie ludzie z klas srednich stawali sie dziadami wrecz kryminogennymi
          dzialaniami bankow,i innych lichwiarzy,odpowiedz na pytanie gdzie byli
          Hetkowski wraz z pseudo socjialdemokracja przeciez oni niby mieli walczyc o te
          najslabsze warstwy spoleczenstwa a nie dobijac ich praktykami jakie zaserwowali
          calemu spoleczenstwu.Jezeli ty piszesz o milosierdziu o wybaczaniu tym lotrom
          znajdz sobie odpowiedz dlaczego kradli,dlaczego ich majatki staly sie niestety
          niebotycznymi fortunami gdzie poprzepisywali to wszystko by inne pokolenia
          egzystowaly po wsze czasy zawladujac mieniem spolecznym wypracowywanym przez
          kilka pokolen uczciwie pracujacych Polakow.
          Chce Ciebie zapytac gdzie u nich podzialy sie wartosci katolickie,gdzie jest
          obecna w ich zyciu nauka Kosciola czy to katolickiego,prawoslawnego czy innych
          wyznan,czy one ucza okradac blizniego,czy one ucza deptac godnosc kazdego
          czlowieka - figa nie,nie i jeszcze raz nie nie widze tu moralnego
          usprawiedliwienia dla dranstwa komunistom trzeba powiedziec stop pietnowac na
          kazdym kroku niegodziwosci by ich dzieci i wnuki wiedzialy czyim kosztem zyja
          ponad stan.
          I jeszcze jedno ludzie ktorzy przepracowali po 50 lat i sa schorowani nie
          majacy za co zaplacic za lekarstwa,potrzebujacy pomocy otrzymuja WALA czy ty to
          uwarzasz za humanitarne,normalne,moja Mama majac cukrzyce chorobe wiencowa
          amputowana noge nie mze godnie doczekac konca swoich dni gdzie wszelkie wydatki
          z tym zwiazane przekraczaja mozliwosci finnansowe jej i calej rodziny i tak ma
          wygladac zycie kolejnych pokolen gdzie poprzez barbarzynskie zlodziejstwo
          ludzie uczciwi beda splacac tych bydlakow ?
          Prosze Cie nie pisz wiecej o milosierdziu,o wybaczaniu spojrz prawdzie w oczy
          oni sie z tego smieja z tej bezradnosci tych ktorym sprawili takie pieklo na
          ziemi tej ziemi.
          Nauki Ojca Swietego Blogoslawionego Jana Pawla II byly im obce i dlatego tez
          jesli wystepujesz o wybaczenie Hetkowskiemu i innym zrob zbiorke pieniedzy na
          CD,ksiazki z Homiliami,Encyklikami Jana Pawla II i przekaz im niech wiara
          odkupuja grzechy jakie popelnili wobec bliznich niech IM Stworca da
          rozgrzeszenie .
          • Gość: do Zabielskiego Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 11:42
            Szanowny Panie Zabielski ,a co z negatywnymi skutkami transformacji w Polsce ma
            W.Hetkowski ,czyżby to był pseudonim lub wcześniejsze nazwisko ojca polskich
            zmian gospodarczych Leszka Balcerowicza ? Czy ja coś pominąłem w w ostatnich
            16 latach w Polsce ? Sądzę ,iż szanowny Pan z W.Hetkowskiego chce uczynić
            przyczynę wszystkich polskich nieszczęść ,ale to rola za duża dla niego pomimo
            wagi ok.90 kg i niezużytych sił witalnych . I niech Pan Zabielski nie
            przesadza,bo jak mawiał pewien ogrodnik,przesadzać to niezdrowo!
            • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:50
              W skierowanych słowach do Zabielskiego o ogrodniku - to chyba rozmawiałeś z
              jakimś pseudo ogrodnikiem?!, rośliny trzeba przesadzać i to jest b. zdrowe dla
              roślin.Słyszałeś że gdzieś dzwonią ale nie wiesz w którym kościele (bo chyba do
              żadnego nie chodzisz). Jak już to przerywać niezdrowo.(stosunku)
          • Gość: czy-tacz Re: Hetkowski nie został Odwołany z Orlen Asfalt IP: 193.59.95.* 14.07.05, 09:44
            Panu H. skończył się kontrakt, a nie został odwołany ...
            Chyba ma prawo firma podiękować komuś za pracę, po zakończeniu i wygaśnięciu
            kontraktu.... To tak jak ze sportowcami ... gaśnie kontrakt i pa, pa ...
          • Gość: ?????? Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 00:23
            co tu tak duzo wpisów, na rekord idziecie ???????????
        • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 11:43
          Myślę życzliwy że to dotarło do Ciebie? My wiemy że będziemy mieszkać
          w "kupie", ale wszystkich towarzyszy i tak mamy w d-upie.
          • Gość: do ucha obsceniczn Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 11:51
            No jak ja mam z Panem dyskutować ,jeżeli Pan tak obscenicznie się odnosi do
            mnie i wielu innych Polakow ?Popraw się Pan !
            • Gość: Ucho Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:46
              Polak a "Polak" to jest różnica.
    • Gość: sol Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 13:31
      ucho ty to jednak inteligent poczytaj swoje pelne blysku wypowiedzi o wielki
      • Gość: życzliwy 7 Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 19:58
        W.H. życzę Ci udanego weekendu z przyrodą, najlepiej w lesie z dala od sfory
        wściekłych internautów .
        • Gość: Maciek K. Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:08
          cd. z Grażynką O. twoją kochanicą, która przyczyniła się do twojej klęski
          • Gość: Jan Kowalski Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:24
            i niech was wściekłe komary pokąsają....
          • Gość: c.d. Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 20:28
            A co byłeś materacem , jak na filmach komediowych ?
          • Gość: banan Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 22:29
            A co ty jesteś pies ogrodnika ,sam nie ugryziesz i drugiemu nie dasz ?
          • Gość: banan Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 22:35
            Czy jesteś psem ogrodnika ,który sam nie ugryzie i drugiemu nie da?
    • Gość: MM Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:05
      Czepnijcie sie MM
      • Gość: edek Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:08
        czemu, czy on fałszował, kradł, został odwołany ?
        ale własciwie ten wątek można by od nowa pisać
        • Gość: banan Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 22:22
          Ale on tj.MMM nie potrafi rozpocząć budowy I etapu dróg dojazdowych do
          mostu ,który jest sukcesem Hetkowskiego , a kiedy etapy II i III ?On potrafi
          łamać prawo pracy dla d... oscypka . Przyjął w ramach nepotyzmu 218 do
          UMP .Położył sprawę Uniwersytetu Warszawskiego (dziennych studiów ) w Płocku.No
          na początek,wystarczy. Reasumując :Ma tylko 11-letni staż pracy , w 4
          miejscach,gdzie zawsze był nieudolny czyli po prostu nieudacznik.
    • Gość: odw. Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 07:00
      te swoje ściemy pisz tu www.naszakaruzela.pl/
      • Gość: kolo Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plocman.pl 13.07.05, 07:35
        Napisz cos lepiej o MM
        • Gość: gh Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:07
          o MM nie mam co
          nie fałszował, nie kradł
          o sukcesach napisz ty
          • Gość: banan Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 10:30
            Chyba pijany jesteś , jakie sukcesy może mieć MMM ,tylko porażki, za wyjątkiem
            referentki z kancelarii ogólnej UMP pseudo oscypek . Zakochany jesteś w MMM to
            idź na most , a może za dwa lata wejdziesz .O jakich ty sukcesach mówisz
            człeku zagubiony?
            • Gość: ziomek Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 10:40
              wkurzasz mnie, stale zmieniasz pseudo i myslisz ze nie mam wszystkich twoich
              wypowiedzi?
              z tym ja cie nie strasze, to jest forum i tylko forum i czasem mozna sobie
              pierdół popisać
              a ty jesteś zaślepiony
              na forum nie powiem ci po imieniu, he he he
              • Gość: do ziomka Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.05, 12:55
                Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie!
                • Gość: lol Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 21:39
                  odwołany ?
                  i nie runął orlen asfalt ?
                  • Gość: na koniec Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.05, 15:30
                    Bo dobry szef nie wtrąca się pracownikom i nie przeszkadza im ,gdy dobrze
                    pracują.
                    • Gość: dorada Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 18:54
                      Albo dupę! Ta ttylko zaprowadzi na dno
                      • Gość: do dorady Re: Hetkowski Odwołany z Orlen Asfalt IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.05, 12:10
                        W twej głowie pustkowie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka