Dodaj do ulubionych

Balcerz. na Prezesa Orlen Ochrony

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:26
Pogłoski chodzą ,że dotychczasowy pracownik Orlen Ochrony niegdyś pomocnik
stolarza dzięki układom nabytym w ciągu kilku lat monitorowania różnych
ludzi i sytuacji wyrobił sobie na tyle pozycję ,że chociaż nie ma
kompetencji,kwalifikacji i odpowiedniego wykształcenia jest podobno
kandydatem do fotela Prezesa.Faworyzowany przez kolesi ze związków i Pana
F. z Orlenu mającego przełożenie na Radę Nadzorczą liczy na to
stanowisko.Gdyby faktycznie się tak stało to uważam ,że powinna wkroczyć
następna komisja ,żeby zbadać przekręt.Rozmowy są prowadzone chociaż nigdzie
nie było informacji o ogłoszeniu konkursu na stanowisko Prezesa.
Obserwuj wątek
    • Gość: widz Re: Balcerz. na Prezesa Orlen Ochrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:37
      Komisja Sejmowa powinna zbadać jak odbywają się powoływania osób na stanowiska
      Prezesów Orlenowskich spółek i do ich Rad Nadzorczych.Jakie czynniki decydują
      o ich wyborze i horyzontalnych odprawach za ,które póżniej my wszyscy kierowcy
      w formie opłat w podwższonej cenie paliwa zapłacimy.Panie Wassermann do dzieła.
      • Gość: ciekawski Re: Balcerz. na Prezesa Orlen Ochrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:09
        A ja myslałem, że Iwaniak
        • Gość: dla ciekawskiego Re: Balcerz. na Prezesa Orlen Ochrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:15
          Iwaniakowi sprzynajmniej nie można zażucić braku kompetencji,ale zazdrośni
          złośliwcy jak ciekawski przyczynili się do tego ,że zrobili mu krzywde
          obrzucając niesłusznie błotem.
    • Gość: Andrzej Re: Balcerz. na Prezesa Orlen Ochrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:14
      Obserwator chyba masz błędne informacje albo nakręcił cię Woźniak z
      Solidarności 80 bo tylko taką bzdurę mógł on wymyślić. Dla twojej wiedzy
      informuję cie że od poniedziałku dział kadr w PKN Orlen prowadzi rozmowy i
      przeprowadza testy z potencjalnymi kandydatami. Było już dwóch gości z Warszawy
      i jeden z Katowic a z tego co wiem Balcerzaka nie ma na tej liście więc jak
      masz coś do niego to mu powiedz a nie wprowadzasz ludzi w błąd. Wozniak by
      pewnie wolał sam siebie wyznaczyć na to stanowisko i dlatego nakręca taki głupi
      temat. Spójrz facet w stecz czy my w płocku mamy cos do powiedzenia przecierz
      warszawka rozdaje karty w Orlenie i politycy. Więcy wydaje mi sie mało
      prawdopodobne to co piszesz.
      • Gość: Prezes Re: Balcerz. na Prezesa Orlen Ochrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:32
        Pismaki szkoda waszej fatygi.Dzisiaj została podjęta decyzja wiem ,bo
        uczestniczyłem w rozmowie i mogę przekazać ,że zostałem wyznaczony na to
        stanowisko.Od pierwszego sierpnia zrobię z Wami porządek.Ci którzy mieli
        zamiary ,że zostaną wybrani mogą się pakować.Do zobaczenia
        • Gość: A Re: Balcerz. na Prezesa Orlen Ochrony IP: 193.59.95.* 08.07.05, 07:29
          To chyba napisał Marcin Kasz. on by wszystkich zwalniał. Ciekawe za co dostał w
          głowę na imprezie integeacyjnej. Prezes bity przez podwładnych ...?
    • Gość: JW23 Re: Balcerz.to fajny chłpak jest IP: 193.59.95.* 08.07.05, 16:44
      Balcerz to spoko gościu jest ! Ma doświadczenie bo troszke już w ochronie
      pracuje. A czy każdy pracuje w zawodzie jaki zdobywał w szkole?
      Czego sie czepiasz jego zawodu ??? Był pomocnikiem, i dobrze ! Przynajmniej
      pracował, a nie obijał się na rogach... Patrz na siebie co osiągnąłeś ...
      • Gość: Facet Re: Balcerz.to fajny chłpak jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:41
        Może i spoko facet jest, ale najwyżej może być dcą warty maksimum z takimi co
        ma kwalifikacjami.W tej firmie Orlen Ochronie są głupie układy ,bo niektórzy
        wartownicy maja wyższe wykształcenie niz Balcerz.Smiech na sali co
        gościu.Trzeba mieć tupet, żeby gościu myślał ,że może startować na stanowisko
        Prezesa.Znajomość z dyr.z Orlenu z Panem Mierz. nie pomoże oj nie pomoże.I tak
        mu firma Orlen Ochrona życie uratowała bo gdzie jako pomocnik stolarza
        zarobiłby tyle co teraz 8000 i jeszcze mu mało ,gdzie sprawiedliwość.
        • Gość: facetka Re: Balcerz.to fajny chłpak jest IP: *.c157.petrotel.pl 08.07.05, 21:10
          Jeżeli nawet 8000 to brutto ,nawet prezesi tych "spółeczek "podległych orlenowi
          nie mają tyle na rękę pisz jaśniej i nie mąć ludziom w głowach. A co do
          wykształcenia to kilka lat temu obronił magistra .
          • Gość: Y Re: Balcerz.to fajny chłpak jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 17:11
            Czy tak jak Kwaśniewski????
    • Gość: Jan Kowalski Re: Balcerz. na Prezesa Orlen Ochrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 17:13
      No co to jest 8.000 na rękę?! Ja mam 517zł renty i też muszę żyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka