Dodaj do ulubionych

"Dominet" największym paserem w Płocku

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 13:56
W "Gazecie na Mazowszu" przedstawiono porównanie cen różnych artykułów pomiędzy
sklepami Auchan, Polo Market i Dominet. Wszyscy doskonale wiedzą, że ceny w
Auchan są bardzo konkurencyjne. Po chwili patrzę na sprzęt RTV, gdzie napotykam
się na niespodziankę - w Dominecie jest taniej!! Zadaję sobie pytanie
dlaczego? - i przypominam sobie sytuację sprzed półtora roku, kiedy to jako
młody małżonek zaopatrywałem się w tym sklepie we wszystkie potrzebne sprzęty.
Kupiłem telewizor i magnetowid Sony, lodówkę, pralkę, kuchnię gazową...
Telewizor był wadliwy - wymieniałem go trzy razy!!! , a i tak dostałem
telewizor z wadą - tylko bardziej ukrytą. Z resztą sprzętów było podobnie.
Niedawno okazało się też, że i wideo ma wadę "wrodzoną". Uprzedzano mnie przed
kupnem czegokolwiek w tym miejscu, ale nie wierzyłem!!! Teraz rozumiem dlaczego
Dominet może pozwolić sobie na ceny niższe niż w Auchan.
Sprzedaje nam urządzenia, które są wadliwe i praktycznie wyrzucane przez
producenta na śmietnik. Ale my naiwniaki - kupujemy ciągle nabierając się na
ten sam głupi spot reklamowy!!!
Odradzam wszystkim robienia zakupów w tym sklepie. Sam prędzej pojadę do
Warszawy lub jeszcze dalej aby tylko nie mieć do czynienia z tymi złodziejami.
Mam nadzieję, że niedługo zajmie się tym prokuratura!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 13:59
      zgadzam sie w 100%. kupowalem w tym sklepie lodowke i musialem ja reklamowac 2
      razy. niech ktos sie tym w koncu zajmie.
    • Gość: klient Re: Dominet c.d. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 16:36
    • Gość: kristof Re: dominet pralnia IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
      Gość portalu: klient napisał(a):

> W "Gazecie na Mazowszu" przedstawiono porównanie cen różnych artykułów pomiędzy
      >
      > sklepami Auchan, Polo Market i Dominet. Wszyscy doskonale wiedzą, że ceny w
      > Auchan są bardzo konkurencyjne. Po chwili patrzę na sprzęt RTV, gdzie napotykam
      >
      > się na niespodziankę - w Dominecie jest taniej!! Zadaję sobie pytanie
      > dlaczego? - i przypominam sobie sytuację sprzed półtora roku, kiedy to jako
      > młody małżonek zaopatrywałem się w tym sklepie we wszystkie potrzebne sprzęty.
      > Kupiłem telewizor i magnetowid Sony, lodówkę, pralkę, kuchnię gazową...
      > Telewizor był wadliwy - wymieniałem go trzy razy!!! , a i tak dostałem
      > telewizor z wadą - tylko bardziej ukrytą. Z resztą sprzętów było podobnie.
      > Niedawno okazało się też, że i wideo ma wadę "wrodzoną". Uprzedzano mnie przed
      > kupnem czegokolwiek w tym miejscu, ale nie wierzyłem!!! Teraz rozumiem dlaczego
      >
      > Dominet może pozwolić sobie na ceny niższe niż w Auchan.
      > Sprzedaje nam urządzenia, które są wadliwe i praktycznie wyrzucane przez
      > producenta na śmietnik. Ale my naiwniaki - kupujemy ciągle nabierając się na
      > ten sam głupi spot reklamowy!!!
      > Odradzam wszystkim robienia zakupów w tym sklepie. Sam prędzej pojadę do
      > Warszawy lub jeszcze dalej aby tylko nie mieć do czynienia z tymi złodziejami.
      > Mam nadzieję, że niedługo zajmie się tym prokuratur
      Wiem ze DOMINET to pralnia pieniedzy z Warszawy. Jeszcze nie mam dowodow ale
      niedlogo bede mial bo wlasciciel a moze bardziej zarzadzajacy DOMINETEM pokazuje
      sie na meczach ORLENU w towarzystwie "Pseudo POLITYKOW" z Plocka. On chyba mysli
      ze ludzie sa slepi. Szwagier Pana z domminetu buduje ogromny dom na Podolszycach
      a pracuje w PKO. No chyba ze w Banku Panstwowym sa takie ciekawe pensje. Ogolnie
      mowiac wszystko szyte grubymi "niciami". LUDZIE CZY WY KURWA JESTESTA SLEPE !!!.

• Gość: DOMINET Re: dominet pralnia IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
        Gość portalu: kristof napisał(a):

> Gość portalu: klient napisał(a):
        >
        > > W "Gazecie na Mazowszu" przedstawiono porównanie cen różnych artykułów pom
        > iędzy
        > >
        > > sklepami Auchan, Polo Market i Dominet. Wszyscy doskonale wiedzą, że ceny
        > w
        > > Auchan są bardzo konkurencyjne. Po chwili patrzę na sprzęt RTV, gdzie napo
        > tykam
        > >
        > > się na niespodziankę - w Dominecie jest taniej!! Zadaję sobie pytanie
        > > dlaczego? - i przypominam sobie sytuację sprzed półtora roku, kiedy to jak
        > o
        > > młody małżonek zaopatrywałem się w tym sklepie we wszystkie potrzebne sprz
        > ęty.
        > > Kupiłem telewizor i magnetowid Sony, lodówkę, pralkę, kuchnię gazową...
        > > Telewizor był wadliwy - wymieniałem go trzy razy!!! , a i tak dostałem
        > > telewizor z wadą - tylko bardziej ukrytą. Z resztą sprzętów było podobnie.
        >
        > > Niedawno okazało się też, że i wideo ma wadę "wrodzoną". Uprzedzano mnie p
        > rzed
        > > kupnem czegokolwiek w tym miejscu, ale nie wierzyłem!!! Teraz rozumiem dla
        > czego
        > >
        > > Dominet może pozwolić sobie na ceny niższe niż w Auchan.
        > > Sprzedaje nam urządzenia, które są wadliwe i praktycznie wyrzucane przez
        > > producenta na śmietnik. Ale my naiwniaki - kupujemy ciągle nabierając się
        > na
        > > ten sam głupi spot reklamowy!!!
        > > Odradzam wszystkim robienia zakupów w tym sklepie. Sam prędzej pojadę do
        > > Warszawy lub jeszcze dalej aby tylko nie mieć do czynienia z tymi złodziej
        > ami.
        > > Mam nadzieję, że niedługo zajmie się tym prokuratur
        > Wiem ze DOMINET to pralnia pieniedzy z Warszawy. Jeszcze nie mam dowodow ale
        > niedlogo bede mial bo wlasciciel a moze bardziej zarzadzajacy DOMINETEM pokazuj
        > e
        > sie na meczach ORLENU w towarzystwie "Pseudo POLITYKOW" z Plocka. On chyba mysl
        > i
        > ze ludzie sa slepi. Szwagier Pana z domminetu buduje ogromny dom na Podolszycac
        > h
        > a pracuje w PKO. No chyba ze w Banku Panstwowym sa takie ciekawe pensje. Ogolni
        > e
        > mowiac wszystko szyte grubymi "niciami". LUDZIE CZY WY KURWA JESTESTA SLEPE !!!
        > .
        >

Potwierdzam! Chodze na mecze Orlenu, a moj szwagier pracuje w PKO. A ty kristoff
        juz zaczynaj sie bac!

ps: Auchan puszcze z torbami bardzo szyyybko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka