Dodaj do ulubionych

wróciłem 20.43

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:07
Wróciłem cały i zdrów. Troszkę "przeleciałem" poprzednie strony i od jutra
jazda z towarzyszami!!!! Pozdrawiam nie komuchów!!!!!!! DO JUTRA!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: pop Nie do jutra tylko bierz sie zaraz,jest wesoło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:13
      SLD jest logiczną kontynuacją partii bolszewickich, które z natury rzeczy
      stawiają sie ponad prawem. Chłopaki tak się rozpędzili w swojej bezczelności ze
      zapomnieli iż żyjemy w kraju gdzoe media sa wolne a organa ścigania względnie
      niezależne. To juz nie PRL towarzysze!!
    • Gość: cccp Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:15
      WIWAT LENIN, WIWAT ZSRR WIWAT 1 MAJ
      • Gość: do cccp ziomek Re: wróciłem 20.43 IP: *.c157.petrotel.pl 19.07.05, 09:41
        A co ma do tego 1Maja?
        To rocznica protestu robotników w USA (Chicago?).
        Zostało ono zawłaszczone przez bywszą komunę i tak ma zostać?
        Kumasz już, że palnąłeś gafę? No! Idż i napij wody, dobrze Ci zrobi...
    • Gość: XXdo Ucho Re: wróciłem 20.43 IP: *.c157.petrotel.pl 18.07.05, 00:06
      Witaj. Cóż słychać w dalekim świecie?
      • Gość: Ucho Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:46
        Może zacznę od antyucha z 11.07 godz.15.49, otóż 11.07 o 5 rano wyjechałem z
        Płocka, ale pod moim nickiem odp.bardzo mądrze - chyba tak samo bym
        odpowiedział dodając jeszcze temu stalinowskiemu pachołkowi że mamy też wolność
        słowa. Chyba że nie rozumiesz co to znaczy? Aha!, dzięki "Ucho" za wyręczenie
        Ucha.
        • Gość: Adam Zuch jesteś że wróciłeś, masz nowy materiał,prezen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:50
          www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_ListNews1&news_cat_id=9&news_id=67077
          • Gość: Ucho Re: Zuch jesteś że wróciłeś, masz nowy materiał,p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:04
            No Adamie fajny reportaż, ale czy to dotrze do tej postkomunistycznej
            zgnilizny? Przecież oni za wszelką cenę chcą tego poubeckiego Włodzia żeby mógł
            wymazać z ich historii machloje które jeszcze nie wyszły na światło dzienne.
            • Gość: A. Re: Zuch jesteś że wróciłeś, masz nowy materiał,p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:02
              jedni są umoczeni, inni zakręceni przez propagandę
              taki zakręcony nie rozumie ze np.celowo zohydza sie Komisję ds.Orlenu
              by odwrócić uwage od siebie, od złodzieji
              ale część z tych może przejrzeć na oczy, pozdro
          • Gość: Tolo Re: Zuch jesteś że wróciłeś, masz nowy materiał,p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:24
            Nie martwcie się o komisję; dzieki jej działaniom dowiemy się jeszcze dużo o
            przestępstwach Cimoszenki
        • Gość: xxx Re: wróciłem 20.43 IP: 193.59.95.* 20.07.05, 14:50
          :-)
    • Gość: ji Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:59
      galba.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58197
      • Gość: PIS Kandydat PIS z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:04
        wiadomosci.onet.pl/1132273,11,item.html
        • Gość: olo Re: Kandydat PIS z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:08
          kwacha wynosili urżniętego z cmentarza oficerów polskich w Miednoje
          podnosiłeś larum ?
          • Gość: Ucho Re: Kandydat PIS z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:22
            OLO czego ty wymagasz od nich - oni mówią że miał tylko kostkę zwichniętą?!
            Może przypomnijmy o ich eurodeputowanym?, towarzyszu Siwcu który to pod
            naciskiem prezia poniżył polską ziemię. O tym się nie mówi?, temat tabu?
            • Gość: olo Co za konsekwencja Prawa i Sprawiedliwości :-) IP: *.plocman.pl 19.07.05, 07:29
              wiadomosci.onet.pl/1132273,11,item.html
              • Gość: do olo Re: Co za konsekwencja Prawa i Sprawiedliwości :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:12
                tu się zwróć www.pis.org.pl/index_2.htm
    • Gość: mesalka Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:23
      to chyba najbardziej p-o-j-e-b-a-n-a dyskusja na tym forum
      • Gość: Ucho Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:51
        a Ty jeszcze nie?
        • Gość: mesalka Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:22
          dostep do kompa masz chyba w ramach terapii....
    • Gość: Ucho Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:25
      Zastanawia mnie cisza na temat eseldowskich bożyszczy takich jak: Miller,
      Oleksy, Jaskiernia, Dyduch, Dziewulski i inni. Przecież cztery lata temu
      mówiliście o nich, towarzysze, tak samo jak teraz o Cimoszewiczu. Oni mieli być
      najlepsi, mieli ratować kraj przed wielkim krachem - "uratowali". Czym się
      różni ten za którym mało w ogień nie wpadniecie ( a już wpadliście w g-ówno) od
      tych co "ratowli"?. Przecież on za wszelką cenę będzie teraz ratował ich, tych
      co nas wpuścili w przysłowiowe maliny, co nas wszystkich okradli i śmieją się z
      naiwniaków którzy oddali na nich głosy, a na was i tak wypnie dupsko. Wierzę w
      to że są jeszcze Polacy myślący inaczej jak wy i będzie ich dużo, dużo więcej
      przy oddawaniu głosów.
      • Gość: inteligent Re: wróciłem 20.43 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:48
        Ze swoim kaczym rozumkiem jeszcze długo będziesz się zastanawiać Prześpij się
      • Gość: eto Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:55
        wiadomosci.onet.pl/1132922,11,item.html#czytaj
      • Gość: Anion Re: wróciłem 20.43 IP: *.c155.petrotel.pl 19.07.05, 23:00
        Gość portalu: Ucho napisał(a):

> Zastanawia mnie cisza na temat eseldowskich bożyszczy takich jak: Miller,
        > Oleksy, Jaskiernia, Dyduch, Dziewulski i inni.

O rany Drogi Ucho, daj spokój, już to dawno ustaliliśmy kim wymienieni wyżej
        delikwenci są, to nudne pluć ciągle w to samo miejsce.
        A może dla odmiany coś pozytywnego.
        Czy jest coś lub ktoś kogo byś pochwalił?
        Jesteś bystry wykorzystaj swój spryt na działania konstruktywne.
        Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Ucho Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:40
          Napewno pochwalam tych, którzy nie boją się pisać ( mówić ) prawdy. Pochwalam
          też wszystko co jest czynione dla dobra ludzi. (a pluję tylko w jedną
          spluwaczkę - jak widzisz).
          • Gość: Anion Re: wróciłem 20.43 IP: *.c155.petrotel.pl 20.07.05, 00:10
            Gość portalu: Ucho napisał(a):
            (a pluję tylko w jedną
            > spluwaczkę - jak widzisz).
            - rzeczywiście konsekwencji Ci nie brakuje

Pochwalam
            > też wszystko co jest czynione dla dobra ludzi.
            - na przykład?
    • Gość: eto Wróciłeś, ale z formy wypadłeś, no to coś nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:32
      www.cimoszenko.info/informacje.html
      • Gość: Ucho Re: Wróciłeś, ale z formy wypadłeś, no to coś no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:14
        No i taka jest prawda o "naszym" - przepraszam - waszym Władimirze Iliczu
        Cimoszewiczu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka