Gość: Ucho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:07 Wróciłem cały i zdrów. Troszkę "przeleciałem" poprzednie strony i od jutra jazda z towarzyszami!!!! Pozdrawiam nie komuchów!!!!!!! DO JUTRA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pop Nie do jutra tylko bierz sie zaraz,jest wesoło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:13 SLD jest logiczną kontynuacją partii bolszewickich, które z natury rzeczy stawiają sie ponad prawem. Chłopaki tak się rozpędzili w swojej bezczelności ze zapomnieli iż żyjemy w kraju gdzoe media sa wolne a organa ścigania względnie niezależne. To juz nie PRL towarzysze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccp Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:15 WIWAT LENIN, WIWAT ZSRR WIWAT 1 MAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cccp ziomek Re: wróciłem 20.43 IP: *.c157.petrotel.pl 19.07.05, 09:41 A co ma do tego 1Maja? To rocznica protestu robotników w USA (Chicago?). Zostało ono zawłaszczone przez bywszą komunę i tak ma zostać? Kumasz już, że palnąłeś gafę? No! Idż i napij wody, dobrze Ci zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXdo Ucho Re: wróciłem 20.43 IP: *.c157.petrotel.pl 18.07.05, 00:06 Witaj. Cóż słychać w dalekim świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:46 Może zacznę od antyucha z 11.07 godz.15.49, otóż 11.07 o 5 rano wyjechałem z Płocka, ale pod moim nickiem odp.bardzo mądrze - chyba tak samo bym odpowiedział dodając jeszcze temu stalinowskiemu pachołkowi że mamy też wolność słowa. Chyba że nie rozumiesz co to znaczy? Aha!, dzięki "Ucho" za wyręczenie Ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Zuch jesteś że wróciłeś, masz nowy materiał,prezen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:50 www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_ListNews1&news_cat_id=9&news_id=67077 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Zuch jesteś że wróciłeś, masz nowy materiał,p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:04 No Adamie fajny reportaż, ale czy to dotrze do tej postkomunistycznej zgnilizny? Przecież oni za wszelką cenę chcą tego poubeckiego Włodzia żeby mógł wymazać z ich historii machloje które jeszcze nie wyszły na światło dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Zuch jesteś że wróciłeś, masz nowy materiał,p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:02 jedni są umoczeni, inni zakręceni przez propagandę taki zakręcony nie rozumie ze np.celowo zohydza sie Komisję ds.Orlenu by odwrócić uwage od siebie, od złodzieji ale część z tych może przejrzeć na oczy, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Re: Zuch jesteś że wróciłeś, masz nowy materiał,p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:24 Nie martwcie się o komisję; dzieki jej działaniom dowiemy się jeszcze dużo o przestępstwach Cimoszenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ji Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:59 galba.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58197 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIS Kandydat PIS z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:04 wiadomosci.onet.pl/1132273,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kandydat PIS z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:08 kwacha wynosili urżniętego z cmentarza oficerów polskich w Miednoje podnosiłeś larum ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Kandydat PIS z wyrokiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:22 OLO czego ty wymagasz od nich - oni mówią że miał tylko kostkę zwichniętą?! Może przypomnijmy o ich eurodeputowanym?, towarzyszu Siwcu który to pod naciskiem prezia poniżył polską ziemię. O tym się nie mówi?, temat tabu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Co za konsekwencja Prawa i Sprawiedliwości :-) IP: *.plocman.pl 19.07.05, 07:29 wiadomosci.onet.pl/1132273,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do olo Re: Co za konsekwencja Prawa i Sprawiedliwości :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:12 tu się zwróć www.pis.org.pl/index_2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:23 to chyba najbardziej p-o-j-e-b-a-n-a dyskusja na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 21:51 a Ty jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 20:22 dostep do kompa masz chyba w ramach terapii.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:25 Zastanawia mnie cisza na temat eseldowskich bożyszczy takich jak: Miller, Oleksy, Jaskiernia, Dyduch, Dziewulski i inni. Przecież cztery lata temu mówiliście o nich, towarzysze, tak samo jak teraz o Cimoszewiczu. Oni mieli być najlepsi, mieli ratować kraj przed wielkim krachem - "uratowali". Czym się różni ten za którym mało w ogień nie wpadniecie ( a już wpadliście w g-ówno) od tych co "ratowli"?. Przecież on za wszelką cenę będzie teraz ratował ich, tych co nas wpuścili w przysłowiowe maliny, co nas wszystkich okradli i śmieją się z naiwniaków którzy oddali na nich głosy, a na was i tak wypnie dupsko. Wierzę w to że są jeszcze Polacy myślący inaczej jak wy i będzie ich dużo, dużo więcej przy oddawaniu głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Re: wróciłem 20.43 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:48 Ze swoim kaczym rozumkiem jeszcze długo będziesz się zastanawiać Prześpij się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eto Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:55 wiadomosci.onet.pl/1132922,11,item.html#czytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anion Re: wróciłem 20.43 IP: *.c155.petrotel.pl 19.07.05, 23:00 Gość portalu: Ucho napisał(a): > Zastanawia mnie cisza na temat eseldowskich bożyszczy takich jak: Miller, > Oleksy, Jaskiernia, Dyduch, Dziewulski i inni. O rany Drogi Ucho, daj spokój, już to dawno ustaliliśmy kim wymienieni wyżej delikwenci są, to nudne pluć ciągle w to samo miejsce. A może dla odmiany coś pozytywnego. Czy jest coś lub ktoś kogo byś pochwalił? Jesteś bystry wykorzystaj swój spryt na działania konstruktywne. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: wróciłem 20.43 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:40 Napewno pochwalam tych, którzy nie boją się pisać ( mówić ) prawdy. Pochwalam też wszystko co jest czynione dla dobra ludzi. (a pluję tylko w jedną spluwaczkę - jak widzisz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anion Re: wróciłem 20.43 IP: *.c155.petrotel.pl 20.07.05, 00:10 Gość portalu: Ucho napisał(a): (a pluję tylko w jedną > spluwaczkę - jak widzisz). - rzeczywiście konsekwencji Ci nie brakuje Pochwalam > też wszystko co jest czynione dla dobra ludzi. - na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eto Wróciłeś, ale z formy wypadłeś, no to coś nowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 22:32 www.cimoszenko.info/informacje.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Wróciłeś, ale z formy wypadłeś, no to coś no IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:14 No i taka jest prawda o "naszym" - przepraszam - waszym Władimirze Iliczu Cimoszewiczu. Odpowiedz Link Zgłoś