Dodaj do ulubionych

Znów głosujemy - 17 tysięcy

09.08.02, 19:10
A tak naprawdę to wpisów jest już 17156 (9 sierpnia o godz. 19). Nieco więc
po czasie zapraszam kapitułę do głosowania na osobę piszącą na forum ciekawie
i mądrze.
A oto kapituła:
Naka
Roman_j
Razdwa12
Pawelvw
Andy_sz
Werdan
Maciek
Hiubi
Dzwonnik
Pinch
Rzecznik
RoughBoy
Duch
Obserwuj wątek
    • naka Re: Znów głosujemy - 17 tysięcy 10.08.02, 09:03
      Jaki termin głosowania ??? A czy mozna zagłosowac w imieniu kogoś, kto jest
      tylko......( w wakacje) mgielnym obłoczkiem :))???
      • Gość: Duch Re: Znów głosujemy - 17 tysięcy IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.08.02, 01:45
        :) Duch sie pod tym podpisuje, ze jesli Naczka chce to
        niech za niego glosuje, czy regulamin to przewiduje?
        Jeśli nie ma takiej możliwości, to dla ułatwienia z
        Kapituly eliminowania dla jej odświerzania, Duch siebie
        typuje ( nominuje ). Jesli cofniesz sie do przeszlosci,
        bedziesz znal powod tej okolicznosci.
        Duch w opcji straszenie wakacyjne ;)
    • roman_j Re: Znów głosujemy - 17 tysięcy 11.08.02, 11:53
      Przy okazji kolejnego głosowania proponuję, żeby Gazeta odniosła się do naszych
      propozycji reformy Kapituły. Zapraszam do Skrzynki Pocztowej. Ze swej strony
      deklaruję gotowość wprowadzenia w życie części pomysłów Dzwonnika i po
      wyłonieniu kolejnego laureata ustępuję miejsca innym w szacownym gronie. Moim
      zdaniem optymalna liczba członków to 12. :-))
      • naka Re: Do Duszka :)) 11.08.02, 19:46
        Duszku kiedy nasze drogi się skrzyżują i forumowe kubeczki, całe w kawowych
        babelkach wesoło sie zasmieja :))????
        Kubek dla Duszka do odebrania u Naki !!! czekam na propozycje przekazu nie z
        tej Ziemi :))????
      • hiubi Re: Znów głosujemy - 17 tysięcy 11.08.02, 22:10
        > Moim zdaniem optymalna liczba członków to 12. :-))
        Ech... postowałem na 10 - to jest okrągłe. Albo 13 - wiadomo czemu...
        • roman_j Re: Znów głosujemy - 17 tysięcy 12.08.02, 07:27
          hiubi napisał:

> > Moim zdaniem optymalna liczba członków to 12. :-))
          > Ech... postowałem na 10 - to jest okrągłe. Albo 13 - wiadomo czemu...
          >
    • roman_j Re: Znów głosujemy - 17 tysięcy 16.08.02, 17:50
      Czy są już wyniki głosowania? I co z naszymi propozycjami reform Kapituły?
      • gazeta_plock Re: Znów głosujemy - 17 tysięcy 16.08.02, 18:15
        > Co z naszymi propozycjami reform Kapituły?
        Moja propozycja: na próbę w ogóle rozwiązujemy Kapitułę (i tak ostatnio nie
        jest zbyt zdyscyplinowana w typowaniu swoich kandydatów do kubków:>) na dwa
        najbliższe głosowania. Wprowadzamy zasadę: głosować może każdy, byle nie na
        siebie i nie na kubkowiczów.
        Co Wy na to?
        areka
        • hiubi Re: Znów głosujemy - 17 tysięcy 16.08.02, 23:23
          chmmm ciekawe... no niby może być. Ale co z Kapitułą? Rozwiązujemy totalnie?
          Czy przemianowujemy w kubkowiczów? Brzmi trochę dziwnie ;)
          A i proponuje, że głosować by mogli tylko zalogowani użytkownicy (znaczy się z
          konta Gazety)
          • Gość: kei Re: Znów głosujemy - 17 tysięcy IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 00:04
            A ja uwazam, ze Kapitula byla/jest ok. Troche bez sensu byly te plany reform
            zeby ktos rezygnowal, bo niby czemu ma rezygnowac np. roman ktory jest stalym
            userem tego forum? Jesli maja wszyscy glosowac to tak jakby nie glosowal nikt.
            imho kapitula powinna zostac, ewentualnie bez osob ktore wyraznie zbyt czesto
            sa "niedysponowane". Pzd.
        • hiubi propozycja zmian 17.08.02, 14:32
          A tak mi się przysniała inna propozycja ;-)
          Może by tak rozwiązać kapitułę a kubki przyznawać co 1000 postów (lub np. co
          miesiąc) dla osoby która założyła najciekawszy/naj.../najlepszy wątek w danym
          okresie rozrachunkowym ;-) Może się trochę forum rozrusza ;-) Oczywiście
          głosować by mogli wszyscy (ew zalogowani w Gazecie) albo np dziennikarze
          płockiej GW.
        • roman_j Re: Znów głosujemy - 17 tysięcy 17.08.02, 15:50
          gazeta_plock napisał:

> Wprowadzamy zasadę: głosować może każdy, byle nie na siebie i nie na
          > kubkowiczów.
          > Co Wy na to?

Ja się zgadzam, o ile powyższa zasada ulegnie drobnej modyfikacji: Głosować
          może każdy ZALOGOWANY forumowicz. Z wyjątkiem uczynionym dla Maćka w uznaniu
          zasług. :-))
          Jeżeli natomiast Kapituła ocaleje, to ja niniejszym składam rezygnację, żeby ją
          nieco "ochudzić". Nie jestem przywiązany do zaszczytów, a do tego uważam, że
          władza wypacza charakter (nawet władza nadawania kubków), więc trzeba ją sobie
          dawkować ostrożnie. :-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka