Gość: go** IP: 195.116.157.* 21.07.05, 10:47 Kt*ry polecacie, kt*ry odradzacie - i dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kurpin Re: Dobry fotolab w P*ocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:07 Najlepiej? hmm no chyba Fotojoker, ale szkoda, że nie robią na matowym papierze. Zdecydowanie odradzam sensacje w Rossmanie - jakość zdjęć jest tam karygodna, jeśli można to nazwać w ogóle fotolabem. Ja wywołuję głównie w Fotojokerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Dobry fotolab w P*ocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.05, 20:40 Gość portalu: kurpin napisał(a): > Najlepiej? hmm no chyba Fotojoker, ale szkoda, że nie robią na matowym papierze > . Zdecydowanie odradzam sensacje w Rossmanie - jakość zdjęć jest tam karygodna, > jeśli można to nazwać w ogóle fotolabem. > Ja wywołuję głównie w Fotojokerze Rossman = Fotojoker. Nieuświadomionych uświadamiam. Zarówno Fotojoker jak i Rossman korzystają z tego samego laboratorium fotograficznego mieszczącego się w Grudziądzu. Nazywa się toto CeWeColor i produkuje masówkę w pełnym tego słowa znaczeniu. Polecam lab w Auchan, u Krasa lub Maślankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Dobry fotolab w P*ocku IP: *.c157.petrotel.pl 21.07.05, 20:23 Najlepszy? No, chyba ten najbardziej oblegany. Wiesz, teraz filmy, papiery i pamięci obrabiają maszyny, a tam najważniejsze z grubsza jest trzymanie parametrów, jak temperatura, czystość i zużycie "zupy", nie przeterminowane materiały itp. To wszystko. Reklamy i antyreklamy nie będę uprawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Dobry fotolab w P*ocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.07.05, 21:08 TAKIE TEMATY POWINNY BYC Z GORY KASOWANE DARMOWA REKLAMA DLACZEGO PYTASZ "KTORY ODRADZACIE"??????? ZEBY ZARAZ W INNYM POSCIE NASKOCZYC NA KONKURENCJE? POWODZENIA CO ZA LUDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurpin Re: Dobry fotolab w P*ocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:00 A jeżeli dotyczy to jakości paliwa na stacjach? Gdyby zapytać gdzie jest chrzczona benzyna, też uznasz, że to atak na konkurencję? Przypominam o netykiecie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry fotolab w P*ocku IP: 195.116.157.* 22.07.05, 10:37 Kasowane? Wybacz wiec, gdzie o cos zapytac? Chce wiedziec, czemu do jednego labu warto isc (bo np. systematycznie robia przeglady maszyn i znaja sie na rzeczy) a do ktorego nie (bo np. porysuja negatywy albo co gorsze - zgubia). Czyzbys nalezala do tej czesci fotolabow, ktory moze znalezc sie w 'odradzanych'? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry fotolab w P*ocku IP: 195.116.157.* 22.07.05, 10:35 Podaj konkretnie. Ten, ktory jest najbardziej oblegany nie musi byc najlepszy. Chodzi mi o taki, gdzie chemia jest bez oszczednosci, robia to o co sie prosi a nie swoje widzimisie, niekoniecznie super tanio, ale dobrze i bez wad (pracuja w rekawiczkach, szanuja filmy itd) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry fotolab w P*ocku IP: 195.116.157.* 22.07.05, 10:38 uzasadnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry fotolab w P*ocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.07.05, 12:55 no widzisz, ktos podaje ZAKLAD bez uzasadnienia. to ja polecam MASLANKOWSKICH bo to zaklad z tradycją i nie moga sobie pozwolic na odwalanie fuszerki. dobre uzasadnienie? jest dosyc drogo ale mila obsluga, to chyba tez jakies uzasadnienie? Odpowiedz Link Zgłoś