Gość: szczurołap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:15 Klasyczny przypadek: szczur ucieka z tonącego okrętu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klementyna Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:26 tylko co tam będzie robił złodziej i oszust Wiśniewski ? mało mu łapówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwd Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.c157.petrotel.pl 31.07.05, 21:36 Klasyczny przypadek obłudy. Wie, że SLD ma małe szanse na miejsca w Sejmie a Samoobrona ma kilkanoście procent poparcia no to chyc do Samoobrony a może się uda. Tak pani Michalak spodobało się w Sejmie. Gdy ostatnio kandydowała to tak bardzo chwaliła się, że pochodzi z ziemi gostynińskiej. I co pani zrobiła dla Gostynina??? NIC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:43 lepiej późno niż wcale pozostanie w SLD nie daje sznas do sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKO DŻAMBO A co zrobił dla Płocka senator KRUSZEWSKI????? IP: 193.59.95.* 01.08.05, 09:58 Tyle Michalak zrobiła dla Gostynina, ile za przeproszeniem senator Kruszewski z SLD dla Płocka. Owszem, robił dużo, ale dla swej szkółki i robienia kasy na naiwnych "studentach". Pożal się Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Profesor Re: A co zrobił dla Płocka senator KRUSZEWSKI???? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.05, 14:30 A policz ilu ludzi ma pracę w i wokół SWPW w Płocku ,to są drożdze rozwojowe miasta jak WSH w Pułtusku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:46 Szamo na szambie jedzie i szambem pogania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 06:56 I Bóg z nią. Niech idzie nawet do diabła. Czy jest różnica jakaś między SLD, Samoobroną i piekłem. Ani grzeje ani parzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisuar Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 08:28 Klementyna jak masz mocne argumnenty to je lepiej trzymaj w sejfie na wypadek gdyby Wisniewski podał cię do sądu, a w kampanii wyborczej działają one bardzo szybko. A co do migracji to zawsze w roku wyborczym była ona wielka, w roku1997 Mirosław Koźlakiewicz miał startować z list SLD a startował z AWS i został szefem kancelari premiera Buzka, Witaszek startuje z list PSL, Mojzesowicz poprzez PSL Kandyduje z list PiS, Stanisław Zając był wLPR a dziś na liscie PiS, Zdrojewski szef mazowieckiej SLD dziś w Samoobronie. A czy Iwniak nie pamieta jak zakładano SDLP a w aktualnej w SLD powstała platfrma Janika a teraz Oleksego pt. SolidarnościDlaczego wtedy nic gazety nie pisały o wolcie. Samoobrona SDPL czy SLD to organizacje lewicowe Natomiast ludzie z "dziwną" przeszłością to kandydaci np. PiS - Józef Rojek z Tarnowa, Iwona Śledzińska-Katarasiewicz z PO- jazda na dwóch gazach,Kazimierz Pietrzyk-kłamca lustracyjny SLD, czy źle piszący oświadczenie majątkowe marszałek SLD -Włodzimierz Cimoszewicz-do tego cvzłonek rady nazdorczej w czasie gdy pełnił funkcję ministra spraw zagranicznych. Le4cz czy mamy prawo wydawać wyroki, od tego są sądy niezawisłe-czytaj niezależne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 08:45 uderz w stół a oszusci sie sami odezwą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwek Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:05 Aldona wypie..j, bo ja jestem pierwszy na płockiej liście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:15 sld podczas swoich czteroletnich rządów doprowadziło do niespotykanego wzrostu przestępczości, szczególnie wśród członków rządu i posłów sejmu sld i up. Ta zgnilizna musi zostać sprowadzona na margines społeczny razem z kameneleonką Aldoną Michalak i żulem Sylwkiem Wiśniewskim. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: Michalak idzie do Samoobrony 01.08.05, 09:21 "(...)wybrała Samoobronę, bo jest to partia, która rzeczywiście realizuje program lewicowy. - Wierzę, że nadal będzie bronić ludzi, o których SLD nie martwiło się przez cztery lata i że doprowadzi do rzeczywistego wzrostu gospodarczego" to bedzie realizowac program lewicowy czy prowadzic do wzrostu gospodarczego? w historii swiata jeszcze nie bylo takiego przypadku, zeby te dwie rzeczy polaczono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurpin Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 10:39 O tym fakcie było wiadomo od paru miesięcy. Nikt tego nie ukrywał. Dziwi mnie tylko postawa SLD, że nie została ona w jakiś sposób napiętnowana. Czy ta jedna osoba dla klubu była taka kluczowa? Gdyby ją usunęli wcześniej, chociaż SLD na tym polu by zachował w miarę dobra twarz... Cóż... Tam, gdzie prywata, tam i skoczkowie. Chorągiewki były, są i będą. Nieależnie jednak od tego, czy osoby te uważaja się sztandary, to i tak zostaną chorągiewkami, które pójdą, gdzie wiatr zawieje. I to jest naprawdę smutne, ale to my wybieramy. I powinniśmy nauczyć się wyciagać odpowiednie wnioski. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plock4you Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:20 TONĄCE SZCZURY. A najdziwniejsze, że ich i tak wybiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzejek lepperek Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 11:35 czemu tak psioczycie, przecież dobrze wiecie że ja wszystkich przyjmuję do siebie. Nawet pan Aumiller złożył gotowość wstąpienia do mnie. Teraz jeszcze czekam na Lesia Millera, też ma chęć skłonić się przede mną. Mnie, chłopu gó- wno nie śmierdzi, a "pożytek" może przynieść. Nie bujta sie,a ja wam jeszcze pokaże. BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek lepperek Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 13:22 Jeszcze tylko dodam - dajta mi władze a ja was użondze. Mam kumpla kturen sie zna na żondzeniu. A ja tesz cuś jeszcze pamientam z dawnyh dobrych czasuf. Nieh rzyjom pegeery i sofchozy. BALCEROWICZ MÓSI ODEJŚĆ. JA PANU NIE PSZERYWAŁEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:07 michalak ty kupo!!!!!Lepiej zostan w domu , przekrętowiczko.A jak ci tam dobrze na państwowym wikcie!!!!Chciałabyś jeszcze posiedziec co?Zycze ci azeby samoobrona wogole przestala istniec!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satyryk Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.05, 14:32 Ona ma własne zdanie na zawołanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabielski Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.08.05, 19:38 Bardzo dobrze ze przechodza do Samoobrony gdyz jest szansa ze zdoluja ich i ani oszusci z SLD ani samoobrona nie wejda do sejmu,tylko patrzec jak Hetkowski z Nowickim dolacza do tego klubu kryminalistow az strach pomyslec co sie by wtedy wydarzylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Zabielskiego Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:01 zdziwisz sie koles jak sie dowiesz gdzie dziś wielu jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Michalak idzie do Samoobrony(ale jaja) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 20:16 Dlaczego p. Michalak przechodzi do samoobrony...lubi patrzeć co mężczyzna ma jak stanie w rozkroku ( podały ostatnie wiadomosci telewizji polskiaj). Widać że u Leppera są chłopy z jajami!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whetkowski Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:53 zabielski martw sie o siebie a nie o to co ja gdzie ? z kim ? i dlaczego ? Gdybys z sukcesami zajal sie samym soba mniej by bylo w tobie frustracji i bezinteresownej nienawisci i moze o tobie by pisali na forum a nie ty nienawistnik o kims kogo mozesz bezkarnie opluwac bo fajnie jest ukryc sie jak tchorz piszacy anonimy Ale coz ... kazdy musi czerpac z czegos radosc- taka radosc na jaka jest czlowieka mentalnie stac ,albo na jaka zasluguje Coz ciesze sie razem z toba twoja radoscia ...ot taki juz jestem Pozostaje do twojej dyspozycji jesli sprawi ci to satysfakcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 09:02 wbijam w tą całą samobrone i w tych ludzi którzy tam się pchają też wbijam,wieśniacka zgraja,czy wiśniacka ciekawe jak sie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:10 Niech idzie do samego diabła Wstyd płoki elektoracie że głosowaliście na szmatę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 03.08.05, 15:11 ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:58 Czyżby Wojtek Hetkowsi też miał chęć na samoobronę?! Ciebie chyba nikt nie obroni............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nadętego ucha Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.05, 21:39 Znów masz swoją ofiarę ,ale pamiętaj ,że zawsze są nadęci prawicowi im- potenci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 22:13 No i odezwał się im-potent leppera........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jur. Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 08:45 zaraz szczur w polityce już tak że jedne partie upadają i inne idą w górę wartosciowsi ludzie znajdują sobie miejsce w partiach podobnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpowiedź Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.05, 15:17 Najlepiej było z A W S do POPiSu, tam nie było szczurów i chorągiewek , a może zapomniał wół że cielęciem był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Michalak idzie do Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 22:44 Wcale nie neguję tego że A.W.S. podzieliła się, Ludzie odeszli do P.i S., do P.O. jeszcze inni, jak zdrajca Celiński i jemu podobni do S.L.D. wiedząc o tym że tam można dużo "uczciwie" się "dorobić". Wiadomo, że Polska wchodziła w demokrację, wiadomo, że ludzie prawicy byli w 20% przygotowani do rządzenia krajem, komuchy przygotowywali się do tego od ogłoszenia stanu wojennego bo wiedzieli że komuna upadnie i czym to pachnie. Zajęli wszystkie stanowiska w sektorze państwowym, robili dalej ludziom wodę z mózgu (nie wszystkim) i teraz Ci co na nich zagłosują biorą na siebie odpowiedzialność aby przez to nas wszystkich poniżyć. Odpowiedz Link Zgłoś