Dodaj do ulubionych

Wariograf i W. Komuszenko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:20
Nie ma na świecie takiego wariografu, który wytrzymałby zeznania kandydata
W.C. na prezydenta. Wariograf to amerykański wynalazek, który w Europie
rzadko się stosuje, dbając o dobre samopoczucie eurorodaków. "Wybitnemu"
prawnikowi, który nie potrafi wypełnić deklaracji majątkowej,zaproponowano by
zbadał się na wariografie. Anna Jarucka, była asystentka ministra W.C., nie
wytrzymała krętactw swojego byłego szefa i postanowiła rzucić ręcznik
słaniającemu się doktorowi prawa. Kandydat W.C. na prezydenta odmówił
poddania się wspólnie z Jarucką badaniu wykrywaczem kłamstw, czyli
wariografem, dlaczego? możemy się domyślać.
Obserwuj wątek
    • rezyser.hoffander Re: Wariograf i W. Komuszenko 23.08.05, 10:30
      chyba nie rozumiesz kolego ,że nikogo nie interesuje twoja radosna twórczość
      odnośnie lansowania kandydatów.A jezeli jesteś tak tępy i nie zauważasz ,że jest
      to forum LOKALNE na którym nie porusza się takich tematów , to poczytaj palancie
      regulamin i uszczęśliwiaj innych na forum ogólnym.Tyle
      • Gość: roland Re: Wariograf i W. Komuszenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:54
        jeżeli nie podoba ci się, to nie czytaj buraku.
        • Gość: PiSuarowipod uwagę Re: Wariograf dla PiSuarów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.05, 12:01
          Panie Marku -PiSuarku weź się lepiej za katastrofę ,którą gwiazdka PiSu
          p.Milewski zafundował mieszkańcom Płocka (brak dróg dojazdowych i utrata
          dotacji 60 mln.) ,a odwracasz cały czas ,za pieniądze budżetowe biura sejmowego
          PiSu ,uwagę o klapy spowodowanej przez PiS w Pł!ocku , a także w W-wie.W Płocku
          wyborców nie oszukasz.
        • rezyser.hoffander Re: Wariograf i W. Komuszenko 23.08.05, 12:24
          chodzi o to ,że koleś zaśmieca ogólne forum jakimiś bzdurnymi informacjami które
          chyba sam wymyśla.Wcale tego nie czytam ,ale podnosi mi cisnienie fakt ,że
          normalne posty z komentarzami giną w gąszczu spamu wrzucanego przez takich
          głąbów jak ty.Więc grzecznie odnoszę się do autora ,którym ty nie chyba jesteś -
          buraku
          Precz z polityką z forum !
    • Gość: kurpin Re: Wariograf i W. Komuszenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:53
      Szanowny Panie Marku.

Nie próbuję już naginać Pańskiej teorii, ktorej podstawy rozumiem, ale pragnę zwrócić uwagę, iż co jak co, ale wariograf nie jest wykrywaczem kłamstwa. To jest zupełnie inne urządzenie (pomijając fakt, że nie wynaleziono jeszcze takiego urządzenia). Wariograf, który bada reakcje organizmu (oddech, tętno, przewodnictwo elektryczne skróry) jest podstawą do wydania opinii o śladach pamięciowych o faktach, o których osoba badana miała bądź nie miała możności wiedzieć. Wariograf nie jest środkiem dowodowym w prawie karnym, mimo że staje się przyrządem pomocniczym, ale jego skuteczność jest uzależniona wyłącznie od poziomu wiedzy biegłego przeprowadzającego to badanie a następnie oceniającego wyniki takiej ekspertyzy. Z calym szacunkiem dla członków komisji śledczej, członkowie ci nie nadają sie na biegłych przy tej ekspertyzie, a ja sam, nigdy bym nie wyraził zgody na poddanie się takiemu badaniu przez komisję, chyba żeby zabrakło mi pomysłów na opowiadanie bajek dzieciom.
    • Gość: Tolo Re: Wariograf i W. Komuszenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 19:19
      kurpin, daj sobie spokój z bajaniem,wiesz dobrze o co chodzi
      z nawyku bredzisz?
      najlepiej to zrób kupke i spać
      • Gość: kurpin Re: Wariograf i W. Komuszenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 10:40
        Wiesz Tolo... Wiesz jaki jest Twój problem? Nie wiesz o czym piszesz. Baaa... nie rozumiesz też tego co pisza inni. Nie gloryfikowałem tu Twojego strasznego wroga Cimoszewicza. Nie wspomnialem o nim nic. jesli mi się nie podoba komisja śledcza czy sensowność użycia wariografa, to w przeciwieństwie, mam nadzieję, że nie do Ciebie, nie muszę robić kupki i iść spać, tylko mogę wypowiedzieć się, bo mam do tego prawo, a Ty nie masz prawa mnie obrażać.

Pozdrawiam
    • Gość: turb Re: Wariograf i W. Komuszenko IP: *.c151.petrotel.pl 24.08.05, 13:00
      Jak sie cos cytuje to powinno sie to jakos zaznaczyc i podac conajmniej autora,
      a nie tylko kopiuj w klej i jestem madry
      • Gość: kurpin Re: Wariograf i W. Komuszenko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 10:06
        Pisałem z pamięci. A literatura? Cóż... pamiętam to z pracy magisterskiej
    • Gość: nikt Re: Wariograf i W. Komuszenko IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.05, 22:41
      Super. Jak na amerykańskich filmach. Szczególnie przypomina się nagi instynkt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka