Dodaj do ulubionych

Desant na płockiej plaży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:05
Super ze taka impreza ma sie odbyc w plocku.Przede wszystkim jest to ogromna
reklama dla miasta.Ja oczywiscie ide i zamierzam bawic sie do samego konca!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Orion Re: Desant na płockiej plaży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:56
      Mam nadzieję, że będzie ok. Dobrze, że miasto się troszkę promuje i że dzieją
      się takie imprezki. Ja hip hopu kompletnie nie trawię dlatego pójdę na Lao Che
      ale jak ktoś lubi to niech też ma coś dla siebie. Mam tylko nadzieję, że na
      festiwal przyjedzie więcej fanów hip hopu niż dresiarzy ;)
    • Gość: Mosia Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c158.petrotel.pl 27.08.05, 09:40
      A ja bardzo żałuje że nie moge iść ide na wesele?Zycze udanej zabawy wszystkim
      na desancie.
      pozdrawiam
    • Gość: re Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:21
      powinien podpisać się "pan organizator"
      • Gość: Antydres Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c157.petrotel.pl 27.08.05, 16:37
        a mi sie to wogole nie podoba :/ beda po calym miescie chodzic hip hopowcy nie
        bede sie dziwil jak beda jakies burdy kradzieze itp
        • Gość: pan_ktoś Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:26
          Byłem tam ok. 20 . Wyszedł na scene jakiś jegomość i drze kopare przez
          mikrofon: "ku..aaa, ale dobra macie wódke w Płocku"... "puszcze kawalek i
          jebne se wódki... o ku..aa wódka się skończyła..."
          normalnie masakra i żenada, dawno takiej wiochy nie było. możliwe, że dobrą
          wódkę mamy w mieście, no ale cóż... gratuluję organizatorom poziomu
          zaproszonych "gwiazd".
          • Gość: coolio Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:39
            wes kolo nie znasz sie i tyle kup se flache wywal i idz spac i nie komentuj.na
            desancie fajny melanz choc ja nie jestem, znawca hh ale chyba płock daje rade!!
          • Gość: gosc Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 02:07
            to byl RED i w zasadzie to byla rozgrzewka przed koncertami. Czyli po prostu
            kazdy pajacowal jak mogl. On - przesadzil. Ale dalej bylo fajnie
    • Gość: RuDa@ Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c153.petrotel.pl 28.08.05, 09:05
      Bylo zajefajnie Sido byl wypasiony i reszta tez najlepsze bylo jak wygwizdali 18 L troche mi sie ich szkoda zrobilo ale coz takie zycie
      • Gość: alka Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 09:18
        też tam byłam!! 18L zagrali super!! myślę, że tych, co próbowali ich wygwizdać
        zaskoczyli, bo to był dobry występ! no i wogóle super impra!! nagłośnienie
        wypas, ludzie zaje..., wracam za rok!! wielkie dzięki dla organizatorów!!!
        gratulacje za pomysł!!
    • Gość: Niuńka:)) Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 10:27
      Niom więc juz teraz mogem powiedziec ze DESANT okazal sie zajebista impreza:))
      Naprawde warto bylo przyjsc:)) Mnostwo znanych zespolow, wypasiona
      atmosferka..:)) A o tym ile ludzi znajdowalo sie po godziniw 20 na plazy nie
      bede wspominac...;) Serio.. to byly TŁUMY!!!!! Każdy podskakiwal w rytm
      muzyczki...raczki w gorze i jedziemy:)) No poplostu brak mi slow:)) Oby jesio
      wiecej takich imprezek w Płocku:)) <bede na kazdej> hehe;P buziaki dla
      wszystkich co mogli przezyc to co ja.. i dla tych ktorzy jednak nie wybrali sie
      nad wisle;P Papap:*
    • Gość: Aga Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c153.petrotel.pl 28.08.05, 13:45
      Myślę że to bardzo dobrze jeśli miasto organizuje takie imprezy!!! Taki
      Festiwal hip-hop Desant to dobra reklama dla Płocka ! Wybrali dobre miejsce na
      ten koncert!!! Mam nadzieje że z roku na rok będzie coraz więcej takich
      imprez , a Płock będzie w Polsce postrzegany jako miasto najlepszych koncertów
      i imprez dla młodzieży !!!!!
    • Gość: Justi Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c155.petrotel.pl 28.08.05, 14:18
      Osobiście nie przepadam za hh ale festiwal okazal sie super pomyslem. Nie
      bawilam sie caly czas na plazy bo chyba nie potrafie przy tej muzyce...lecz
      przez przypadek trafilam na Sido i...okazalalo sie zajebiscie, za rok na pewno
      bede cala impre na plazy a nie w kilku miejscach ;) Zespoly potfafily rozbujac
      i bylo cool, szkoda ze nie bylo wiecej wykonawcow i 2-dniowego Desantu, ale
      moze w przyszlosci, kto wie...
    • Gość: Marecki Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c156.petrotel.pl 28.08.05, 18:04
      Impreza naprawde udana w 100%. Było suuuuper !!!!! same znane ekipy na scenie
      ale to jak RAPTILE dał czadu to było mistrzostwo , dosłownie cała publika sie
      bawiła i zapewne na występie SIDO było tak samo niestety juz niemogłem na nim
      zostać :( a szkoda . Moja ocena imprezki to 6+ (skala 1-6 :) Mam nadzieje ze
      hip hop desant nie podzieli losów Astigmatic i za rok , dwa , i kolejne lata
      bedziemy mieli zaszczyt goscić ten festiwal w naszym mieście i gwiazdy zaróno
      polskiego jak i zagranicznego hip hopu. Do zobaczenia za rok !!!!!!! :)
      • Gość: maro Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:15
        dla mnie desant to kicha. Lao Che to dopiero muza. Ludzie czego wy słuchacie?
        • Gość: gosc Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:58
          duzo wniosles do tego watku. oby tak dalej. podales nam wiele cennych informacji
          i spotrzezen nt. Desantu
    • Gość: kasiunia Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:12
      o 19 miał zakończyć sie konkurs młodych grup - która z nich zwycieżyła ?
    • Gość: Niemy Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:42
      Nie byłem bo grilowałem to sobie czytam.
      • Gość: Misiek Re: Desant na płockiej plaży IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 28.08.05, 23:36
        Slucham róznej muzyki, miedzy innymi hip-hop'u. Tylko nie tego warszawskiego w
        ktorym panowie nie potrafia zrobic nic ciekawego, i musza spiewac co drugie
        slowo przeklenstwo, jacy to nie sa oni wspaniali i ile to oni nie wycpali, i
        Policja CHWDP. Czyli slucham Hip-hop Polo jak to zwa! A niech zwa. Tylko
        spiewajace cpuny i ulicznicy zazdroszcza wydawanych ilosc plyt HH polowcow. I
        wlasnie jest tak z wygwizdanym 1 osiem L. W Płocku zawisc i zazdrosc to juz
        normalka. Bylem, widzialem> Bravo panowie z 1 8 L. Bravo! Tak dalej i beda was
        jeszcze bardziej ploczczanie wygwizdywac bo gule im rozwalaja gardla. I tylko
        to moga robic bo nic wiecej zrobic wam nie moga. Najwyzej pocalowac w dupe. A
        ogolnie impreza super, niesamowity klimat. Bravo dla organizatorów! Tylko
        pustakowi REd'owi i Tedemu mowimy NIE!!! "Jak sie nie ma nic do powiedzenia to
        sie lepiej nie odzywac".
        • Gość: gosc Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:52
          to nie chodzi o gule ze nam smiagaja tylko o to ze Panowie z 18L swojego czasu
          powiedzieli ze wiecej w Plocku nie zagraja i nie przyznaja sie do naszego
          miasta, a wszystko poszlo o kase, wiec jak nie wiesz to nie zabieraj glosu w tym
          temacie
          • Gość: jolka Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:25
            z tego co wiem, to nie kasę!! poszło o lokalne zachowania!! oni sami są bardzo
            z miastem związani i za każdym razem promują Płock, nie wstydzą się go pomimo
            tego, że płocka niedojrzała publiczność podkłada im kłody pod nogi!! więcej
            szacunku kochani!! i trzymajcie kciuki, żeby byli coraz lepsi! pozdro ! jestem
            z wami !
    • Gość: alka Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:28
      elloo eeeloo!! brawo dla organizatorów!! PAIM chcemy więcej!! i dziękujemy, że
      zaufaliście nam, publiczności!!!!!! jestem z wami ziomy:))))))
    • shauli Re: Desant na płockiej plaży 01.09.05, 13:29
      Siemanko byłem na tej bibie i wspominam ją nie źle.W Płocku jest problem ze
      słuchaczami i fanami hip hopu.Najwięcej fanów było 8 lat temu, gdy nauczyciele w
      szkołach się śmiali z szerokich spodni i bluz z kapturami,ci którzy wtedy nie
      działali nie słuchali nie mają pojęcia czym jest Polski hiphop.Tylko prosze bez
      komentarzy że warszafski jest lipny,gdyby nie chłopaki z warszawy w telewizji
      puszczali by tylko Rynkowskiego i Inne pizdki popowe.Niedzielnym fanom HH mówie
      STOP.Przykładem jest ta biba,ale wierze że kolejne będą lepsze i na pewno nie w
      Płocku.A co do 18L,chłopakom ciężko bedzie trafić do starego grona hh,ale chyba
      nie o to chodzi,jeśli robią to co kochają i tak jak najlepiej
      potrafią,powodzenia.POzdrowiska dla wszystkich prawdziwych zawodników HH,
      zajawkowiczów, fanów i działaczy.Dzieki za zorganizowanie biby.Nara
    • Gość: erd Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 18:21
      dziadoska impreza:-((
    • Gość: normalny Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:24
      Świetna impreza. Reklama miasta. Chyba Bog niektórych opuścił, Jeszcze nie
      zwariowalem do konca by słuchać tych bliżej nieartykułowanych dżwieków, Cały
      desant...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka