Gość: monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 23:05 Super ze taka impreza ma sie odbyc w plocku.Przede wszystkim jest to ogromna reklama dla miasta.Ja oczywiscie ide i zamierzam bawic sie do samego konca!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Orion Re: Desant na płockiej plaży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 08:56 Mam nadzieję, że będzie ok. Dobrze, że miasto się troszkę promuje i że dzieją się takie imprezki. Ja hip hopu kompletnie nie trawię dlatego pójdę na Lao Che ale jak ktoś lubi to niech też ma coś dla siebie. Mam tylko nadzieję, że na festiwal przyjedzie więcej fanów hip hopu niż dresiarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosia Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c158.petrotel.pl 27.08.05, 09:40 A ja bardzo żałuje że nie moge iść ide na wesele?Zycze udanej zabawy wszystkim na desancie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:21 powinien podpisać się "pan organizator" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antydres Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c157.petrotel.pl 27.08.05, 16:37 a mi sie to wogole nie podoba :/ beda po calym miescie chodzic hip hopowcy nie bede sie dziwil jak beda jakies burdy kradzieze itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_ktoś Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:26 Byłem tam ok. 20 . Wyszedł na scene jakiś jegomość i drze kopare przez mikrofon: "ku..aaa, ale dobra macie wódke w Płocku"... "puszcze kawalek i jebne se wódki... o ku..aa wódka się skończyła..." normalnie masakra i żenada, dawno takiej wiochy nie było. możliwe, że dobrą wódkę mamy w mieście, no ale cóż... gratuluję organizatorom poziomu zaproszonych "gwiazd". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coolio Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:39 wes kolo nie znasz sie i tyle kup se flache wywal i idz spac i nie komentuj.na desancie fajny melanz choc ja nie jestem, znawca hh ale chyba płock daje rade!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 02:07 to byl RED i w zasadzie to byla rozgrzewka przed koncertami. Czyli po prostu kazdy pajacowal jak mogl. On - przesadzil. Ale dalej bylo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RuDa@ Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c153.petrotel.pl 28.08.05, 09:05 Bylo zajefajnie Sido byl wypasiony i reszta tez najlepsze bylo jak wygwizdali 18 L troche mi sie ich szkoda zrobilo ale coz takie zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 09:18 też tam byłam!! 18L zagrali super!! myślę, że tych, co próbowali ich wygwizdać zaskoczyli, bo to był dobry występ! no i wogóle super impra!! nagłośnienie wypas, ludzie zaje..., wracam za rok!! wielkie dzięki dla organizatorów!!! gratulacje za pomysł!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuńka:)) Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 10:27 Niom więc juz teraz mogem powiedziec ze DESANT okazal sie zajebista impreza:)) Naprawde warto bylo przyjsc:)) Mnostwo znanych zespolow, wypasiona atmosferka..:)) A o tym ile ludzi znajdowalo sie po godziniw 20 na plazy nie bede wspominac...;) Serio.. to byly TŁUMY!!!!! Każdy podskakiwal w rytm muzyczki...raczki w gorze i jedziemy:)) No poplostu brak mi slow:)) Oby jesio wiecej takich imprezek w Płocku:)) <bede na kazdej> hehe;P buziaki dla wszystkich co mogli przezyc to co ja.. i dla tych ktorzy jednak nie wybrali sie nad wisle;P Papap:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c153.petrotel.pl 28.08.05, 13:45 Myślę że to bardzo dobrze jeśli miasto organizuje takie imprezy!!! Taki Festiwal hip-hop Desant to dobra reklama dla Płocka ! Wybrali dobre miejsce na ten koncert!!! Mam nadzieje że z roku na rok będzie coraz więcej takich imprez , a Płock będzie w Polsce postrzegany jako miasto najlepszych koncertów i imprez dla młodzieży !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justi Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c155.petrotel.pl 28.08.05, 14:18 Osobiście nie przepadam za hh ale festiwal okazal sie super pomyslem. Nie bawilam sie caly czas na plazy bo chyba nie potrafie przy tej muzyce...lecz przez przypadek trafilam na Sido i...okazalalo sie zajebiscie, za rok na pewno bede cala impre na plazy a nie w kilku miejscach ;) Zespoly potfafily rozbujac i bylo cool, szkoda ze nie bylo wiecej wykonawcow i 2-dniowego Desantu, ale moze w przyszlosci, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Desant na płockiej plaży IP: *.c156.petrotel.pl 28.08.05, 18:04 Impreza naprawde udana w 100%. Było suuuuper !!!!! same znane ekipy na scenie ale to jak RAPTILE dał czadu to było mistrzostwo , dosłownie cała publika sie bawiła i zapewne na występie SIDO było tak samo niestety juz niemogłem na nim zostać :( a szkoda . Moja ocena imprezki to 6+ (skala 1-6 :) Mam nadzieje ze hip hop desant nie podzieli losów Astigmatic i za rok , dwa , i kolejne lata bedziemy mieli zaszczyt goscić ten festiwal w naszym mieście i gwiazdy zaróno polskiego jak i zagranicznego hip hopu. Do zobaczenia za rok !!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:15 dla mnie desant to kicha. Lao Che to dopiero muza. Ludzie czego wy słuchacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:58 duzo wniosles do tego watku. oby tak dalej. podales nam wiele cennych informacji i spotrzezen nt. Desantu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 19:12 o 19 miał zakończyć sie konkurs młodych grup - która z nich zwycieżyła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niemy Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 20:42 Nie byłem bo grilowałem to sobie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Desant na płockiej plaży IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 28.08.05, 23:36 Slucham róznej muzyki, miedzy innymi hip-hop'u. Tylko nie tego warszawskiego w ktorym panowie nie potrafia zrobic nic ciekawego, i musza spiewac co drugie slowo przeklenstwo, jacy to nie sa oni wspaniali i ile to oni nie wycpali, i Policja CHWDP. Czyli slucham Hip-hop Polo jak to zwa! A niech zwa. Tylko spiewajace cpuny i ulicznicy zazdroszcza wydawanych ilosc plyt HH polowcow. I wlasnie jest tak z wygwizdanym 1 osiem L. W Płocku zawisc i zazdrosc to juz normalka. Bylem, widzialem> Bravo panowie z 1 8 L. Bravo! Tak dalej i beda was jeszcze bardziej ploczczanie wygwizdywac bo gule im rozwalaja gardla. I tylko to moga robic bo nic wiecej zrobic wam nie moga. Najwyzej pocalowac w dupe. A ogolnie impreza super, niesamowity klimat. Bravo dla organizatorów! Tylko pustakowi REd'owi i Tedemu mowimy NIE!!! "Jak sie nie ma nic do powiedzenia to sie lepiej nie odzywac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 07:52 to nie chodzi o gule ze nam smiagaja tylko o to ze Panowie z 18L swojego czasu powiedzieli ze wiecej w Plocku nie zagraja i nie przyznaja sie do naszego miasta, a wszystko poszlo o kase, wiec jak nie wiesz to nie zabieraj glosu w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:25 z tego co wiem, to nie kasę!! poszło o lokalne zachowania!! oni sami są bardzo z miastem związani i za każdym razem promują Płock, nie wstydzą się go pomimo tego, że płocka niedojrzała publiczność podkłada im kłody pod nogi!! więcej szacunku kochani!! i trzymajcie kciuki, żeby byli coraz lepsi! pozdro ! jestem z wami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 09:28 elloo eeeloo!! brawo dla organizatorów!! PAIM chcemy więcej!! i dziękujemy, że zaufaliście nam, publiczności!!!!!! jestem z wami ziomy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
shauli Re: Desant na płockiej plaży 01.09.05, 13:29 Siemanko byłem na tej bibie i wspominam ją nie źle.W Płocku jest problem ze słuchaczami i fanami hip hopu.Najwięcej fanów było 8 lat temu, gdy nauczyciele w szkołach się śmiali z szerokich spodni i bluz z kapturami,ci którzy wtedy nie działali nie słuchali nie mają pojęcia czym jest Polski hiphop.Tylko prosze bez komentarzy że warszafski jest lipny,gdyby nie chłopaki z warszawy w telewizji puszczali by tylko Rynkowskiego i Inne pizdki popowe.Niedzielnym fanom HH mówie STOP.Przykładem jest ta biba,ale wierze że kolejne będą lepsze i na pewno nie w Płocku.A co do 18L,chłopakom ciężko bedzie trafić do starego grona hh,ale chyba nie o to chodzi,jeśli robią to co kochają i tak jak najlepiej potrafią,powodzenia.POzdrowiska dla wszystkich prawdziwych zawodników HH, zajawkowiczów, fanów i działaczy.Dzieki za zorganizowanie biby.Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erd Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 18:21 dziadoska impreza:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Desant na płockiej plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:24 Świetna impreza. Reklama miasta. Chyba Bog niektórych opuścił, Jeszcze nie zwariowalem do konca by słuchać tych bliżej nieartykułowanych dżwieków, Cały desant... Odpowiedz Link Zgłoś