Dodaj do ulubionych

koncert hip-hop w Płocku

IP: *.pt-2.petrotel.pl 30.08.02, 16:33
Wczoraj odbył się w Płocku długo oczekiwany koncert.Niestety organizator
obraził sie na gwiazdę wieczoru,o to,że ten śmiał się spóznic!Wraz z
właścicielem klubu 69 obawiającym się panicznie niezyczliwego sąsiada
wzywającego po 22 policję,zakończyli koncert!Po 30 minutowym występie gwiazdy
wieczoru weszli na scenę i ogłosili koniec zabawy!!!!!!!!!A takie dobre
zdanie miałem o rockowych ogródkach.............Znów Płock okazał się
Płockowem.......
Obserwuj wątek
    • roman_j Re: koncert hip-hop w Płocku 30.08.02, 18:31
      Nie odnosząc się do treści wpisu, napiszę tylko, że szkoda iż ten wątek nie
      znalazł się na podforum "Kultura", gdzie doskonale by pasował. No cóż pewnie
      zwyciężyły emocje... :-))
      • Gość: Konrad Re: koncert hip-hop w Płocku IP: *.chello.pl 30.08.02, 19:50
        Wątek "Teatr prowincjonalny" też powinien tam się znaleźć , jednak jego
        obecność na głównym forum Ci nie przeszkadza. Czyżbyś nie lubił hip-hopu ??
        • roman_j Re: koncert hip-hop w Płocku 30.08.02, 20:18
          Gość portalu: Konrad napisał(a):

> Wątek "Teatr prowincjonalny" też powinien tam się znaleźć,

Bardzo słuszna uwaga.

> jednak jego obecność na głównym forum Ci nie przeszkadza. Czyżbyś nie lubił
          > hip-hopu ??

A nawet jeśli, to co to ma do rzeczy. Nie wpisuję się do każdego wątku, który
          jest nie na miejscu, bo to byłoby to bezcelowe. Jednak kiedy w krótkim czasie
          pojawiły się dwa wątki nadające się do "obumierającego" (wg niektórych) forum,
          więc postanowiłem zwrócić uwagę na ten problem. Gdybym dla odmiany wpisał się w
          wątku o teatrze, wtedy zapytałbyś pewnie mnie, czy nie jestem przypadkiem fanem
          p. Mokrowieckiego. :-)))))
          A jeśli chodzi o hip-hop, to ciekaw jestem, czy to właśnie z miłości do tej
          muzyki zabawiasz się w adwokata autora tego wątku? Przecież swoim wpisem
          inicjujesz niepotrzebnie dyskusję nie na temat. Ja wpisałem się w takim tonie,
          żeby nikt nie poczuł się zobowiązany do odpowiedzi. Teraz też jej nie oczekuje.
          Dalsze prowadzenie tutaj dyskusji nie ma sensu, więc ja ogłaszam EOT. :-)))
          • Gość: ktos Re: koncert hip-hop w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 23:19
            romus jak zwykle ma jakies wąty. romus jak na jakis temat nie masz nic do
            powiedzenia to po prostu sie nie wpisuj i nie rozmywaj tematu tak na przyszlosc
            bo to ludzi juz zaczyna wqrwiac powoli.
            a tak w ogole to koncert byl spoxik - pozdro dla tych co nie weszli :)
    • zenobius1 Re: koncert hip-hop w Płocku 01.09.02, 17:22
      Gość portalu: jacek napisał(a):

> Wczoraj odbył się w Płocku długo oczekiwany koncert.Niestety organizator
      > obraził sie na gwiazdę wieczoru,o to,że ten śmiał się spóznic!Wraz z
      > właścicielem klubu 69 obawiającym się panicznie niezyczliwego sąsiada
      > wzywającego po 22 policję,zakończyli koncert!Po 30 minutowym występie gwiazdy
      > wieczoru weszli na scenę i ogłosili koniec zabawy!!!!!!!!!A takie dobre
      > zdanie miałem o rockowych ogródkach.............Znów Płock okazał się
      > Płockowem.......

A ja postawię sprawę z innej strony. Byłem na melanżu więc jestem uprawniony.
      Dla mnie skandalem jest aby się spóźnić na własny występ. Peja z ekipą grali w
      Białymstoku poprzedniego dnia więc nie musieli wyruszać wieczorem do Płocka- no
      chyba, że nie byli w stanie bo wcześniej byli w stanie:-)))
      No i kto jedzie z Białegostoku do Płocka przez Warszawę. Są przynajmniej dwie
      drogi omijające stolicę - bez korków które to podobno były przyczyną spóźnienia
      (jeżdżę czasami to wiem) Poza tym nawet jadąc przez Warszawę nie trzeba
      zaglądać do centrum gdzie korki są. A jak się ma coś do załatwienia w centrum
      to chyba nie robi się tego na ostatni moment tylko wylicza czas z zapasem.
      Chyba nie była to pierwsza wizyta gwiazd w stolicy i znali warunki.
      Wstyd gwiazdo.
      A do kolegi.A najłatwiej zrzucić wszystko na organizatorów, którzy i tak
      zapewne mają na pieńku z okolicą za wieczorne koncerty a nie przyczepić się do
      GWIAZDY, IDOLA, BÓSTWA za skandaliczne olanie publiki.
      • Gość: jacek Re: koncert hip-hop w Płocku IP: *.pt-2.petrotel.pl 05.09.02, 16:19
        Mój IDIL ,GWIAZDA,BÓSTWO,cały czas był na telefinie,informował organizatorów,że
        się spózni!To w sumie kawał drogi,a pewnie pierwszy raz jechał do naszego
        miasteczka i drogi nie znał na pamięć!I to nie on olał publikę tylko
        organizator kończąc koncert dopiero co zaczęty!I do tego jaka wspaniała zemsta
        za spóznienie!Po kilku kawałkach kazać zejść ze sceny!To po co on jechał przez
        pół Polski?Nie mogli mu powiedzieć wcześniej,że sobie juz tego wieczoru nie
        pogra?więc pytam się kto olał publiczność?
    • zenobius1 Re: koncert hip-hop w Płocku 01.09.02, 17:22
      Gość portalu: jacek napisał(a):

> Wczoraj odbył się w Płocku długo oczekiwany koncert.Niestety organizator
      > obraził sie na gwiazdę wieczoru,o to,że ten śmiał się spóznic!Wraz z
      > właścicielem klubu 69 obawiającym się panicznie niezyczliwego sąsiada
      > wzywającego po 22 policję,zakończyli koncert!Po 30 minutowym występie gwiazdy
      > wieczoru weszli na scenę i ogłosili koniec zabawy!!!!!!!!!A takie dobre
      > zdanie miałem o rockowych ogródkach.............Znów Płock okazał się
      > Płockowem.......

A ja postawię sprawę z innej strony. Byłem na melanżu więc jestem uprawniony.
      Dla mnie skandalem jest aby się spóźnić na własny występ. Peja z ekipą grali w
      Białymstoku poprzedniego dnia więc nie musieli wyruszać wieczorem do Płocka- no
      chyba, że nie byli w stanie bo wcześniej byli w stanie:-)))
      No i kto jedzie z Białegostoku do Płocka przez Warszawę. Są przynajmniej dwie
      drogi omijające stolicę - bez korków które to podobno były przyczyną spóźnienia
      (jeżdżę czasami to wiem) Poza tym nawet jadąc przez Warszawę nie trzeba
      zaglądać do centrum gdzie korki są. A jak się ma coś do załatwienia w centrum
      to chyba nie robi się tego na ostatni moment tylko wylicza czas z zapasem.
      Chyba nie była to pierwsza wizyta gwiazd w stolicy i znali warunki.
      Wstyd gwiazdo.
      A do kolegi.A najłatwiej zrzucić wszystko na organizatorów, którzy i tak
      zapewne mają na pieńku z okolicą za wieczorne koncerty a nie przyczepić się do
      GWIAZDY, IDOLA, BÓSTWA za skandaliczne olanie publiki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka