Dodaj do ulubionych

Kim jest POLITYK89

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 19:41
Może byś się przedstawił!
Obawiasz się czegoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: oko Re: Kim jest POLITYK89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 00:14
      śledztwo prowadzisz ?
      minimum kultury wymaga by sie samemu przedstawić jeśli sie prosi o to kogoś
      • po_lityk89 Re: Kim jest POLITYK89 31.08.05, 00:35
        Ciekawość kochanieńki to pierwszy krok do piekła.
        Zresztą to kim jestem nie będzie tajemnicą (ale dopiero za rok).
        • Gość: odp. Re: Kim jest POLITYK89 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.05, 21:49
          To aferał z liberałów rodem jak TUSK!
          • po_lityk89 Re: Kim jest POLITYK89 07.09.05, 22:34

• monika-i Re: Kim jest POLITYK89 08.09.05, 01:01
      stawiam na Kasie L i jej promotora :) 2 w 1 :)
      • po_lityk89 Re: Kim jest POLITYK89 08.09.05, 15:37
        no i wydało się :-)))))))
        masz dziewczynko nosa, więc proponuję Ci pracę w komisji śledczej ds. POlityka89
        :-))))))
        pozdrawiam Cię i życzę pomyślności w dalszym śledztwie:-)))
        • monika-i Re: Kim jest POLITYK89 08.09.05, 22:11
          dzieki, nie skorzystam ... bo za swoje zabawy w hazard place sama , a nie z
          kieszeni podatnikow . Czas antenowy tego przedstawienia kosztuje wiecej niz
          roczne utrzymanie szpitala. Oby terapia np Miodowicza byla tego warta.
          • po_lityk89 Re: Kim jest POLITYK89 08.09.05, 23:00
            popatrz w sondaże Cimoszenki, leci na zbity pysk
            • monika-i Re: Kim jest POLITYK89 08.09.05, 23:59
              jakos mnie to nie martwi :) jesli w ogole zaglosuje to nie na Cimoszewicza , ale
              przeciwko Tuskowi ... dzisiejsza debata utwierdzila mnie w tym przekonaniu ...
              nie chce , zeby moj prezydent sie seplenil
              • po_lityk89 Re: Kim jest POLITYK89 09.09.05, 11:14
                Czerpiasz się, wole niech się sepleni, niż miałby oszukiwać
                • monika-i Re: Kim jest POLITYK89 09.09.05, 11:40
                  a jaka ja mam pewnosc , ze on nie bedzie oszukiwac???????i skad Ty to mozesz
                  wiedziec??? jestes jego aniolem strozem????we wczorajszej debacie zarzucil
                  Cimoszewiczowi , ze powinien ponosic odpowiedzialnosc za swoich pracownikow
                  rowniez Jarucka a gdzie jego odpowiedzialnosc za Miodowicza skoro nawet nie
                  chcial komentowac jego kompromitacji?????
                  • Gość: romuś Re: Kim jest POLITYK89 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:51
                    jakiej kompronitacji???
                    co ty bredzisz???
                    • monika-i Re: Kim jest POLITYK89 10.09.05, 19:08
                      romusiu czytaj ze zrozumieniem " kompromitacja"-podważanie autorytetu; blamaż;
                      ośmieszenie (się). Bo chyba inaczej nie da sie nazwac fascynacji Miodowicza
                      -asa wywiadu sfalszowanymi dokumentami Jaruckiej?
                      • Gość: roccobarocco Re: Kim jest POLITYK89 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:02
                        szkoda że zapomniałaś o pewnym hodowcy świń, tudzież doktorze nauk prawnych
                        (może profesorze)o inicjałach WC, któremu trudności sprawia wypełnienie
                        prostego druku urzędowego. Czyż to nie jest kompromitacja? Blamaż?
                        Taki dla przykładu inny hodowca świń, społecznie szanowany amator opalenizny,
                        człowiek po technikum rolniczym Andrzej L., wypełnił już ten sam wniosek bez
                        problemowo. O co tu chodzi???

Pozdrawiam
                        • Gość: pytacz O co wam wszystkim chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:06
                          czemu okłamujecie sami siebie
                          • Gość: roccobarocco Re: O co wam wszystkim chodzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 21:16
                            A ty zemu zadajesz głupie pytania? i czemu sądzisz, że ktokolwiek się tu
                            samookłamuje?
                            • monika-i Re: O co wam wszystkim chodzi ? 10.09.05, 22:16
                              roccobarocco nie zapomnialam ... chociaz mysle , ze "proste dokumenty urzedowe"
                              moga sprawiac drobne trudnosci , jesli nie wypelniamy ich codziennie. Wiesz
                              skojarzyles mi sie z ksiedzem , ktory uczyl moje dziecko religii. Kiedys podczas
                              rozmowy stwierdzil " rodzice sa zerem , jesli odpytujac dziecko z katechizmu nie
                              korzystaja ze swojej pamieci tylko czytaja odpowiedzi" a ja wtedy zastanawialam
                              sie dlaczego on na kazdej mszy korzysta z mszalu i ciekawe jak by odpowiadal na
                              pytania z elementarnej matematyki.Ale rozumiem roccobarocco , ze Ty jestes
                              swietny we wszystkim i nic nie sprawia Ci drobnych trudnosci.
                              • po_lityk89 Re: O co wam wszystkim chodzi ? 10.09.05, 23:29
                                ej, słuchajcie wszyscy!!!
                                to jest wątek o tym kim ja jestem, a nie o Cimoszence, Jaruckiej, czy Panu
                                Miodowiczu
                                skupcie się lepiej :-)))))))
                                • Gość: ODKRYWCA Re: O co wam wszystkim chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:54
                                  Wiem!!!
                                  Znam odpowiedź!!!
                                  ROBIN HOOD
                                  • Gość: ANIA Re: O co wam wszystkim chodzi ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:38
                                    Nie! To Angelika wśród Piratów. Zaraz będzie wszyskim dawać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka