Gość: wolf IP: 213.25.34.* 28.06.01, 20:54 Ukonczyłem własnie 5 letnie studia magisterskie. Mam kategorię A. Co zrobić. (legalnie) Rozpocząć nowy kierunek studiów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PlockWwa Re: wojsko po studich IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 22:34 nie wiem. Ja sie bede martwil za 4 lata, na razie przejmuje sie tym co bedzie we wrzesniu. Ale to rzeczywiscie moze byc problem. I to duzy. Jesli ukonczyles sensowne studia i od razu jestes w stanie podjac (tzn. nie bedziesz mial problemu ze znalezieniem) dobra prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strucho Re: wojsko po studich IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 18:05 Wojsko ja określam tak: "Usankcjonowane prawnie pozbawienie wolności niewinnego człowieka wbrew jego woli i zdrowemu rozsądkowi" Taka racja - jak ktoś idzie do więzienia to przynajmniej wie za co... A tak wracając do tematu, słyszałem że jak masz stałą pracę, żonę (a najlepiej i dziecko) to problem wojska cię nie dotyczy. Tak przynajmniej kiedyś czytałem chyba w Gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś