Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:02 Atmosfera była prawdziwie rodzinna, od milusińskich po młodzież, rodzicow i dziadków, sympatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grom Nie tylko Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 06:36 > żeby oddać hołd "Solidarności", ale także, żeby zobaczyć gwiazdę wieczoru, > czyli Budkę Suflera. Niektórzy przyszli nie tylko po to żeby zobaczyć ale także usłyszeć. I nie tylko Budkę Suflera ale też grupę Pod Budą - o czym warto wiedzieć jak się opisuje imprezę, na której się nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Nie tylko Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 06:50 brak chleba to się robi igrzyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Nie tylko Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 07:05 Głodny jesteś? Nie wydawaj na komputer i internet. Ja tam głodnych nie widziałem, przeciwnie - nawet piwko popijali. Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbaty_alfred Re: Nie tylko Ostatnie tango w Płocku 05.09.05, 07:21 Niektórzy przyszli nie tylko po to żeby zobaczyć ale także usłyszeć. I nie > tylko Budkę Suflera ale też grupę Pod Budą - o czym warto wiedzieć jak się > opisuje imprezę, na której się nie było. W tym momencie Pod Budą jest lepszym zespołem niż Budka, która się po prostu gwiazdorzy i odcina kupony: drugie klawisze, dodatkowe bębny, panienki w chórku, arie operowe itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:32 Z tymi tłumami to raczej przesada(kto zna imprezy na Rynku to wie że tłok na 1/3 a reszta bez potracania to wręcz luz). Atmosferze koncertu pomogło by wyłączenie z 2, 3 rzędów lamp na Rynku od strony sceny - efekty świetlne widoczne, a wpływu na bezpieczeństwo nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hautpol Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.c149.petrotel.pl 05.09.05, 10:15 "Pod Budą" dało świetny koncert. A "Budka Suflera" to kompletny obciach. Śmieszny zwłaszcza był Lipko bo wziął sobie gościa który za niego gra na klawiszach, a sam od czasu do czasu tylko coś przycisnął albo czymś pokręcił. I jeszcze jedno, stałem obok fontanny i miałem fantastyczny widok na dwóch nawalonych kolesi z firmy ustawiającej światła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bukoszczak Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.05, 12:02 Na koncert zespołu " Pod Budą " nie zdążyłem ,ale "Budka Suflera " była dobra i wykonanie K.Cugowskiego nowego "Tanga Milonga " oraz "Do tanga trzeba dwojga" były bardzo dobre." Jolka,Jolka " wykonana przez F.Andrzejczaka jako trzecia jego piosenka była fatalna,bo głos mu "wysiadał" ,szkoda że nie była jako pierwsza .W porównaniu do koncertu "Trubadurów" ,który widziałem i słuchałem, występ "Budki Suflera " zdecydowanie na plus.Pamiętam też występ młodej "Budki Suflera" w Płocku w kinie "Przedwiośnie " w 1977 r. lub 1978 r,gdy dostojni goście wychodzili z powodu hałaściwego nagłośnienia,a było o,key Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitsurugi Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:30 jak to głos wysiadł??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadżet Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:08 Koncert odbył się na jesieni w 1976 r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:47 Już dawno Stary Rynek nie oglądał takich tłumów jak w sobotni wieczór. Ludzie, w przeważającej części w średnim wieku, przyszli na koncert "Solidarni ideą", żeby oddać hołd "Solidarności", ale także, żeby zobaczyć gwiazdę wieczoru, czyli Budkę Suflera. GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolo Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:23 już myślałem że cuś o złodziejskim SLD a to odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryf Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:38 , Odpowiedz Link Zgłoś