Dodaj do ulubionych

Ostatnie tango w Płocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 22:02
Atmosfera była prawdziwie rodzinna, od milusińskich po młodzież, rodzicow i dziadków, sympatycznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Grom Nie tylko Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 06:36
      > żeby oddać hołd "Solidarności", ale także, żeby zobaczyć gwiazdę wieczoru,
      > czyli Budkę Suflera.

Niektórzy przyszli nie tylko po to żeby zobaczyć ale także usłyszeć. I nie
      tylko Budkę Suflera ale też grupę Pod Budą - o czym warto wiedzieć jak się
      opisuje imprezę, na której się nie było.
      • Gość: Andrzej Re: Nie tylko Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 06:50
        brak chleba to się robi igrzyska
        • Gość: Grom Re: Nie tylko Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 07:05
          Głodny jesteś? Nie wydawaj na komputer i internet.
          Ja tam głodnych nie widziałem, przeciwnie - nawet piwko popijali.
      • szczerbaty_alfred Re: Nie tylko Ostatnie tango w Płocku 05.09.05, 07:21
        Niektórzy przyszli nie tylko po to żeby zobaczyć ale także usłyszeć. I nie
        > tylko Budkę Suflera ale też grupę Pod Budą - o czym warto wiedzieć jak się
        > opisuje imprezę, na której się nie było.

W tym momencie Pod Budą jest lepszym zespołem niż Budka, która się po prostu
        gwiazdorzy i odcina kupony: drugie klawisze, dodatkowe bębny, panienki w
        chórku, arie operowe itd.
    • Gość: slawek Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 09:32
      Z tymi tłumami to raczej przesada(kto zna imprezy na Rynku to wie że tłok na
      1/3 a reszta bez potracania to wręcz luz).
      Atmosferze koncertu pomogło by wyłączenie z 2, 3 rzędów lamp na Rynku od strony
      sceny - efekty świetlne widoczne, a wpływu na bezpieczeństwo nie ma.
    • Gość: hautpol Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.c149.petrotel.pl 05.09.05, 10:15
      "Pod Budą" dało świetny koncert. A "Budka Suflera" to kompletny obciach.
      Śmieszny zwłaszcza był Lipko bo wziął sobie gościa który za niego gra na
      klawiszach, a sam od czasu do czasu tylko coś przycisnął albo czymś pokręcił.

I jeszcze jedno, stałem obok fontanny i miałem fantastyczny widok na dwóch
      nawalonych kolesi z firmy ustawiającej światła.
      • Gość: Bukoszczak Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.05, 12:02
        Na koncert zespołu " Pod Budą " nie zdążyłem ,ale "Budka Suflera " była dobra
        i wykonanie K.Cugowskiego nowego "Tanga Milonga " oraz "Do tanga trzeba
        dwojga" były bardzo dobre." Jolka,Jolka " wykonana przez F.Andrzejczaka jako
        trzecia jego piosenka była fatalna,bo głos mu "wysiadał" ,szkoda że nie była
        jako pierwsza .W porównaniu do koncertu "Trubadurów" ,który widziałem i
        słuchałem, występ "Budki Suflera " zdecydowanie na plus.Pamiętam też występ
        młodej "Budki Suflera" w Płocku w kinie "Przedwiośnie " w 1977 r. lub 1978
        r,gdy dostojni goście wychodzili z powodu hałaściwego nagłośnienia,a było o,key
        • Gość: mitsurugi Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:30
          jak to głos wysiadł???
        • Gość: gadżet Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:08
          Koncert odbył się na jesieni w 1976 r
    • Gość: otto Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.05, 19:47
      Już dawno Stary Rynek nie oglądał takich tłumów jak w sobotni wieczór. Ludzie,
      w przeważającej części w średnim wieku, przyszli na koncert "Solidarni ideą",
      żeby oddać hołd "Solidarności", ale także, żeby zobaczyć gwiazdę wieczoru,
      czyli Budkę Suflera. GW
    • Gość: Tolo Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 15:23
      już myślałem że cuś o złodziejskim SLD
      a to odwrotnie
    • Gość: gryf Re: Ostatnie tango w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 21:38
      ,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka