Dodaj do ulubionych

BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!!

IP: *.plusgsm.pl 06.09.05, 15:18
I wcale nie bede sie rozpisywal o smierdzacych lazienkach, szatniach i
natryskach, w ktorych Panie sprzataczki myja TYLKO woda podlogi o reszcie
zapominajac (Nie chodzi tylko o czystosc na pokaz ale o higiene do
diaska!!!). Nie bede sie rozpisywal takze o glosnych i psujacych sie szafkach
ani o Paniach przy kasach, ktore robia laske, ze tam pracuja. Nie wspominajac
o posutej rynnie zjazdowej i saunie. I wlasnie o saunie chce cos powiedziec.
Byla zamknieta teraz otwarta. Brawo! Tylko, ze trzeba sie na nia ZAPISAC to
raz a poza tym ZAPLACIC UWAGA 10PLN!!!!!!!!!!!!! Ponadto mozna wchodzic o
pelnych godzinach. I tak np. nie mozna np wejsc sobie do niej np. o 19:00 na
15 minut i potem z niej wyjsc na 20 minut np zeby poplywac by potem znow sie
do niej udac. Zatem mam pytanie a zarazem propozycje na sport extremalny: KTO
WYTRZYMA W SAUNIE CALA GODZINE I ZAPLACI ZA TO JESZCZE 10PLN??? co za
niepowazny czlowiek ustalil takie reguly??? Czy nie mozna bylo zachowac
dotychczasowych regul, ze wchodzac na saune placilo sie za nia tyle ile sie
bylo i bez zapisywania o pelnej godzinie??? Gratuluje Pani Kierowniczce,
ktora w saunie chyba nigdy nie byla nie mowiac o meskich lazienkach ( w
damskich podobno jest tak samo, a fe!!!)
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: *.c152.petrotel.pl 06.09.05, 15:22
      Dla mnie to nie dziwota. Jaki Pan taki kram. Do władzy i rządzenia w MZOS
      dorwali się ludzie nie mający pojęcia o kierowaniu tego typu placówką. Tak
      kończy się podział "łupów" politycznych. Ciekawe kiedy nareszcie Prezydent
      Milewski powie dość, i pożegna się z nieudacznikami.
      • Gość: Misiek BRAVOOOOOOOOO!!! IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 06.09.05, 16:21
        Nareszcie ktos wrócil do tematu z ktorym dalem sobie spokuj, a poruszalem go
        juz dawno (jak zamkneli Debile saune). Bravo.!!! Banda debili rządzi Podolanką,
        juz dawno to powiedzialem. Sraja na jedyny taki obiekt w Płocku, pie.. tych
        co lubia tego typu relax. Pan prezydent tez ma to w dupie, bo generalnie on ma
        wszystko w dupie jak i wszyscy politycy. Jedynie czego nie maja w dupie to
        swoich kieszeni. A tego noego znakomitego rozwiazania z saunami nie slyszalem,
        bo przestalem chodzic do tego syfu. Banda kretynów!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Miodek Re: BRAVOOOOOOOOO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:59
          "spokuj" hehehehe
    • Gość: niestety Tak "rządzi" PiS w Płocku i M&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:36
      • Gość: fan Re: Tak "rządzi" PiS w Płocku i M&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:54
        zenada jednym slowem
        • Gość: Misiek Re: Tak "rządzi" PiS w Płocku i M&M IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 06.09.05, 20:14
          Miodek sie znalazł!!! Tkneło cie pajacu ze juz bledow sie musisz czepic jak nie
          masz czego????
    • Gość: JÓZINEK Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: 193.59.95.* 07.09.05, 06:56
      Tak Podolanka to żenada. Za takie pieniądze jakie życzą sobie za korzystanie ze
      swoich usług powinni chociaż odrobinę się postarać.
      Przykład sauny to skandal.
      Natomiast chciałem dorzucić trzy grosze do opinii na temat pań sprzedających
      wejściówki. Ogólnie są sympatyczne, ale jest jedna (taka starsza w okularach)
      która nie lubi swojej pracy , a już zwłaszcza klientów ( i to niestety widać) .
      Jest nieuprzejma a nawet złośliwa o czy nie raz przekonały się panie
      uczęszczające na zajęcia aqua- areobiku.
      Więcej zyczliwości.....
      • Gość: Misiek Podolanka to wielki SYFFFFFFFFFFF IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 07.09.05, 10:24
        Zaraz sie pewno odezwie i bedzie wnikliwie sprawdzac wszystkim błedy!!! Znamy
        nieprzyjemną starsza pania w okularach (blondynke). Zgadza sie, dziwna
        kobieta!!!
      • Gość: Ginter Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:01
        Fakt warunki sanitarne na basenie nie są najlepsze. Natomiast nie zgodzę się co
        do opini na temat pań sprzedajacych wejściówki. Bywam na basenie dość czesto i
        nie moge powiedzieć złego słowa na żadną z tych pań. Byłem jednak świadkiem
        kilku sytuacji, w których za to klienci chcący skorzystać z basenu nie znajac
        bądź nie godząc się na warunki korzystania z basenu zachowywali się
        niekulturalnie. Warto jednak zastanowić się wpierw nad swoim zachowaniem a
        dopiero oceniac innych.
        • Gość: Jola Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 15:57
          Panie z obsługi są super włącznie ze starsza panią w okularach. Nigdy nie
          stwarzały mi żadnych problemów przy wejściu. Swoją droga to ta najstarsza pani
          wydawała mi się najbardziej miła. Więc nie wiem czemu czepiacie się obsługi.
          Moim zdaniem dyrekcja ponosi odpowiedzialność za fatalny stan basenu. Ale
          zawsze jest tak w państwowych firmach że na stanowiskach kierowniczych
          obsadzane są osoby najmniej znajace się na zarządzaniu.
      • Gość: Renata Pawłowska Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:10
        Szczerze, to nie wiem, o czym piszesz Józinku. Ja wrecz odwrotnie, zawsze jak za
        kasa siedza te dwie inne kobiety, to jakis taki niesmak mam. Kiedys Jedna z tych
        pan (chyba ta bardziej puszysta) strasznie opryskliwie do mnie podchodzila, az
        mi sie niemilo zrobilo. A druga kiedys dlugo rozmawiala przez telefon (i nie
        byla to bynajmniej sprawa sluzbowa, bo caly czas sie smiala!) a ja czekalam,
        zeby zaplacic przy wyjsciu z basenu! I oczywiscie zaplacilam kilka groszy
        wiecej, przez gadulstwo tej pani (ona chyba jakas ruda byla a wszystkie rude to
        paskudne gaduly).

Takze teraz, jak widze, ze na kasie siedzy tylko te dwie baby, nie wchodze do
        srodka, tylko przychodze nastepnego dnia, jak ma zmiane ta trzecia, bo z jej
        strony jeszcze mnie na szczescie nic nie spotkalo, i niech tak zostane!
    • Gość: A.L. Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 13:03
      Była inwestycja, były pieniądze na wyposażenie itp. Obiekt fukcjonuje już z 5
      lat i nie ma co się dziwić, że wymaga remontów. Trzeba pamiętać, że obłożenie
      Podolanki jest b.duże. Niestety w budżecie na wymianę wyposażenia, remonty
      zapewne nie ma za wiele (zgaduję) i nowy obiekt szybko niszczeje. Na pewno
      należałoby wymienić szafki - tylko broń Boże nie na metalowe, połatać elewację,
      odpalić rurę, paski na rekę też wyglądają jak wyciągnęte psu z gardła.

>nie mowiac o meskich lazienkach ( w
      > damskich podobno jest tak samo, a fe!!!)

Smród w toalecie to trochę żednada w dzisiejszych czasach. Może zamiast 2 pań w
      okresie letnim w szatni wzmocnić siły sprzątające? Coraz częściej wybieram
      Jagiellonkę.

Pozdrawiam
      • Gość: asd Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:37
        Przegiecie! Witaj Jaggielonko....
        • Gość: benetton Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:12
          W tej chwili kiedyś reklamowany jako wspaniały kompleks basenowo-rekreacyjny
          jest żenujący a jego obecny poziom każe go lokować pomiędzy jagiellonką i
          szklanką. Kupa ludzi a dostępne dla nich tylko 2 tory basenu, a żadnych atrakcji
          dodatkowych (zamknięta zjeżdżalnia i sauna). To co zrobiono z sauną to skandal!!
          Panie dyrektorze jak można robić takie rzeczy. Kiedyś największą dla mnie
          atrakcją było popływanie sobie 20 minut, pójściew na 20 minut do sauny by wrócić
          do basenu na kolejne 20. W tej chwili mogę sobie pomarzyć o takiej atrakcji.
          Żądam od pana dyrektora wyjaśnień chociażby na łamach GW.
          • Gość: Misiek Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 07.09.05, 23:15
            Pan Dyrektor nawet nie wie jak sauna wyglada napewno, wogole ma w dupie te
            placowke, byle tylko pensja przychodzila na konto. Dziwia sie ze podolanka jest
            pusta i maja malo klijentow. Jak ludzie poodchodzili do prywatnych Fitness'ów,
            tam kupuja karnety zeby na saune pochodzic. Albo wielu jezdzi do Sierpca,
            gostynina i dalej. Co kuzwa jelopy jedne pracujace na Podolnace!!! Tam ludzie
            potrafia upilnowac placowki??? A tu ochroniarz, kamera na wejsciu do saun i
            pani w okienku i co upilnowac nie potraficie? Robic sie nie chce, na
            panszczyznie, nikt nie gania, odwalic zmiane i do domu. "TO MY POLACY !!!".
            Smrod, brod w szatniach i pod prysznicami. Grzyb, mech i rdza na suficie to co
            wandalizm??? Wiecznie brakuje numerkow meskich, bo szafki sa popsute, Szafek
            panie w kasie powiedzialy ze nie da sie zrobic! HiHi. (Moj dziadek księgowy
            emeryt by im zrobil to w pare dni). Panowie radni i rzadzacy ruszyc dupe!!!
            Panu dyrektorowi MZOSu i dyrekcji Podolnaki nie chce sie pracowac!!! (Ale tym
            Rzadzacym czy sie chce)???
            • Gość: xyz Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: *.class146.petrotel.pl 08.09.05, 08:11
              Niestety jak wygra PIS w wyborach parlamentarnych to cała Nasze Polska będzie
              jak ten cuchnący kibelek. Tak to jest jak w urzędzie i jednostkach zwalnia się
              150 osób od ręki i zatrudniua 240 osób zupełnie przypadkowych. A dyrektorem
              jest osoba z ciekawym życiorysem

Pozdro
            • Gość: Tokar Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: *.class144.petrotel.pl 08.09.05, 08:15
              Gość portalu: Misiek napisał(a):

> Smrod, brod w szatniach i pod prysznicami.

umyj dupsko gościu
    • Gość: jacek Re: BASENOWY SKANDAL NA PODOLANCE!!! IP: 80.51.246.* 08.09.05, 20:41
      jaki pan taki kram
      rzeczywiście to co robią z "Podalanką" to skandal!!! szczególnie nie mogę
      pogodzić z powolnym umieraniam sauny- jednej z kilku dostępnych w Płocku.
      a tak z innej strony, powiem że z moich obserwacji i doświadczeń, płyną
      następujące wnioski: korzystający z sauny nie potrafią sie w niej zachować! bo
      kto do sauny wchodzi w GACIACH!!! a dotego z poliestyrenu. KLAPKI- też sie
      zostawia na zewnątrz- bo są z GUMY!!! RĘCZNIK BAWEŁNIANY służy do tego, aby go
      podłożyć pod tyłek i nogi (względy higieniczne)-siadając na drewnianych ławkach.
      POZDRAWIAM
      ps NIE DAJMY UMRZEĆ PODOLANCE
      • Gość: Misiek DO DYREKCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 08.09.05, 23:20
        Jak fajtułapy nie potraficie poradzic sobie z zarzadzaniem i kierowaniem
        Podolanki to dajcie sobie spokój! Jestem pewny ze nie jeden ratownik z
        Podolanki lepiej by sobie poradził z kierowaniem ta placowka. Ciekawe czy jakas
        gazeta sie wezmie za te sprawe? Czy tez z MZOSu dostajecie zyczenia świateczne
        z ktorych macie dobre pieniadze. Boicie sie stracic prowizje z podpisanych
        zyczen!???????? Lepiej pisac o wystawach i wystepach nad wisla! Szczyt ambicji
        Płockich pseudo dziennikarzy!!!!!!!!
        • Gość: życzliwy Re: DO DYREKCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 23:30
          ale macie problemy zaimijcie sie głodem na świecie i myjcie sie w domu a nie odmaczajcie na basenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo od wielu klientów poprostu śmierdzi......jak ma potem nie śmierdzieć na basenie??? pozdro for all
          • Gość: jan Re: DO DYREKCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 00:26
            Patrząc kto rządzi w MZOS ,widok "Podolanki" NIE JEST ZASKOCZENIEM....Trzeba
            lubić to co się robi,czuć to po prostu.....
            • Gość: rafal Re: DO DYREKCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 07:51
              Ja osobiście wybieram Jagielonke, po tym jak opisaliście Podolanke to wole
              atrakcje zrobić sobie w domowej wanience albo pod prysznicem. A co do tematu
              sauny i opłat to jak zaczną tracić klientów to i szybko zmienią się ceny !!!
              Pozdrawiam wszystkich :))))))
              • Gość: errata Oto jak kończą budowy komuny,SP23 i szereg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 08:03
                nawet mądra i uczciwa władza sie może wyjść z tego bagna które pozostawiła
                złodziejska ekipa
                • Gość: mitsurugi Re: Oto jak kończą budowy komuny,SP23 i szereg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:22
                  poproszę o wymianę samozamykaczy w przebieralniach
              • Gość: mitsurugi Re: DO DYREKCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:48
                Czy wy aby trochę nie przesadzacie??? Co dzień przewija się tam ponad 1000osób
                to chyba miało się prawo coś niecoś wyeksploatować, nie?
            • Gość: obser(konser)wator Re: DO DYREKCJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 15:38
              no kto rządzi??????? jeżeli chodzi o podolankę to wiadomo że sam prezydencik
              naszego miasta wcisnął tam jakąś pierdołę (czytaj HONORATKA) a na takich ludzi
              nic nie poradzi nawet najbardziej doświadczony zarządca takimi obiektami...
              szef MZOSu nie wyrzuci przecież z pracy "znajomej" przełożonego..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka