Dodaj do ulubionych

Strajk w PEC-u!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 13:00
Zarząd przedstawił związkowcom tzw. pakiet socjalny w związku z prywatyzacją.
ZA półtora roku będą mogli wywalać na bruk! Zapowiada się strajk generalny.
Pseudo biznesmen Zawidzki poleci!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Modzelewski Re: Strajk w PEC-u!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 16.09.05, 16:14
      Poparłem Mirosława Milewskiego stawiając warunki. Nie sprywatyzuje PEC,
      Komunikacji i Wodociągów.
      Jeżeli jest to prawda, odbieram poparcie, a po dzisiejszej wizycie po odbiór
      baneru w Straży Miejskiej, postąpię krok dalej. Niech poda się do dymisji.
      Tańsze będą nowe wybory, niż dalsze decyzje rujnujące miasta Płock w jego
      wykonaniu.
      W poniedziałek przekażę mu to osobiście i opowiem również o wymuszeniu na mojej
      osobie w dniu dzisiejszym, podpisanie lojalki. Zwrócą baner, jak podpiszę
      lojalkę. Podpisałem.

Pozdrawiam i się nie dajcie.

Mieczysław Modzelewski
    • Gość: Tab Re: Strajk w PEC-u!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:31
      Wystarczy poczytac na innych forach co ten Fortum wyprawia w innych pecach to
      nikt nie będzie sie dziwił, że pracownicy chcą strajkować. Poza tym taki zakład
      jak PEC powinien być spółka miasta a nie w prywatnych rękach. Zapłacą za to
      odbiorcy bo jakoś Zawidzki i Milewski milczą, że niedługo ceny ciepła zostaną
      uwolnione a wtedy prywaciarz krzyknie ile bedzie chciał.
      • Gość: Gość Re: Strajk w PEC-u!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:26
        W 2002r przed wyborami zapewniał MM, że nie będzie żadnej prywatyzacji spółek
        miejskich i co.Jak już go wybrano odczuła Komunikacja Miejska za chwilę Pec a
        potem wodociągi tak jest z Pis

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka