Dodaj do ulubionych

Gościniec stanął

30.09.05, 22:43
Co za zbieg okoliczności. Dzisiaj właśnie byłem w tej okolicy i miałem zapytać
na forum, kiedy Ratusz dokończy budowę Gościńca. Miałem też napisać, że powoli
wizytówką obecnych władz stają się niedokończone inwestycje drogowe. Gazeta
mnie wyręczyła. :-))
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: Gościniec stanął IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.05, 23:08
      I co cieszysz się?
    • Gość: kowal Re: Gościniec stanął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 04:04
      jakis ty ku.. troskliwy :-))
    • Gość: Zyyy Re: Gościniec stanął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 08:43
      Każda droga musi się przecież gdzieś zaczynać, kończy się przeciez w Rzymie :)
    • Gość: Cień Re: Gościniec stanął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 08:46
      Taaa, co za zbieg okoliczności, roman akurat był w tamtej okolicy...
    • Gość: BRAWO PIS! Re: Gościniec stanął IP: *.chello.pl 01.10.05, 09:31
      TAK WYGLADAJĄ RZADY PIS-U.
    • Gość: Skrzydlak Re: Gościniec stanął IP: *.class144.petrotel.pl 01.10.05, 10:00
      kto odpowiada za tak absurdalne sytuacje? kto planuje taką budowę i kto
      sprawuje nadzór?
      • roman_j Re: Gościniec stanął 01.10.05, 11:36
        Gość portalu: Skrzydlak napisał(a):

> kto odpowiada za tak absurdalne sytuacje? kto planuje taką budowę i kto
        > sprawuje nadzór?

Tyle osób, że nawet sam pan prezydent się gubi i nie wie, kogo opieprzać za
        takie niedoróbki. Chodzą słuchy, że pan prezydent ma powołać pełnomocnika ds.
        udzielania nagan, który go bedzie w tym wyręczał. ;-))
        • Gość: Skrzydlak Re: Gościniec stanął IP: *.class144.petrotel.pl 01.10.05, 15:58
          Warto ściągnąć telewizję żeby napiętnować biurokrację i głupotę.
    • Gość: Krzysiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 12:36
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: POPIS Re: Gościniec stanął IP: *.c157.petrotel.pl 01.10.05, 13:52
        Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> I znowu roman półgówek, nic nie wiedzący. ŻENUJĄCE

Jeden już taki był i został rzecznikiem Wisły. Więc roman na rzecznika UM!!!!!
        :-)
        • roman_j Re: Gościniec stanął 01.10.05, 14:01
          Gość portalu: POPIS napisał(a):

> roman na rzecznika UM!!!!!

A dziękuję. Choć widzę tu pewną niekonsekwencję, bo forumowicze, a wśród nich
          pewnie też i Ty, choć pod innym nickiem, mianowali mnie już rzecznikiem SLD w
          Płocku. W rzeczywistości funkcje te trudno byłoby ze sobą pogodzić, ale w
          wirtualnym świecie forum jest to możliwe, dlatego bardzo chętnie dopiszę sobie
          to stanowisko do wydłużającej się listy wirtualnych stołków, którymi hojnie
          obdarzają mnie forumowicze. Bóg zapłać. ;-)))
          • Gość: POPIS Re: Gościniec stanął IP: *.c157.petrotel.pl 01.10.05, 14:10
            Nie obrażaj się romanie to był tylko taki mały żarcik

pozdr michał :-)
            • roman_j Re: Gościniec stanął 01.10.05, 15:40
              Gość portalu: POPIS napisał(a):

> Nie obrażaj się romanie

Skąd ten pomysł, że mogłem się obrazić??? Widzisz ku temu jakiś powód lub tego
              jakieś tego symptomy? :-))
    • w_starym_kinie Re: Gościniec stanął 01.10.05, 14:53
      No i co, panie Ucho, olo, krzysiek i cała reszta waszej piekielnej gromadki? Tak
      się buduje most i drogi do niego? Taki świetny prezydent, któremu czerwone
      pająki rzucają kłody pod nogi? Pewnie ś.p. nieboszczyk, którego zejście
      skomplikowało cały proces budowy też był z SLD i złośliwie, przeciw miloszence,
      zaaplikował sobie końską dawkę pavulonu, powiecie? :DDD

Face it - Milewski to mierny nieudacznik.
    • Gość: bobo Re: Gościniec stanął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:05
      I pomyśleć, że teraz PIS będzie rządzić całą Polską, a nie tylko Płockiem!!!
      • Gość: wicek z bełkotów Re: Gościniec stanął IP: *.c155.petrotel.pl 01.10.05, 21:00
        Chłopy nie pierd-olta głupot tylko dziwta sie w jaki sposób buduje sie w tym
        Płocku mosty i drogi. Najpierw leci sie ze szpadlami i taczkami i cos tam sie
        kopie a potem wychodzi, że to nie na tym kawałku ino na inszym trza było te
        robotę zaczynać. No i tak w kółko. Jezu, jak dzisiaj słuchałem Tuska, który
        gadał, że takich co tak robio trza za dupe wziąć i wywalić to już szukałem
        urny co by ten głos oddać. Już się nie mogę doczekać wyborów.
        TUSK NA PREZYDENTA (to i drogi bedom, kurna olek czy cuś) No nie?
        • Gość: oko Re: Gościniec stanął IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 21:13
          wicek daj piatkę
          mosty bedą takie jak w warszawie za kolicji PO-SLD, czy cuś
    • swingers77 Re: Gościniec stanął 04.10.05, 15:26
      Zbieg okoliczności

www.ROMAN_JOT.NA.PREZYDENTA.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka