GoĹÄ: as IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.05, 20:53 Proszę o o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: korneliusz Re: Electolux-jak sie pracuje IP: *.torun.mm.pl 21.07.05, 21:46 Jeżeli mogę się spytac, to czy byłeś(aś) już na rozmowach? Wysłałem podanie i jestem ciekaw jak to wygląda i na co zwracają uwagę? aplikowałem na stanowisko elektronik/elektryk Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: as Re: Electolux-jak sie pracuje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.07.05, 23:43 Chcę wiedzieć . Tak po prostu. Zastanawiam się czy składac podanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alrisa Re: Electolux-jak sie pracuje 22.07.05, 16:53 Hej! Od jakiegoś czasu przeglądam ogłoszenia, słyszałam, że Electrolux przenosi się do Krakowa ale była tylko mowa o samej księgowości. Szukają też innych pracowników? Pisałeś o stanowisku elektronika dlatego Cię męczę :) sama myślę o dziale marketingu tylko zastanawiam się czy wysyłac podanie... Ogłaszali się gdzieś? pozdrawiam Maja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: korneliusz Re: Electolux-jak sie pracuje IP: *.torun.mm.pl 22.07.05, 18:03 19 lipca w pracuj.pl jakaś firma posrednicząca ogłaszała, że szuka pracowników na stanowisko elektronik/elektryk dla firmy Elektrolux. Praca ma być w okolicach Wrocławia, jak wybudują fabrykę. Odpowiedz Link Zgłoś