Gość: rec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 09:05 budzi sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxl Re: 'Lubię te dni gdy Naród odzyskuje suwerenność IP: *.246.jawnet.pl 08.10.05, 10:43 Droga anno zaspamowałas tym samym watkiem każde forum. Wyjaśnij nam prosze, kogo moga interesowac teoje upodobania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: 'Lubię te dni gdy Naród odzyskuje suwerenność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:47 wam ubekom nic nie wyjaśniam to nie do was było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: 'Lubię te dni gdy Naród odzyskuje suwerenność IP: *.246.jawnet.pl 08.10.05, 10:59 Ale czy to uczciwe żeby umieszczać ten sam wątek na wszystkich forach ? Ja takiego bezsensownego spamerstwa nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: 'Lubię te dni gdy Naród odzyskuje suwerenność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:32 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małachowiak Droga Anno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:17 Przypominasz mi moją panią od matematyki z Małachowianki, niejaką HLEBOWICZ, która w pierwszym dniu po ogłoszeniu, że Kwaśniewskiego wybrano prezydentem stwierdziła, iż jest w żałobie. Swoją rozpacz wyraziła przypiętą czarną wstążeczką, do gustownego ciemnego żakietu i nieustannymi monologami, gdzieś pomiędzy wrzaskiem a kolejną uwagą "Ty - taka i owaka- pod latarnię z takimi rajstopami" itp. Cóż, podobna mentalność, podobne myślenie- zwłaszcza tych, którzy jakoś nie zdążyli zostać weteranem później solidarności, albo profity z tej działalności jakoś ich ominęły. Pewnie zaraz usłyszę, że jestem 27- letnim ubekiem, ale to nic Anno. Bądź czujna, wróg nie śpi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Droga Anno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 23:30 pamiętam Panią Hlebowicz, też mnie uczyła, jej hasła to: BÓG HONOR OJCZYZNA trochę świrnięta byłą i pewnie nadal jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Droga Anno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:42 Oczywiście! Tylko świry mogą podpisywać sie pod hasłem "Bóg,honor,Ojczyzna"! Pora umierać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowiec Re: Droga Anno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:56 Wy komuchy przebrzydłe, rzygać się chce jak się czyta wasze wypowiedzi. Kaczyński rulez. Odpowiedz Link Zgłoś