Dodaj do ulubionych

'Lubię te dni gdy Naród odzyskuje suwerenność,

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 09:05
budzi sie
Obserwuj wątek
    • Gość: xxl Re: 'Lubię te dni gdy Naród odzyskuje suwerenność IP: *.246.jawnet.pl 08.10.05, 10:43
      Droga anno zaspamowałas tym samym watkiem każde forum. Wyjaśnij nam prosze,
      kogo moga interesowac teoje upodobania ?
      • Gość: a. Re: 'Lubię te dni gdy Naród odzyskuje suwerenność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 10:47
        wam ubekom nic nie wyjaśniam
        to nie do was było
        • Gość: xxl Re: 'Lubię te dni gdy Naród odzyskuje suwerenność IP: *.246.jawnet.pl 08.10.05, 10:59
          Ale czy to uczciwe żeby umieszczać ten sam wątek na wszystkich forach ? Ja
          takiego bezsensownego spamerstwa nie rozumiem.
    • Gość: . Re: 'Lubię te dni gdy Naród odzyskuje suwerenność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:32
      up
      • Gość: Małachowiak Droga Anno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:17
        Przypominasz mi moją panią od matematyki z Małachowianki, niejaką HLEBOWICZ,
        która w pierwszym dniu po ogłoszeniu, że Kwaśniewskiego wybrano prezydentem
        stwierdziła, iż jest w żałobie. Swoją rozpacz wyraziła przypiętą czarną
        wstążeczką, do gustownego ciemnego żakietu i nieustannymi monologami, gdzieś
        pomiędzy wrzaskiem a kolejną uwagą "Ty - taka i owaka- pod latarnię z takimi
        rajstopami" itp.
        Cóż, podobna mentalność, podobne myślenie- zwłaszcza tych, którzy jakoś nie
        zdążyli zostać weteranem później solidarności, albo profity z tej działalności
        jakoś ich ominęły. Pewnie zaraz usłyszę, że jestem 27- letnim ubekiem, ale to
        nic Anno. Bądź czujna, wróg nie śpi!!
        • Gość: as Re: Droga Anno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 23:30
          pamiętam Panią Hlebowicz, też mnie uczyła, jej hasła to: BÓG HONOR OJCZYZNA
          trochę świrnięta byłą i pewnie nadal jest
          • Gość: sceptyk Re: Droga Anno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:42
            Oczywiście! Tylko świry mogą podpisywać sie pod hasłem "Bóg,honor,Ojczyzna"!
            Pora umierać!
            • Gość: pisowiec Re: Droga Anno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 09:56
              Wy komuchy przebrzydłe, rzygać się chce jak się czyta wasze wypowiedzi.
              Kaczyński rulez.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka