Dodaj do ulubionych

Różal Zawodowym Mistrzem Polski

• Gość: wiesiek_K Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.05, 17:18
      no to mamy mistrza, gratulacje Marcin, tak trzymaj
    • Gość: arleta Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.05, 17:39
      niesamowite, zawsze myślałam, że to bardziej blokowiskowy watażka, uf jestem
      pod wrażeniem, gratuluję ci Różal i życzę dalszych sukcesów.
    • Gość: waldek Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.05, 17:51
      brawo, brawo albo jeszcze więcej, tak dalej a będziemy mieć mistrza świata
    • Gość: plee Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.05, 18:29
      brawo, brawo, gratuluję
    • Gość: kick- boxser Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.05, 18:35
      niech żyje mistrz
      • Gość: blablabla Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:21
        mam wrażenie, że wpisuje się jedna i ta sama osoba, ten sam adres.
        a ja nie gratuluję, za co niby, za takie mordobicie? komu i za co?
        wielki sportowiec... błahahaha, zobaczymy jak go znowy zawodowiec otłucze, czy
        tak się będziecie podniecać? A na wiochy sztachetami się naparzać...
        • Gość: RoughBoy Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:56
          > a ja nie gratuluję, za co niby, za takie mordobicie? komu i za co?

Odrazu widać, że nie znasz się na sporcie. Byłeś na hali ? Widziałeś walkę ?
          Wątpie, bo nie masz o tym pojęcia.

> wielki sportowiec... błahahaha, zobaczymy jak go znowy zawodowiec otłucze, czy
          > tak się będziecie podniecać?

Sugerujesz, że Marcin nie jest zawodowcem. Wniosek taki mi się nasuwa iż walki z
          Saletą też nie widziałeś i nie śledzisz kariery Różala. Z Saletą przegrał 1
          punktem. Ale nie wiem, czy to Ci mówi cokolwiek.

> A na wiochy sztachetami się naparzać...

To chyba wogóle nie do tematu, wyrwane zdanie jakieś z kontekstu... brałeś coś ?
    • Gość: tamten Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 20:55
      Mam nadzieję że tytuł który zdobył nie pozwoli mu na chuligańskie wyskoki na
      mieście.
      Skonczy się bicie słabszych w Płocku.
      Bo jak nie to chyba szkoda będzie tracić tytuł zawodowego boksera co?
      • Gość: Piotr Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.05, 17:35
        ludzie mamy Zawodowego Mistrza Polski,pogratulować, a co do bicia słabszych....
        znam Marcina i nie do końca to tak jest, zawsze można opowiadaćjedną sytuację
        na kilka sposobów, jedno jest pewne, my polacy nie lubimy ludzi sukcesów, a
        myślę, że marcin jest skazany na sukces
        • Gość: tamten Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 00:40
          Swojego czasu z jednym ze swoich kolesi(taki szczupły łysy prymitywny
          przydupas) siali terror wśród słabszych zaczepiając ich przed lokalem (dawna
          Kryda).
          Z pewnych źródeł wiem że to agresywne zachowanie było spowodowane wpływem
          anabolików jakie Różal przyjmował i tego chyba nikt nie zaprzeczy.
          Rozpasł się wtedy jak świnia i spadła mu z powodu gwałtownego przyrostu masy
          ciała i nadwagi- kondycha.
          Zanim zaczął brać to gó.. był bardzo dynamiczny i techniczny.
          Gdyby nie anaboliki to już dawno by zdobywał tytuły.
          • Gość: hej Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 11:16
            z gadzam sie z przedmowca kiedys byl bardziej elastyczniejszy, za duzo sie
            nafaszerowal, a co do Salety , to zaden zawodnik i mowienie ze Rozal przegral
            jednym punktem wrazenia zadnego nie robi , poczekajmy na dalsze walki moze cos
            z tego wyjdzie, wolalbym widziec Rozala na ringach w Japonii z Nastula w K1
            oprawe juz ma gotowa obdziarany po pachy, i jeszcze ciekawe jak z psychika
            pozdrawiam
            • Gość: antyfan Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:06
              Mistrzem Polski nie zostaje się ot tak. Ale nie jarajcie się. To tylko Polski
              kociołek. Schody zaczynają się zagranicami. Po za tym pamiętam jak kilka lat
              temu Różal walczył w Płocku na ringu bokserskim. Machał ręakmi jak cepami i do
              tego zamykał oczy. Jeżeli walczy tak nadal (a wielkiej gali w wielkim Łącku nie
              widziałem) to wielkiej kariery mu nie wróżę, szczególnie kiedy żre się
              anaboliki. Był kiedyś taki pięściarz. Nazywał się Żelijko Mavrović. Skasował
              kiedyś Saletę w pierwszej rundzie w walce o Mistrzstwo Europy w boksie. Czego
              to o nim nie mówiono - świetny technik, żelazna szczęka, fantastyczna kondycja
              nawet Lenoks Lewis go nie znokautował. Też żarł anaboliki. Teraz waży trochę
              ponad 70 kg i je tylko roślinki nie mówiąc już o tym, że nosi pampersa bo mu
              wątroba siadła. Ma niespełna 40 lat. Ja tam Różalowi takiego życia nie życzę,
              ale znając Płocki klimat to chłopina może też tak skończyć.
              • Gość: olek Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 15:31
                HEJ,antyfan!Poważnie mówiłeś z tym Mawrovicem?Gdzie to wyczytałeś???On był
                kiedyś naprawdę świetny,zaje..ty.Podobały mi się jego walki ,ale o ile pamietam
                nie był on jakims "mutantem",wręcz przeciwnie..Myślałem,ze zszedł z ringu,do
                zaczeła się wtedy wojna w byłej Jugosławi i mówiono,ze otrzymał powołanie do
                wojska...Napisz coś o nim więcjej jak wiesz...Pozdrawiam!
                • Gość: mavrović Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.warszawa.ap.gov.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 08:22
                  Otóż taką informację podano (bodajże) w Eurosporcie, mówiono o tym też w
                  którejś z niemieckich stacji w czasie gali bosku (nie pamiętam której), a było
                  to może rok, może 2 lata temu. Oczywiście można to potraktować jako plotkę, nie
                  mniej, Mavrović pokazuje się na różnego rodzaju imprezach bokserskich w
                  Belgradzie bodajże i nie wygląda za dobrze. 1,90 m wzrostu i waży podobno 72-75
                  kg, chociaż on nigdy dużo nie ważył. Co do jego służby wojsku to nic na ten
                  temat nie wiem. Sam Mavrović unika mediów jak ognia.
                  • Gość: bos Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.05, 00:56
                    tak trzymaj Różal, pozdrowienia
            • Gość: RoughBoy Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:43
              > z gadzam sie z przedmowca kiedys byl bardziej elastyczniejszy, za duzo sie
              > nafaszerowal, a co do Salety , to zaden zawodnik i mowienie ze Rozal przegral
              > jednym punktem wrazenia zadnego nie robi

Taaa.... a Saleta mistrza Europy dostał za darmo. A skoro do swojej stajni wziął
              Saletę DON KING, też o czymś świadczy.

>poczekajmy na dalsze walki moze cos
              > z tego wyjdzie

Marcin stoczył więcej pojedynków za granicą niż w Polsce. W Turcji rozpoznawany
              jest na ulicy i każdy chce sobie z nim zrobić zdjęcie. We Francji też wiedzą,
              kto to jest "ROZALSKI". Niedługo Marcin będzie też walczył w jednym z najśilniej
              obsadzonych turniejów K-1 w Europie.
              Szanowny Pan Redaktor Janisz, podczas ostatniej transmisji z Gali K-1 bodajze w
              LasVegas, opowiadał o walce Marcina w Turcji i powiedział, że w Polsce są trzej
              zawodnicy, którzy mogą powalczyć o sukcesy w GP K-1 : Przemek Saleta, Łukasz
              Jarosz i właśnie Marcin Różalski.

> wolalbym widziec Rozala na ringach w Japonii z Nastula w K1
              > oprawe juz ma gotowa obdziarany po pachy, i jeszcze ciekawe jak z psychika
              > pozdrawiam

Nastule nie walczy w K-1 tylko PRIDE, a to zupełnie co innego :)

Również pozdrawiam.
    • Gość: kick- boxser Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.05, 21:47
      Szanowni Państwo, Panie i Panownie, małego i wielkiego formatu.
      Marciń Różalski jest jeden i tego nie podważy nikt z was, faktem jest , że to
      dusza rogata na zewnątrz ale jaki jest naprawdę,kto to wie, każdy szuka u niego
      tylko złych punktów i wad, rośnie wokół mit, że to primityw i taki
      tam .....Pewne jest, że jest płoczaninem i to rozpoznawalnym w europie, jako
      wojownik i super sportowiec, a może ktoś z Państwa jest mistrzem, może być
      nawet w pluciu na odległość lub w rzucaniu kołem...hm. Jeśli chodzi o sztuki
      walki to sport dla prawdziwych facetów i wojowników, dla takich jakimi byli
      nasi przodkowie. No to bywajcie.
    • Gość: Ktoś Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.c156.petrotel.pl 15.10.05, 20:45
      BRAWO
    • Gość: tamten Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 01:24
      Myślę że większość Płocczan by go lubiła gdyby był kulturalnym dobrze
      zachowującym się pięściarzem a nie łobuzem podwórkowym.
      Wcześniej wyrobił sobie złą opinię to teraz musi wypić piwo które sam naważył.
      • Gość: kick- boxser Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 18.10.05, 17:22
        może dużo jest racji w twoich słowach, ale proszę pomyśleć wielcy ludzie
        chadzają własnymi drogami, pewnie podobnie jest z Marcinem, a napewno to wielki
        człowiek.
        • Gość: skrzat Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.range86-133.btcentralplus.com 23.10.05, 09:31
          ...taaaa...tylko czemu te drogi sa zawsze drogami innych ludzi???? lobuz z
          niego i tyle. i klamliwy jest do tego strasznie. moze i zasluzyl na ten tytul.
          ale zeby go od razu za to lubic?- nigdy.muskuly i sila to nie wszystko. trzeba
          miec tez cos w glowie.
          • Gość: RoughBoy Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 12:54
            > sila to nie wszystko. trzeba
            > miec tez cos w glowie.

K-1 to nie szachy !! Tu trzeba myśleć :)
          • Gość: k-1 Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.05, 21:51
            myślę ,, skrzat,, ,że nie znasz ,,Różala,, osobiście i powielasz bzdurne
            opowieści z lat krążące o ,, Różalu,,. Poznałem go osobiście i jestem pod
            wielkim wrażeniem co do jego osoby, ma serce i duszę nie mówiąc o o
            inteligencji osobistej, jeśli byś zechciał mogę zorganizować ci spotkanie z
            naszy Mistrzem, mam nadzieję , że zmienisz zdanie o Marcinie i zostaniesz jego
            przyjacielem.
            • Gość: MP w pluciu Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: 213.77.0.* 24.10.05, 19:01
              po pierwsze Rozalowi gratuluje sukcesu po drugie ...
              .. ludzie czy wam sie poprzestawialo w glowach ? w plocku jest wielu mistrzow
              sa mistrzynie plocki sport ma wyniki. zachowujecie sie jakby go conajmniej
              beatyfikowano w plocku sa mistrzowie polski europy sa i mistrzowie swiata,
              olimpijczycy to tylko nasze miasto niepotrafi promowac swoich ludzi

a moze nie wiedzieliscie ? warto zainteresowac sie tez innymi sportami

ja mam pytanie do kogos z tematu ilu ludzi walczy w tej klasie co Rozal ilu
              jest w polsce konkurentow ?
              • Gość: RoughBoy Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 23:08
                Konkurentów na tak wysokim poziomie jaki reprezentuje Różal, jest 2 ( słownie
                dwóch ), Łukasz Jarosz i Przemek Saleta, a potem długo, długo nic.
                Wiemy, że w Płocku jest wielu mistrzów w różnych dziedzinach, trzeba ich
                promować, bo to promocja nie tylko dla miasta ale przedewszystkim dla sponsorów.
                Być może gdyby Różal miał wsparcie jakiegoś poważnego sponsora, już dawno
                oglądalibyśmy go na galach finałowych w Osace i Tokio.

Pozdrawiam
                • Gość: Sylian Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 00:11
                  Ech, jak pomyślę, że jeszcze 7 - 8 lat temu wymieniałem się na karty (bodajże
                  Doom Trooper) na obozie karate/kick-boxing z nieznanym prawie nigdzie
                  Marcinem... Stare czasy, teraz już mnie na ulicy nie poznaje :)) Powodzenia i
                  oby tak dalej!!
                  • Gość: K-1 Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.05, 11:35
                    praca i jeszcze raz praca, czyni mistrza, a Marcin to doskonale wie.
                    • Gość: RoughBoy Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 22:34
                      Jak zapewnia manager "Różala", pomimo iż 10 grudnia Marcin wystąpi na gali K-1 w
                      Belgi, walka z Przemkiem Saletą odbędzie się, ale na przełomie lutego i marca 2006.
                      • Gość: stary mistrz Re: Różal Zawodowym Mistrzem Polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.05, 18:53
                        będzie dobre widowisko, oby Różal wygrał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka