Gość: ola IP: *.c153.petrotel.pl 16.07.06, 22:06 czy ktoś wie coś więcej o tej szkole? jak tam jest? jaka atmosfera? chodzi o szkołę policealną na ulicy jachowicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manros Re: technik usług kosmetycznych 20.07.06, 17:16 Olenko,idz tam,lepsze to niz marnowanie kasy na kosmetologie w Pozniu,za rok sie juz dostaniesz na medycyne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: technik usług kosmetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 12:45 zapomnij o mnie wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: technik usług kosmetycznych IP: *.c240.petrotel.pl 24.07.06, 21:37 o wiele lepsza jest w ZDZ ul. Ułańska 1. Maja świętna pracownie i klientów się obsługuje, fajni wykładowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: technik usług kosmetycznych IP: *.plock.mm.pl 25.07.06, 11:30 a jakie są tam opłaty i w jakim systemie odbywa się nauka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: technik usług kosmetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 17:50 nie warto obiecuja duzo a nie realizuja, skonczylam ta szkole ale zaluje ze sie do niej wybralam oczekiwalam zupelnie czegos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: technik usług kosmetycznych IP: *.plock.mm.pl 21.08.06, 16:21 Ja jestem obecnie na drugim roku. Szkola jak najbardziej spelniła moje oczekiwania. Wybralam tę szkołę bo istnieje ona najdłuzej na Płockim rynku, a poza tym kilka lat temu skończyla ją moja sąsiadka, która bardzo chwalila sobie nauke w tym studium. Dwa razy do roku organizwane są wyjazdy na targi kosmetyczne. Wazne jest też że bedąc jeszcze słuchaczką można zdobyc wiele certyfikatów (w ciągu tego pierwszego roku bylo chyba z 5 czy 6 szkoleń). Jest dużo zajęc praktycznych w gabinecie szkolnym. Gabinet jest świetnie wyposażony. W czerwcu pani dyrektor dokupila dużo nowych aparatów i sprzętów kosmetycznych. Ważne jest też ze szkoła zapewnia kosmetyki do ćwiczen. Atmosfera jest superrrrr!!! Wykładowcy są bardzo sympatyczni. Panie w sekretariacie zawsze życzliwe i pomocne. Oczywiście trzeba się uczyć, jak wszędzie, ale z tego co wiem od absolwentek, raczej nie ma problemu z pracą po ukończeniu tej szkoły. ACzesne nie jest wysokie:150zł miesięcznie, chyba podobnie jak w innych tego typu szkolach (ale jeszcze raz podkreślam,że są w tej kwocie zapewnione kosmetyki do ćwiczeń). Jeśli wybierzesz tę szkołe napewno nie bedziesz żałowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikusia Re: technik usług kosmetycznych IP: *.plock.mm.pl 23.08.06, 15:43 Popieram opinię Kaśki!!! Nic dodać, nic ująć!! studium na jachowicza jest super!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: technik usług kosmetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 19:11 a ja znam takie opinie od kilku osób,że po pierwszym roku dziewczyny przenoszą się do Warszawy, żeby wreszcie się czegoś nauczyć...... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilamrozz Re: technik usług kosmetycznych 18.02.21, 10:04 Ja mogę Ci powiedzieć jak jest w szkole cosinus bo tam się uczę. Szkoła jest bezpłatna, zajęcia są bardzo praktyczne. Atmosfera generalnie super. Mam naprawdę fajną grupę i nauczycieli. Także uważam że to była dobra decyzja Odpowiedz Link Zgłoś
joanisia Re: technik usług kosmetycznych 07.06.21, 13:46 też uczyłam się akurat w cosinusie i mam jak najlepsze zdanie o tej szkole, bezpłatnie i praktycznie, na pewno warto rozważyć Odpowiedz Link Zgłoś