Dodaj do ulubionych

A jednak będzie normalnie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:21
Obserwuj wątek
    • ivulspirit Re: A jednak będzie normalnie! 23.10.05, 21:28
      jak będzie to wyjdzie w praniu...

stawiam na t,o że za rok góra dwa poparcie dla kaczuchy będzie max 10%
      • Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:34
        Rok to za krótki okres czasu ale napewno poparcie im spadnie, to zupelnie
        naturalne. Tym bardziej ze pod szyldem PiS u są rózne wynalazki, np. u nas MM
        • ivulspirit Re: A jednak będzie normalnie! 23.10.05, 21:44
          Ja mówię o Kaczulli, a nie o PiS-ie. Jakoś Kwach utrzymał poparcie przez 10
          lat, czego nie wróże Kaczulli. PiS(PO-Pis) to się skończy nim się na dobre
          zacznie... mogę się założyć, że będzie powtórka AWS-UW
          • Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:48
            Bez zmiany konstytucji poparcie prezydentowi nie spadnie tak szybko,
            Co tam AWS, SLD więcej utraciło na popularności
            • ivulspirit Re: A jednak będzie normalnie! 23.10.05, 21:53
              Ale to AWS-UW rozpadło się i spłodziło twory takie jak PO i PiS. Rozpadli się
              przez to, że nie mogli się dogadać. Najbliższe dni pokażą czego chłopcy się
              nauczyli przez ostatnich parę lat. Czy już wiedzą jak się porozumieć? Ja w to
              wątpię.
              • Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:58
                PiS to głownie PC, w PO jest więcej tych spadochroniarzy
                • ivulspirit Re: A jednak będzie normalnie! 23.10.05, 22:04
                  dobra dobra.. premier już jest z AWSu:) pomagier Buzka
                  • Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:09
                    Ale jest on osobą która moze spokojnie dać sobie radę w rozmowach z PO, to
                    jeden z najbardziej liberalnych członków PiS
    • Gość: kom Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:38
      • Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:41
        W naszym kraju,to może być dziwne ale tak będzie!
        • Gość: PJZ Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:42
          Zobaczymy, zobaczymy.
          • Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:54
            Jedno jest pewne w Płocku nie będzie!
            • Gość: PJZ Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:58
              Nigdzie nie będzie już J. Kaczyński na to nie pozwoli.
              • Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:00
                Mam nadzieje ze porządki zacznie od Płocka i naszego silnego prezydenta
                • Gość: PJZ Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:03
                  uwierz mi, ze Lech Kaczyński jest tak samo lubiany i szanowany w Warszawie jak
                  MM w Płocku
                  • Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:07
                    Tylko ze Lechowi to sie skrzaty nie wkradaja w specyfikacje przetargową a MM
                    tak,i to jest ta róznica
                • Gość: kwakwa Re: Gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:14
                  kacza grypa zabije Polskę
                  • Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:23
                    Polska już nie jedno przetrzymała da sobie rade!
                    • Gość: PJZ Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:24
                      Urzędnicy Lecha Kaczyńskiego z Warszawskiego ratusza wypelinili 80 % wnioskow o
                      unijne dotacje zle i pieniadze przeadly
          • Gość: krzysztof Re: Gdzie? IP: *.c152.petrotel.pl 03.11.05, 09:45
            już widzimy tą normalność ale inaczej.
            • Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 12:14
              Wszysko jest w porzadku, rząd jest, więc nic zlego sie nie dzieje
    • Gość: Tolek Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:24
      duze poparcie pis w Płocku to głownie zasługa prez.Milewskiego
      jego dobrych i uczciwych rządów
      • Gość: kaczuś Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:30
        jasne Miluś górą! Szkoda że tylko do wyborów samorządowych, gdzie przegra z
        kretesem bo jest cymbał i nieuk. idiota i bałwan
        • Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:34
          Może to za mocne słowa ale na pewno jest złym i merytorycznie nie przygotowanym
          prezydentem. Milewski popełnia szkolne błedy które się odbijają na każdym z nas
        • Gość: ewa Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 20:15
          Nieudolnosc Milewskiego nie moze byc przypisywana PiSowie to jego glupie
          decyzje wplywaja na zacofanie w Płocku
      • Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:31
        Chyba zyjemy w innych miastach, w Polcku to przez MM poparcie dla PiS spada. To
        braki i nieudolność w zarzadzaniu wychodzą na każdym kroku właśnie w decyzjach
        MM
        • Gość: PJZ Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:36
          W Warszawie pod rzadami Kaczyńskiego jest analogicznie.
          • Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:39
            Nie wiem, znam natomiast utracone szanse Płocka, i nieudolność Milewskiego, ta
            tu żyję i tu chce zeby było normalnie
            • Gość: normalny katolik Kaczyński nie jest gejem :-D IP: *.plock.mm.pl 23.10.05, 23:22
              "uwierz mi, ze Lech Kaczyński jest tak samo lubiany i szanowany w Warszawie jak
              MM w Płocku"

ciekawe czy MM jest tak samo lubiany w Warszawie jak Kaczyński w Płocku??

bo ja tam lubię Kaczyńskiego bo:
              1. ma polskie nazwisko
              2. nie jest gejem
              3. popiera go Kościół
              4. nie popiera go Walzowa- Żydówa
              5. chce zmniejszyć podatki
              6. okradł Warszawę, żeby w innych miastach było lepiej, bo wie że tam kasa się przyda bardziej niż w stolicy ;-) - największy jego sukces, przecież gdyby Wawa budowała metro to nasz most by nie ruszył
              • Gość: ccc Re: Kaczyński nie jest gejem :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:33
                MM nie jest nigdzie lubiany
            • Gość: Robert Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.c152.petrotel.pl 09.11.05, 09:27
              Myślę za za czasów Milewskiego i PiSu w Płocku nic dobredo nie doczekasz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka