Gość: ccc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:21 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivulspirit Re: A jednak będzie normalnie! 23.10.05, 21:28 jak będzie to wyjdzie w praniu... stawiam na t,o że za rok góra dwa poparcie dla kaczuchy będzie max 10% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:34 Rok to za krótki okres czasu ale napewno poparcie im spadnie, to zupelnie naturalne. Tym bardziej ze pod szyldem PiS u są rózne wynalazki, np. u nas MM Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: A jednak będzie normalnie! 23.10.05, 21:44 Ja mówię o Kaczulli, a nie o PiS-ie. Jakoś Kwach utrzymał poparcie przez 10 lat, czego nie wróże Kaczulli. PiS(PO-Pis) to się skończy nim się na dobre zacznie... mogę się założyć, że będzie powtórka AWS-UW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:48 Bez zmiany konstytucji poparcie prezydentowi nie spadnie tak szybko, Co tam AWS, SLD więcej utraciło na popularności Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: A jednak będzie normalnie! 23.10.05, 21:53 Ale to AWS-UW rozpadło się i spłodziło twory takie jak PO i PiS. Rozpadli się przez to, że nie mogli się dogadać. Najbliższe dni pokażą czego chłopcy się nauczyli przez ostatnich parę lat. Czy już wiedzą jak się porozumieć? Ja w to wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:58 PiS to głownie PC, w PO jest więcej tych spadochroniarzy Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: A jednak będzie normalnie! 23.10.05, 22:04 dobra dobra.. premier już jest z AWSu:) pomagier Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:09 Ale jest on osobą która moze spokojnie dać sobie radę w rozmowach z PO, to jeden z najbardziej liberalnych członków PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:41 W naszym kraju,to może być dziwne ale tak będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJZ Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:42 Zobaczymy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:54 Jedno jest pewne w Płocku nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJZ Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 21:58 Nigdzie nie będzie już J. Kaczyński na to nie pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:00 Mam nadzieje ze porządki zacznie od Płocka i naszego silnego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJZ Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:03 uwierz mi, ze Lech Kaczyński jest tak samo lubiany i szanowany w Warszawie jak MM w Płocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:07 Tylko ze Lechowi to sie skrzaty nie wkradaja w specyfikacje przetargową a MM tak,i to jest ta róznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwakwa Re: Gdzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:14 kacza grypa zabije Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:23 Polska już nie jedno przetrzymała da sobie rade! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJZ Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:24 Urzędnicy Lecha Kaczyńskiego z Warszawskiego ratusza wypelinili 80 % wnioskow o unijne dotacje zle i pieniadze przeadly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Gdzie? IP: *.c152.petrotel.pl 03.11.05, 09:45 już widzimy tą normalność ale inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 12:14 Wszysko jest w porzadku, rząd jest, więc nic zlego sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:24 duze poparcie pis w Płocku to głownie zasługa prez.Milewskiego jego dobrych i uczciwych rządów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuś Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:30 jasne Miluś górą! Szkoda że tylko do wyborów samorządowych, gdzie przegra z kretesem bo jest cymbał i nieuk. idiota i bałwan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:34 Może to za mocne słowa ale na pewno jest złym i merytorycznie nie przygotowanym prezydentem. Milewski popełnia szkolne błedy które się odbijają na każdym z nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 20:15 Nieudolnosc Milewskiego nie moze byc przypisywana PiSowie to jego glupie decyzje wplywaja na zacofanie w Płocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:31 Chyba zyjemy w innych miastach, w Polcku to przez MM poparcie dla PiS spada. To braki i nieudolność w zarzadzaniu wychodzą na każdym kroku właśnie w decyzjach MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PJZ Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:36 W Warszawie pod rzadami Kaczyńskiego jest analogicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 22:39 Nie wiem, znam natomiast utracone szanse Płocka, i nieudolność Milewskiego, ta tu żyję i tu chce zeby było normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny katolik Kaczyński nie jest gejem :-D IP: *.plock.mm.pl 23.10.05, 23:22 "uwierz mi, ze Lech Kaczyński jest tak samo lubiany i szanowany w Warszawie jak MM w Płocku" ciekawe czy MM jest tak samo lubiany w Warszawie jak Kaczyński w Płocku?? bo ja tam lubię Kaczyńskiego bo: 1. ma polskie nazwisko 2. nie jest gejem 3. popiera go Kościół 4. nie popiera go Walzowa- Żydówa 5. chce zmniejszyć podatki 6. okradł Warszawę, żeby w innych miastach było lepiej, bo wie że tam kasa się przyda bardziej niż w stolicy ;-) - największy jego sukces, przecież gdyby Wawa budowała metro to nasz most by nie ruszył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Kaczyński nie jest gejem :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 23:33 MM nie jest nigdzie lubiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: A jednak będzie normalnie! IP: *.c152.petrotel.pl 09.11.05, 09:27 Myślę za za czasów Milewskiego i PiSu w Płocku nic dobredo nie doczekasz Odpowiedz Link Zgłoś