Dodaj do ulubionych

Polonez atu...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:46
alez beznadziejny artykul a porownanie calkowicie do bani !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: MikIFans Re: Polonez atu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:56
      Tak, tak, wymiana Irka Jelenia na swego czasu najbardziej przereklamowanego, a
      obecnie kopiacego pilke na boiskach w Malogoszczy, Wieliczce i innej Bochni
      Jacka Kowalczyka to jak najbardziej krok w dobrym kierunku...

Panie Krzysztofie, powtarzam po raz kolejny: mniej "STECowania", wiecej
      rzetelnego pisania, przede wszystkim na temat.

A co do Poborskiego to...ja bym go bardzo chetnie zobaczyl w niebiesko-bialej
      koszulce, chocby i tylko przez jedna runde. Sytuacja w jakiej znalazla sie
      druzyna jest tragiczna i potrzebujemy w tej chwili przede wszystkim dobrych
      strazakow ("starych wyjadaczy"), ktorzy wyciagna ta druzyne z marazmu, skoro
      obecny trzon kopaczy Wisly najwyrazniej zapomnial jak sie gra w pilke...

Aha, no i glowna teza - oczywiscie to nic odkrywczego, ale jak najbardziej:
      Jablonski out! :)

Ale to ja wiem nawet bez lektury Panskiego pretensjonalnego i
      zbyt "wypasionego" felietonu...
    • Gość: kibic Re: Polonez atu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:12
      tez jestem zdania ze artykol jest zwalony totalnie. według mnie to nie bardzo
      wyglada na felieton tylko wyrazenie prywatnego zdania pana redaktora ze woli
      brożka i kowalczyka niz Poborskiego hehehe co za obeznanie w pilkarskim swiecie
      <lol> z ktorej strony kowalczyk grający w rezerwach Wisły Kraków jest lepszy od
      Poborskiego? mimo to że jest dużo młodszy nie dorasta mu do piet!! Jak
      przychodził do nas Gęsior miał miej wiecej tyle samo lat co teraz Poborski, też
      pan pisał że jest już za stary i pożytku z niego nie bedzie? bo już nie
      pamietam. No to sie pan przekonal że i w zaawansowanym wieku można byc
      najlepszym graczem drużyny. teraz Gęsior ma już 36 lat i wiekszosc kibicow nie
      wyobraza sobie drużyny bez Darka. Gdy byśmy mieli dwóch takich "starszaków"
      było by napewno dużo lepiej niż jak by dołaczył do nas Kowalczyk.

Moja rada: daj pan se spokój z takimi wywodami i nie udawaj że sie znasz bo
      głupoty piszesz człowieku :/
    • Gość: Piter Żadnej wymiany !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:40
      No jeżeli wymiana Jelenia na Kowalczyka to dobre posunięcie , to ja
      przepraszam. Żadnej wymiany! Niech w końcu Nasz klub na kimś zarobi, a nie
      wciskają nam przeciętniaków, którzy nie mieszczą się w pierwszych składach
      swoich drużyn. Drogi autorze tego artykułu zastanów sie co piszesz, jeżeli w
      ogóle znasz się na sporcie!
    • Gość: kibic13 Panie Krzysztofie B. zacznij pracować !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 11:03
      Witam
      Panie Krzysztofie B. Nie wiem na jaki temat starał się pan pisać. Ale nie
      wyszło panu ani o motoryzacji ani o piłce nożnej zresztą jak zwykle. Od dawna
      czytam artykuły sportowe w GW w sieci, i zauważyłem tendencję która wciąż się
      powtarza jeśli w Płocku nic się nie dzieje ( oczywiście sportowo) pisze pan
      farmazony i takie smuty że dla mnie jako czytającego to żenada. (Tylko proszę
      nie pisać gościu nikt tobie nie karze czytać nie oto chodzi, prasa jest po to
      żeby ją właśnie czytać ). Człowieku stwórz felietony do rubryki np „ Luźne
      przemyślenia Krzysztofa B., na tematy wszelkie” i będzie ok.
      A jak nie masz co pisać to rusz się do sekcji sportowych dla młodzieży
      porozmawiaj z trenerami, opisz wyniki, napisz o bolączkach TYLKO JEDNO PISZ
      FAKTY RZETELNIE SPRAWDZONE !!! O nic więcej nie proszę.
      Pozdrawiam

• Gość: benetton Re: Polonez atu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 12:58
      Skąd wy żeście wytrzasnęli tego felietonistę? Gazeto weź się w garść!!! Przecież
      ten człowiek pisze od jakiegoś czasu kompletne bzdury a to co wypocił teraz to
      już szczyt ignorancji. Czy w Gazecie nikt nie sprawdza tego co piszą ci
      pseudodziennikarze? Kto to w ogóle jest ten bandych???!!!???
      • Gość: MikIFans Re: Polonez atu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:24
        Taki maly appendix do jakiegos postu z gory: felieton to nic innego jak
        subiektywne wyrazenie luznych przemyslen autora na jakis temat, wiec nie do
        konca rozumiem akurat tu pretensje ;)

Mnie w tekstach pana Krzysztofa draznia przede wszystkim kwestie techniczne:
        jego teksty sa "przegadane" (Nie liczac polemiki z panem Wiackiem, ktora akurat
        byla napisana naprawde ladnie i celnie), zbyt czesto mam wrazenie, ze autor
        chce pokazac sie jako "Ronaldinho piora", wiec co i rusz prezentuje nam
        ekwilibrystyczne sztuczki erudycyjne, ktore jednak ani troche nie przyblizaja
        nas do meritum sprawy. No i te porownania - czasem celne, czasem nie, tym razem
        kompletnie sie nie udalo...

Innymi slowy prosze pisac bardziej rzetelnie i na temat, bo jak nie... :)))

Pozdrawiam
        • Gość: olo Re: Polonez atu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:13
          Jaka gazeta taki felietonista.Szkoda tylko,że swoje niezbyt bystre mysli
          przelewa na papier ogólnopolskiej gazety,nawet w dodatku lokalnum.Złote mysli
          pan Bandych niech zapisuje do zeszytu,bo na sporcie to on się nie zna!!!
          Chyba,że o czyms nie wiem i całe swoje młode życie był on sportowcem i wie o
          czym pisze...Poborski gorszy od rezerw wisły?CZy pan Bandych w ogóle widział
          jakies mecze Poborskiego,nawet w tv?? Ataków gazety na klub i prezesa ciąg
          dalszy......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka