Gość: Płoczczanin IP: *.c153.petrotel.pl 18.11.05, 22:07 Będzie nam ciebie brakować !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga t. Gim 8 Re: Odwołany "Rewizor" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 08:18 Byłam na spektaklu, w którym Marek Perepeczko grał świetną rolę.Znałam aktora z telewizji a rozmawiałam z nim po płockim przedstawieniu i niejednokrotnie widywałam na naszych ulicach.Zapamiętałam go jako człowieka z poczuciem humoru i bardzo miłego.To świetny pomysł dyrektora teatru Marka Mokrowieckiego, by zorganizować spotkanie w płockim teatrze na cześć zmarłego aktora.Zapewne nie ominę takiego spotkania.Płock żegna tak wspaniałego aktora.Nie zapomnijmy o nim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof MY TAM BĘDZIEMY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:18 Mimo , że przedstawienie odwołane cała obsada Rewizora spotyka się dzisiaj o godz. 18-tej na scenie , tak jak byliśmy umówieni z panem Markiem . O tej godzinie miał się rozpocząć spektakl , a pierwsza kwestia ( padała z ust pana Marka ),to: "Mam państwu do zakomunikowania arcy niemiłą wiadomość...". Dziś ona nie padnie... Powspominamy , może pomilczymy . Zjemy jego ulubiony tort węgierski z Petropolu , który często przynosił nam na próby. O stertach pączków od Bliklego nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przechodzień Re: MY TAM BĘDZIEMY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 10:01 Przed głównym wrjściem do Teatru palą się znicze ! To wzruszające. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bukoszczak Re: MY TAM BĘDZIEMY ! IP: *.c148.petrotel.pl 20.11.05, 15:46 Dużą salę nazwać imnieniem M.PEREPECZKO i wystawić Mu popiersie-składamy się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: MY TAM BĘDZIEMY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:13 Bardzo dobry pomysł ! Tylko kto siętym zajmie w sensie organizacyjnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: MY TAM BĘDZIEMY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 11:24 Mogę spróbować, ale proponuję odczekać chwilę. Niech opadną emocje. A później na spokojnie sprawa się sama potoczy. Odpowiedz Link Zgłoś