Dodaj do ulubionych

Rusza szkoła salsy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:17
i po reklamie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Cypek Re: Rusza szkoła salsy IP: 213.25.91.* 21.11.05, 07:36
      No akurat taka reklama jest do zniesienia.
      Coś sie dzieje w naszym zaścianku :)
    • Gość: renia77 Re: Rusza szkoła salsy IP: *.c154.petrotel.pl 21.11.05, 09:13
      wreszcie coś w tym Płocku zaczyna się dziać.Od paru miesięcy wychodzę
      wieczorami do klubów z nadzieją, że zatańczę wreszcie z jakimś mężczyzną a nie
      obok niego-bo niestety wciąż króluje taniec solo.Panowie, mam nadzieję, że nie
      stchurzycie, bo my kobiety chętnie oddamy się w wasze ramiona(oczywiście na
      parkiecie).Słyszałam,że w tej akademii jest świetna lustrzana sala, ale czy
      ktoś wie dokładnie jak tam trafić..? do zobaczenia na sobotnich warsztatach
      (wierzę, że są jeszcze miejsca...)
    • Gość: joanna Re: Rusza szkoła salsy IP: *.c154.petrotel.pl 21.11.05, 10:56
      łatwo trafić-przyjeżdżam tam na jogę. siedziba akademii jogi mieści się na rogu
      rembielińskiego i kossobudzkiego-sala rzeczywiście jest ładna.jeśli Artur
      wkłada tyle serca w salsę ile w nauczanie jogi to polecam gorąco.może i ja się
      wybiorę...
      • Gość: elik Re: Rusza szkoła salsy IP: 193.59.95.* 21.11.05, 12:39
        Zadowolana jesteś z zajęć w szkole jogi?
        Chciałabym zacząć i szukam zajęć dla początkujących.
    • Gość: ktoś w temacie Re: Rusza szkoła salsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:22
      no niezupełnie w płocku jest tylko ta szkoła jest studio tańca falcon i tam od
      kilku lat można się nauczyć salsy;zresztą wogóle i tanga argentyńskiego i wiele
      innych latynoskich tematów na super sali i najwyższym poziomie
    • Gość: Młody Koweć Re: Rusza szkoła salsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:31
      Gratulacje Panie Artur:-). Chcesz mnie jako nauczyciela? Trochę tanczyłem w
      Klubie 4.
      • Gość: starszy koweć Re: Rusza szkoła salsy IP: *.c157.petrotel.pl 21.11.05, 18:39
        A czy to czasem mój młodszy braciak z wawy tu się wypowiedział?
        Arturze zapisuje się do Ciebie na taniec, później zobaczycie mnie w TVN w
        niedzielę o 20.00.
        • rossi10 Re: Rusza szkoła salsy 21.11.05, 21:46
          Kinga B czy to nie ta corka Pana od Ajmexu
          • Gość: kaja Re: Rusza szkoła salsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 11:09
            ona w rzeczy samej , a co to ma do rzeczy????
            • Gość: up up Re: Rusza szkoła salsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 14:35
    • Gość: zuzka Re: Rusza szkoła salsy IP: 212.2.100.* 23.11.05, 20:39
      dawno temu w Płocku salsy i innych tanców nauczał Marek O. i jego klub
      markdance czy ktoś wie może co się dzieje z tym Markiem O? Czy działa gdzieś
      jeszcze?
      • Gość: nnn Re: Rusza szkoła salsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:09
        nadal uczy,w przedszkolu na sali gimnastycznej.Miesci sie ono na ulicy
        Galczynskiego,poza tym co sroda w klubie 12(kolo rodeo) salsa i inne tance
        latynoskie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka