Gość: Reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 21:17 i po reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cypek Re: Rusza szkoła salsy IP: 213.25.91.* 21.11.05, 07:36 No akurat taka reklama jest do zniesienia. Coś sie dzieje w naszym zaścianku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia77 Re: Rusza szkoła salsy IP: *.c154.petrotel.pl 21.11.05, 09:13 wreszcie coś w tym Płocku zaczyna się dziać.Od paru miesięcy wychodzę wieczorami do klubów z nadzieją, że zatańczę wreszcie z jakimś mężczyzną a nie obok niego-bo niestety wciąż króluje taniec solo.Panowie, mam nadzieję, że nie stchurzycie, bo my kobiety chętnie oddamy się w wasze ramiona(oczywiście na parkiecie).Słyszałam,że w tej akademii jest świetna lustrzana sala, ale czy ktoś wie dokładnie jak tam trafić..? do zobaczenia na sobotnich warsztatach (wierzę, że są jeszcze miejsca...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Rusza szkoła salsy IP: *.c154.petrotel.pl 21.11.05, 10:56 łatwo trafić-przyjeżdżam tam na jogę. siedziba akademii jogi mieści się na rogu rembielińskiego i kossobudzkiego-sala rzeczywiście jest ładna.jeśli Artur wkłada tyle serca w salsę ile w nauczanie jogi to polecam gorąco.może i ja się wybiorę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elik Re: Rusza szkoła salsy IP: 193.59.95.* 21.11.05, 12:39 Zadowolana jesteś z zajęć w szkole jogi? Chciałabym zacząć i szukam zajęć dla początkujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś w temacie Re: Rusza szkoła salsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 13:22 no niezupełnie w płocku jest tylko ta szkoła jest studio tańca falcon i tam od kilku lat można się nauczyć salsy;zresztą wogóle i tanga argentyńskiego i wiele innych latynoskich tematów na super sali i najwyższym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Koweć Re: Rusza szkoła salsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:31 Gratulacje Panie Artur:-). Chcesz mnie jako nauczyciela? Trochę tanczyłem w Klubie 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy koweć Re: Rusza szkoła salsy IP: *.c157.petrotel.pl 21.11.05, 18:39 A czy to czasem mój młodszy braciak z wawy tu się wypowiedział? Arturze zapisuje się do Ciebie na taniec, później zobaczycie mnie w TVN w niedzielę o 20.00. Odpowiedz Link Zgłoś
rossi10 Re: Rusza szkoła salsy 21.11.05, 21:46 Kinga B czy to nie ta corka Pana od Ajmexu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Rusza szkoła salsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 11:09 ona w rzeczy samej , a co to ma do rzeczy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: Rusza szkoła salsy IP: 212.2.100.* 23.11.05, 20:39 dawno temu w Płocku salsy i innych tanców nauczał Marek O. i jego klub markdance czy ktoś wie może co się dzieje z tym Markiem O? Czy działa gdzieś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnn Re: Rusza szkoła salsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:09 nadal uczy,w przedszkolu na sali gimnastycznej.Miesci sie ono na ulicy Galczynskiego,poza tym co sroda w klubie 12(kolo rodeo) salsa i inne tance latynoskie Odpowiedz Link Zgłoś