Dodaj do ulubionych

Zamiast narzekać, stworzył billboard

04.12.05, 20:43
Bardzo dobry plakat. Mikołaj zrosty zabieg, ale właśnie ta prostota jest tu
największym atutem. :-))
A może wydział promocji UM podchwyci pomysł i sfinansuje kampanię reklamową
naszego miasta w innych dużych miastach? Nie trzeba tu jakichś wielkich
kosztów. Wystarczyłyby po 2-3 billboardy w centrach kilku największych miast
Polski. Skoro inne miasta się reklamują to dlaczego nie my? Sam widziałem w
Warszawie reklamy innych miast. Ale tamte reklamy nie umywały się do tego
plakatu. I właśnie dlatego warto wyjść z nim poza Płock. Jest się czym
pochwalić. :-))
Obserwuj wątek
    • stuntman Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard 04.12.05, 21:17
      Problem tkwi właśnie w tym, że wiele osób zdaje sobie sprawę z wyjątkowości
      Płocka i szczerze kocha swoje miasto, jednak życie to również szara
      codzienność, sprawy przyziemne, proste przyjemności. Ludzie podejmują własne
      decyzje tak aby im się żyło łatwiej, prościej, przyjemniej. Nie dziwmy się, że
      ktoś może chcieć w tym mieście nowych miejsc pracy, hipermarketu, centrum
      handlowego, multikina, stacji benzynowych, parkingów i innych integralnych
      elementów każdego miasta. Tego jak na razie nikt nam nie zagwarantuje.
      Zastanówmy się dlaczego część mieszkańców zdecydowała się opuścić nasze miasto
      i zadbajmy o to, żeby również na codzień móc cieszyć się z wyjątkowego miejsca
      w którym żyjemy. A sam plakat bardzo mi się podoba, jest niezwykle wymowny w
      swej prostocie.
      • Gość: płocczanin Zgadzam się ze Stuntmanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.05, 22:05
        Także takie rzeczy jak tańsze paliwo czy multikino świadczą o jakości życia w
        mieście.
      • Gość: To była reklama Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 16:22
        ROMANIE, ZAMIAST NARZEKAĆ TEŻ STWÓRZ BILBOARD.
    • roman_j Errata :-)) 04.12.05, 21:54
      roman_j napisał:

> Mikołaj zrosty zabieg,

roman_j chciał napisać:

> Mikołaj zastosował prosty zabieg.

BTW: Pozdrowienia dla Mikołaja od kolegi z jednej klasy z SP 2. ;-))
      • Gość: Bukoszczak Płock lepiej oznakowany IP: *.c148.petrotel.pl 04.12.05, 22:22
        W ostatnim miesiącu Plock został lepiej oznakowany i to jest widoczne razem z
        bilbordami ,ale przy Jachowicza 2 (PW Instytut Mechaniki) znak "ZOO" postawiono
        za póżno dla kierowcó obcych ,bo przyjezdny gdy go dojrzy to nie skręci w
        Kilińskiego do ZOO ,bo już ma ciągłą linię .Do ZOO trzeba się ustawiać już na
        lewoskręcie na wysokości Dworcowej!I tam powinien być znak do "ZOO"!
    • Gość: nikt Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: *.c157.petrotel.pl 04.12.05, 23:09
      świetny pomysł. gratulacje dla autora
    • Gość: Johny Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: 80.51.246.* 05.12.05, 08:03
      Mikołaj bravo, poprostu genialne.
    • Gość: renia Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 09:02
      ten pomysł i tak nic nie zmieni w szarym płocku dla młodych nadal jest mało
      ciekawych miejsc a taki plakat nic nie zrobu z młodymi wystajacymi wciaz pod
      klatkami
      • enaka Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard 05.12.05, 09:30
        To wez i zorganizuj cos dla mlodych. Wyszlismy juz z komuny, kiedy wszystko
        musialo byc zrobione odgornie.
      • maciek.zwany.jajem Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard 05.12.05, 10:30
        Gość portalu: renia napisał(a):

> ten pomysł i tak nic nie zmieni w szarym płocku

może Ty coś zmienisz? (najlepiej siebie)
        • enaka Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard 07.12.05, 10:23
          Mam sie zmienic? Twoim zdaniem za malo narzekam? Mam sie zmienic w zrzede,
          ktora potrafi tylko plakac, jak jej zle w Plocku?
          • ainipoajom Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard 07.05.06, 18:54
            a czy on odpowiadal na twoj post ?
    • Gość: fefaa Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 10:45
      BRAWO!!! super pomysł :) z resztą zawsze Mikołaj miał dobre pomysły :) pomagał
      mi robić teczkę na edukację art :) Mam nadzieję że w końcu coś się ruszy w
      Płocku, bo jak narazie szału nie ma
      pozdrowienia dla Mikołaja :)
      • Gość: rzur Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:10
        Mikołaj świetna robota, zycze dalszych sukcesow !!!
    • Gość: światowy;) Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 17:24
      Płock = syf, kiła i mogiła!!!!!!!!Niestety jest to prawda:(
      • Gość: mesalka Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:10
        masz depreche i to swiatowa-pogadaj o tym z doktorkiem
        • Gość: światowy Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:27
          a ty jesteś zakompleksioną minimalistką
          • krystyna361 Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard 07.12.05, 10:40
            Wspaniały pomysł. Jeszcze żeby tylko można było zasugerować skarpę - to też
            wyróżnik Płocka
    • Gość: x Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: 195.116.157.* 18.12.05, 21:39
      i ok
    • Gość: ja Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 01:27
      "Cudze chwalicie swego nie znacie"pasuje do Płocka jak ulał.Powinniśmy Płock
      reklamować w całej Polsce nie w ten to w inny sposób.Urodziłem sie w Płocku i
      mieszkałem tu 24 lata.Od 12 lat niestety mieszkam w Warszawie,ale przynajmniej
      raz na dwa tygodnie na weekend jestem w Domu.Płock w moim sercu zawsze będzie
      moim domem.Ludzie których poznaje ,a byli w Płocku mówią ,żePłock bardzo im się
      podoba.Miłe jest jak pewna pani która dowiedziała ,że pochodze zPłocka,zaczyna
      opowiadać jak płynąc jachtem po Wiśle ,dopływając wieczorem do naszego
      miasta ,zakochała sie w widoku naszego Wzgórza Tumskiego.(bardzo chwaliła ludzi
      z Morki którzy pomogli dokonac drobnych napraw przy jachcie).Innym razem stojąc
      przy recepcji Starexu usłyszałem rozmowę pewnego pana z warszawy z
      recepcjonistką ,który mówi ,że że to jest najpiękniej położony hotel na
      mazowszu.Jest jeszcze Katedra i Stary Rynek.Jest co pokazać.Jasne że rynek
      pracy jest ubogi i generalnie nie jest lekko,ale to co, mamy nic nie robić?
      Fajnie ,że ktoś coś robi...Brawo panie Mikołaju...Tak trzymać...
    • Gość: brawo Re: Zamiast narzekać, stworzył billboard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 16:44
      brawo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka