Dodaj do ulubionych

Sklep Komputerowy w Championie - obsluga

IP: *.c157.petrotel.pl 16.01.06, 08:32
jestem zbulwersowany obsluga w tym sklepie jeden z panow (wysoki czarny) z
wielkim animuszem udziela jakiekolwiek informacji, odburknie cos pod nosem,
drugi pan ktory chyba juz nie pracuje gral w gierki i jak mu sie
przeskzodzilo to byl wielce niezadowlony, to nie jest moja opina ale rozniez
moich znajmoych,wiecej tam nie pojde!
Obserwuj wątek
    • mazowiec Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga 16.01.06, 10:29
      To są ci co przeszli ze Sferisa w Auchanie. Należy rozpoznawać
      takich "fachowców".
      • Gość: brt Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.c241.petrotel.pl 16.01.06, 10:46
        O co wam chodzi ja tam zawsze kupuję i jestem zadowolony z profesjonalizmu
        obsługi.
        • Gość: klient Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.c157.petrotel.pl 18.01.06, 14:05
          nie oni od poczatku tam sa szczegonie ten wysoki czarny
          • Gość: hihih Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.68.66.22.kutno66.tnp.pl 20.01.06, 07:57
            czarny ale pojechali po tobie nygusie hihih!!!
    • Gość: Tom Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: 213.76.179.* 27.01.06, 08:37
      a w dodatku są wiecznie problemy z płaceniem Kartą
    • Gość: Peter Sklep Komputerowy w Championie-ODRADZAM WSZYSTKIM IP: *.c156.petrotel.pl 27.01.06, 13:24
      Witam. Podobnie i ja jestem zbulwersowany obsługą w tym sklepie. Szczególnie właśnie pracownik wysoki i czarny. Łaskę robi, że wogóle wstanie do klienta. Jeśli klient ogląda przedmioty za gablotą i prosi o pokazanie danego przedmiotu to trzeba go łaskawie prosić, aby otworzył gablotę. Już nie wspominam o ich profesionaliźmie. Wstyd. Z "ciekawostek" usłyszanych od pracownika dowiedziałem się, że firma SFERIS nie ma szefa. Na moją prośbę skierowaną do pracownika o podanie kontaktu (lub wykonanie telefonu) do właściciela sklepu SFERIS w Championie ten z uporem maniaka odpowiada, że firma SFERIS (i ten oddział w Championie) nie ma szefa. Bajki !!!!!. Ciekawe kto podpisuje mu listę płac, kto go zatrudnił itd. Skandal !!!
      • Gość: tomek Re: Sklep Komputerowy w Championie-ODRADZAM WSZYS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 14:13
        W PEŁNI SIE ZGADZAM. CHCIAŁEM KUPIĆ NICH MONITOR WIĘC ZAPYTAŁEM O KONKRETNY
        MODEL... ALE PAN TAK BARDZO BYŁ ZAJĘTY ROZMOWĄ Z JAKIMŚ KOLEGĄ I KOLEŻANKĄ, ŻE
        ODPOWIEDZIAŁ MI KRÓTKO: NIE MA. O I INNY JUZ NIE CHCIAŁEM PYTAĆ.
        • Gość: uhu Re: Sklep Komputerowy w Championie-ODRADZAM WSZYS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:45
          w Auchan jest wszystko wporzadku bardzo mily pan sprzedaje, a w Cham. nygusy
          • Gość: moralista Re: Sklep Komputerowy w Championie-ODRADZAM WSZYS IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.06, 18:36
            jakie nygusy? Oni są po prostu przemęczeni pracą.Jakby jeden z drugim jechali
            12 godz. na szpadlu to mieli by się przynajmiej na czym oprzeć a tak to
            przeżywają męki i muszą się odstresować olewając klientow.Może podwyżka by
            poprawila im humory ale skoro nie mają szefa to i z podwyżki nici.A tak
            poważnie to tragedia!!!
    • Gość: monitorek Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.c154.petrotel.pl 27.01.06, 18:57
      Trzeba wiedzieć gdzie kupować. Ja w zyciu do żadnego "sferisa"! Raz byłem to
      wystarczy. Kupuję i servisuję w "GEOINFIE" (w bok od Wyszogrodzkiej). Tam jest
      hurtownia, sklep i servis, i chłopaki co sie na rzeczy znaja. Obawiam sie tylko
      żeby nie przyjeli kogoś z "sferisa" bo sie zabawa skończy.
      • Gość: Kojot Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 11:55
        Dajcie se spokoj ze Sferisem oni sprzedaja z łaski jakby nie chcieli.Geoinf is
        the best.Ludzie od lat tam kupuje i ceny sa nizsze i obsluga na poziomie.Sferis
        to wielki moloch i im nie zalezy czy bedzie jeden z drugim zadowolony czy
        nie.Rozpanoszyli sie po Polsce ale z czasem i oni beda sie bukować do
        zamknięcia tej żenady, nie mowiac juz ze nie maja znaku CE na swoje komputery.
        • Gość: Arek Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 19:51
          jesli bys kupil w sferisie komp;uter to bys wiedzial ze do kazdej faktury na
          zestaw komputerowy drukowana jest deklaracja zgodnosci CE! Nie wiesz - nie pisz!
          Myslisz ze wiesz? Nie mysl bo na dobre Ci to nie wychodzi.
        • Gość: ciekawe Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:54
          Potrzebowałem 3 tygodnie temu komputera. (Koszt ok. 9 tyś zł więc nie w kij
          dmuchał) Pofatygowałem się do GeoInfu i zostawiłem zapytanie cenowe dostając
          obietnice sporzadzenia oferty. Podobnąakcje zrobiłem w Wektrze, Alltechu a do
          sferisa nawet nie poszedłem bo 1. nigdy nic nie mają z tego co chce, ceny za
          wysokie i ich nie można negocjować.
          Jaki efekt ?
          Pozdrawiam obsługe GeoInfu która ma mnie nadal gdzieś i do tej pory nie
          odesłała mi oferty ;) Chyba wam Pan Piotr odpuścił. A szkoda bo firma
          zapowiadała sie prężnie. Ale nie meczcie się ja już kupiłem komputer i więcej
          nie bede prosił o przysłanie jednego faksu.
          Pozdrawiam z tego miejsca mojego byłego pracodawce. Pana Marka i firmę Wektra.
          Pańska firma dla odmiany przywaliła takie ceny że zastanawiałem się czy nie
          mogli by mi powiedzieć od razu "spadaj"... Szok. 15-20 procent drozej niz
          najdroższa inna oferta. Brak możliwości negocjacji ceny bo "musi mieć swoją
          marżę"... Zieeew.. Teraz nic nie macie ;)
          I dziekuje firmie Alltech która mimo tego że podszedłem do nich z dystansem. to
          wywiązali się z powierzonego zadania. Kupiłem taniej niż w Komputroniku
          (średnie ceny krajowe) a sposób w jaki poskładali ten zestaw i tempo realizacji
          wzorowe.
          Tyle.
      • Gość: Ble.. Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:45
        No stary albo masz jakie omamy albo ja nie wiem... 2 komputery kupowalem w geoinfie i nie dostalem zadnych "okienek" ani niczego w tym stylu...
        A takie pisanie jakie Ty uskuteczniasz pomimo ze w dobrym swietle dla zwyklych smiertelnikow to raczej "chlopakom" nie pomoze... co najwyrzej zaszkodzi
    • Gość: Arek Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:50
      wszyscy tak chwalicie geoinf jakbyscie tam pracowali, pachnie mi tu zwyczajnie
      prowokacja i oczernieniem konkurencji.

Nigdy nie narzekalem na obsluge i w championie i w kauflandzie oraz w innej
      firmie - Alltech.

• Gość: Nadwiślanin Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.orange.pl 09.02.06, 05:13
      Byłem w Championie w pewien grudniowy wieczór. Wszystkie sklepy i sklepiki działały - oprócz jednego. Zgadnij Kotku, który sklepik był nieczynny. W związku z tym nie wiem jaka jest obsługa w Action-Sferis i chyba nie chcę już wiedzieć. A o Geoinfie rzeczywiście słychać dużo dobrego: za piwo wgrają Ci okienka, ofisa i jeszcze parę ton filmów i tylko patrzeć jak od chłopców Gates'a dostaną piracką flagę (Alltech już kiedyś taką dostał). Źle się bawicie!!!
      • Gość: też Płockier Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: 193.59.95.* 09.02.06, 07:07
        A co szkoda ci że o tobie dobrze nie piszą? Trzeba opluć Geoinf bo za dużo
        dobrego o nich napisali? Wstyd kolego. Geoinf niczego pirackiego mi nie wgrywał
        do kompa i tobie też nie wgrają boś hiena!
    • Gość: Konrad Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:38
      Nigdy nie narzekam na obsluge w tym sklepie. Zawsze bardzo milo, rzeczowo i na
      temat, dostane pelna specyfikacje wydrukowana danego przedmiotu, wiec nie wiem
      o co Wam chodzi.
      • Gość: kolarz Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:28
        Mam podobne zdanie na temat tego sklepu i tu nie chodzi o żadne personalne
        złośliwości czy nedeptywanie na odcisk. Byłem w tym sklepie tylko raz- w pewną
        niedzielę. Mam do niego najbliżej, zakładałem neostradę i potrzebowałem portu
        USB. W sklepie było dwóch sprzedawców i jeden klient który oglądał w tym czasie
        jakiś sprzęt. Wszedłem, przywitałem się i czekałem przy ladzie. Nie chodzi
        nawet o to, że nikt z obsługi na moje "dzień dobry" nie zareagował, a
        sprzedawcy mimo, że nikogo nie obsługiwali nie zwracali na mnie najmniejszej
        uwagi. Dwa razy zapytałem o potrzebny produkt. W trakcie gdy mówiłem (mimo, że
        poczekałem aż skończą prywatną rozmowę) weszli mi w zdanie znów rozpoczynając
        rozmowę o Dup... Maryny. Jeden ze sprzedawców mimo, że stał ode mnie na
        szerokość lady odwrócił się tyłem i zaczął coś przekładać na półce. Nie
        zastałem go przy tej czynności, a zaczął ją wykonywać kiedy już stałem za ladą
        i czekałem. Nie trwało to dwie czy trzy minuty, ale znacznie dłużej. W końcu
        otrzymałem produkt- z wielką łaską, bez wyjaśnień i rady, o która prosiłem.
        Usprawiedliwianie czy wyjaśnianie takich zachowań niską pensją czy
        przemęczeniem uważam za nieporozumienie. Znam wielu ludzi o podobnych
        kwalifikacjach pracujących równie ciężko i za jeszcze mniejsze pieniądze. Także
        nie tutaj szukałbym powodów.
        • Gość: robert Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.c241.petrotel.pl 09.02.06, 22:27
          A co, to moze Ci mial instrukcje obslugi cala powiedziec? Jak sie wklada karte
          do slotu? Albo jak sie neostrade instaluje? Przeciez masz w instrukcji od
          neostrady napisane! Nie dziwne ze Cie olali! MARUDER !!!

PAROWKOWYM SKRYTOZERCOM MOWIMY NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: SuperKlient Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:06
      Moim zdaniem Geoinf I SFERIS to podobny poziom , ceny prawie identyczne , no
      może w Sferisie bardziej w porządkiu obsługa ; aaaaa i do GEOINFU mam "troche"
      za daleko .
      • Gość: SuperKlient Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:12
        Zapomniałem .... te dziewczyny w Geoinfie troche takie wrednawe , ale tak to OK
        • Gość: hubson Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 22:54
          Dla mnie obsuga w sferisie do dno przykryte mulem. Ile razy tam bylem to
          sprzedawca robil laske ze musial odpowiedziec. Potrzebowalem kiedys GF 6800 GT
          na AGP .Nie mieli tego w ulotce wiec pytam sie jaka by mi polecil(bo od tego
          tam jest)i jakie maja ceny na te karty, a ten odpowiada zebym sprawdzil sobie w
          internecie na ich stronie. Oby tak dalej...
          • Gość: stefan Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 23:00
            skoro masz internet to po co ludziom dupe trujesz? internet od tego jest!
            • Gość: hubson Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 08:50
              Odpowiadasz na :
              Gość portalu: stefan napisał(a):

> skoro masz internet to po co ludziom dupe trujesz? internet od tego jest!

Jasne bo on tam jest tylko po to zeby pieniadze dostawac za "swoja ciezka
              prace".
              Powinni zamknac dawno ta bude i warzywniak tam otworzyc.
              • Gość: Hil Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:32
                Ty to jakis maruder jestes. Co Ci sprzedawca moze doradzic w takiej kwestii.
                Bierzesz sobie nvision.pl benchmark.pl i czytasz jak myslacy czlowiek. No chyba
                ze nie znasz tych adresow, to pewnie i googlem nie umiesz sie poslugiwac.
                • Gość: hubson Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:58
                  > Ty to jakis maruder jestes. Co Ci sprzedawca moze doradzic w takiej kwestii.
                  > Bierzesz sobie nvision.pl benchmark.pl i czytasz jak myslacy czlowiek. No
                  chyba
                  > ze nie znasz tych adresow, to pewnie i googlem nie umiesz sie poslugiwac.

Jesli bym mial czas na szukanie tego w necie to bym rowniez znalazl sklep
                  internetowy w ktorym bym nabyl ta karte taniej, a jesli mam kaprys i przeplacam
                  to oczekuje jakiejs informacji a nie glupich komentarzy. LOL
                  • Gość: ja Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:36
                    to idz baranie do telekomunikacji a nie dupe zawracasz ludziom.
                    • Gość: hubson Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 15:38
                      Widze ze rozmowa z toba jest jedynie strata czasu i odbiega od pewnych norm
                      przyzwoitosci. Jak widac internet zawital juz dalej niz pod strzechy, wiec nie
                      widze dalej sensu ciagniecia tego dialogu
                      • Gość: ja Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:03
                        a ja widze Ci troche glupio i troche starasz sie odwrocic kota ogonem :)
    • Gość: komp Re: Sklep Komputerowy w Championie - obsluga IP: *.mofnet.gov.pl 17.02.06, 14:21
      To samo stoisko jest w Auchan, patyraki , jak mi zmontowalizestaw to do dziś
      wiem jaki chłam mi zmontowali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka