milton_plock 24.01.06, 09:01 www.satyryczny.com/wiersz23.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samoobrona Re: pis - da ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:18 tekst bardzo zabawny. uśmiałem się. szczerzę współczuję milton, bo w tym wieku to powinieneś mieć coś pod kopułą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Re: pis - da ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 11:23 fajny wierszyk, szkoda tylko ze po jego przeczytaniu robi sie smutno tak nas ponad polowa spoleczenstwa wpierdzielila Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock Re: pis - da ;-))) 24.01.06, 13:37 przeciętny, średniointeligentny człowiek, który obserwuje polską scenę polityczną, amatorski charakter działań pisu powinien brać to z przymnrużeniem oka, bo już na serio pisu brać nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remekl propaganda platformy jest zbędna i denna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 16:58 milton,poczytałem wiele twoich wpisów nie jestem z nich zadowolony musisz sie jeszcze dużo nauczyć,jak każdy z nas Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock Re: propaganda platformy jest zbędna i denna 24.01.06, 17:39 a myślałem, że tylko pisowski mareczek czyta mije posty... Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock propaganda pisu już nie, tak?? 24.01.06, 17:43 poza tym - proszę Cię - nie pisz takich tekstów w stylu "nie jestem z nich zadowolony", bo brzmi to aż nadto pryncypialnie, co zdecydowanie nie pasuje do charakteru forum internetowego, a pachnie tekstem permanentnie używanym przez działaczy pisu podczas porannej toalety. Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock ad vocem 24.01.06, 17:46 o poczucie humoru - rodem romana giertycha - już nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: ad vocem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 18:16 Zdenerwowałeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock Re: ad vocem 24.01.06, 18:57 ale jak takiś dowcipniś to zajrzyj na: www.spieprzajdziadu.pl/pliki.html i sobie posłuchaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol. mocno przechodzone, a tu twój idol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:06 www.wszechpolacy.pl/img.php?id=3209 Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock Re: mocno przechodzone, a tu twój idol 24.01.06, 19:11 grubo się mylisz - to nie jest mój idol, ale zastanawiające wręcz jest skąd czerpiesz przykłady. nie daleko pada jabłko od jabłoni... Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock next page 24.01.06, 19:25 skoro bawię się we wklejanie linków to ten też powinien się znaleźć: shwsite.org/?p=55 ...oto niektóre opinie młodych Polaków na temat ostatnich wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha miałem racje,Kwacha jak wybrali to mądrze iMillera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 19:46 kto nie uznaje demokracji ten komuch Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock :-))) 24.01.06, 20:09 Gość portalu: hahaha napisał(a): > kto nie uznaje demokracji ten komuch bez komentarza, inteligencie-odkrywco :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: miałem racje,Kwacha jak wybrali to mądrze iMi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:29 prawica.net/index.php?q=node/1975 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. twoja klęska wielka gdy to przeczytasz miltonku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:40 hotnews.pl/artpolska-599.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeech Re: twoja klęska wielka gdy to przeczytasz milton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 20:49 www.satyryczny.com/wiersz6-tusk.htm Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock skoro ma być na wesoło... 24.01.06, 21:01 www.rubikkon.pl/felietonrysunkowy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock Re: twoja klęska wielka gdy to przeczytasz milton 24.01.06, 21:06 konsensus.koliber.net/forum.php?cmd=show&id=131&category=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktm Re:twoja klęska wielka gdy to przeczytasz miltonku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:31 co jest,źle usiadł? tiny.pl/mhpr Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock Re:twoja klęska wielka gdy to przeczytasz miltonk 24.01.06, 21:44 a jednak masz poczucie humoru :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: pis - da ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 07:42 "Dziennik Polski" lustruje swoich dziennikarzy - pisze Wojciech Czuchnowski i Wojciech Pelowski 24-01-2006 w Gazecie Wyborczej. "Dziennik" jest pierwszą w Polsce redakcją, która - jeszcze przed planowanym przez PiS wpisaniem dziennikarzy do ustawy lustracyjnej - ogłosiła wewnętrzną lustrację zespołu. W "DP" zatrudnionych jest 50 dziennikarzy.Chcą być szybsi od PiS. Jedna z największych krakowskich gazet wezwała swoich dziennikarzy do złożenia oświadczeń lustracyjnych. Uchwałę o lustracji zespołu podjął zarząd złożony z byłych dziennikarzy piszących w stanie wojennym w PRL-owskiej prasie".... "Kłamcy z Wyborczej" odpowiada dziennik i broni się piórem TOMASZA DOMALEWSKIEGO: "Parę dni temu "Gazeta Wyborcza" dostała od nas po uszach za dziennikarskie pałkarstwo zastosowane wobec zasłużonego dyrektora Capelli Cracoviensis Stanisława Gałońskiego. Ośmieszona i skompromitowana natychmiast zapragnęła odwetu. Moralistom z zespołu Michnika nie podoba się, że zaapelowaliśmy do zespołu dziennikarskiego naszego pisma o dobrowolne złożenie deklaracji o ewentualnych związkach ze służbami bezpieczeństwa PRL. Ci z własnego nadania moraliści uważają, że zarząd Wydawnictwa Jagiellonia wybiega przed orkiestrę i chce rozwiązań, o które dopiero zabiega PiS. Tak, od dawna uważamy, że zawód dziennikarza jest zawodem szczególnego zaufania społecznego i nie powinno być w nim miejsca dla agentów. "Gazeta Wyborcza", zwalczając od początku pomysł lustracji, czyli pomysł nadania słowu przyzwoitość wartości, którą w tej redakcji ma się za nic, chce odwrócić kota ogonem. I trudno się dziwić. Mając w zespole niejakiego Maleszkę, o którym jego dawni koledzy z "Solidarności" mówią "niebywała wręcz kanalia", uważają, że trzeba wciąż mącić i ideę najłagodniejszego choćby sprawdzianu przyzwoitości w zawodzie dziennikarskim ośmieszyć. W PZPR też bywali przyzwoici ludzie, choć zapewne nie na wysokich szczeblach. I ich bardziej szanuję od krętaczy z "Gazety Wyborczej", którzy łżą w żywe oczy, wpisując mnie na listę członków PZPR, choć w tej organizacji nigdy nie byłem ani przez sekundę. Albo jak piszą, że przejęliśmy "Dziennik Polski", nie wspominając ani słowem, że "Dziennik" kupiony został przez Wydawnictwo Jagiellonia w 1991 r. na przetargu, a w skład spółki wchodził wówczas i jest w niej do dziś m.in. Uniwersytet Jagielloński. Między przejęciem a wygranym przetargiem jest mniej więcej taka sama różnica jak pomiędzy dobrodziejem a złodziejem, albo między dziennikarstwem a dziennikarstwem "Gazety Wyborczej". W nadtytule wczorajszego wypracowania napisano, że rzecz dotyczy "Dziennika Polskiego", jednej z największych gazet krakowskich. I tu też zwykłe, koniunkturalne kłamstwo. Nie jednej z największych, ale niepodważalnie największej. Wszak łączna sprzedaż w Krakowie "Gazety Wyborczej" i - na przykład - "Gazety Krakowskiej" to znacznie mniej niż sprzedaż "Dziennika Polskiego". Zazdrość jest zwykle marnym doradcą. "Gazeta Wyborcza" chciałaby, aby rzeczy w Polsce biegły, tak, jak chce tego jej wydawca. Dzięki Bogu od dłuższego już czasu wpływ "Wyborczej" na przebieg wydarzeń w kraju jest coraz bardziej nikły. Jej obłudne wskazania w dziedzinie etyki i moralności nic już prawie nie znaczą, bo nie da się udawać przyzwoitego idąc pod rękę z Urbanem, Kiszczakiem, Jaruzelskim i łkać nad losem Maleszki. Łkać może dlatego, by nie chciał powiedzieć coś więcej. Panowie z "Wyborczej". Pilnujcie swego poletka kłamstw, doprawdy jest czego. I nie zapędzajcie się w cudze zboże, bo potraficie tylko tratować. TOMASZ DOMALEWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
milton_plock Re: pis - da ;-))) 25.01.06, 08:29 oj, chyba przesadziłem pisząc, że masz poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ito Re: pis - da ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:19 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060202/kraj/kraj_a_2.html Odpowiedz Link Zgłoś