maximus110 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 09:15 Ich się nie zwalnia ,a perfidnie wywala na zbity ryj ,gdy robią się mało wygodni i przeszkadzają w robieniu mniejszych lub większych interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: 80.48.4.* 03.02.06, 10:19 a co jeszcze owiecie na temat innych karierowiczów na kogo tam jeszcze trzeba uważać pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klojent Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.plock.mm.pl 03.02.06, 10:25 kupiłem tam zamiast makaronu dla ludzi - makaron dla psa. Sanepidowi podali, ze nie mieli takiego towaru. Był zakaz sprzedazy w torbach bez naisu na folii. Niedawno sprzedawali taki makaron jw. I co z tym sanepidem?Auchanem? czy czyta to prokurator, czy sobie gadamy? Odpowiedz Link Zgłoś
maximus110 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 10:28 W Auchanie trzeba uważać na to co się mówi do wszystkich ,bo tam ściany mają uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:55 nie tylko uszy, ale i oczy nawet w kiblach i przebieralniach dla załogi są kamery. Nawet spokojnie wysr.. się nie można Odpowiedz Link Zgłoś
maximus110 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 10:35 Czytając wiekszość komentarzy na temat polityki Auchan nie trudno wyciągnąć wnioski ,że płockie władze akceptują to wszystko co się tam dzieje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:26 w Auchan istnieje mobing i trudno jest z tym walczyć ,bo jak ktoś się wychyli to go wycinają, bo jest nie wygodny. Niewygodne osoby nie dostają podwyżek, premii, są przerzucane na inne działy. To jest sposób żeby uciszyć człowieka. Za czasów poprzedniego seniora Witka popularne było przeżucanie niewygodnych ludzi na dział Ryb, sporo osób nie wytrzymywało tej presji i sami odchodzili. Seniorka Renata zaś chce się wykazać tym, że jak najwięcej ludzi zwolni. Na zebraniach ciągle jesteśmy straszeni, że będzie źle, jak się nie przyciszymy. Jak kolega Marek postawił się Reni i nie dał się poniżać, to nawet zabroniono nam się z Nim kotaktować. Jak ktoś do niego podszedł nawet porozmawiać, już w okolicy była kamera lub seniorka. W końcu doszli do wniosku ,że nie będą ciągle pilnować jednego pracownika i Go zwolnili.Bali się że więcej ludzi się postawi.A i tak ludzie mają z nim kontakt, w pracy mogą zamknąć nam usta, ale po za pracą nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 11:46 Dobrze mówisz didi jesteśmy z kolegą Markiem i wspólnie coś zmienimy Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 11:14 W Auchan pracuję od 2lat i dobrze wiem co stało się z setką kurczaków ,która powinna iść do utylizacji a tak się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: 80.48.4.* 03.02.06, 11:16 zjadłaś je sama Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 11:17 To ty je kupiłeś hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: 80.48.4.* 03.02.06, 11:20 niestety nie kupiłem szkoda taka okazja Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 11:23 To napewno mamusia kupiła ci białą kiełbaskę więc nie straciłeś okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: 80.48.4.* 03.02.06, 11:26 no to moze wykryjesz drugą afere cos w stylu konstara co jeszcze co tam dodają moze jakies inne smieci zamioecione po całym dniu ze sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 11:29 Od wykrywania afer jest z tego co wiem UOK ,a twój dowcim nie zbyt mnie rośmieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: 80.48.4.* 03.02.06, 11:32 jezeli wiedziałas o tych kurczakach czy jeszcze tam niewiadomo o czym dla czego nic nikt nie mówil a dopiero teraz jak jakis koles sie odwarzyl wszyscy sie odezwali a tak kazdy boi sie gemby otworzyc Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 11:40 Mało wiesz o życiu .Ten koleś jak go nazwałeś powiedział o tym głośno do przełożonych i dostał wypowiedzenie .Większość woli dostawać 620zł i siedzieć cicho.Mniejmy nadzieje ,że dzięki niemu zmieni się coś dla nas i wreszcie ktoś się tym zainteresuje a ludzie zaczną mówić o tym głośno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: 80.48.4.* 03.02.06, 11:43 Być moze wiem więcej o zyciu niz ty więc dołącz do swojego kolegi marka i ty powiedz głośno o tym co tam sie dzieje a nie wypisujesz na forum o ludziach ze są tacy czy inni. Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 11:49 Zasadnicza sprawa nikomu nie ubliżam a popieram to co on robi więc przestań pisać o tym o czym nie masz bladego pojęcia koleś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podole Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:39 kto pracował na nabiale. Ja praowałem Harowałem !!!!!!!!! teraz mam prace i znam każdą debilkę z tamtąd co sadzicie o tym dziale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Cztery życia kurczaka według przypowieści Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 11:51 mili moi Pan nasz dał temu stworzeniu jedno życie, ale dyrekcja Auchan w Polsce cichym rozporządzeniem dała mu następe życia. A więc Zycie pierwsze - wychodzi z jajka i biega po tym świecie. Zycie drugie - trafia po uboini na styropianową tackę i po zamrożeniu na półkę w Auchan Zycie trzecie - nikt biednego truchła w okresie przydatności do spożycia nie kupił Zycie czwarte - wyjmuje się z tacki i myje w Ludwiku, następnie macza w mandanianie potasu i spowrotem na tackę Zycie piąte - i tak nikt nie kupił, z tacki na "solarium" tzn. na grila Zycie szóste - i tak nikt nie kupił - to posypka z przypraw i znowu na solarium Zycie siódme - defragmentacja - to co się da rozbieramy na "pałki" i skrzydełka" , reszta do pierogów z mięsem i innych wyrobów mięsopodobnych Życie ósme - pałki i skrzydełka do wyrobów mięsopodobnych W związku z tym że Auchan w Płocku chce uchodzić za najlepszy w Polsce menadzerka PF (ta od piekarni) pracuje usilnie nad następnymi życiami kurczaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw Re: Cztery życia kurczaka według przypowieści Auc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:45 życie dziewiate - duduś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Cztery życia kurczaka według przypowieści Auc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:02 dudus chyba za mało wiesz o kurczakach z AUCHAN kupuje je często i są najlepsze w mieście jestem stałą klientką działu GRILL pozdrawiam TE PANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Cztery życia kurczaka według przypowieści Auc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:26 do Zuzy Zuza bardzo dużo wiem o kurczakach z Auchan gdyż tam pracowałem. Sytuacja sie trochę poprawiła po słynnnym programie TVN - czwarte życie kurczaka i po tym jak namówiono dyrekcje Auchan w Płocku aby brać kurczaki z SADROB w Płocku. Poprzednio dostarczano do Auchana tzw. 4 tygodniówki z Konina. Nazwa czterotygodniówki była dla tego bo w piątym tygodniu same zdychały. Na początku jak kurczaki zaczeły przychodzić z Płocka trochę się poprawiło, niestety chęć zysku "tłustej krowy" - spowodołała że wszystko wraca do "normy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Cztery życia kurczaka według przypowieści Auc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:48 do dudusia Wszyscy uczą się na błędach a AUCHAN to pierwszy hipermarket piszesz pracowałem----więc wypadłeś już z grona pracowników ciekawe za co????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Cztery życia kurczaka według przypowieści Auc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:17 skończyłem studia i przeszedłem do innej pracy poza Płockiem, z perespektywy czasu patrzę na to co tam się działo i moge to tylko nazwać "wspólczesne niewolnictwo i sku..syństwo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Cztery życia kurczaka według przypowieści Auc IP: *.c241.petrotel.pl 05.02.06, 12:17 Zuza chyba jestes pracownicą tego marketu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Cztery życia kurczaka według przypowieści Auc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Cztery życia kurczaka według przypowieści Auc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:43 nie jestem ale kupuję kurczaki często i jestem zadowolona lubię też robić zakupy w AUCHAN bo nie jest tak drogo jak w sklepie na osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
maximus110 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 11:51 Gości...... przestań bełgotać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: 80.48.4.* 03.02.06, 11:56 jaknie odpowiada wam praca w auchan to sie zwolnijcie i do gazety to teraz chyba jest na topie Odpowiedz Link Zgłoś
maximus110 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 16:37 Czyżby już nikt nie chciał polemizować na temat Auchan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 16:53 nie wiem czy ty tez tam pracujesz ale dzis dało sie zauwazyc nerwowa atmosfere w parcy jak pani renia b chodzila z grymasem na twarzy i jej poplecznik witek zerwal artykul z drzewka szcescia gdyz razil w jego polityke przenoszenia na dzial ryb Odpowiedz Link Zgłoś
maximus110 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 17:03 Nerwową atmosferę i grymasy na twarzach tych najbardziej winnych było widać już wczorej.Wszyscy widzimy , że nie mają nic na swoją obronę,a prawdę o samych sobie mają na twarzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 17:18 masz racje minie jeszce sporo czasu zeby zrozumieli ze po za tym ze sa przełozonymi powinni jeszce byc ludzmi ale takim samicom psa :)) jak renata b ,wladyswawa b ciezko bedzie to zrozumiec bo lepiej tzrymac sie tej pracy niz wrocic do siebie pole orac zębami Odpowiedz Link Zgłoś
maximus110 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 17:40 Powszechnie wiadomo ,że władza i pieniądze zezwierzęcają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.c157.petrotel.pl 03.02.06, 18:11 Na początku Pani Eli pozornie zależało jeszcze na jakości,solidności kupieckiej,starała się rozumieć problemy sklepu,a co za tym idzie i pracowników starając się wychodzić im na przeciw.Ambicja pójścia dalej zmusza Elę do pparadowania pod rękę,po sklepie niczym papużki nierozłączki z Panią Renatą B.Nadmieniam,że po aferze z jakością warzyw dostarczanych bezpośrednio do Hipermarketu, dostarcza je dalej ale poprzez Platformę - magazyn centralny. Kto mu to załatwił i na co liczy Pani Ela? A fe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa oj jest gorąco!!! IP: *.c157.petrotel.pl 03.02.06, 17:41 Mam nadzieję, że wreszcie nastąpi jakiś przełom w myśleniu kadry kierowniczej Auchan i zacznie ona widzieć,że na ich "wynagrodzenie" pracują wartościowi ludzie pomimo niskich pensji. To właśnie Ci pracownicy na ich polecenie balansują na granicy ryzyka serwując swoim klientom żywność z serii "zjedz mnie a będzie Ci luźniej", nie koniecznie na sercu. Wątpliwości pracowników są jednoznacznie i wielokrotnie tłumaczone przez panią Renatę B.- Seniora PF - "Ela wie o wszystkim" (tłumaczę: Ela - Dyrektor Sklepu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:29 dla tych co nie wiedza drzewko szczescia to taki fajny bajer ;-)) pracownicy mogli zawieszac na nim pytania skierowane do szefostwa byly one anominowe wiec mozna bylo zawrzec w nich swoje zale na temat pracy. Wiec polecialo pare pytan od pracownikow, dlaczego pracuja jak niewolnicy za psie pieniadze. Owczesny dyrektor zrobil chyba nawet wtedy zebranie z pracownikami i cos tam nam probowal wytlumaczyc, ze to dzieki Franuzom Polska jest teraz wolna, powinilismy im byc wdzieczni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
123456ola Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:20 ja chcę bońkowska jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Lecter Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.c148.petrotel.pl 04.02.06, 07:04 Chyba dość już tym "polemikom" i czas na podsumowanie: 1. Temat dobry i na czasie, bezrobocie prowadzi do naciągania praw pracowników i należy z tym walczyć... w sądzie pracy a nie na forum 2. Jeżeli komuś nie odpowiadają warunki pracy to nikt na siłę do roboty nie ciągnie, czas na zmiany i trzeba walnąć papierami o stół dyrekcji (o ile jest się dobrym fachowcem w swojej branży, bo ci tutaj to chyba sami "leworęcy" którzy zostali awansowani na zewnątrz za ociąganie się w pracy lub złodziejstwo) 3. Jeżeli Auchan oszukuje swoich klientów i karmi ich śmierdzącym mięsem to czemu ciągle ma pełno klientów. Nikt tam ich na siłę nie ciągnie i nie zmusza do przepłacania za gó..any towar. 4. Czytałem Wasze/wasze ...(wasze z małej literki to dla tych których jedynym problemem w życiu są stringi na cukierni i wielka dupa dyrektorki-to mali ludzie i duża literka im się nie należy )...komentarze i zastanawiałem się nad tym jak jedna ociężała umysłowo istota (ten prześladowany biedak co to ma chęć stuknąć w sądzie byłego pracodawcę)może wciągnąć tylu ludzi w polemikę na tematy którymi tego typu miejsce nie powinno się zajmować. Odnoszę wrażenie że wszyscy poszukiwacze taniej sensacji i biedacy których los pokrzywdził pracą w Auchan zebrali się tutaj by poużywać sobie na tych którzy osiągneli sukces, tylko dlatego by poczuć się lepiej i w grupie tak samo myślących (inaczej) popluć na nich nie mając nawet odwagi podpisać się z imienia i nazwiska. Całe szczęście, że trfiło się też kilka Osób (tu należy się duża literka), które prezentują inny znaczy zdroworosządkowy punkt widzenia, niestety normalność jak zwykle kiedy chodzi o uczciwość, pracowitość, lojalność etc, etc jest zagłuszana przez głupotę...i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość klient Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:39 3. Jeżeli Auchan oszukuje swoich klientów i karmi ich śmierdzącym mięsem to czemu ciągle ma pełno klientów. Nikt tam ich na siłę nie ciągnie i nie zmusza do przepłacania za gó..any towar. jakoś tłoku na stoisku z rybami i przy regałach z miesęm nie widzę, nie widzę rownież kupujących ścierwo drugiej świeżośći na gastronomi. Odpowiedz Link Zgłoś
marekx2 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 04.02.06, 14:11 Ta "ociężała umysłowo istota" jak ją nazywasz, na forum wypowiedziała się dopiero raz i w przeciwieństwie do ciebie dupowkręcie miała odwagę przedstawić się z imienia i nazwiska .Twoje podsumowanie to dowód na to,że jesteś kolejnym pachołkiem pani dyrektor nie mającym odwagi napisać z domu -kryjąc się za kompem w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Lecter Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.c148.petrotel.pl 04.02.06, 17:53 Nie powinienem co prawda odpowiadać na kolejne wypociny, tłuka wywalonego z Auchan za lenistwo lub złodziejstwo, ale chciałbym cię (tu malutkie c) wyprowadzić z błędu i mając gdzieś to co piszesz indolencie umysłowy oznajmić, że nigdy nie pracowałem w tym (jak i żadnym innym) sklepie, nie znam jego dyrektorki jak również to, że z komputera korzystam zazwyczaj w domu i z niego podsumowałem wasze "wysokich lotów" forum. Moje podsumowanie jest wyrazem zażenowania poziomem tegoż wątku i jego uczestników. Im bardziej przyglądam się waszej zapiekłości w obrażaniu ludzi, tym bardziej skłaniam się ku przeświadczeniu, że wam nie sądy ale psychiatra powinien przyjść z pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
marekx2 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 21:01 Do gościa.....,który wypowiadał się o 11:56. Pracownikom odpowiada praca w Auchanie ,ale nie odpowiada kadra zarządzająca płocką placówką. Dlaczego nadzwyczaj ambitna Pani Dyrektor po czytaniu opinii pisanych w większości przez swoich pracowników na temat swojej osoby nie uważa ,że nadszedł czas podać się do dymisji dając w ten sposób przykład Pani senior i tym jej podobnym? Taka dyskusja na forum nie miałaby miejsca za czasów byłego dyrektora Filipa L. ,który szanował prawa zwykłych pracowników. W chwili obecnej na topie jest prasa , a lada chwila będzie telewizja-tylko wtedy będzie nas więcej.Pozdawiam serdecznie!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość klient Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:46 > Gdyby choc 1% prawdy był w tym co wy tu wypisujecie, to napewno populacja > Płocka zmniejszyła by się minimum o 80% niewinnych istot. Ty sobie nie zdajesz sprawy że się zmiejsza ... ile jest bezpłodnych małżeństw i to nie wina zakładów przemysłowych bo tych już prawie nie ma . Popatrz ile osób kupuje "NIBY SWIERZE " mięso lub ryby. A ta zakrwiawiona niby świerza ryba leży bardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo. ciekawe czy jutro jeszcze będzie bo się wybieram na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
123456ola Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:27 Pani Renata Bońkowska jest normalnym człowiekiem. Nie wiem co wy do niej macie i dlaczego wypisujecie takie głupoy, a pan Marek Pawlikowski jest do d..... Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:32 O czym ty piszesz podaj fakty Odpowiedz Link Zgłoś
123456ola Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:35 Jestem kientem Auchan,. poprostu kiedyś zwruciłam się do Bońkowskiej i była bardz miła. na jakim dziale pracujesz w Auchan Odpowiedz Link Zgłoś
123456ola Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:32 Marcin co u ciebie. ja jestem nowym użytkownikiem mam na imię ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 03.02.06, 22:35 czy my sie znamy Odpowiedz Link Zgłoś
123456ola Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:57 Gdyby dyrektorem Auchan był Filip to juz dawno ty i tobie podobni nie pracowaliby w tej firmie,a cały wasz pomiot nie znalazłby pracy w całym tym kraju do końca jego dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psik Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.plock.mm.pl 03.02.06, 23:08 srachy na lachy.a kto to taki ten filip?moze "Filip Wszechmogacy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:24 Filip to francuz, szefowal w Auchan jak go otworzyli przez okolo 2 lata juz tam nie pracuje od dluzszego czasu ale z tego co mowia starzy pracownicy za jego kadencji bylo lepiej niz jest obecnie hihi, ale nie zapomne jak na jednym z przemowien pouczajacych pracownikow walnal, ze to dzieki nim, czyli Francuzom zawdzieczamy wyzwolenie spod okupanta > srachy na lachy.a kto to taki ten filip?moze "Filip Wszechmogacy" Wszechomogacy to moze i on byl jak jeszcze Hetkos nam szefowal ;-)) Po tym jak policja zlapala go na ostrym gazie podczas jazdy samochodem chcial aby policja wezwala prezydenta Plocka, hihi, nie wiedzial, ze juz wtedy panowal nam milosciwy MM Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:25 Dzisiaj atmosfera w pracy była bardzo napięta.Może zróbmy zrzutkę na karton papierosów dla pani dyrektor,bo z tego co dziś zaobserwowałam dużo paliła przypalając papierosa od papierosa.Może tym razem w stołówce nie dadzą jej na kreskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 03.02.06, 22:29 julia a na jakim dziale pracujesz w Auchanie Odpowiedz Link Zgłoś
123456ola Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:29 czy ty jesteś pracownikiem Auchan? możemy się zrzucić Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:38 Zgubiłaś się w zeznaniach to wreszcie kim jesteś klientem czy pracownikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:43 TO nie wypowiadaj się o Pani Senior bo jej nieznasz Odpowiedz Link Zgłoś
123456ola Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:53 Dziecko!!! Zastanów się co mówisz....... BO nie wiesz o czym mówisz. Jeżeli tam pracujesz to jesteś stronnicza, a jeżeli nie to żyjesz w świecie ułudy. Pomyśl o tym jakie masz prawo do oceniania ludzi, których nie znasz i o których motywach postępowania nie masz zielonego pojęcia. Zastanów się nad tym- doświadczony przyjaciel. odpisz natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psik Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.plock.mm.pl 03.02.06, 22:53 Zagadka stulecia.Kim jest julia02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klips Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:36 pustosłowie , pustosłowie - julia 02 i tobie podobni- weźcie się do uczciwej pracy, najłatwiej to jest samemu nic nierobić a bliźnich szkalować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:49 a ja wiem -" to jest ptak co w swe gniazdo s.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 03.02.06, 22:29 a na jakim dziale pracujesz w auchan Odpowiedz Link Zgłoś
julia02 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:35 Mało istotne.Czyżbyś chciał dać mi podwyżkę? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 03.02.06, 22:38 no powiedz nie wstydz sie a moze sie boisz a po podwyzke to do swojego menagera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 03.02.06, 23:27 wiem firma sprzątająca dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajny Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:50 wy gląby na stolówce nie ma papierosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:53 skończcie ten wątek To głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 23:04 a dlaczego skończyć, bo co wstyd jak francuzi gnębia polaczków przy pomocy sprzedajnych polaczków i daja im smierdzące żarcie do jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:36 powinniscie otworzyc balsamizacje zwlok, zamiast produkowac zywnosc Odpowiedz Link Zgłoś
123456ola Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan 03.02.06, 22:39 a ty powinnaś pracować w zakładzie pogrzebowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.plock.msk.pl / *.plock.msk.pl 03.02.06, 23:46 nikt juz nic nie mowi na temat Auchan ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Jak praca w Auchan stresuje pracowników IP: *.wirba.net / 213.172.172.* 04.02.06, 09:47 albo coś jest na rzeczy. Kij dębowy albo dąb kijowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator pyskówka IP: *.c157.petrotel.pl 04.02.06, 11:24 Ocena wewnętrzna pracy i główny problem dyskusji zamienił się w jarmarczną pyskówkę.12...ola jest wyrażnie fanką Pani Reni B.Jako klijent tak,bo jest to gra pozorów.Pracownicy widzą drogę awansu ludzi niekompetentnych,mających wykształcenie podstawowe,zawodowe,nie związane z handlem tylko poprzez psią usłużność,donosicielstwo zajmujących stanowiska menago.To ich głupota,brak kontroli nad zamawianym towarem powoduje przeterminowanie go i w strachu przed konsekwencjami służbowymi,kombinowanie z groźbą dla utraty zdrowia klijentów.Osoby,które mają czelność wyrazić swoją opinię co do funkcjonowania tego chorego organizmu są natychmiast napiętnowane i eliminowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: pyskówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:30 ta tłusta krowa Ela S. będąca dyrektorka Hipermarketu skonczyła studia teatralne ew Krakowie. Sama awansowała tylko dlatego że była sekretarką (od czego ?) Colonbie - dyrektora AUCHAN na Polskę. W zwiazku z wykształceniem i nienawiścią do mężczyzn (zespół niedopchnięcia oddolnego) robi w Auchan w Plocku cyrk i teatr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RYSIO Z KLANU Re: pyskówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:34 znam tam paru kierownikow i moge wam o nich cos powiedziec rafał r z wazryw tez mial duzy wplyw na zwolnienie marka gdyz wiedzieli o tym czemu tak duzo bakalanda zamawia i cos trzeba bylo z panem markiem zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary szczera prawda IP: *.c157.petrotel.pl 04.02.06, 19:14 Dopóki w Auchan Płock rządzić będzie "Święta Trójca" (tłumaczę: p.Ela, p.Renia i p.Witek)zmian nie zobaczymy. Klient nadal będzie jadł to co mu w Auchan sprzedadzą po "promocyjnej" cenie, a pracownicy nadal będą niezadowoleni bo atmosfera pracy już od dawna jest nie do wytrzymania. A z tego co w trawie piszczy to te osoby są twardo osadzone i silnie wspierane przez swoich popleczników w Auchan Polska. Ciekawe tylko czy założyciel sieci siedząc w swoim fotelu we Francji chciałby sobie poczytać o poczynaniach swoich zaufanych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cliner Re: szczera prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:23 A ja tam mam swoj wozeczek i jestem kozak Cliner ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jetix Re: szczera prawda IP: *.c157.petrotel.pl 04.02.06, 19:28 Atmosferę w firmie tworzą pracujący w niej LUDZIE. Czy człowiekiem można nazwać kogoś, kto na prośbę pracownicy o zmianę działu handlowego z uwagi na kłopoty zdrowotne, pracę w niskich temperaturach na dziale mrożonek, jest kierowana na dział ryb w samoobsłudze i nadal w momencie braku osoby na mrożonkach wspiera swój stary sektor? Akcja śnieg: czy pracownicy sklepu powinni być kierowani do odśnieżania dachu bez badań wysokościowych, właściwego zabezpieczenia, ubrani kurtka firmowa + gumofilce - reszta własna i z możliwością zejścia po trzech godzinach pracy w temperaturze -17C aby się ogrzać? Przykładów jest jeszcze całe mnóstwo razem z tematem dnia włącznie, czy mam przytaczać dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
vini10 Re: szczera prawda 05.02.06, 20:41 Do JETIXA -temat bardzo ciekawy ,więc prosimy o kontynuację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mango Re: szczera prawda IP: *.c157.petrotel.pl 04.02.06, 19:40 W tej całej hierarchii zapomniałeś "stary", że jest jeszcze z-ca dyrektora (kontroler zarządzania) błąkający się po sklepie i którego cała Święta Trójca ma gdzieś. Jego trzeźwa ocena sytuacji i wołanie o pomoc ginie i rozbija się o ściany sklepu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napalona Re: kontroler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 20:59 kontroler rafcio to ma to wszystko w nosie a p[o za tym chyab nie ma za duzo do owiedzenia jego bardziej interesuje teraz pani menager od dzieciecych rzeczy nie odstepuje jej na krok , ma racje moze znowu mu sie trafi okazja w toy toyu na pikniku ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: kontroler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:28 O ta ta długa zakrwawiona ryba co tak dluuuuuuuuuuugo leżała wreszcie zniknęła. Ciekawe co się z nią stało? Prawda jest taka że wasze "świerze" jedzenie nawet zgłodniały kot nie chce jeść. A ciekawe czy Zoo dostaje od was jedzenie pewnie nie bo by zwierzęta się potruły. Ktoś wcześniej napisał że jakby było prawdą to co na tym forum się pisze to by już 80% Płodczan nie żyło. Niestety gatunek ludzki jest dosyć odporny na takie stare żarcie. Nawet ludzie żywiący się po śmietnikach dlugo żyją. Z drugiej strony np. ciekawa by była praca naukowa " Wzrost zachorowania na raka jelita grubego w populacji polaków a ekspansja hipermarketów". Przecież one się specjalizują w sprzedaży bułek bez mąki a za to z dużą ilością powietrza, kiełbasy bez mięsa, soków z... ale pisze 100%. Ciekawe skąd się bierze takie zjawisko że np. co 8 para ma problem z zajściem w ciąże przecież środowisko dzięki masowemu zamknięciu zakładów przemysłowych znacznie się poprawiło. Ale tak to się dzieje jak najważniejszy jest zysk a nie rzetelność i uczciwość lepiej podtruć ludzi niż stracić złotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: kontroler IP: *.c157.petrotel.pl 04.02.06, 23:07 Asortyment strat przeznaczony dla ZOO został szybko zweryfikowany przez odbiorcę. Po spożyciu produktów słoniowi groziłyby wzdęcia, żyrafie zadławienie a sępy nie chciały nawet spojrzeć na produkty lekko przeterminowane, a nawet w dacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość kliient Re: kontroler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 02:15 Ktoś wcześniej pisał, że macie bardzo dużo ilośc kontroli z sanepidu to dlaczego bułki nie są pakowane tylko każdy może dotknąć nawet obsr. palcem. Czasami widać zagłebienia po palcach. Gdzie indziej już raczej tego się nie spotyka, aby towar nie zapakowany mógł być dotykany przez klientów. Albo inna sprawa. Pamiętacie jak Lewis pobudował fabryczkę i jak PIP nie chciał dopuścić ją do użytku bo pomieszczenia produkcyjne były bez okien. Czy coś się zmieniło odnieśnie tych przepisów. Bo moją żonę po godzinnym pobycie boli głowa od tych jarzeniówek a co dopiero jak by przyszło jej pracować w tych warunkach. Czy jarzeniówki ultrafioletowe mogą być włączane jak przebywają ludzie (stoisko rybne). Odpowiedz Link Zgłoś
myslacyszaryczlowiek1 Re: kontroler 05.02.06, 03:25 W związku z publikacją w nieodpowiedzialnej Rzeczpospolitej powstało DUŻE ZAGROŻENIE TERORYSTYCZNE.Dlatego dziwię się że nie zlikwidowano samoobsługi w hipermarketach. Przecież zatruć żywność dla piędziesięciu osób jest o wiele łatwiej niż ich zabić za pomocą bomby, szczególnie jak ma się dostęp do półek z towarem. Szczególnie, że właścicielami sieci jest bardzo często najbardziej znienawidzona przez nich nacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: kontroler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:07 kliient: ty udajesz czy na serio jestes taki ograniczony ? Odpowiedz Link Zgłoś
hubsson Re:,,Tania jatk" 07.02.06, 02:10 Pamiętacie może Val Auchan w dyskotece na Maszewie , wasze zachowanie pracownicy , pamiętacie ?????? Za piwem były takie kolejki pracowników jak w sklepie za patelniami z przeceny. Połowa z Was „była dobrze zalana” jeszcze przed rozpoczęciem balu. Wstyd ... Wielki !!!!! ( Nie wrzucam tu wszystkich „do jednego garnka” , resztę pracowników przepraszam za ten opis , choć to czysta prawda.) Narzekacie na mięso i inne produkty . Pytam się Was , co Wy tam jedliście ?????? Smakowało wszystkim , smakowało „ palce lizać” ........, „ produkcja Auchan” Więc proszę oszczędźcie sobie i reszcie sumiennie pracujących ludziom wstydu jakiego przynosicie swojej firmie . Spory zawsze powstają w miejscu pracy, i nie nam oceniać zaistniałą sytuacją , czas pokaże kto ma rację . Miejmy tylko nadzieję że Sąd rozpatrzy to obiektywnie i sprawiedliwie. Pani Dyrektor Auchan i wszystkim Pracownikom życzę wyczerpujących dni w pracy , szczęśliwych powrotów do domu , zdrowych i rozsądnych awansów , oraz godziwych za pracę wynagrodzeń. Prokurator zaś powinien przyjrzeć się dokładnie niektórym waszym wypowiedziom i koniecznie się zająć. Zważajcie na to co piszecie , bo nie zawsze jest to bezkarne . Wychodzicie z założenia że papier przyjmie wszystko , a to o wiele za późno na poczucie winy. Z tego co wyczytałem na ty forum to może dwie osoby pisały z sensem , reszta to „ tania jatka” Pozdrawiam jednak wszystkich hubsson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re:,,Tania jatk" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 06:39 żeby straszyc prokuratorem to trzeba samemu być w porządku, a AUCHAN nie jest. prokuratura też miałaby dużo do roboty. NP. jak to było że SANEPID i WETERYNARIA nie dopuściła do eksplatacji budynek ze względu na niedoróbki i syf, na mięsie i rybach i recepcji PF a już otwarto hipcio i rozpoczęto sprzedaż i produkcję. Można też by dużo powiedzieć o łamaniu przepisów BHP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadwiślanin Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.orange.pl 09.02.06, 04:57 Ludziska! O czym Wy mówicie? Pieczywo jem tylko ciemne z PSS Zgoda, mięso puszkowane z Zakładów Mięsnych Płock (Turystyczna i Wołowina eksportowa w sosie własnym ze stemplem IW "na rynek krajowy"), ryby z Wisły od zaprzyjaźnionych rybaków itd. itd. W Auchanie nie byłem od sierpnia zeszłego roku i wcale mnie tam nie ciągnie, pośmiać się można z innych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: 80.48.4.* 09.02.06, 13:09 np z Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadwiślanin Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.orange.pl 10.02.06, 03:30 Wykropkowany(a)! Napisałem: "pośmiać się z innych rzeczy", a "Ciebie" nie jest rzeczą.Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek samo zło... Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 01:46 w Auchan to prawie samo frajerstwo jest. jedni drugich podpie..ja, zeby tylko awansowac. a jedzenie jest stare. a pania Siemicka to chetnie bym ubil ;))) pozdro dla baqu squad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podle Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 14:40 co sądzicie o nabiale w Auchan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neostrada Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 15:39 w Auchanie pracownikom robi się pranie mózgu!!! Kiedyś pracowałem tam na promocji jednego oproduktu! Walili sie o wszystko... najchętniej to bym jednej blondynie w łeb zaj..bał to by się w końcu nauczyła szacunku! Najlepiej jakby w nocy napadało ze 2 metry śniegu i zawaliło się wszystko jeszcze przed otwarciem sklepu... Proponuję żeby cały ten wątek wysłać faxem do dyrekcji Auchana... nich sobie poczytają co Płock myśli o ich dziadostwie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent2 Re: Z sądu: sprawa przeciwko Auchan IP: *.plock.mm.pl 11.02.06, 16:38 kupowałem pasztet w Aucha. Był gotowy, zapakowany, Pani zaczęła odwijać, żeby zważyć jeszcze raz. Zaprotestowałem, mówiąć, ze są wpisy w forum. Pani na to, to mnie nie interesuje. Odcieta część pewnie była stara i zatęchła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOKO DZAMBO a po co temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 00:29 witajcie kolezanki i koledzy z Auchan. a ja sobie pracowalem w ochronie i mysle ze to byla calkiem fajna praca. ;))) trzeba bylo sie tylko dobrze przylozyc, heh :))) no, co prawda domu sobie nie pobudowalem jak niektore managery ;/ pozdrawiam wszytkich ktorzy mnie znaja. i tych nowych agentow ochrony, co wywoza alkohol, ciekawe jak im sie to udaje, chyba musieli od nas sie czegos nauczyc... ale i tak h..ja maja. pozdrawiam WAS... piszcie kolezanki i koledzy, odzywajcie sie. eraserx1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: a po co temat IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 20.02.06, 23:10 tak oczywiscie nauczyli sie tego od swoich kolegów ktorzyzostali wywaleni za spanie i za chlanie piwska w pracy jak równiez za kradzierze i Ty KOKO DZAMBO napewno byłes posród nich jestes załosny Odpowiedz Link Zgłoś