Gość: oli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 23:48 Coś niedobrego dzieje się na tamie w WŁOCŁAWKU żołnierze pełnią warty,czy ktoś wie coś na ten temat.?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek.zwany.jajem Re: TAMA WŁOCŁAWEK 02.02.06, 00:15 Gość portalu: oli napisał(a): > Coś niedobrego dzieje się na tamie w WŁOCŁAWKU żołnierze pełnią warty,czy > ktoś wie coś na ten temat.?? Podejdź do żołnierza, poczęstuj papierosem (koniecznie niebieskie LM) i zapytaj: co się dzieje żołnierzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarownica Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.c157.petrotel.pl 02.02.06, 00:16 Czemu niebieskie Lm panie Macieju? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: TAMA WŁOCŁAWEK 02.02.06, 00:18 Gość portalu: Czarownica napisał(a): > Czemu niebieskie Lm panie Macieju? A palisz takie, pani Czarownico? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 00:24 Hehe i Maciek to idealni partnerzy do rozmowy.Ciekawe co teraz wymyślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 00:27 Ja nie wymyślam tylko piszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felek Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 00:36 A pomysł z klawiatury tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarownic Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.c157.petrotel.pl 02.02.06, 00:24 Nie panie Maćku ja borki ale rzucam.. myslałam że żolnierze palą coś mocniejszego :))) no i tańszego... Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: TAMA WŁOCŁAWEK 02.02.06, 00:25 Gość portalu: Czarownic napisał(a): > Nie panie Maćku ja borki ale rzucam.. myslałam że żolnierze palą coś > mocniejszego :))) no i tańszego... To mam dla Ciebie dobre wiadomości: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=66&w=32880791&a=32880791 Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem poprawka 02.02.06, 00:26 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=32880791&a=32880791 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarownica Re: poprawka IP: *.c157.petrotel.pl 02.02.06, 00:28 hmmm ja mam krótkie włoski a więc rzadko są rozczochrane :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: poprawka 02.02.06, 00:29 Gość portalu: Czarownica napisał(a): > hmmm ja mam krótkie włoski a więc rzadko są rozczochrane :)) mmmm, zaintrygowałaś mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarownica Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.c157.petrotel.pl 02.02.06, 00:31 i o to chodzi panie Maćku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: TAMA WŁOCŁAWEK 02.02.06, 00:32 Gość portalu: Czarownica napisał(a): > i o to chodzi panie Maćku :))) poczaruj jeszcze troszkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 00:38 Czy Pani Czarownica zauważyła że Maciek -jajo zwraca się do pani po imieniu jakby panią znał od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: TAMA WŁOCŁAWEK 02.02.06, 00:41 Gość portalu: hehe napisał(a): > Czy Pani Czarownica zauważyła że Maciek -jajo zwraca się do pani po imieniu > jakby panią znał od dawna. Koleś, prosiłem Cie, odczep się ode mnie. Zajmij się pożyteczniejszymi sprawami. Może wyrzuć śmieci, przynieś zakupy, narąb babci-sąsiadce drzewa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarownica Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.c157.petrotel.pl 02.02.06, 00:42 jestem młodsza to jakoś to się wytłumaczy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 00:52 Ale on tego nie widzi że jesteś młodsza Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejmil Re: TAMA WŁOCŁAWEK 02.02.06, 00:34 Dla mnie to ty "jesteś zerem" (Zbigniew Ziobro) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarownica Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.c157.petrotel.pl 02.02.06, 00:36 Andrzeju od szeryfa Zbysia to z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarownica Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.c157.petrotel.pl 02.02.06, 00:41 bo cie znajdzie Andrzeju :)) widziałeś jaka bryłe lodu znalazł na miejscu tragedi w Katowicach??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM cal 7.62 O! Jajco! IP: *.c241.petrotel.pl 02.02.06, 09:02 Ble, ble, ble, pierdu, pierdu, pierdu, a zołnierz na tamie stoi. Tak oto, we właściwy sobie sposób, jajcarz zwany maćkiem, swoją wydaliną zamazuje każdy sens, każdego tematu na forum. Ten zapalczywy destruktor niszczy każdy problem sprowadzając go do poziomu pyskowatego magla. Otrzymuje więc od mnie order starego kapcia i niech go nosi dumnie na swojej piersi przez to płockie forum. Maćku-jajo (dlaczego tylko pojedyńcze??) czy jak tam chcesz się mianować brnij dalej po grząskiej glebie forum, aż dojdziesz do ściany gdzie już nikt nie będzie się chciał z toba komunikować przy pomocy klawiaturki i oleje ciepłym moczem twoje teksty. A jajco, wreszcie, zeżre jakaś wrona... Słyszałam jak mówili, że "z jajca bicza nie ukręcisz...tym bardziej forumowego" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: O! Jajco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:08 taaaa dzieciaki pomyliły forum z GG Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: O! Jajco! 02.02.06, 10:42 Gość portalu: CKM cal 7.62 napisał(a): > nikt nie będzie się chciał z toba komunikować przy pomocy klawiaturki > i oleje ciepłym moczem twoje teksty. Masz jakiś problem z tym związany? Bo ja żaden. Ale spróbuj pogadać o tym z kimś --> najlepiej z psychoanalitykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: O! Jajco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:49 Olo napisał <Coś niedobrego dzieje się na tamie w WŁOCŁAWKU żołnierze pełnią warty,czy ktoś wie coś na ten temat.?? > Sądzę że jest to spowodowane odwilżą i żołnierze sprawdzaja stan tamy przed ewentualną powodzią Odpowiedz Link Zgłoś
pikalex Re: O! Jajco! 02.02.06, 12:38 a może tamę ubezpieczyli w firmie WARTA ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BURMISTRZ Re: O! Jajco! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 16:05 Drodzy forumowicze sprawa tamy jest bardzo powaznym problemem nie tylko dla włocławka torunia ale tez płocka . w ubiegłym roku zostały prowadzone badania pod fundamentami tamy wybijaja stumienie wody niekontrolowane czym to grozi nie potrzeba nikomu tłumaczyć. PIERWSZY popłynie włocławek drugi toruń a nam w płocku pozostanie całe koryto syfu które nas udusi,tak jak stwierdzają to fachowcy. JOJO TY Z OGOLONYM JOJEM JEŚLI MASZCO GOLIĆ NA PIASKOWNICE DO DZIECI. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zvvany.jajem Re: O! Jajco! 02.02.06, 18:28 nie,nie, ze mna porozmawiaj, lubie chlopcow Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem jesteś trollem 02.02.06, 18:44 maciek.zvvany.jajem napisała: > nie,nie, ze mna porozmawiaj, lubie chlopcow Jesteś dziecinnym trollem. I nie wstydź się swych upodobań. To że czujesz się prześladowany zmieni się. Już piszę do GW list w Twej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 17:38 A czy w Płocku ktoś robi przegląd wałów przeciwpowodziowych wiosna tuz tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy myśliwego Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:31 Myśliwy mówił ze bardzo wzrosła populacja bobrów i zagrażaja one budowlom inżynieryjnym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: TAMA WŁOCŁAWEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:36 Tak przeglad robią ale bobry . Odpowiedz Link Zgłoś