Dodaj do ulubionych

Sąd nad pączkami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:26
to gdzie ta wiedeńska i ile zapłacili ;D ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Strażak Sam [...] IP: *.c240.petrotel.pl 22.02.06, 22:27
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: paczek Re: Sąd nad pączkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:14
      k.... ale reklama ale musieli dac w lape przed tlustym czwartkiem nie ma jak
      kryptoreklama
      • Gość: :) znajac kwartet IP: *.class147.petrotel.pl 22.02.06, 23:22
        nie obyło się bez chociaż połóweczki a ta woda to chyba na zapojke i zagrycha pączuszek
        • Gość: mdłek Re: znajac kwartet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 23:26
          Jak bys zjadł tyle pączków też by cię zemdliło.:))
    • Gość: kupujący Re: Sąd nad pączkami IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.06, 07:07
      w Auchan piszą , z nadzieniem, często brak. Jak chleb, suche.
      • Gość: roman Re: Sąd nad pączkami IP: 80.249.4.* 23.02.06, 07:48
        a dlaczego zabrakło wielkiego szeryfa tego miasta
    • Gość: Piotrek Re: Sąd nad pączkami IP: *.c154.petrotel.pl 23.02.06, 07:53
      Żadne tam... Nie ma jak poczusie mojej mamuni. Leciutkie, puszyste, z boskim nadzieniem pachnącym jak bajka, a i lukierku co nie odpryskuje i nie mazi się tyle co trzeba. Ladnie wysmażony z obrączką. I uwaga, wszystkie równej wielkości. Nie szprycowane! Takie jem.
      • Gość: lussi Re: Sąd nad pączkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:45
        niema jak pączki mojej babci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: nafciarz Re: Sąd nad pączkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:28
      Zapłacić musieli chyba dużo (oczywiscie pączkami). Moja opinia jest taka:
      dzisiejsze pączki z cukierni wiedeńskiej są smażone w zjełczałym tłuszczu, a
      ilość użytych powideł śliwkowych jest znikoma. Sądzę jednak, ze w dniu
      dzisiejszym wszystkie pączki z dowolnej cukierni będą tzw drugiego sortu gdyż
      popyt przewyższa podaż. A najlepsze pączki i tak są i tak własnej roboty.
      POZDRAWIAM wszystki 'pączkujących' w Tłusty Czwartek.
    • Gość: Janek Re: Sąd nad pączkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 12:27
      To mieli frajdę - bardzo lubię pączki
    • Gość: ja Re: Sąd nad pączkami IP: *.c151.petrotel.pl 23.02.06, 12:47
      a wszystko za naszą kasę smacznego
      • Gość: stepowiec Re: Sąd nad pączkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:04
        najlepsze pączki to są w Łodzi w barze mlecznym "Oaza" przy dworcu fabrycznym.
        Smakują jak te mojej babci, bo piecze je pani w podobnym wieku. Duże, dobrze
        usmażone, smaczne, z nadzieniem truskawkowym i posypane cukrem pudrem. 80gr.
        Cukiernie się chowają przy tym wyrobie...
    • Gość: Bob Budowniczy Z gębą na pączki IP: *.c241.petrotel.pl 23.02.06, 14:36
      Komendant straży niech się weźmie do roboty, a nie opycha się pączkami.
      Chyba ze nie ma co robić, to niech zwolni miejsce .
      • Gość: yennefer Re: Z gębą na pączki IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.02.06, 21:38
        a co masz na mysli z "niech sie wezmie do pracy"? Jest super komendantem i
        bardzo duzo robi dla strazy!
    • Gość: Bob budowniczy [...] IP: *.c241.petrotel.pl 23.02.06, 15:04
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: smakosz u Bliklego są słabe IP: *.plock.mm.pl 23.02.06, 15:35
        pączki od Bliklego są mało smaczne, jak dla mnie to o niebo lepsze te Polpain- Wanda
        • Gość: marek Re: u Bliklego są słabe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:04
          Dobre, juz zjadłem 6
    • Gość: drożdżówka Re: Sąd nad pączkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 16:37
      Do roboty a nie pączkami się obżerać!
    • Gość: Obywatel Re: Sąd nad pączkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:34
      Ale się objedli
      • Gość: 32 Re: Sąd nad pączkami IP: *.c158.petrotel.pl 23.02.06, 22:34
        Najlepsze są w cukiernio/piekarni na Królewieckiej tej najstarszej, pyszne,
        puszyste, polukrowane, dopieczone ze wspaniałym nadzionkiem-zjadłam 5 i czuję
        się lux-znaczy się nie były w tłuszczu oblepione i są lekkie.
    • Gość: zniesmaczony Re: Sąd nad pączkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 10:19
      jak zwykle. tam gdzie dają coś do jedzenia tam są panowie mokrowieckii
      januszczyk.ciekawe że nie mają nic do roboty?czyżby remont teatru przebiegał
      sprawnie?A p.januszczykowi nie pali się do pracy? co na to przełożeni?
      imprezowali przecież w godzinach pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka