enaka 24.02.06, 14:00 To ja zadam inne pytanie: gdzie w Plocku kupujecie warzywa? Nie chodzi mi tylko o marchewke i pietruszke, ale o miejsce, gdzie zrobic bardziej roznorodne zakupy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: df Re: wegetarianizm non-stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:48 ttrudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerek Re: wegetarianizm non-stop IP: *.c157.petrotel.pl 24.02.06, 19:21 świeże warzywa mają zawsze w zieleniaku na Rembielinskiego na przeciwko Fiata. Jeśli chodzi o takie bardziej wyszukane to byl taki sklepik przylepiony do piekarni melkowskiego, kiedys czesto tam kupowalem, nie orientuje sie czy jeszcze ten warzywniak tam jest, ale chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: wegetarianizm non-stop 27.02.06, 08:24 Poszukuje wlasnie miejsca na bardziej wyszukane zakupy warzywne. I wcale nie jest latwo go znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: wegetarianizm non-stop 27.02.06, 10:23 pozostaje auchan... chociaż niejednokrotnie świeżość pozostawia wiele do życzenia. jest jeszcze taki sklepik, tzw. kolonialny (wejście ze szczytu Hotelu Płockiego) - warzywa owoce i wiele różnych wyszukanych przypraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wege2 Re: wegetarianizm non-stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 10:41 tego sklepu już nie ma w tym miejscu, jest przeniesiony na przeciwko w piwnicy pod dawnym dworcem PKS Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: wegetarianizm non-stop 27.02.06, 12:13 czyli jest to znak, ze dawno w tym sklepie nie bylem ;) dzieki za sprostowanie Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: wegetarianizm non-stop 28.02.06, 16:21 Powiedziales, gdzie nie ma. Teraz powiedz mi, gdzie jest. Zachec mnie do warzyw troche bardziej konstruktywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wege3 Re: wegetarianizm non-stop IP: *.plock.mm.pl 28.02.06, 16:53 nie celebruj tylko jedz co kupisz.sprzeźcie się rzekomo wegetariańskich produktów z soi spada potencja u męższczyzn. dodają jakieś paskudztwa jako niby przyprawy.aż śmierdi i mówią, że to dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: wegetarianizm non-stop 01.03.06, 15:19 Czy moglbys odpowiedziec na moje pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
enaka Re: wegetarianizm non-stop 03.03.06, 09:49 czy naprawde w Plocku nie ma prawdziwych wegetarian? Czy tez wegetarianie robia zakupy poza Plockiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wege6 Re: wegetarianizm non-stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:03 Moja droga (i) stary wege robi tak, w pięknym naturalnym miejcu na działkę, tam zatrudnia miejscowych do uprawy i ma wszystko naturalnie uprawiane (bez jakichkoliwek sztucznych nawozów) od ziemniaków po kapustę, fasolę, wszelkie warzywa, wiele owoców itd. Potem robione są naturalne przetwory i na zimę zapełniona spiżarnia. Żadnej soji. A na wiosnę, zaczyna się znowu. Zakupy w sklepie są sporadyczne i rzadkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos zainteresowan Re: wegetarianizm non-stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:14 jest sklepik pod sarym dworcem PKS można dam dostać troche rzeczy np: wedliny sojowe co do owoców i warzyw jest to co jest wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś