Dodaj do ulubionych

Re: wegetarianizm non-stop

24.02.06, 14:00
To ja zadam inne pytanie: gdzie w Plocku kupujecie warzywa? Nie chodzi mi
tylko
o marchewke i pietruszke, ale o miejsce, gdzie zrobic bardziej roznorodne
zakupy
Obserwuj wątek
    • Gość: df Re: wegetarianizm non-stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:48
      ttrudno
    • Gość: beerek Re: wegetarianizm non-stop IP: *.c157.petrotel.pl 24.02.06, 19:21
      świeże warzywa mają zawsze w zieleniaku na Rembielinskiego na przeciwko Fiata. Jeśli chodzi o takie bardziej wyszukane to byl taki sklepik przylepiony do piekarni melkowskiego, kiedys czesto tam kupowalem, nie orientuje sie czy jeszcze ten warzywniak tam jest, ale chyba nie.
      • enaka Re: wegetarianizm non-stop 27.02.06, 08:24
        Poszukuje wlasnie miejsca na bardziej wyszukane zakupy warzywne. I wcale nie
        jest latwo go znalezc
        • beerek Re: wegetarianizm non-stop 27.02.06, 10:23
          pozostaje auchan... chociaż niejednokrotnie świeżość pozostawia wiele do
          życzenia.
          jest jeszcze taki sklepik, tzw. kolonialny (wejście ze szczytu Hotelu
          Płockiego) - warzywa owoce i wiele różnych wyszukanych przypraw.
          • Gość: wege2 Re: wegetarianizm non-stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 10:41
            tego sklepu już nie ma w tym miejscu, jest przeniesiony na przeciwko w piwnicy
            pod dawnym dworcem PKS
            • beerek Re: wegetarianizm non-stop 27.02.06, 12:13
              czyli jest to znak, ze dawno w tym sklepie nie bylem ;) dzieki za sprostowanie
            • enaka Re: wegetarianizm non-stop 28.02.06, 16:21
              Powiedziales, gdzie nie ma. Teraz powiedz mi, gdzie jest. Zachec mnie do warzyw
              troche bardziej konstruktywnie.
              • Gość: wege3 Re: wegetarianizm non-stop IP: *.plock.mm.pl 28.02.06, 16:53
                nie celebruj tylko jedz co kupisz.sprzeźcie się rzekomo wegetariańskich
                produktów z soi spada potencja u męższczyzn. dodają jakieś paskudztwa jako niby
                przyprawy.aż śmierdi i mówią, że to dla nas.
                • enaka Re: wegetarianizm non-stop 01.03.06, 15:19
                  Czy moglbys odpowiedziec na moje pytanie?
    • enaka Re: wegetarianizm non-stop 03.03.06, 09:49
      czy naprawde w Plocku nie ma prawdziwych wegetarian? Czy tez wegetarianie robia
      zakupy poza Plockiem?
      • Gość: wege6 Re: wegetarianizm non-stop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:03
        Moja droga (i) stary wege robi tak, w pięknym naturalnym miejcu na działkę, tam
        zatrudnia miejscowych do uprawy i ma wszystko naturalnie uprawiane (bez
        jakichkoliwek sztucznych nawozów) od ziemniaków po kapustę, fasolę, wszelkie
        warzywa, wiele owoców itd. Potem robione są naturalne przetwory i na zimę
        zapełniona spiżarnia. Żadnej soji. A na wiosnę, zaczyna się znowu. Zakupy w
        sklepie są sporadyczne i rzadkie.
    • Gość: ktos zainteresowan Re: wegetarianizm non-stop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 10:14
      jest sklepik pod sarym dworcem PKS można dam dostać troche rzeczy np: wedliny
      sojowe co do owoców i warzyw jest to co jest wszędzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka