Gość: Ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:10 który jest najlepszy w płocku laryngolog, który najlepiej wykonuje zabieg usuniecia przegrody nosowej . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poinformowana Re: laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:32 Dobrym laryngologiem jest Popowicz. A taki zabieg u niego kosztuje dużo ponad 1 tys. zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowana Re: laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 17:43 przepraszam, nie Popowicz, tylko Popowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: larysa Re: laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 18:45 A czy ktoś słyszał o Godlewskim, czy on jest niezły, podobno robi dokładnie i szybko. Ale jet niezbyt przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 11:18 Z laryngologów polecam panią Więcek, ale nie wiem czy ona wykonuje takie zabiegi. Mnie od niego uchroniła. Wiele jej zawdzięczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:27 Polecam Godlewskiego. Moje dziecko miało przerośnięty trzeci migdał i niedosłuch (prawie 30% na oba uszy). Jesteśmy juz rok po zabiegu u doktora Godlewskiego w Szpitalu na Winiarach. Lekarz jest konkretny i rzeczowy. Najpierw jednak trafiliśmy do Doktora Popowskiego ale dla mnie jest za drogi. Zdecydowanie Godlewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesalka Re: laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 22:32 mnie polecano Godlewskiego-ale mam stracha i niepredko pojde wiec nie wiem jak z jego fachowoscia. Odpowiedz Link Zgłoś