Gość: DARK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 12:54 Fart, ale szczęście sprzyja lepszemu. Cel osiągnięty to się nie ma co czepiać do stylu gry. Nie wiedziałem że mamy 2 Sedlacków :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrerw Re: Lech Pozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 13:34 Tak, to brat jego. Wczoraj mial urodziny i w ramach tego pozwolono mu chwile zagrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikiFans Re: Lech Pozna IP: *.bu.uni.torun.pl 23.03.06, 13:57 Ja zupelnie z innej beczki, bo zauwazylem, ze w pomeczowych opiniach wiele osob podkresla wspaniala gre Magdonia. Owszem, byl podstawowym ogniwem bardzo dobrze grajacej obrony, ale OMG! ten czlowiek jest kompletnie pozbawiony kreatywnosci. Po przejeciu ani nie rozegra, ani nie poda, tylko wali na oslep byle dalej od naszej bramki. Oczywiscie, zagral naprawde dobre zawody, ale po prostu musialem to napisac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: Lech Pozna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 15:16 Moze i brakuje mu troche pomyslu na rozegranie pilki, ale dawno juz nikt tak nie wymiatal w obronie jak Magdon. Jako stoper przeciez nie musi rozgrywac pilki. Mnie raczej dziwi postawa Romuzgi ktory jest doswiadczonym pomocnikiem a nie potrafi przyjac pilki i dokladnie podac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalu Paweł Magdoń ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 15:22 Moim zdaniem, był najlepszym zawodnikiem tego dwumeczu z Lechem. W obronie zagrał wyśmienicie. Zresztą we wczorajszym meczu cała obrona zagrała bardzo dobrze. Niestety pomoc juz sie nie popisała. Bardzo słabo zagral Dziadzia no i Jeleń nic nie zaprezentował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Paweł Magdoń ! IP: *.c154.petrotel.pl 23.03.06, 17:07 Fakt faktem Darek zagral bardzo slaby mecz duzo niecelnych podan i strat pilki slaby Peszko i Jelonek narazie bez formy. Dobrze ze wszyscy walczyli tym nadrabiali niedyspozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzato Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 17:10 no i jaki komentarz, jak zwykle borek musial ciagnac za lechem, niech sie pyr nazre, lech zdechl kolejorz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
c.eastwood a czy ktoś wyjaśni obecność Objadina? 23.03.06, 17:50 to była tragedia - jedno celne i 5 niecelnych podań, oprócz Dziadzi najsłabszy w drużynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ix Re: Naf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 18:07 No to kto tak naprawde wszedł w 90 min za Sedlacka? Może wreszcie Styranowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocensis Re: Naf IP: *.c154.petrotel.pl 23.03.06, 18:28 Kazimierczak mam nadzieje ze zobaczymy na Korupterze Styranowskiego jestem ciekawy jego gry w ligowym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalu Re: Naf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 18:29 Sedlaczka zmienił Kazimierczak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZKS Ważne - Dopiszcie się ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 18:50 Zajrzyjcie tu Nafciarze i się dopiszcie. sport.onet.pl/1,16,11,14195682,40029420,92184,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
staf19 ....oby tak dalej..... 23.03.06, 20:32 Gratulacje.Nie codzień jest się w finale PP.Piłkarze reczni juz zdązyli nas do tego przyzwyczaić ..jednak noznym nie zdaza się to często... Mimo sukcesu pozostaje we mnie niesmak.Czy musimy siegac po piłkarzy z zagranicy ,majac swoich wychowanków (sądzę)nie gorzej grajacych od obcokrajowców? Troche brakuje mi"lokalnej"młodości.Chciałbym zobczyć(jak wielu innych)kibiców jak zaprezentuja się na boisku w walce o punkty choćby tacy panowie jak Łukasz Figacz czy Styranowski.Wiem ze nie ja ustalam skład mimo to swoja postawa na treningach (czesto je ogladam) zasługują na pokazanie sie w druzynie w której sie wychowali.Pozdrwiam i zycze dalszych sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś