Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 23:46 Pociagi sa potrzebne... powinni zrobic pociag Lódź Kutno Płock Sierpc Brodnica Torun Bydgoszcz... Na 100% chetni by byli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fryta-to ja Re: Tysiąc podpisów w obronie pociągów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 00:00 jestem za tym aby bezposredni pociag z plocka do lodzi nadal byl w rozkladzie, jezdzi nim duzo ludzi zarowno z do kutna jak i z kutna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: show Re: Tysiąc podpisów w obronie pociągów IP: 193.59.95.* 29.03.06, 06:43 nie będzie chętnych bo taki pociąg z Płocka do Bydgoszczy będzie jechał 5 godzin!!! tak samo jak nie było chętnych na pociąg z Płocka do Warszawy bo też jechał za długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tysiąc podpisów w obronie pociągów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 07:17 pospieszny nie bedzie jechal tak dlugo, jesli cena bedzie preferencyjna to na 100% bedzie duzo chetnych. Poza tym w Bydgoszczy bedzie mozna zrobic przesiadke np. do Kolobrzegu, Gdanska itp Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: Tysiąc podpisów w obronie pociągów 29.03.06, 10:17 PKP niech zdechnie prawo bytu maja jedynie komercyjni przewoznicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Tysiąc podpisów w obronie pociągów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 18:56 Gibki-pobiegaj se tak na trasie kutno-płock-kutno w godz.3.00-7.00. może będziesz badziej ibki , a takie bieganie sprawi , że twój mózg-o ile go jszcze posiadasz-bdzi bardziej dotleniony i będzie lepiej pracował. Odpowiedz Link Zgłoś
nicram_wszechwiedzacy Re: Tysiąc podpisów w obronie pociągów 29.03.06, 10:57 Pośpiech do Bydgoszczy przez Sierpc i Toruń bardzo by ucieszył studentów. Jesteśmy dużym miastem... pociągi powinny tu kursować. Odpowiedz Link Zgłoś
anatol_ciekawski Wożą powietrze 29.03.06, 11:08 Wożą powietrze. To z czego mają żyć? Ale utrzymać chociaż trakcję. Autobus szynowy jakby sunął 120 km/h przez Kutno... Prywatny autobus szynowy. 4 sztuki załatwiają temat. Ale trzeba tory wyremontować. Przy 50-ciu na godzinę aż łeb odpada. Nie potrzeba fachowca. Zwykły pasażer czuje. Tony paliwa torowisko rozwaliły. Już za Kutnem pociąg sunie jak po szkle. 160 km/h. Ale tam znowu ruch olbrzymi. Prywatna linia kolejowa by to załatwiła. Płocki Autobus Szynowy - PAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WARSZAWIAK Re: Tysiąc podpisów w obronie pociągów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 12:25 POWINNI ZROBIC KURSY Z PŁOCKA DO WARSZAWY W NIEDZIELE PO POŁUDNIU LUB PIĄTEK Z WARSZAWY DO PŁOCKA. WIEM ŻE DUŻO LUDZI Z GOSTYNINA DOJEŻDZA DO WARSZAWY (STUDENCI,LUDZIE KTÓRZY PRACUJĄ W WARSZAWIE )PKS GOSTYNIN NIE POTRAFI ZADBAĆ O KLIENTA , ZDARZA SIĘ ZE W GOSTYNINIE LUDZIE STOJĄ W AUTOBUSIE DO WARSZAWY. Odpowiedz Link Zgłoś
rahalo Re: Tysiąc podpisów w obronie pociągów 29.03.06, 12:29 A ja jestem za likwidacja!!!! Z tym ze nie polaczen, a calego PKP - im nic sie nie oplaca - zamykaja kolejne polaczenia nie otwierajac nowych, nie remontujac/modernizujac torowisk tak aby mozna bylo po nich jedzic szybciej. Wiec skad biora kase? Ano dostaja od panstwa czyli od nas... Pamietam jak dojedzalem do Warszawy PKSem i wszedl na Plocki rynek Polski Ekspres - ceny biletow w PKS polecialy w dół prawie o 50%, a za jaks czas pojawila sie spolka PKSu KomfortBus. Konkurencja i widmo plajty robi swoje.... Odpowiedz Link Zgłoś
medyka Re: Tysiąc podpisów w obronie pociągów 29.03.06, 12:33 POCIĄGI SĄ BARDZO POTRZEBNE!!MOŻE UTWORZYĆ KURSY PKP Z PŁOCKA DO WARSZAWY W NIEDZIELE PO POŁUDNIU I PIATEK PO POŁUDNIU Z WARSZAWY DO PŁOCKA WIEM ZE KIEDYŚ KURSOWAŁ POCIĄG KTÓREGO ZLIKWODOWANO . NA PEWNO ZNALAZŁO SIE BY DUŻO CHĘTNYCH NA 100% NAWET Z GOSTYNINA CZY KUTNA,ŁOWICZA. WIEM ŻE DUZO LUDZI JEDZI (STUDENCI, LUDZI KTÓRZY PRACUJĄ W WARSZAWIE) Z GOSTYNINA PKS KTÓRY SOBIE NIE RADZI Z DOWOZEM LUDZI (LUDZIE JUŻ STOJĄ W AUTOBUSIE W GOSTYNINIE DO WARSZAWY I BARDZO NARZEKAJĄ!!! MOŻE ZMIENIC CAŁE ROZKŁADY PKP W PŁOCKU I W GOSTYNINIE I DOSTOSOWAC TO DO LUDZI (PRZEPROWADZIĆ ANKIETY) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płock-Warszawa Warszawa-Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 20:00 Połączenia Warszawy z Płockiem nie są dobre. W Kutnie trzeba czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
ukir Re: Tysiąc podpisów w obronie pociągów 29.03.06, 21:56 JESTEM CHETNY NA KURSY POCIAGOW DO WARSZAWY I POPIERAM INICJATYWE STWORZENIA TEGO POCIAGU. TYLKO ABY JAZDA NIE TRWALA DLUZEJ NIZ 3h. :-) Odpowiedz Link Zgłoś