Gość: BG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:18 jestem za Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reżyser Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:25 Ja też bym chciał go obsadzić w tej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:40 to ja i Ty dwa głosy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:41 Wiesz kto to jest, bo ja się tylko domyślam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:44 To jest CZŁOWIEK Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Roman na Prezydenta 07.04.06, 23:50 Popieram. Intelektualnie idealny, niech pokaże co potrafi. Proponuję również pojedynek - debatę w tv: Mirosław-Roman. Na punkty typuję 0:112 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 09:13 Roman podobno ma startować z list Naszego Miasta PŁock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zozo Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 11:31 rzecznik czerwonych przestępców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Roman na Prezydenta - szanse zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 11:33 hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moralista Re: Roman na Prezydenta - szanse zero IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.06, 14:37 romanj na prezydenta romanj na prezydenta tam się może opamięta i zrozumie,że nie jest tak łatwo rządzić urzędasów gromadką a krytyka z wszystkich stron w koło nieraz zmarszczy jego czoło i zrozumie nasz niebga że niełatwa jest prezia droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komisja wyborcza Panowie ! Żarty na bok! IP: *.c154.petrotel.pl 08.04.06, 14:49 Kurna, nie żartujta chłopaki bo jednego z żartów wybrano. Wystarczy. A, tak po prawdzie, nie na kogo głosować. Gdzie ci kandydaci? Gdzie ci ludzie? Jest kto taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moralista Re: Panowie ! Żarty na bok! IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.06, 15:10 przy obecnych nastrojach społecznych nie ma dobrego kandydata.Przyjdzie na wybory w porywach ze 30%(ale jestem optymista)i co dalej??? ano to,że krytykować go będzie około70%,a żądać żeby byłolepiej 99,9%.A jak nie będzie lepiej to co wtedy? Kolejna kadencja narzekania i opluwania? Nie pamiętam takiego przypadku żeby wyborcy odwołali tego kogo wybrali.I tu nasuwa się pytanie DLACZEGO???????Może mi ktoś odpowie , .czekam niecierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Panowie ! Żarty na bok! 08.04.06, 16:43 Gość portalu: komisja wyborcza napisał(a): > A, tak po prawdzie, nie na kogo głosować. Gdzie ci kandydaci? Gdzie ci ludzie? > Jest kto taki? Ja cały czas rozważam. Niezbyt mam chęć, ale prośby ludzi zmuszają mnie do zastanowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 14:51 roman to analfabeta fizyczny i intelektualny sprzyjający przeciwnikom sprawiedliwego Prezydenta Milewskiego. Dla mnie osobiście to kompletne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłe facet ANKI Re: Roman na Prezydenta IP: *.c243.petrotel.pl 08.04.06, 16:22 ANKA nie frustruj się tak, kto inny Cie przebolcuje Odpowiedz Link Zgłoś