Dodaj do ulubionych

Roman na Prezydenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:18
jestem za
Obserwuj wątek
    • Gość: reżyser Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:25
      Ja też bym chciał go obsadzić w tej roli.
      • Gość: BG Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:40
        to ja i Ty dwa głosy
      • Gość: BG Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:41
        Wiesz kto to jest, bo ja się tylko domyślam...
        • Gość: Polak Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 23:44
          To jest CZŁOWIEK
    • maciek.zwany.jajem Re: Roman na Prezydenta 07.04.06, 23:50
      Popieram. Intelektualnie idealny, niech pokaże co potrafi. Proponuję również
      pojedynek - debatę w tv: Mirosław-Roman. Na punkty typuję 0:112
      • Gość: lipa Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 09:13
        Roman podobno ma startować z list Naszego Miasta PŁock
    • Gość: Zozo Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 11:31
      rzecznik czerwonych przestępców
    • Gość: gh Re: Roman na Prezydenta - szanse zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 11:33
      hehehehe
      • Gość: moralista Re: Roman na Prezydenta - szanse zero IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.06, 14:37
        romanj na prezydenta
        romanj na prezydenta
        tam się może opamięta
        i zrozumie,że nie jest tak łatwo
        rządzić urzędasów gromadką
        a krytyka z wszystkich stron w koło
        nieraz zmarszczy jego czoło
        i zrozumie nasz niebga
        że niełatwa jest prezia droga
        • Gość: komisja wyborcza Panowie ! Żarty na bok! IP: *.c154.petrotel.pl 08.04.06, 14:49
          Kurna, nie żartujta chłopaki bo jednego z żartów wybrano. Wystarczy.

A, tak po prawdzie, nie na kogo głosować. Gdzie ci kandydaci? Gdzie ci ludzie?
          Jest kto taki?
          • Gość: moralista Re: Panowie ! Żarty na bok! IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.06, 15:10
            przy obecnych nastrojach społecznych nie ma dobrego kandydata.Przyjdzie na
            wybory w porywach ze 30%(ale jestem optymista)i co dalej??? ano to,że
            krytykować go będzie około70%,a żądać żeby byłolepiej 99,9%.A jak nie będzie
            lepiej to co wtedy? Kolejna kadencja narzekania i opluwania? Nie pamiętam
            takiego przypadku żeby wyborcy odwołali tego kogo wybrali.I tu nasuwa się
            pytanie DLACZEGO???????Może mi ktoś odpowie , .czekam niecierpliwie.
          • maciek.zwany.jajem Re: Panowie ! Żarty na bok! 08.04.06, 16:43
            Gość portalu: komisja wyborcza napisał(a):

> A, tak po prawdzie, nie na kogo głosować. Gdzie ci kandydaci? Gdzie ci ludzie?
            > Jest kto taki?

Ja cały czas rozważam. Niezbyt mam chęć, ale prośby ludzi zmuszają mnie do
            zastanowienia.
    • Gość: ANKA Re: Roman na Prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 14:51
      roman to analfabeta fizyczny i intelektualny sprzyjający przeciwnikom
      sprawiedliwego Prezydenta Milewskiego. Dla mnie osobiście to kompletne dno.
      • Gość: byłe facet ANKI Re: Roman na Prezydenta IP: *.c243.petrotel.pl 08.04.06, 16:22
        ANKA nie frustruj się tak, kto inny Cie przebolcuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka