Dodaj do ulubionych

komora celna w Auchan

IP: *.plock.mm.pl 11.05.06, 20:56
Czy ktoś wie dlaczego tak nachalni sa w Auchan? Czy to normalne, żeby drab
stał na bramce i patrzył na każdego jak na złodzieja? Czy tak jest zagranicą>
Podbiega do kasy i grzebie. Stoli pod bramką jak na lotnisku i grzebie.
Rozcina fabrycznie zapakowane porządnie towary i grzebie. Czy to normalne
żeby pod bronią kupować cokolwiek? Powiecie, nie chodzić do francuskiej firmy
ale gzie indziej. Czy tych drabów nie miożna usunąć wogóle? Jest to wstrętne.
Czy Polak to głupek i śmieć?
Obserwuj wątek
    • Gość: ert Re: komora celna w Auchan......................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 21:07
      w Auchanie kupują tylko ludzie ze wsi
      ze wzgędu na niską jakość produktów nie zaopatruję sie tam,
      • Gość: kupujący ze wsi Re: komora celna w Auchan........................ IP: *.plock.mm.pl 11.05.06, 21:15
        no dobrze ale to nie tłumaczy takiego nachalnego sprzedawania. Na filmach Z USA
        tych drabów nigdzie nie ma. Maja kamery i czatują z daleka. A tu przejść nie
        można i jeszcze tubylcy nic nie mówią.
        • Gość: samoobrona Re: komora celna w Auchan........................ IP: *.c155.petrotel.pl 12.05.06, 08:32
          Taki koleś nie może ci najkazac oddać Twojej np. tobyna przechowanie do
          depozytu na czas zakupów. Może Ci prześwielić torbę, ale za Twoją zgodą ,
          ajesli chce prześwietlić, to tylko wtedy, jeśli ma uzasadnione podstawy, że coś
          opieprzyłeś. Jeśli mimo wszystko w swojej nachalności uprze się i CIe
          skontroluje i nic nie wykryje masz prawo wezwać policję i zgłosić fakt
          nieuzasadnionego przetrzymania Cię . Na to jest paragraf. Brońcie się ludzie!
          • Gość: kupujący Re: komora celna w Auchan........................ IP: *.plock.mm.pl 12.05.06, 08:45
            nie ma co sie bronić tylko tych łysych trzeba usunąć.
      • Gość: ze wsi Re: komora celna w Auchan........................ IP: *.class147.petrotel.pl 13.05.06, 07:24
        Ja jestem ze wsi i pewnie długo musiałbyś ćwiczyć, żeby dorównać wielu
        mieszkańcom wsi - prostaku.
        Ćwicz już od dzisiaj, może ci się uda.
      • Gość: casper niedziela= dzień brazylijczyka w auchan IP: *.c151.petrotel.pl 13.05.06, 16:03
        jutro niedziela wiec jak każe tradycja jest to dzień brazylijczyka w auchan,
        normalni ludzie jak jest ciepło jada gdzieś za miasto robia grilla lub poprostu
        odpoczywaja , a brazylijczycy(ludzie rąbiący zakupy w niedziele) z uwagi na to
        że cały czas maja cieplo to jada na zakupy do auchana, paranoja...
      • gibki Re: komora celna w Auchan........................ 13.05.06, 17:26
        to gdzie kupujesz dobre sery?
        bo po 1/4 kg Parmezanu nie opłaca mi się jechać do Warszawy
        • Gość: aga Re: komora celna w Auchan........................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 14:13
          parmezan jest tańszy w Kauflandzie niż w "oszomie", ale nie wiem jak z
          jakością - jeszcze "Kauflandzkiego" nie próbowałam ...
    • Gość: Kaktus Re: komora celna w Auchan IP: *.c154.petrotel.pl 12.05.06, 09:20
      a ty chciałbyś sobie pokraść i bezkarnie wyjść ze sklepu ????????????
      • Gość: Kaktus Re: komora celna w Auchan IP: *.c154.petrotel.pl 12.05.06, 09:21
        Ps. A Polak niestety zasłużył sobie na taką opinię >
        • Gość: ... Re: komora celna w Auchan IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 12.05.06, 09:55
          niektore wpisy na tm forum sa naprawde zalosne a kto do tego doprowadzil ze
          ludziom sie nie ufa bo nie mozna im ufac.kazdy tylkio kombinuje i czeka zeby
          cos zapie..c gdzie tylko sie da. ja nie widze w tym zadnego problemu jezeli
          koles stojacy na bramce przy wyjsciu poprosi mnie o otwarcie torby to mu
          otworze bo nie mam nic do ukrycia. taka maja robote i koniec a ludzie sami
          pracujemy na swoj wizerunek a dobrze wiadomo jaką polski narod ma opinie tak
          wiec nie wyskakuj cie z bzdurami.

pozdrawiam.
          • Gość: samoobrona Re: komora celna w Auchan IP: *.c155.petrotel.pl 12.05.06, 10:22
            No to jak jesteś taki uczynny, to może temu ochroniarzowi zrobisz loda, albo na
            jego polecenie zjesz gó..?
            • Gość: ... Re: komora celna w Auchan IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 12.05.06, 10:27
              no to sie popisales nie ma co. dziecko odejdz od komputera to wyjdzie wszystkim
              da dobre
            • Gość: Misieek Re: komora celna w Auchan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:50
              > No to jak jesteś taki uczynny, to może temu ochroniarzowi zrobisz loda, albo
              > jego polecenie zjesz gó..?

Załosne, opadły mi ręce.
              Ciekaw jestem kto pisze takie komentarze.
          • Gość: kupiec Re: komora celna w Auchan IP: *.plock.mm.pl 12.05.06, 18:04
            jesteś tego nauczony przez wieki Baty nauczyły cię ślepoty. Żadna chwała. Koń
            jedzie
      • Gość: kupiec Re: komora celna w Auchan IP: *.plock.mm.pl 12.05.06, 18:05
        myślenie że trzeba coś ukraść jest chore.
        Czy Francuzów też tak pilnują?
        • Gość: klientka Re: komora celna w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 13:35
          pewnie że jest chore!!! nie wszyscy kradną i nie można wszystkich traktować
          jako potencjalnych złodzieji! te grzebanie w zakupach jest oburzające,
          ochroniarz przybiegajacy do kasy jakby się cos ukradlo, ja osobiście czuję sie
          upokarzająco i dlatego nie robię już zakupów w Auchanie! a po drugie jest tam
          straszny bałagan z cenami, przy kasie okazuje się że jakis produkt jest
          droższy! trzeba z kazdym produktem chodzić do czytnika, paranoja!!!
    • Gość: pchełka Re: komora celna w Auchan IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 12.05.06, 12:19
      Polak to kombinator - stąd te draby.
      • Gość: Ala Re: komora celna w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:01
        Nie chodzę tam bo nie mogę patrzeć na tych łysych z obrzydliwymi karkami to oni
        za taki wygląd powinni siedzieć w tych komorach celnych.
    • Gość: rolmops Re: komora celna w Auchan IP: *.c157.petrotel.pl 12.05.06, 19:17
      Jeżeli już zapłaciłeś za rzecz to jest ona twoją właśnością i takiemu osiłkowi
      nic do tego. Niech stanie sobie przed bramka anie za nią. Chamskie to t
      bydlęcę zachowanie grzebać w twoich zakupach. Mnie też to spotkało. Poleciała
      wiącha, aż facet przysiadł. Co ja, kurna, jestem złodziej? Policjanta mi tu
      trzeba na takie zachowanie ciecia. Policjantowi dam grzebać w moich zakupach.
      Płacę mu za to, ale takiemy frajerowi nigdy. Nie ma on prawa do przeszukiwania
      osoby. I jak sie czułem jak do mnie doleciał i rozpruł mi kartonik z apakowany
      fabrycznie. Zaraza jedna. Nie dawać się gamoniom niech myślą jak mnie złapać
      na złodziejstwie na sklepie, a nie wtedy kiedy już kupiłem rzecz i jestem z
      kasa rozliczony. Chca lapać złodziei a nie potrafią. Wystarczy idąc wolnym
      krokiem po sklepie idąc zaważyć to i owo z łatwościa. Nikt sie nawet
      specjalnie nie kryje.
      • Gość: kupiec Re: komora celna w Auchan IP: *.plock.mm.pl 12.05.06, 20:26
        to jest przykre. Potem zakleją swoją taśmą icechy nowości znikaja. Nadal nikt
        nie pisze czy te draby mozna odsunąć w siną dal.
        • Gość: łomot Re: komora celna w Auchan IP: *.c153.petrotel.pl 12.05.06, 20:44
          Zróbmy bojkot, tydzień nie jeżdzić nie kupować tam u tch żabojadów niech poczują
          po kieszeni. Pogrzebać to mi mogą w nosie. W rzeczach osobistch nie maja prawa
          (dotyczy torebek, kieszeni, rzeczy osobistch).
          • Gość: kupujący śmieć Re: komora celna w Auchan IP: *.plock.mm.pl 13.05.06, 09:05
            kasjerka naciska guzik zjawia się łysy i tnie., grzebie. Przecieżłysy mógły
            stać koło sprzedawcy, machn ąć pisakiem, zaniósłby poza bramiki i zniknął. A
            najlepiej żeby ich nie było. Z drugiej strony kasjerki otwierają nawet pastę do
            zębów, czy nie włożyłem droższej. Mdli z obrzydzenia. Co za świński stosunek do
            klijenta.. Przecież można do każdego klijenta dodać kasjerkę. Szła by ze mną i
            mi podawała co palcem pokażę. Wtedy nie trzeby było rozrywać ładnie
            zapakowanego towaru, perfum itd. Mieliby pewność na 100 a nie byłbym śmiecie i
            złodziejem. Że też władze naszego kraju pozwalają na takie świństwa.
          • Gość: casper Re: komora celna w Auchan IP: *.c151.petrotel.pl 13.05.06, 15:54
            to nie przyjeżdżaj ćwoku , nikt cię nie zmusza do robienia tam zakupów
    • Gość: kw Re: komora celna w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:11
      jeśli zapłaciłes za towar to łysemu nic do niego. Kiedy następnym razem
      podbiegnie z nożykiem żeby pociąć twoje zakupy zadzwoń po policje i zgłoś
      napaść z użyciem niebezpiecznego narzędzia. Powinno pomóc. Ochrona ma prawa
      niewiele wieksze od klientów.
    • gibki Re: komora celna w Auchan 13.05.06, 17:24
      tak - Polak to ZŁODZIEJ i ŚMIEĆ w oczach innych nacji
      i aż wstyd mi, że jestem Polakiem gdy pytają mnie WHERE ARE YOU FROM?
      bo po każdej mojej odpowiedzi, że z Polski od razu rozmowa jest ucinana
    • enaka Re: komora celna w Auchan 16.05.06, 16:22
      Z moich najnowszych spostrzezen: w Irlandii w ogole nie ma bramek, w Tesco
      zaczynaja automatyczne kasy (klient sam skanuje towar, placi i wychodzi). Nikt
      tam nie podejrzewa ludzi o kradziez. Chyba ze Polakow. Im od razu patrza na
      rece. Nie sadzilam, ze jest to tak przykre, dopoki sama tego nie doswiadczylam.
      • Gość: praca Re: komora celna w Auchan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:41
        i nacisk na praconików do wytęzpnej preacy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka