Gość: mass IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:43 www.bezgiertycha.rp4.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dei-lumpenliberał Zostawić człowieka-konia w spokoju!!!!!! IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:52 Dajcie mu spokój. Gdy ja chodziłem do szkoły ministrem był jakiś tam komunistyczny propagandzista i jakoś wyszedłem na lumpenliberała. Ergo. Skoro komunista mógł byś ministrem edukacji to nic nie stoi na przeszkodzie aby został nim człowiek o narodowo-katolickich poglądach. Jakoś nikt nie protestował gdy ministrem została niejaka Łybacka (ta od "Naszościowych" jeleni)! A teraz podnosi się larum. Pożyjemy zobaczymy, poczekajmy na jego dalsze decyzje. Bo na razie nie ma czego krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyciemnota!!! Re: Zostawić człowieka-konia w spokoju!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:06 no i własnie widac twoje komunistyczne podejscie...jestes jak ten piesek prowadzony na smyczy...nie potrafisz sam myslec- taki stary komunistyczny nawyk ???? pomysłem giertycha jest stworzenie m.in klas dla dzieci o nizszych zdolnosciach!!!! ludzie przeciez dzieci rozwijają sie roznie!! chyba chodziłes do takiej klasy... mozna czekac na skutki ale w tym przypadku nalezy działac profilaktycznie!!!!!!! i ludzie którzy potrafią myslec samodzielnie i mają jasne umysły podpiszą sie pod petycją a zastraszone burki bedą szczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dei-lumpenliberał czyżby kolejny cichociemny masturbant!? IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:23 Po pierwsze kmiotku buraczny nie nazywaj mnie komunistą. Jestem LIBERAŁEM! (wiesz wogóle co znaczy "Liberte!"??) Po drugie owczym pędem jest nagła kontestacja ministra Giertycha. Jakoś intelektualnej indoktryncji salonu warszawskiego kreującej polski dyskurs publiczny nikt nie kontestuje choć jest ona znacznie bardziej szkodliwa. Po trzecie. Człowiekowi wolno mieć poglądy. A Giertych ma jakie ma i tego nie zmienisz. Po czwarte. Giertych jest pionkiem w grze Kaczyńskiego. I niezależnie od jego słodkiego pierdzenia jest od Kaczyńskiego i jego decyzji politycznych zależny. Wyjdź na miasto kmiotku. Są juwenalia. Zabaw się. I nie myśl o wielkiej polityce bo normalnie się na niej nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: czyżby kolejny cichociemny masturbant!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:44 burek hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dei Re: czyżby kolejny cichociemny masturbant!? IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:29 ciul heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: czyżby kolejny cichociemny masturbant!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:34 to gdzie cie kiruja dei? ty jedyny znasz sie na polityce zdefiniuj czym sie rózni lewica od prawicy, konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dei-lumpenliberał jak nie wiesz to się taty zapytaj hehehehhe IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:37 Odpowiedz Link Zgłoś