Dodaj do ulubionych

Bez giertycha!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:43
www.bezgiertycha.rp4.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: dei-lumpenliberał Zostawić człowieka-konia w spokoju!!!!!! IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 18:52
      Dajcie mu spokój. Gdy ja chodziłem do szkoły ministrem był jakiś tam
      komunistyczny propagandzista i jakoś wyszedłem na lumpenliberała. Ergo. Skoro
      komunista mógł byś ministrem edukacji to nic nie stoi na przeszkodzie aby
      został nim człowiek o narodowo-katolickich poglądach. Jakoś nikt nie
      protestował gdy ministrem została niejaka Łybacka (ta od "Naszościowych"
      jeleni)! A teraz podnosi się larum. Pożyjemy zobaczymy, poczekajmy na jego
      dalsze decyzje. Bo na razie nie ma czego krytykować.
      • Gość: antyciemnota!!! Re: Zostawić człowieka-konia w spokoju!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 19:06
        no i własnie widac twoje komunistyczne podejscie...jestes jak ten piesek
        prowadzony na smyczy...nie potrafisz sam myslec- taki stary komunistyczny
        nawyk ???? pomysłem giertycha jest stworzenie m.in klas dla dzieci o nizszych
        zdolnosciach!!!! ludzie przeciez dzieci rozwijają sie roznie!! chyba chodziłes
        do takiej klasy... mozna czekac na skutki ale w tym przypadku nalezy działac
        profilaktycznie!!!!!!! i ludzie którzy potrafią myslec samodzielnie i mają
        jasne umysły podpiszą sie pod petycją a zastraszone burki bedą szczekać...
        • Gość: dei-lumpenliberał czyżby kolejny cichociemny masturbant!? IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 10:23
          Po pierwsze kmiotku buraczny nie nazywaj mnie komunistą. Jestem LIBERAŁEM!
          (wiesz wogóle co znaczy "Liberte!"??)
          Po drugie owczym pędem jest nagła kontestacja ministra Giertycha. Jakoś
          intelektualnej indoktryncji salonu warszawskiego kreującej polski dyskurs
          publiczny nikt nie kontestuje choć jest ona znacznie bardziej szkodliwa.
          Po trzecie. Człowiekowi wolno mieć poglądy. A Giertych ma jakie ma i tego nie
          zmienisz.
          Po czwarte. Giertych jest pionkiem w grze Kaczyńskiego. I niezależnie od jego
          słodkiego pierdzenia jest od Kaczyńskiego i jego decyzji politycznych zależny.

Wyjdź na miasto kmiotku. Są juwenalia. Zabaw się. I nie myśl o wielkiej
          polityce bo normalnie się na niej nie znasz.
          • Gość: laura Re: czyżby kolejny cichociemny masturbant!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:44
            burek hehe
            • Gość: dei Re: czyżby kolejny cichociemny masturbant!? IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:29
              ciul heheheh
              • Gość: pyt Re: czyżby kolejny cichociemny masturbant!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:34
                to gdzie cie kiruja dei?
                ty jedyny znasz sie na polityce
                zdefiniuj czym sie rózni lewica od prawicy, konkretnie
                • Gość: dei-lumpenliberał jak nie wiesz to się taty zapytaj hehehehhe IP: *.internet / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 14:37
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka