Dodaj do ulubionych

Życzliwych ludzi dziś niewielu...

21.11.07, 19:32
...Wystarczy, by jeden człowiek był nam życzliwy, a wtedy inni
również stają się życzliwi {P.C.)
Czy potrafimy być tacy dla siebie każdego dnia? Czy tylko gdy się o
tym przypomni w takim dniu jak dzisiaj?
A może łatwiej być 'życzliwym'?

Obserwuj wÄ…tek
    • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 21.11.07, 19:52
      Nie..ludzie nie potrafią być życzliwi - choć pewnie chcieliby ,
      przypuszczam , że najzwyczajniej się wstydzą , a szkoda...
      dziewczyna
      • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 21.11.07, 20:42
        Wiem, że ludziom łatwiej przychodzi kopanie pod innymi dołków,
        dokuczanie, ale jaki jest cel takich działań? Po co to? Czy nie może
        być miło? Jak to mawia mój Dziadek, 'wstyd mamy zakryty'...ale
        pewnie ludziom łatwiej założyć maskę, udawać kogoś kim nie są...
        Ja jestem inna...dzięki Bogu:) i dobrze mi z tym:)))
        • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 21.11.07, 21:35
          wydaje im się , że przez to są bardziej trendy...
          dziewczyna
          • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 12:52
            niegrzeczna_dziewczyna napisała:

> wydaje im się , że przez to są bardziej trendy...
            > dziewczyna

Trendy...
            Gdyby tak ludzie wrócili do tego, co od zawsze było dobre...ciepłe...
    • zwierz_futerkowy Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 22.11.07, 22:04
      zyczliwosci do innych uczy sie poprzez wlasne negatywne doswiadczenia. a czasem,
      jak oddech, jest ona czyms naturalnym towarzyszacym nam przez cale zycie.
      • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 06:51
        Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w pewnym stopniu to dziala na
        zasadzie 'jak Kuba Bogu'...Na wstepie dla kazdego jestem zyczliwa, a
        co dalej to juz zalezy od reakcji...poniekad...chyba...

• kaya_ja Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 09:50
      życzliwość jest zaraźliwa
      lecz tylko dla tych ludzi którzy mają uczucia i potrafią zatrzymać
      siÄ™ na kilka chwil
      • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 12:50
        kaya_ja napisała:

> życzliwość jest zaraźliwa
        > lecz tylko dla tych ludzi którzy mają uczucia i potrafią zatrzymać
        > siÄ™ na kilka chwil

Dziękuję za te słowa:))
        • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 17:09
          Dziwnym jest też to , że każdy potrzebuje i chciałby życzliwości -
          a nie każdy potrafi , umie , chce ją dać innym..
          Ale - często uśmiech odwzajemnia uśmiech..., a ciepło rodzi
          ciepło..i z życzliwymi ludzmi zawsze raźniej..może więc zacznijmy od
          siebie ..:)
          dziewczyna
          • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 18:23
            ja tam jestem zyczliwy;)
            ale jak dotad marny z tego pozytek;)..czlowieka zyczliwego czesto postrzega siÄ™ jako naiwnego..a i na wdziecznosc raczej trudno liczyc;P
            • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 18:43
              a może za bardzo się starasz i za dużo oczekujesz w zamian ?....:)
              dziewczyna
              • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 18:52

> a może za bardzo się starasz i za dużo oczekujesz w zamian ?....:)
                > dziewczyna
                -
                w tym sęk ze nic nie oczekuję,ale naprawdę jak dotąd w kilku przypadkach duzo ludziom pomoglem i nie powiedzieli mi nawet dziękuję;)mysle ze czas z caritasem skonczyc.;P
                • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 19:22
                  skąd wiesz czy ten nastepny , któremu pomożesz nie podziękuje
                  ładnie i może nawet zostaniecie przyjaciółmi..?
                  :)
                  dziewczyna
                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 19:36
                    jak się decyduję pomoc to nie oczekuję niczego,ale zwyczajne slowo dziękuję nikomu nie zaszkodzilo;
                    • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 19:38
                      czyli jednak oczekujesz - choćby i tego słowa.."dziękuję "
                      dziewczyna
                      • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 19:42
                        nie oczekujÄ™,ale napisalem ze zwyczajna ludzka uczciwosc nakazuje to slowo powiedziec.;
                        Powiem tak, kiedys przez ponad rok opiekowalem sie sąsiadem chorym na raka.Pomagalem mu, robilem zastrzyki, wozilem morfinę.Poki zył
                        zawsze mi podzękował.Ale gdy zmarł nikt z rodziny nie powiedzial tego
                        slowa. To bylo trochę dla mnie przykre,Ale nie zniechęcilem się.Jak trzeba będzie, będę pomagał na miarę swoich mozliwsci.
                        • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 19:49
                          Z pewnością jest to przykre.. Cieszy nas bowiem czsami zwykle słowo
                          dziękuję albo taki normalny usmiech...Najważniejsze , że ten chory
                          podziękował. Byłeś Mu potrzebny i odwdzięczał się jak umiał.
                          Ale też nie możemy zrażać się i mówić , że przestaniemy pomagać i
                          być życzliwi .... Ludzie są róźni wszak...ale na pewno człowiek
                          potrzebuje tego drugiego i jego życzliwości.. każdy człowiek..
                          dziewczyna
                          • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 19:59
                            Przeciez nie mowiÄ™ ze nigdy...;)
                            Najweselsze jest to w tej sprawie, ze pomoglem tam załatwiac sprawy spadkowe..a gyd pomoglem to polowa rodziny się na mnie onbraziła,a reszta rodziny sprzedała chatę i nie odezwala się do mnie.;P
                            Wyszedlem na glupka;P
                            • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 20:11
                              Jesteś wszechstronny ! I zastrzyki umiesz dawać , i na prawie
                              spadkowym się znasz.., no , no ..pełna podziwu jestem..:)
                              A tak serio ; widzisz czasami tak jest , że takie sprawy "czysto"
                              rodzinne najlepiej jak załatwiają sami zainteresowani , sa to
                              bowiem tematy delikatne i trudne...i może nie wszyscy byli zgodnego
                              zdania
                              Domyslam się , ze chciałes dobrze - ale w takich sytuacjach
                              najgorzej wychodzi ten "trzeci" , który w zasadzie chce jak
                              najlepiej ..
                              Nie wyszedłes moim zdaniem na idiotę. Coś Cię ta historia nauczyła ,
                              masz tez pewną satysfakcję a przede wszystkim działałes w zgodzie
                              ze sobą i wiesz , że chiałes dobrze. A to jest bardzo ważne .
                              dziewczyna
                              • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 09:26

> masz tez pewną satysfakcję a przede wszystkim działałes w zgodzie
                                > ze sobą i wiesz , że chiałes dobrze. A to jest bardzo ważne .
                                > :)
                                > dziewczyna
                                -
                                nie robilem tego dla jakichkolwiek korzysci.Nawet otym nie pomyslalem.FAktem jest,ze nikt mi na koniec nie podał ręki.Ci ktorzy by to zrobili zmarli ( bo niedlugo pozniej zmarła zona trgo Pana) a CI co zostali odwrocili się. Samo zycie.
                                Koniec opowiesci mojej.
                                • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 11:11
                                  Może się z Tobą trochę droczyłam , ale zachowałeś sie w tej
                                  całej "historii" bardzo na miejscu. Myslę sobie , że gdyby było
                                  wiecej takich osób - świat byłby o wiele , wiele lepszy...
                                  pozdr.
                                  dziewczyna
                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 12:09

> Może się z Tobą trochę droczyłam , ale zachowałeś sie w tej
                                    > całej "historii" bardzo na miejscu. Myslę sobie , że gdyby było
                                    > wiecej takich osób - świat byłby o wiele , wiele lepszy...
                                    > pozdr.
                                    > dziewczyna
                                    -
                                    dzięki za miłe slowa;)
                                    • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 14:59
                                      Z pewnością szczere - ale i wkomponowane w tytuł i treść wątku ..
                                      dziewczyna
                                      • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:01
                                        A ja niczemu nie zaprzeczam;)
                                        • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:03
                                          a ja wcale nie jestem przekonana czy to tak dobrze być we wszystkim
                                          zgodnym...:)
                                          dziewczyna
                                          • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:05
                                            poki nie ma powodu zgaszac zatrzezen ,nalezy tak postępowac;D
                                            • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:07
                                              może i masz rację chociaż odrobinka fajnej przekory jest zawsze
                                              smaczna...:)
                                              dziewczyna
                                              • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:10
                                                pewnie masz rację,ale poki co nie mam do tego powodów;D
                                                • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:13
                                                  jeżeli tak uważasz to ok .. najważniejsze przecież słuchac
                                                  siebie..umieć słuchac siebie..:)
                                                  dziewczyna
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:14
                                                    siebie tak,ale wiekszÄ… sztukÄ… jest umiec sluchac innych;)
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:18
                                                    oj zapewne tak . ale w zgodzie ze sobÄ…...:)
                                                    dziewczyna
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:20
                                                    idealnym wyjsciem jest zadowolic kogos i siebie..
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:28
                                                    to juz jest lekkie idealizowanie , ale na krótki czas całkiem
                                                    mozliwe..:)
                                                    dziewczyna
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:31
                                                    ZwiÄ…zek dwojga ludzi na tym siÄ™ opiera.Nie mowiÄ™ ze idealizowac
                                                    ale dokladac staran do zgody i wzajemnego zadowolenia;)
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 21:08
                                                    Tak ! To jest wielka sztuka...
                                                    Ta wzajemność - i zrozumienie - to wszystko...:)
                                                    dziewczyna
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 22:12
                                                    tez mam takie zdanie;)
                                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 22:20
                                                    a czy Ty wiesz jak rzadko to siÄ™ zdarza ?...
                                                    dziewczyna
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 08:34
                                                    Nie wiem,bo i wiedziec nie mogÄ™.Zadne statystki tego nie ujmujÄ…;)
            • dotyk_wiatru Ashaq 23.11.07, 20:56
              Coś nie bardzo chce mi się w to wierzyć...Niemniej, czy takie
              postrzeganie coś zmienia? Czy należy zawsze oczekiwać wzajemności?
              Może to swego rodzaju zaliczka?
              • ashaq Re: Ashaq 24.11.07, 09:27
                dotyk_wiatru napisała:

> Coś nie bardzo chce mi się w to wierzyć...Niemniej, czy takie
                > postrzeganie coś zmienia? Czy należy zawsze oczekiwać wzajemności?
                > Może to swego rodzaju zaliczka?
                -
                Przypadek ktory opisalem jest autentyczny i zdarzenia o ktorych mowię mialy miejsce rzeczywiscie.Nie oczekiwalem niczego,napisalem jak to się skonczyło.
                • dotyk_wiatru Re: Ashaq 24.11.07, 10:50
                  ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                  >
                  > > :)
                  > > Coś nie bardzo chce mi się w to wierzyć...Niemniej, czy takie
                  > > postrzeganie coś zmienia? Czy należy zawsze oczekiwać
                  wzajemności?
                  > > Może to swego rodzaju zaliczka?
                  > -
                  > Przypadek ktory opisalem jest autentyczny i zdarzenia o ktorych
                  mowiÄ™ mialy mie
                  > jsce rzeczywiscie.Nie oczekiwalem niczego,napisalem jak to siÄ™
                  skonczyło.

Ashaq pisząc 'Coś nie bardzo chce mi się w to wierzyć' miałam na
                  myśli takie postrzeganie ludzi życzliwych...Ja w mojej życzliwości i
                  dobroci jestem niestrudzona...Taka jest moja postawa życiowa...Mówię
                  STOP, gdy dostrzegam, że ktoś mnie wykorzystuje...W każdym innym
                  przypadku pomagam, bo to sprawia mi przyjemność...Jesli
                  usłyszę 'Dziękuję' to będzie to najlepsza 'zapłata', jeśli nie...to
                  mówi się trudno...ale nie zmienię swojej postawy...Na razie
                  przynajmniej...Jesli ktoÅ› ma mnie za naiwniaka, to jego
                  sprawa...Gdyby było więcej ludzi życzliwych, a mniej sępów
                  żerujących na nich, byłoby pięknie:)
                  Dzień, w którym takich ludzi zabraknie, albo zostaną pojedyncze
                  egzemplarze...Nie chciałabym tego doczekać......
                  Pozdrawiam:)
          • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 23.11.07, 20:54
            Zgoda:)) U mnie to jest naturalne i na porzÄ…dku dziennym:)))
            Kolej na innych:D

PS. Czasem dziwnie siÄ™ czujÄ™, gdy spotykam siÄ™ z twarzÄ… przykrytÄ…
            jakąś dziwną maską...Plastikową powłoką, która krępuje twarz i
            jakimś dziwnym trafem nie pozwalaja jej na grymas zwany uśmiechem,
            ale nie można od wszystkich oczekiwać, że na uśmiech odpowiedzą tym
            samym...Ważne, żeby nie zmieniać tego w sobie:)))
            • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 09:29
              dotyk_wiatru napisała:

> Zgoda:)) U mnie to jest naturalne i na porzÄ…dku dziennym:)))
              > Kolej na innych:D
              >
              > PS. Czasem dziwnie siÄ™ czujÄ™, gdy spotykam siÄ™ z twarzÄ… przykrytÄ…
              > jakąś dziwną maską...Plastikową powłoką, która krępuje twarz i
              > jakimś dziwnym trafem nie pozwalaja jej na grymas zwany uśmiechem,
              > ale nie można od wszystkich oczekiwać, że na uśmiech odpowiedzą tym
              > samym...Ważne, żeby nie zmieniać tego w sobie:)))
              -
              DOkladnie.To co mnie spotkalo nie zmienia we mnie relacji do ludzi
              Jezeli bedÄ™ musial jeszcze raz pomagac, zrobiÄ™ to;)
              • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 10:53
                ashaq napisał:

> DOkladnie.To co mnie spotkalo nie zmienia we mnie relacji do ludzi
                > Jezeli bedÄ™ musial jeszcze raz pomagac, zrobiÄ™ to;)

I to cieszy:))) Tak trzymaj:D
                • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 12:10
                  dotyk_wiatru napisała:

> ashaq napisał:
                  >
                  > > DOkladnie.To co mnie spotkalo nie zmienia we mnie relacji do ludzi
                  > > Jezeli bedÄ™ musial jeszcze raz pomagac, zrobiÄ™ to;)
                  >
                  > I to cieszy:))) Tak trzymaj:D
                  -
                  postaram się trzymać wsłasciwy kurs;)
                  • Gość: dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 13:30
                    :)))
                    • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 14:18
                      Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a):

> :)))
                      -
                      ładny;)
                      • Gość: dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 14:48
                        Hihihi:D Kokiet:P:D
                        • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 14:56

> Hihihi:D Kokiet:P:D
                          -
                          trochÄ™ tak.;)
                          • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:02
                            to chyba normalny z Ciebie facet ...:)
                            dziewczyna
                            • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:04

> to chyba normalny z Ciebie facet ...:)
                              > dziewczyna
                              -
                              zupełnie i wlasciwie zagrogramowany;D
                              • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:08
                                nie , nie.. myślę , że to jest spontaniczne ...:)
                                dziewczyna
                                • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:11
                                  spontaniczny tez jestem,owszem..reaguję na kazdy zywioł;D
                                  • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:14
                                    i to jest w Tobie fajne..:)
                                    dziewczyna
                                    • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:15
                                      takiego mam chipa..nie warto tego zmieniac.;)
                                      • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:16
                                        kiedys swojej dawnej sympatii od kwiaciarki kupiłem dwa wiatra kwiatów.bo więcej nie miała .D Dalie to były;)))
                                        • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:20
                                          kwiaty dla kobiety zawsze na miejscu...:0
                                          dziewczyna
                                          ale czasami jedna piękna róża potrafi wiecej od dwóch wiader choćby
                                          i dalii:)
                                          • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:25
                                            No co Ty;) Nalezały Jej się te kwiaty;D
                                            • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:31
                                              Ależ ja nie twierdzę , że nie. Chciałam tylko powiedziec , że nie
                                              chodzi o gest , ale o serce i motywacje do wreczenia czy to
                                              kwiatu , czy bukietu ..
                                              dziewczyna
                                              kwiaty potrafiÄ… wiele..serio..:)
                                              • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 15:33
                                                To nie bylo motywowane dzialaniem pod pubkikę, motywacje byly ze tak powiem szczere jak złoto;)
                                                • niegrzeczna_dziewczyna Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 21:07
                                                  ashaq napisał:

> To nie bylo motywowane dzialaniem pod pubkikÄ™, motywacje byly ze
                                                  tak powiem szc
                                                  > zere jak złoto;)

To takie romantyczne..:)
                                                  dziewczyna
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 22:13
                                                    chyba nie, ale to wycinek autentycznego zycia.
                          • Gość: dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 15:54
                            Dobrze, że się przyznajesz;))
                            • Gość: dotyk_wiatru PS. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 15:55
                              Poczytałam trochę;)
                              2 wiadra?? WOW!
                              • ashaq Re: PS. 24.11.07, 22:08

> Poczytałam trochę;)
                                > 2 wiadra?? WOW!
                                -
                                Co to za okreslenie, nie znam;)
                                • dotyk_wiatru Re: PS. 24.11.07, 22:12
                                  ashaq napisał:

> Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a):
                                  >
                                  > > Poczytałam trochę;)
                                  > > 2 wiadra?? WOW!
                                  > -
                                  > Co to za okreslenie, nie znam;)

KTÓRE?:)))
                                  • ashaq Re: PS. 24.11.07, 22:14
                                    2 wiadra?
                                    • dotyk_wiatru Re: PS. 24.11.07, 22:34
                                      Oj Ashaq...Pisałam, że poczytałam sobie i wyczytałam o dwóch
                                      wiadrach kwiatów:)))
                            • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 22:05

> Dobrze, że się przyznajesz;))
                              -
                              kto i do czego?;)
                              • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 22:11
                                TY do delikatnego kokietowania:)
                                • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 22:16
                                  Bez przeasady, moze tak -jak mogę staram sie byc miły;)
                                  Czas niestety na mnie.Spokojnego wieczoru;)
                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 24.11.07, 22:41
                                    ashaq napisał:

> Bez przeasady, moze tak -jak mogę staram sie byc miły;)
                                    > Czas niestety na mnie.Spokojnego wieczoru;)

:)) jasne;)
                                    Miłego wieczoru:))

• dziewczyna.z.bagien Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 12:24
                                      Strasznie długi watek, więc nie czytając , nie mogę wiedzieć o co chodzi, ale z
                                      tytułem się w ogóle nie zgadzam!!!

Życzliwych ludzi jest mnóstwo!!! W tę wersję wierzę i tej wersji się będę trzymać:)
                                      • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 14:01
                                        Ja też chcę w to wierzyć:)))

• ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 16:12
                                          dotyk_wiatru napisała:

> Ja też chcę w to wierzyć:)))
                                          >
                                          -
                                          a to takie trudne? co przeszkadza?;)
                                          • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 16:23
                                            ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                            >
                                            > > Ja też chcę w to wierzyć:)))
                                            > >
                                            > -
                                            > a to takie trudne? co przeszkadza?;)

Ludzie:) Tak naprawdę to...ja mam ogromne szczęście do ludzi...Może
                                            to tak 'na zapas'?:) Lepiej byc przygotowanym:P
                                            • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 16:26
                                              dotyk_wiatru napisała:

> Ludzie:) Tak naprawdę to...ja mam ogromne szczęście do ludzi...Może
                                              > to tak 'na zapas'?:) Lepiej byc przygotowanym:P
                                              -
                                              nie widzę powodu do niepokoju skoro tak masz ładnie sprawy ustawione;D
                                              • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 16:31
                                                ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                >
                                                > > Ludzie:) Tak naprawdę to...ja mam ogromne szczęście do
                                                ludzi...Może
                                                > > to tak 'na zapas'?:) Lepiej byc przygotowanym:P
                                                > -
                                                > nie widzę powodu do niepokoju skoro tak masz ładnie sprawy
                                                ustawione;D

Zdarzaja sie pojedyncze egzemplarze gdzies tam czasem, ktore za nic
                                                nie potrafia sie usmiechnac, ale ich nie pamietam, bo i po co?:)
                                                Taka konfiguracja mi odpowiada:))) Zdecydowanie:D
                                                • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 17:48
                                                  dotyk_wiatru napisała:

> Zdarzaja sie pojedyncze egzemplarze gdzies tam czasem, ktore za nic
                                                  > nie potrafia sie usmiechnac, ale ich nie pamietam, bo i po co?:)
                                                  > Taka konfiguracja mi odpowiada:))) Zdecydowanie:D
                                                  -
                                                  sprytna metoda;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 17:54
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Zdarzaja sie pojedyncze egzemplarze gdzies tam czasem, ktore za
                                                    nic
                                                    > > nie potrafia sie usmiechnac, ale ich nie pamietam, bo i po co?:)
                                                    > > Taka konfiguracja mi odpowiada:))) Zdecydowanie:D
                                                    > -
                                                    > sprytna metoda;D

To zdroworozsądkowe podejście do sprawy;D
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:01
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> To zdroworozsądkowe podejście do sprawy;D
                                                    -
                                                    myslÄ™ ze nie zimna kalkulacja?.P ale owszem zawsze trzeba myslec,
                                                    poza nielicznymi wyjatkami kiedy spontanicznosc bierze gorÄ™ nad
                                                    realiami;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:07
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > To zdroworozsądkowe podejście do sprawy;D
                                                    > -
                                                    > myslÄ™ ze nie zimna kalkulacja?.P ale owszem zawsze trzeba myslec,
                                                    > poza nielicznymi wyjatkami kiedy spontanicznosc bierze gorÄ™ nad
                                                    > realiami;D

Nie nie...Żadna zimna kalkulacja...Ja po prostu wolę nie pamiętać
                                                    pewnych ludzi...
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:11
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Nie nie...Żadna zimna kalkulacja...Ja po prostu wolę nie pamiętać
                                                    > pewnych ludzi...
                                                    -
                                                    tak ,zgadza się zycie tez wymaga okresowych remanetów;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:17
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Nie nie...Żadna zimna kalkulacja...Ja po prostu wolę nie
                                                    pamiętać
                                                    > > pewnych ludzi...
                                                    > -
                                                    > tak ,zgadza się zycie tez wymaga okresowych remanetów;P

Tylko, że czasem trudno je przeprowadzić...Czasem łatwiej siebie
                                                    oszukać...
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:45
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Tylko, że czasem trudno je przeprowadzić...Czasem łatwiej siebie
                                                    > oszukać...
                                                    -
                                                    jak mawia satyryk Daukszewicz. prawda jest jak ....( pominÄ™ przez grzecznosc) ...i kazdy ma innÄ…;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:50
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Tylko, że czasem trudno je przeprowadzić...Czasem łatwiej siebie
                                                    > > oszukać...
                                                    > -
                                                    > jak mawia satyryk Daukszewicz. prawda jest jak ....( pominÄ™ przez
                                                    grzecznosc) .
                                                    > ..i kazdy ma innÄ…;P

Niby tak:P
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:58
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Niby tak:P
                                                    -
                                                    sory - oryginal przyslowia jest - kazdy ma swojÄ…;)
                                                    ale tak w zyciu bywa, nie ma co siÄ™ oszukiwac.
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 20:07
                                                    Swoja, inna...To prawie to samo:) (wiem...prawie robi różnicę:P)
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 08:39
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Swoja, inna...To prawie to samo:) (wiem...prawie robi różnicę:P)
                                                    -
                                                    ;))) A jednak ja wolÄ™ innÄ…;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 20:21
                                                    Nie widze problemu:)) Niechaj inna bedzie:))
                                                  • veest Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:10
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Nie widze problemu:)) Niechaj inna bedzie:))
                                                    -
                                                    co za zgodnosć;).A w koncu spory do niczego nie prowadzą;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:18
                                                    veest napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Nie widze problemu:)) Niechaj inna bedzie:))
                                                    > -
                                                    > co za zgodnosć;).A w koncu spory do niczego nie prowadzą;)
                                                    >
                                                    Spory prowadzą do tego do czego prowadzi przewlekły stres:P Do
                                                    zgorzknialosci i wrzodow:)
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:29
                                                    Wrzody powiadasz? CZytałem,ze wywołuje je bakteria o takiej dziwacznej nazwie.;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:33
                                                    ashaq napisał:

> Wrzody powiadasz? CZytałem,ze wywołuje je bakteria o takiej
                                                    dziwacznej nazwie.;
                                                    > D
                                                    Zeby tylko ta zgaga;D
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:35
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Zeby tylko ta zgaga;D

a czy ona konieczna?DDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:42
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Zeby tylko ta zgaga;D
                                                    >
                                                    > a czy ona konieczna?DDD

Helico czy zgaga?:P hihihi

• ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:43
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Helico czy zgaga?:P hihihi
                                                    >
                                                    To i to niech lepiej omija.;) Ja nie chcÄ™;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 27.11.07, 06:49
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Helico czy zgaga?:P hihihi
                                                    > >
                                                    > To i to niech lepiej omija.;) Ja nie chcÄ™;D

Zeby one jeszcze czekaly na zaproszenie, albo o zgode pytaly
                                                    hahaha:))
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 27.11.07, 07:04
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Zeby one jeszcze czekaly na zaproszenie, albo o zgode pytaly
                                                    > hahaha:))

Własnie.tak jakby kierują sie tylko wlasnymi interesami;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 27.11.07, 15:18
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Zeby one jeszcze czekaly na zaproszenie, albo o zgode pytaly
                                                    > > hahaha:))
                                                    >
                                                    > Własnie.tak jakby kierują sie tylko wlasnymi interesami;D

Tak jak większość ludzkości i nie tylko;)
                                      • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 16:11
                                        dziewczyna.z.bagien napisała:

> Strasznie długi watek, więc nie czytając , nie mogę wiedzieć o co chodzi, ale z
                                        > tytułem się w ogóle nie zgadzam!!!
                                        >
                                        > Życzliwych ludzi jest mnóstwo!!! W tę wersję wierzę i tej wersji się będę trzym
                                        > ać:)
                                        -
                                        pewnie,Ci autentycznie zyczliwi nie dbają o rozgłos, ;)
                            • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 16:10

> Dobrze, że się przyznajesz;))
                              --
                              a niby do czego?;P
                              • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 16:32
                                ashaq napisał:

>
                                > > Dobrze, że się przyznajesz;))
                                > --
                                > a niby do czego?;P

A zacytuje:

> Hihihi:D Kokiet:P:D
                                -
                                trochÄ™ tak.;)

• ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 17:49
                                  dotyk_wiatru napisała:
                                  a niby do czego?;P
                                  >
                                  > A zacytuje:
                                  >
                                  > > Hihihi:D Kokiet:P:D
                                  > -
                                  tak, tak przynajÄ™ siÄ™;P
                                  > trochÄ™ tak.;)
                                  >
                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 17:55
                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                    > a niby do czego?;P
                                    > >
                                    > > A zacytuje:
                                    > > Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a):
                                    > >
                                    > > > Hihihi:D Kokiet:P:D
                                    > > -
                                    > tak, tak przynajÄ™ siÄ™;P
                                    > > trochÄ™ tak.;)
                                    > >

:D hihihi
                                    • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:00
                                      dotyk_wiatru napisała:

> :D hihihi
                                      -
                                      z faktami siÄ™ lepiej nie spierac;D
                                      • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:01
                                        ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                        >
                                        > > :D hihihi
                                        > -
                                        > z faktami siÄ™ lepiej nie spierac;D

Why not? Można próbować;)) To, że z góry jest się skazanym na
                                        niepowodzenie to nic;)
                                        • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:02
                                          dotyk_wiatru napisała:

> Why not? Można próbować;)) To, że z góry jest się skazanym na
                                          > niepowodzenie to nic;)
                                          -
                                          sÄ… lepsze role od Syzyfa;P
                                          • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:07
                                            ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                            >
                                            > > Why not? Można próbować;)) To, że z góry jest się skazanym na
                                            > > niepowodzenie to nic;)
                                            > -
                                            > sÄ… lepsze role od Syzyfa;P

Jakie na przykład?:)
                                            • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:10
                                              dotyk_wiatru napisała:

> Jakie na przykład?:)
                                              -
                                              buszujący w zbożu;DDD
                                              • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:18
                                                ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                >
                                                > > Jakie na przykład?:)
                                                > -
                                                > buszujący w zbożu;DDD

Upsi, dziwnie mi sie kojarzy:P
                                                • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:43
                                                  dotyk_wiatru napisała:

> Upsi, dziwnie mi sie kojarzy:P
                                                  -
                                                  znam ksiazkÄ™..nie bierz tego doslownie..chodzilo mi jedynie o sceneriÄ™, sielskÄ…;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:51
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Upsi, dziwnie mi sie kojarzy:P
                                                    > -
                                                    > znam ksiazkÄ™..nie bierz tego doslownie..chodzilo mi jedynie o
                                                    sceneriÄ™, sielskÄ…
                                                    > ;P
                                                    Hahahaha :)))
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 19:00
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Hahahaha :)))
                                                    -
                                                    lubie przyrodÄ™..i to bardzo;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 18:51
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Upsi, dziwnie mi sie kojarzy:P
                                                    > -
                                                    > znam ksiazkÄ™..nie bierz tego doslownie..chodzilo mi jedynie o
                                                    sceneriÄ™, sielskÄ…
                                                    > ;P
                                                    Z ciekawości...Co Ci przyszło do głowy? :)
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 19:01
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Z ciekawości...Co Ci przyszło do głowy? :)
                                                    -
                                                    rozne mysli krazÄ… po glowie,nawet nieuczesane ;) Ale zapewniam -czarne nie;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 25.11.07, 20:20
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Z ciekawości...Co Ci przyszło do głowy? :)
                                                    > -
                                                    > rozne mysli krazÄ… po glowie,nawet nieuczesane ;) Ale zapewniam -
                                                    czarne nie;P

Czarne to mi też nie przyszły do głowy:)
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 08:41

> > rozne mysli krazÄ… po glowie,nawet nieuczesane ;) Ale zapewniam -
                                                    > czarne nie;P
                                                    >
                                                    > Czarne to mi też nie przyszły do głowy:)
                                                    -
                                                    inne rozumiem tak?;)a wiec nie jest najgorzej.DDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 20:22
                                                    ashaq napisał:

>
                                                    > > > rozne mysli krazÄ… po glowie,nawet nieuczesane ;) Ale
                                                    zapewniam -
                                                    > > czarne nie;P
                                                    > >
                                                    > > Czarne to mi też nie przyszły do głowy:)
                                                    > -
                                                    > inne rozumiem tak?;)a wiec nie jest najgorzej.DDD

Te czarne spycham głęboko:))
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:12
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> ashaq napisał:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > > > rozne mysli krazÄ… po glowie,nawet nieuczesane ;) Ale
                                                    > zapewniam -
                                                    > > > czarne nie;P
                                                    > > >
                                                    > > > Czarne to mi też nie przyszły do głowy:)
                                                    > > -
                                                    > > inne rozumiem tak?;)a wiec nie jest najgorzej.DDD
                                                    >
                                                    > Te czarne spycham głęboko:))

Pewnie dystnas jest dobry w takich przypadkach;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:19
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > ashaq napisał:
                                                    > >
                                                    > > >
                                                    > > > > > rozne mysli krazÄ… po glowie,nawet nieuczesane ;) Ale
                                                    > > zapewniam -
                                                    > > > > czarne nie;P
                                                    > > > >
                                                    > > > > Czarne to mi też nie przyszły do głowy:)
                                                    > > > -
                                                    > > > inne rozumiem tak?;)a wiec nie jest najgorzej.DDD
                                                    > >
                                                    > > Te czarne spycham głęboko:))
                                                    >
                                                    > Pewnie dystnas jest dobry w takich przypadkach;P

Dystansu trzeba sie nauczyć..Kwestia doświadczenia:P
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:30
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Dystansu trzeba sie nauczyć..Kwestia doświadczenia:P

Zakładając ze zycie uczy,kiedys doswiadczenie przychodzi.D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:34
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Dystansu trzeba sie nauczyć..Kwestia doświadczenia:P
                                                    >
                                                    > Zakładając ze zycie uczy,kiedys doswiadczenie przychodzi.D

Zycie uczy...to za duze uogolnienie, bo nie kazdemu rzuca
                                                    klody...nie kazdy pozna czym jest takie zycie jakiego dzien po dniu
                                                    doznaje wielu ludzi...
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:37
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Zycie uczy...to za duze uogolnienie, bo nie kazdemu rzuca
                                                    > klody...nie kazdy pozna czym jest takie zycie jakiego dzien po dniu
                                                    > doznaje wielu ludzi...

nie wszyscy dzialajÄ… w zlej woli. nieraz tempo zycia nie pozwala.
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:43
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Zycie uczy...to za duze uogolnienie, bo nie kazdemu rzuca
                                                    > > klody...nie kazdy pozna czym jest takie zycie jakiego dzien po
                                                    dniu
                                                    > > doznaje wielu ludzi...
                                                    >
                                                    > nie wszyscy dzialajÄ… w zlej woli. nieraz tempo zycia nie pozwala.

No way! To nie tłumaczenie...Nie ma uprawiedliwiania się 'wyścigiem
                                                    szczurów'...

Na dzisiaj zmykam:P
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 26.11.07, 21:44
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> No way! To nie tłumaczenie...Nie ma uprawiedliwiania się 'wyścigiem
                                                    > szczurów'...
                                                    >
                                                    > Na dzisiaj zmykam:P

Oki:D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 27.11.07, 06:49
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > No way! To nie tłumaczenie...Nie ma uprawiedliwiania
                                                    się 'wyścigiem
                                                    > > szczurów'...
                                                    > >
                                                    > > Na dzisiaj zmykam:P
                                                    >
                                                    > Oki:D

:))
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 27.11.07, 07:04
                                                    pomyslnego dnia;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 27.11.07, 15:19
                                                    ashaq napisał:

> pomyslnego dnia;D

A dziękuję i wzajemnie:))
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 27.11.07, 18:28
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> ashaq napisał:
                                                    >
                                                    > > pomyslnego dnia;D
                                                    >
                                                    > A dziękuję i wzajemnie:))

dzięki .. i sprawdza się cos z moich zyczen?;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 27.11.07, 19:51
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > ashaq napisał:
                                                    > >
                                                    > > > pomyslnego dnia;D
                                                    > >
                                                    > > A dziękuję i wzajemnie:))
                                                    >
                                                    > dzięki .. i sprawdza się cos z moich zyczen?;P

No ba! <tasma mi sie zaciela czy ki czort??;D >
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 10:12
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> ashaq napisał:
                                                    >
                                                    > > dotyk_wiatru napisała:
                                                    > >
                                                    > > > ashaq napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > pomyslnego dnia;D
                                                    > > >
                                                    > > > A dziękuję i wzajemnie:))
                                                    > >
                                                    > > dzięki .. i sprawdza się cos z moich zyczen?;P
                                                    >
                                                    > No ba! <tasma mi sie zaciela czy ki czort??;D >
                                                    -
                                                    a jaka mianowicie tasma?;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 13:08
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > ashaq napisał:
                                                    > >
                                                    > > > dotyk_wiatru napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > ashaq napisał:
                                                    > > > >
                                                    > > > > > pomyslnego dnia;D
                                                    > > > >
                                                    > > > > A dziękuję i wzajemnie:))
                                                    > > >
                                                    > > > dzięki .. i sprawdza się cos z moich zyczen?;P
                                                    > >
                                                    > > No ba! <tasma mi sie zaciela czy ki czort??;D >
                                                    > -
                                                    > a jaka mianowicie tasma?;)

:)) ta z 'no ba!' :))))
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 13:40
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> :)) ta z 'no ba!' :))))

aaaaa;))) jasne;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 13:43
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > :)) ta z 'no ba!' :))))
                                                    >
                                                    > aaaaa;))) jasne;D

:DDDD
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 14:09
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> :DDDD

Ech...;)))
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 14:25
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > :DDDD
                                                    >
                                                    > Ech...;)))

Ach;D
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 14:38
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Ach;D

pozostaje jedynie głęboki oddech;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 14:43
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Ach;D
                                                    >
                                                    > pozostaje jedynie głęboki oddech;D
                                                    A więc...wdeeeech i wyyyydech :)
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 21:42
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> > pozostaje jedynie głęboki oddech;D
                                                    > A więc...wdeeeech i wyyyydech :)

i tak forum moze przeksztalcic siÄ™ w areobik;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 22:04
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > > pozostaje jedynie głęboki oddech;D
                                                    > > A więc...wdeeeech i wyyyydech :)
                                                    >
                                                    > i tak forum moze przeksztalcic siÄ™ w areobik;D

Aerobiku sie zachciewa? Ja nie lubie tej formy aktywnosci...Tae-bo
                                                    tak, aerobic-jakoÅ› nie;)
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 22:07
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Aerobiku sie zachciewa? Ja nie lubie tej formy aktywnosci...Tae-bo
                                                    > tak, aerobic-jakoÅ› nie;)

nie będę sie upierał;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 22:12
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Aerobiku sie zachciewa? Ja nie lubie tej formy aktywnosci...Tae-
                                                    bo
                                                    > > tak, aerobic-jakoÅ› nie;)
                                                    >
                                                    > nie będę sie upierał;D
                                                    Prawidłowo;))
                                                  • ashaq Re: Å»yczliwych ludzi dziÅ› niewielu... 28.11.07, 22:16
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Prawidłowo;))

ale to nie oznacza pzstawy biernej;)