Dodaj do ulubionych

Tak głosują płocczanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:53
Wyniki bardzo mnie dziwią. K. Kisliel dopiero trzeci a M.Jabłoński dwunasty?
To chyba coś nie tak z tymi głosującymi. Ad,1 Wisła poraz drugi z rzędu
Mistrzem i pucharem a trener trzeci?
Adn.Wisłą zdobywa 4 lokatę w tabeli najwyższą w historii a trener dwunasty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: Tak głosują płocczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:13
      Marek pamiętaj,że ta część plebiscytu często jest konkursem typu: "kto ma
      wiekszą rodzinę". I później są takie rodzynki jak Jasion na 1 miejscu z 70%
      poparcia. Pierwszy raz o człowieku słyszę, jaki on w ogole sukces odniósł? Ja
      nic o tym nie słyszałem. Druga część plebiscytu jest jzu
      bardziej "sprawiedliwa" i miarodajna. Wtedy dopiero okaze sie kto jest naprawde
      popularny.
    • Gość: Nowak Re: Tak głosują płocczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 07:20
      Panie Jasion, a może to Pan sam głosuje na siebie?! Jak tak , to wstydź się Pan
      przed ojcem dyrektorem i krasnoludkami?!Może redakcja cos z tym zrobi - Chłop
      chyba oszalał!Najpopularniejszy ale chyba w swoim grajdole.
      • Gość: Radek Re: Tak głosują płocczanie IP: *.c156.petrotel.pl 21.12.05, 12:01
        Pan Jasion ci nie odpowje ale ja tak .Czytałem ostatnio ,,Życie Płocka''Ten
        człowiek wychował kilku medalistów.Ale i sam startował z sukcesami.A ty czym
        zainponujesz ..ps.Trzeba czytać gazety a nie oglondać świerszczyki.
        • Gość: DEATH Re: Tak głosują płocczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 16:36
          ps.Trzeba czytać gazety a nie oglondać świerszczyki.
          A Ty zacznij czytać gazety i książki, a nie tylko je "oglondasz".
    • Gość: Bukoszczak Re: Tak głosują płocczanie IP: *.c148.petrotel.pl 21.12.05, 11:23
      Nie biorę w tym roku udziału w plebiscycie,gdyż z tymi SMS-ami to lipa i
      oszustwo ,gdy nieznany trener wygrywa bo zorganizował kolegów do wysyłki.
      • Gość: Kamil Re: Tak głosują płocczanie IP: *.c156.petrotel.pl 21.12.05, 12:07
        NIEZNANY DLA CIEBIE.A SKORO MA KOLEGÓW TO TA ZABAWA NATYM POLEGA
        • zibi9911 Re: Tak głosują płocczanie 21.12.05, 17:54
          nie było lepszego zawodnika w kick boxie z Płocka jak Jacek Jasion .Trenera też
          nie ma lepszego.Chłopak ma charakter , poparcie wśód młodzierzy a wy wszyscy
          potraficie go tylko pomawiać jak prości ludzie z grajdoła!!!!!!!!!!
          • Gość: RoughBoy Re: Tak głosują płocczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 21:25

> nie było lepszego zawodnika w kick boxie z Płocka jak Jacek Jasion .Trenera też
            >
            > nie ma lepszego

A jakie to sukcesy ma p.Jasion w kick-boxingu ? Bo nigdzie doczytać się nie mogę ?
            • Gość: Radek Re: Tak głosują płocczanie IP: *.c156.petrotel.pl 22.12.05, 13:20
              Zapraszam do gazety ..Życie Płocka...anie do czytania świerszczy ps..Czytałem
              tam ładny opis...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka