Dodaj do ulubionych

Letnie przeprowadzki księży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:18
Cichy w farze zostaje :D
Obserwuj wątek
    • Gość: co Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:31
      powiedział że był wzywany ?
    • Gość: czasem tu wpadam Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:47
      mało wiarygodne źródła, a dlaczego nie napisano o Stanisławówce, tu następuje
      zmiana proboszcza, odchodziny ksiądz który ma powołanie do tej służby, ale
      salezjanie mają swoje reguły, 6 lat i dalej na inną parafię, szkoda księdza
      Jacka, to był ksiądz o wielkim sercu dla parafian i ludzi wogóle
    • Gość: parafianin cholerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:24
      i cale szczescie juz mam dosc jego praktyk a zwlaszcza koledy rano i trzeba
      laskawie go prosic zeby przyszedl popoludniu ludzie pracuje a on ma to w nosie
      moze mam brac urlop poniewaz proboszczowi sie nie chce lazic pozniej wstyd
      wstyd wstyd
      • ainipoajom Re: cholerka 23.06.06, 08:40
        ale jaki problem, po co go przyjmujesz ?
        ubezpiecz mieszkanie
        lepiej na tym wyjdziesz
    • Gość: Amigo Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 00:01
      Ks.K.Jończyk...Płocka Fara niegdy Cię nie zapomni i pamiętaj,że zawsze czekamy na Ciebie z otwartymi rękoma... Cichy,Joniec i Kardasz,wielka trójca Płockiej Fary :-)
    • Gość: matas Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.class147.petrotel.pl 23.06.06, 06:59
      Może to i dobrze że ks. Stradza odchodzi na emeryturę. Może teraz proboszczem zostanie przynajmniej ksiądz z prawdziwego zdarzenia a nie kiecuch liczący tylko kasę. Nie spotkałem bardziej niekulturalnego, niegrzegrzego, nieuprzejmego księdza od ks. Stradzy. Dzięki takim księżom jak on ludzie odwracają się od kościoła, a szkoda.
      • Gość: FRANEK Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:33
        Zgadzam się. Pamiętam jeszcze lata 80 gdzie chodziłem do szkoły podstawowej nr
        12. Ten ks. uczył religii to było w czasach jak religia była w salkach przy tej
        kaplicy co sie paliła. Wiele razy pamietam jak uczył ręką dzieci, sam też nie
        raz od niego oberwałem. Szkoda gadać, a byłem tam ministrantem. POZDRAWIAM TEGO
        KLECHĘ
        • Gość: Barszczaczek x. Joniec IP: *.class147.petrotel.pl 23.06.06, 11:14
          ehh... Nie ma lepszego księdza od Jońca i Cichego... :P:D A ten proboszcz to na
          emeryture powienien iśc już ze 20 lat temu :)
          • Gość: Małachowiak Re: x. Joniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:46
            ... Joniec czekamy na Ciebie !!!!! CZekamy na CIebie !!!!!!
            • Gość: tak... Re: x. Joniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 05:26
              Mocherowa polska...
      • Gość: W..... Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:37
        Jestem przekonany, że to oderwana opinia gdyby był niekulturalny, niegrzeczny,
        i nieuprzejmy pewnie nie zbudowałby kościólka . Do wybaczenia są numery z tacą
        na parafię i kilkoma koszykami pod chórem na inne cele np na misje lub
        seminarium. Ciekawe czy za nowego proboszca będziemy oglądać w parafii księży
        zaprzyjażnionych np księdza Andrzeja?
      • Gość: rifififi Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:57
        A tak naprawdę to dlaczego go odwolują?
    • Gość: ukir Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.c153.petrotel.pl 24.06.06, 22:48
      Szkoda ze odchodzi ks. Leszek Siemieniak z Jadwigii :-/. Wspanialy czlowiek
      ktory moze byc autorytetem nie jednego ksiedza :)) NIECH BOG MU BLOGOSŁAWI !!!
    • Gość: menel do: matas IP: *.class147.petrotel.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:09
      zastanów sie czy ty człowiekiem jesteś,
      wiesz ze nasze rachunki są nie zakończone
      będę czekał tyle ile bedzie trzeba na okazje by ci opłacić z dużą nawiązką,
      • Gość: czołgi, spychacze Re: do: matas IP: *.class147.petrotel.pl IP: *.plock.mm.pl 27.06.06, 16:58
        oko za oko, skąd to znam. Poślij jeszcze spychacze, zgodnie z nakazem zemsty.
        • Gość: gość Re: do: matas IP: *.class147.petrotel.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:06
          skoro tak grozisz to czemu się nie ujawnisz twardzielu? Żal mi Ciebie ;-)
    • Gość: emmeczka Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:27
      dziś w Jadwidze było pożegnanie księdza Leszka.....nie jednej osobie łza w oku
      się zakręciła...wspaniałych księży zawsze nam zabierają....Będziemy Cię zawsze
      mile wspominać księże Leszku!!!!!
    • Gość: jolka Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.zse.bydgoszcz.pl 26.06.06, 08:09
      jestem z Rypina z parafi sw.St.Kostki to do nas ma przyjść już za tydzień ks.
      Krzysztof Jończyk też mi sie nie podobały te zmiany ale czytając wasze pozytywne
      opinie może zmienie zdanie
    • Gość: jolka Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.zse.bydgoszcz.pl 26.06.06, 08:21
      od nas odchodzi ks. Krzysztof Świerczyński niedawno otrzymał świecenia idzie do
      Płock-Radziwie bardzo fajny pełen pomysłów dzieciaki go uwilbiaja
    • Gość: Yello czarna mafia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:57
      następne darmozjady na miejsce starych... Zamykać kościoły,otwierać miejsca
      pomocy dla ubogich!!
    • Gość: jolka Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.zse.bydgoszcz.pl 26.06.06, 19:27
      co nie którzy mylą pojecia Yello kogo nazywasz darmozjadami?
      • Gość: Yello Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:32
        Księży oczywiście
    • Gość: jolka Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.zse.bydgoszcz.pl 27.06.06, 15:39
      tak myślałam do świetych co nie których napewno nie można zaliczyć ale odrazu
      darmozjady?wielu wypełnia rzetelnie swoją posługe a ci pozostali ...no cóż któż
      z nas nie grzeszy?Yello nie chciałabym żebyś negatywnie myślał o ks.z naszej
      parafi tylko dlatego ze jest dopiero co po wyświeceniach nie uważasz że młody
      umysł jest bardziej chłonny na wiedze i otoczenie?ma swietny kontakt z dziećmi i
      młodzieżą jeśli go poznasz to zmienisz zdanie pozdrowionka pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka