Gość: Maciejeś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:18 Cichy w farze zostaje :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: co Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:31 powiedział że był wzywany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czasem tu wpadam Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 22:47 mało wiarygodne źródła, a dlaczego nie napisano o Stanisławówce, tu następuje zmiana proboszcza, odchodziny ksiądz który ma powołanie do tej służby, ale salezjanie mają swoje reguły, 6 lat i dalej na inną parafię, szkoda księdza Jacka, to był ksiądz o wielkim sercu dla parafian i ludzi wogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parafianin cholerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:24 i cale szczescie juz mam dosc jego praktyk a zwlaszcza koledy rano i trzeba laskawie go prosic zeby przyszedl popoludniu ludzie pracuje a on ma to w nosie moze mam brac urlop poniewaz proboszczowi sie nie chce lazic pozniej wstyd wstyd wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
ainipoajom Re: cholerka 23.06.06, 08:40 ale jaki problem, po co go przyjmujesz ? ubezpiecz mieszkanie lepiej na tym wyjdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amigo Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 00:01 Ks.K.Jończyk...Płocka Fara niegdy Cię nie zapomni i pamiętaj,że zawsze czekamy na Ciebie z otwartymi rękoma... Cichy,Joniec i Kardasz,wielka trójca Płockiej Fary :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matas Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.class147.petrotel.pl 23.06.06, 06:59 Może to i dobrze że ks. Stradza odchodzi na emeryturę. Może teraz proboszczem zostanie przynajmniej ksiądz z prawdziwego zdarzenia a nie kiecuch liczący tylko kasę. Nie spotkałem bardziej niekulturalnego, niegrzegrzego, nieuprzejmego księdza od ks. Stradzy. Dzięki takim księżom jak on ludzie odwracają się od kościoła, a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANEK Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 10:33 Zgadzam się. Pamiętam jeszcze lata 80 gdzie chodziłem do szkoły podstawowej nr 12. Ten ks. uczył religii to było w czasach jak religia była w salkach przy tej kaplicy co sie paliła. Wiele razy pamietam jak uczył ręką dzieci, sam też nie raz od niego oberwałem. Szkoda gadać, a byłem tam ministrantem. POZDRAWIAM TEGO KLECHĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barszczaczek x. Joniec IP: *.class147.petrotel.pl 23.06.06, 11:14 ehh... Nie ma lepszego księdza od Jońca i Cichego... :P:D A ten proboszcz to na emeryture powienien iśc już ze 20 lat temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małachowiak Re: x. Joniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:46 ... Joniec czekamy na Ciebie !!!!! CZekamy na CIebie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak... Re: x. Joniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 05:26 Mocherowa polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W..... Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:37 Jestem przekonany, że to oderwana opinia gdyby był niekulturalny, niegrzeczny, i nieuprzejmy pewnie nie zbudowałby kościólka . Do wybaczenia są numery z tacą na parafię i kilkoma koszykami pod chórem na inne cele np na misje lub seminarium. Ciekawe czy za nowego proboszca będziemy oglądać w parafii księży zaprzyjażnionych np księdza Andrzeja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rifififi Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 19:57 A tak naprawdę to dlaczego go odwolują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukir Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.c153.petrotel.pl 24.06.06, 22:48 Szkoda ze odchodzi ks. Leszek Siemieniak z Jadwigii :-/. Wspanialy czlowiek ktory moze byc autorytetem nie jednego ksiedza :)) NIECH BOG MU BLOGOSŁAWI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel do: matas IP: *.class147.petrotel.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 23:09 zastanów sie czy ty człowiekiem jesteś, wiesz ze nasze rachunki są nie zakończone będę czekał tyle ile bedzie trzeba na okazje by ci opłacić z dużą nawiązką, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czołgi, spychacze Re: do: matas IP: *.class147.petrotel.pl IP: *.plock.mm.pl 27.06.06, 16:58 oko za oko, skąd to znam. Poślij jeszcze spychacze, zgodnie z nakazem zemsty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do: matas IP: *.class147.petrotel.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 19:06 skoro tak grozisz to czemu się nie ujawnisz twardzielu? Żal mi Ciebie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emmeczka Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 13:27 dziś w Jadwidze było pożegnanie księdza Leszka.....nie jednej osobie łza w oku się zakręciła...wspaniałych księży zawsze nam zabierają....Będziemy Cię zawsze mile wspominać księże Leszku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.zse.bydgoszcz.pl 26.06.06, 08:09 jestem z Rypina z parafi sw.St.Kostki to do nas ma przyjść już za tydzień ks. Krzysztof Jończyk też mi sie nie podobały te zmiany ale czytając wasze pozytywne opinie może zmienie zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.zse.bydgoszcz.pl 26.06.06, 08:21 od nas odchodzi ks. Krzysztof Świerczyński niedawno otrzymał świecenia idzie do Płock-Radziwie bardzo fajny pełen pomysłów dzieciaki go uwilbiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yello czarna mafia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 11:57 następne darmozjady na miejsce starych... Zamykać kościoły,otwierać miejsca pomocy dla ubogich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.zse.bydgoszcz.pl 26.06.06, 19:27 co nie którzy mylą pojecia Yello kogo nazywasz darmozjadami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yello Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 07:32 Księży oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Letnie przeprowadzki księży IP: *.zse.bydgoszcz.pl 27.06.06, 15:39 tak myślałam do świetych co nie których napewno nie można zaliczyć ale odrazu darmozjady?wielu wypełnia rzetelnie swoją posługe a ci pozostali ...no cóż któż z nas nie grzeszy?Yello nie chciałabym żebyś negatywnie myślał o ks.z naszej parafi tylko dlatego ze jest dopiero co po wyświeceniach nie uważasz że młody umysł jest bardziej chłonny na wiedze i otoczenie?ma swietny kontakt z dziećmi i młodzieżą jeśli go poznasz to zmienisz zdanie pozdrowionka pa Odpowiedz Link Zgłoś