pchelka_81 07.07.06, 12:12 Właśnie się dowiedziałam, że jedna z płockich przychodni zgubiła moją kartę. Jestem przewlekle chora i wymagam przepisania pewnych leków na receptę. No i jest problem. Nie ma karty - nie będzie recepty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karciarz a kogo to obchodzi? IP: *.c155.petrotel.pl 07.07.06, 12:18 kogo to obchodzi na forum? trochę logiki, piszesz w poście o przychodni, a w tytule o przychodniach. Nie ma jak ploteczki, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:33 mówiła, że jest chora ______________________________________________________________ video.google.com/videoplay?docid=4484159892726586322 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:36 Karciarz , nie bądź niemiły , upał wystarczająco nas rozdrażnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karciarz Re: a kogo to obchodzi? IP: *.c155.petrotel.pl 07.07.06, 12:40 to czemu jak miała problem w 1 przychodni uogólnia na resztę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:00 Oj Karciarz , to zapewne przez ten upał o którym wspomniałam pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:03 A Pchełkę_81 też pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karciarz Re: a kogo to obchodzi? IP: *.c155.petrotel.pl 07.07.06, 13:17 Gość portalu: :) napisał(a): > A Pchełkę_81 też pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia :) Nie musisz sama siebie pozdrawiać :/ pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:46 "Czepialski" jestes ! - nie szkodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchelka_81 Re: a kogo to obchodzi? IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 07.07.06, 14:09 :) dziękuję za życzenia. Muszę na siebie bardzo uważać i czekać pół roku na wizytę u specjalisty. Nie wiem z czego to wszystko wynika. Lekiem tym nie zaszkodzi się "zdrowemu" człowiekowi, a i narkotyzować się nie da, bo odlotu po tym żadnego się nie uzyska. Skąd ta ostrożność? W końcu wszystko wyniknęło z ich winy. Przypomnę: 1. Pierwsza przychodnia - posiała gdzieś moją kartę. 2. Druga przychodnia - nie raczyła jej odkserować w momencie przeniesiania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchełka_81 Re: a kogo to obchodzi? IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 07.07.06, 14:02 Bo przychodnia do której się przenosiłam nie skserowała sobie karty z tamtej przychodni i za "boga" nie wypisze mi recepty, bo nie ma u niej śladu, że coś takiego brałam. Koło się zamyka. Namieszały obie przychodnie. Ja teraz będę "zdychać" - inne leki mi nie pomagają. Ot i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:13 Pchełka_81 - proszę bardzo :) Karciarz , napisałeś , że sama siebie pozdrawiam tymczasem zobacz jaki Pchełka na IP a jaki ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karciarz Re: a kogo to obchodzi? IP: *.c155.petrotel.pl 07.07.06, 17:32 > Karciarz , napisałeś , że sama siebie pozdrawiam tymczasem zobacz jaki Pchełka > na IP a jaki ja :) A co to za problem poprosić kogoś o napisanie z innego IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchełka_81 Re: a kogo to obchodzi? IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 07.07.06, 22:58 A niby poc o :) miałaby się potrzywać pode mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Bałagan w przychodniach IP: *.c153.petrotel.pl 08.07.06, 01:19 Jeśli chodzi o bałagan w przychodniach to pragnę przypomnieć o takiej jednej na Jasnej, w której Straż Miejska znalazła niezabezpieczone karty chorobowe pacjentów, którzy nie chcieli przepisać się z przychodni państwowej do prywatnej (prywatyzacja przychodni). Tych kart było 16 lub 17 worków oraz 4 pudła, pełen zestaw danych osobowych: imiona, nazwiska, numery PESEL, daty urodzenia, adresy i przebyte choroby. To dopiero jest bałagan... Odpowiedz Link Zgłoś