Dodaj do ulubionych

Bałagan w przychodniach

07.07.06, 12:12
Właśnie się dowiedziałam, że jedna z płockich przychodni zgubiła moją kartę.
Jestem przewlekle chora i wymagam przepisania pewnych leków na receptę. No i
jest problem. Nie ma karty - nie będzie recepty.
Obserwuj wątek
    • Gość: karciarz a kogo to obchodzi? IP: *.c155.petrotel.pl 07.07.06, 12:18
      kogo to obchodzi na forum? trochę logiki, piszesz w poście o przychodni, a w
      tytule o przychodniach. Nie ma jak ploteczki, co?
      • Gość: olo Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:33
        mówiła, że jest chora
        • Gość: :) Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:36
          Karciarz , nie bądź niemiły , upał wystarczająco nas rozdrażnia
          • Gość: karciarz Re: a kogo to obchodzi? IP: *.c155.petrotel.pl 07.07.06, 12:40
            to czemu jak miała problem w 1 przychodni uogólnia na resztę???
            • Gość: :) Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:00
              Oj Karciarz , to zapewne przez ten upał o którym wspomniałam
              pozdrawiam :)
              • Gość: :) Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:03
                A Pchełkę_81 też pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia :)
                • Gość: karciarz Re: a kogo to obchodzi? IP: *.c155.petrotel.pl 07.07.06, 13:17
                  Gość portalu: :) napisał(a):

> A Pchełkę_81 też pozdrawiamy i życzymy dużo zdrowia :)

Nie musisz sama siebie pozdrawiać :/
                  pozdrawiam :)
                  • Gość: :) Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:46
                    "Czepialski" jestes ! - nie szkodzi ;)
                • Gość: pchelka_81 Re: a kogo to obchodzi? IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 07.07.06, 14:09
                  :) dziękuję za życzenia. Muszę na siebie bardzo uważać i czekać pół roku na
                  wizytę u specjalisty.

Nie wiem z czego to wszystko wynika. Lekiem tym nie zaszkodzi się "zdrowemu"
                  człowiekowi, a i narkotyzować się nie da, bo odlotu po tym żadnego się nie
                  uzyska. Skąd ta ostrożność?

W końcu wszystko wyniknęło z ich winy. Przypomnę:
                  1. Pierwsza przychodnia - posiała gdzieś moją kartę.
                  2. Druga przychodnia - nie raczyła jej odkserować w momencie przeniesiania.
            • Gość: pchełka_81 Re: a kogo to obchodzi? IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 07.07.06, 14:02
              Bo przychodnia do której się przenosiłam nie skserowała sobie karty z tamtej
              przychodni i za "boga" nie wypisze mi recepty, bo nie ma u niej śladu, że coś
              takiego brałam. Koło się zamyka. Namieszały obie przychodnie. Ja teraz
              będę "zdychać" - inne leki mi nie pomagają. Ot i tyle.
              • Gość: :) Re: a kogo to obchodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 14:13
                Pchełka_81 - proszę bardzo :)

Karciarz , napisałeś , że sama siebie pozdrawiam tymczasem zobacz jaki Pchełka
                na IP a jaki ja :)
                • Gość: Karciarz Re: a kogo to obchodzi? IP: *.c155.petrotel.pl 07.07.06, 17:32
                  > Karciarz , napisałeś , że sama siebie pozdrawiam tymczasem zobacz jaki
                  Pchełka
                  > na IP a jaki ja :)

A co to za problem poprosić kogoś o napisanie z innego IP.
                  • Gość: pchełka_81 Re: a kogo to obchodzi? IP: *.plock.msk.pl / *.4.48.80.plock.msk.pl 07.07.06, 22:58
                    A niby poc o :) miałaby się potrzywać pode mnie ?
    • Gość: ... Re: Bałagan w przychodniach IP: *.c153.petrotel.pl 08.07.06, 01:19
      Jeśli chodzi o bałagan w przychodniach to pragnę przypomnieć o takiej jednej na
      Jasnej, w której Straż Miejska znalazła niezabezpieczone karty chorobowe
      pacjentów, którzy nie chcieli przepisać się z przychodni państwowej do
      prywatnej (prywatyzacja przychodni). Tych kart było 16 lub 17 worków oraz 4
      pudła, pełen zestaw danych osobowych: imiona, nazwiska, numery PESEL, daty
      urodzenia, adresy i przebyte choroby. To dopiero jest bałagan...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka