Dodaj do ulubionych

Jak wypadły matury w Płocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 05:49
Stuprocentowym wynikiem może jednak pochwalić się Niższe Seminarium Duchowne
Liceum Ogólnokształcące im. św. Stanisława Kostki w Płocku. Pozdrawiamy
wszystkich tegorocznych maturzystów.
Obserwuj wątek
    • Gość: maturzysta Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:43
      Popieram dyrekcję Małachowianki - wprowadzenie 3-letniego liceum nie przyniosło
      zamierzonego skutku, natomiast jeszcze bardziej pogorszyło sytuacje młodego
      człowieka startującego w przyszłości do matury. Ja osobiście wolałbym się (
      gdybym mógł ponownie ) uczyć starym systemem 4-letnim, mimo że wczoraj odebrałem
      wyniki z matur i mam to już za sobą.

Pozdrawiam
    • Gość: DD Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.wlodkowic.pl 12.07.06, 11:32
      Oczywiście w Płocku nie ma innych szkół niż wymienione w artykule. A szkoły
      niepubliczne? Może by tak też o nich napisać.
      • Gość: :) Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:05
        Prawda jest taka, że tylko te się liczą... Płockie niepubliczne nie mają,
        niestety, wysokiego poziomu... Nie porównujmy ich do Małachowianki czy
        Jagiellonki!
        • Gość: ehs Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:18
          mogliby wspomnieć o IV LO :|
    • hippolin Re: Jak wypadły matury w Płocku 12.07.06, 16:25
      " W opinii naszych nauczycieli tegoroczni maturzyści byli słabym rocznikiem - mówi Mirosław Piątek"

w mojej opini to wina nauczycieli, coś słabo się starali, żeby ten rocznik był dobry, uważam że za dużo nauczycieli kładzie nacisk na wymaganie od ucznia zamiast na nauczanie go
    • Gość: dawny maturzysta Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.c156.petrotel.pl 12.07.06, 17:35
      Podaję ranking - za "gazetą" . Jagielonka - nie zdało 2,93 % , III-cie - 2,53%,
      Małachowianka - 2,27, hurraaaa mojae III znów pokonało Jagielonkę. jeśli jeszcze
      raz mi ktoś powie o wyższości tego zabytku nauki to sie normalnie Waldusiu
      wkurze :)))))))
      • Gość: niepubliczne Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:29
        Niepubliczne góra. Nasz Liceum im. św. Stanisława Kostki może ppochwalic się
        stuprocentowym wynikiem. Szkoda, ze Wybiórcza o tym milczy!!!!!!!!!!
      • Gość: heheh Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:35
        aale ciekawe jeszcze jak wypada srednia punktowa tu na pewno jaga przebije 3 lo.. :]
        • Gość: dobre Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:50
          W średniej punktowej z pewnością przodują licea niepubliczne.Wystarczy
          popatrzec na wyniki Lo im. św. Stanisława Kostki w Płocku. Wyniki wielu
          maturzystów plasują się tutaj w skali wyników najwyższych. Niepubliczne górą.
          Tak dalej trzymać!
          • Gość: zgodny Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:33
            Zgadzam sie. Przyszłość szkolnictwa w Polsce to szkoły niepubliczne. Tak jak w
            wielu krajach Zachodu. Szkoły publiczne to już smutna przeszłość. Oby szkoły
            niepubliczne rozwijały się jak najszybciej. W takich szkołach nie liczy sie
            biurokracja, ale uczeń i jego nauka oraz wychowanie. Szkoda, że tak mało jest
            szkół prywatnych w Płocku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka