Gość: maturzysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 05:49 Stuprocentowym wynikiem może jednak pochwalić się Niższe Seminarium Duchowne Liceum Ogólnokształcące im. św. Stanisława Kostki w Płocku. Pozdrawiamy wszystkich tegorocznych maturzystów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maturzysta Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 09:43 Popieram dyrekcję Małachowianki - wprowadzenie 3-letniego liceum nie przyniosło zamierzonego skutku, natomiast jeszcze bardziej pogorszyło sytuacje młodego człowieka startującego w przyszłości do matury. Ja osobiście wolałbym się ( gdybym mógł ponownie ) uczyć starym systemem 4-letnim, mimo że wczoraj odebrałem wyniki z matur i mam to już za sobą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.wlodkowic.pl 12.07.06, 11:32 Oczywiście w Płocku nie ma innych szkół niż wymienione w artykule. A szkoły niepubliczne? Może by tak też o nich napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:05 Prawda jest taka, że tylko te się liczą... Płockie niepubliczne nie mają, niestety, wysokiego poziomu... Nie porównujmy ich do Małachowianki czy Jagiellonki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehs Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:18 mogliby wspomnieć o IV LO :| Odpowiedz Link Zgłoś
hippolin Re: Jak wypadły matury w Płocku 12.07.06, 16:25 " W opinii naszych nauczycieli tegoroczni maturzyści byli słabym rocznikiem - mówi Mirosław Piątek" w mojej opini to wina nauczycieli, coś słabo się starali, żeby ten rocznik był dobry, uważam że za dużo nauczycieli kładzie nacisk na wymaganie od ucznia zamiast na nauczanie go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny maturzysta Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.c156.petrotel.pl 12.07.06, 17:35 Podaję ranking - za "gazetą" . Jagielonka - nie zdało 2,93 % , III-cie - 2,53%, Małachowianka - 2,27, hurraaaa mojae III znów pokonało Jagielonkę. jeśli jeszcze raz mi ktoś powie o wyższości tego zabytku nauki to sie normalnie Waldusiu wkurze :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepubliczne Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:29 Niepubliczne góra. Nasz Liceum im. św. Stanisława Kostki może ppochwalic się stuprocentowym wynikiem. Szkoda, ze Wybiórcza o tym milczy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heheh Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:35 aale ciekawe jeszcze jak wypada srednia punktowa tu na pewno jaga przebije 3 lo.. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:50 W średniej punktowej z pewnością przodują licea niepubliczne.Wystarczy popatrzec na wyniki Lo im. św. Stanisława Kostki w Płocku. Wyniki wielu maturzystów plasują się tutaj w skali wyników najwyższych. Niepubliczne górą. Tak dalej trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgodny Re: Jak wypadły matury w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 20:33 Zgadzam sie. Przyszłość szkolnictwa w Polsce to szkoły niepubliczne. Tak jak w wielu krajach Zachodu. Szkoły publiczne to już smutna przeszłość. Oby szkoły niepubliczne rozwijały się jak najszybciej. W takich szkołach nie liczy sie biurokracja, ale uczeń i jego nauka oraz wychowanie. Szkoda, że tak mało jest szkół prywatnych w Płocku. Odpowiedz Link Zgłoś